Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mackosajt
Nos, én igazából akkor nem updateltem a játékot magát, gondoltam, egyszerûbb lesz rádobni a peccset.
Ma meg reinstall után azt hittem szórakozik a live. Hagytam, hogy õ updateljen.
No meg is tette, de ha jól emléxem, vagy 5ször indult újra a játék, mire végül befejezte.
Már kezdtem azt hinni, hogy végtelenített ciklusba kerültem, de végül jó lett.

Csak az bosszant, hogy mindennel együtt majdnem 1 óra volt, mire készen lett.
Nagyon elcseszték ezt a srácok anno.

De így, "élsimítva" már valahogy sokkal jobban néz ki, mint tette azt 1 éve, amikor megvettem. Igaz, azóta monitort, vga-t és procit is cseréztem. :D

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

fery02
Szóval kilépés után rátelepítetted ugyanazt, mint ami rajta volt addig is?

Reinstall után meg ne törõdj semmivel se, csak indítsd a játékot és LIVE elintézi neked a patch-elést.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

mackosajt
1.0.7 a kilépés után ment rá.
Viszont ma reggel sem ment, szóval most reinstall.
De most be is fogok lépni, játszom is, és csak utána lépek ki peccselni. Aztán meglátom.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

fery02
Fáradt vagyok, 1.0.7-es a legújabb.

Tehát miért is léptél ki a játékból? Mer írtad, hogy fel akartad patch-elni, de írtad, hogy ez már megtörtént.

fery02
Azt nem értem, hogyha egyszer felpatchelted a legújabb verzióra, miért raktál rá 1.0.7-et? <#wow3>

mackosajt
hmmm...
Van egy kis gondom.
Pár hónap kihagyás után, gondoltam felrakom újra a játékot, és felpeccselem a legújabb verzióra is.
Felment a gém, majd be is jelentkeztem a social-ba.
Bejött a menü, ahol lehet állítani a grafikát stb. Kiléptem, mert fel akartam tenni az 1.0.7-et.
Felraktam, hibaüzi nélkül azt is. Bemásoltam a No-DVD-t a helyére, majd indítom a játékot, és jön a socklub bejelentkezõ kép, ahol megadtam ismét a kért adatokat, aztán rányomtam a play-re. Bejelentkezett a kiírás szerint, majd olyan gyorsan be is zárta magát. A játék persze bacott elindulni.
Jó, gondoltam, valami gebaszcsi van, és újra elindítottam. Megint belépett, majd be is zárta magát.
És ez így megy folyamatosan. HA a fene fenét szik se indul el. Mi a fax van vele?
Tegyem fel "újra" újra? Törjem szét a lemezeket, küldjek levélbombát a ROckStar-nak? :D

bertino
ja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A fent levo NoDVD vel ugyanugy tudok siman jatszani online is erdetivel mint eddig? Nem lesz semmi gondom?
sziasztok,

Valaki meg-e tudná mondani, hogy van-e az EFLC hez valamiféle mod...leginkább az érzékenyebb törésmodellt szeretném.
Béla9248
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a Liberty Cityben a motoros részben a vége felé összehaverkodunk 2 négerrel azt hiszem gyorsaságijuk van nem chopper. Na azokat esetleg nem lehet megtalálni vhol a városban letámasztva? Elõre is köszi!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

pisztácia
Jah, közben látom bátyám volt bejelentkezve...
Szóval köszi ismét!

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Jaaa, okés köszi szépen!

Ismét...xD<#eljen><#worship>

lolSL
amikor elindítod és bejelentkezel (home gombbal elõhozható menüben online profilba) akkor frissítenie kell.

pisztácia
Ezt most nem értem. Nekem nem frissíti magától... elmagyaraznád részletesen, mit indítsak el? és ott hogy mit?
Köszi

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

fery02
Úgy, hogy nem indítod újra a gépet, miközben automatikusan patch-eli.

pisztácia
Hogy lehet frissíteni win live on keresztül a game et?

Mostanában nekem is ki szokott fagyni a játék, eddig minden jó volt.
Igaz, nekem "biztonsági másolatom" van. <#vigyor5>

fery02
Patch nélkül mindenki tudja, hogy összeomlott szinte minden konfigon, de már nem is tudom mióta vannak patchek, amikkel már régóta stabil a játék.

Piloss
nálam patch nélkül állandóan összeomlott,1.0.7.0-el egybõl jobb lett

a multizós dologgal meg igen,tévedtem,most jutott eszembe hogy live autómatikusan letölti a patchet

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

fery02
Mert nem szarja magát össze percenként, tehát nem instabil.
Azt sem értettem, hogy miért "ráadásként" írtad, hogy patchek nélkül multizni sem lehet, mikor valahol egyértelmû a dolog szerintem.

Piloss
miért

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Stefling
Nem a gta miatt vettem meg a vga-t, cod miatt is fõleg meg egy pár másik game miatt, a gta-ra csak kivi voltam. :)

A procit nem cserélem le, elõször úgy volt hogy igen, de mondom jövõre úgyis teljes gépcsere, akkormeg minek :D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

fery02
Ezt ugye úgy értettem, hogy GTA IV-nek elõbb kell jobb proci, mint jobb VGA.

fery02
Ha csak a GTA IV miatt vetted a VGA-t, csak gratulálni tudok a C2D E6750 mellett.
Nem kell hozzá 3 1G-s 5670.

macleody
Elkúrták egy cseppet. Hasonló gépem van mint neked de nem is játszom a gta-val, mert nincs túl sok fps-em és így nem igazán élvezem.
Stefling
Haveromnak az van, neki akkor is ugyanolyan, mint nekem, ráadásul nállam a cpu kihasználtság sincs 100%-on amikor fut.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

macleody
Vagy inkább egy jó kis 4 magos proci :)
Stefling
Kb xDDDDDD ehhez tényleg egy erõmû kell, vagy három 1G-s 5670....... kész röhej. :) mindegy, úgysem gta-zok mostanában, bár van egy szint, amire beállítottam így is szép végülis100x jobb, mint volt, de ez kicsit vicces akkor is.

fery02
Na, megvolt-e a nagy megdöbbenés, miután a játék keresztbe-kiröhögött?

fery02
"ha instabil az egész játék,és percenként összeszarja magát akkor nehezen"
Nem tudod te, hogy mirõl beszélsz.

fery02
De jó ez a fórum! Minden kis lényegtelen, apró szarságot meg lehet rajta kérdezni, amire értelemszerûen esetleg a fejlesztõk tudhatják a választ. <#rolleyes>

masterthief
Amint írtam, nem kell hozzá kultikus összeget kiadni, megfelelõ gép kell hozzá ennyi., amit be lehet szerezni kb. fele annyi pénzért mint amit leírnak ahhoz hogy tökéletesen fusson a játék.(az hogy odavetik hogy a játékhoz milyen minimum és ajánlott gépigény kell, még nem 100%, hiszen ezek csak általános számítások) Az emberek többsége, nem fordít elég idõt és energiát ahhoz, hogy utánanézzen a dolgok mélyére, és vaskos pénzeket dobjon ki az ablakon, mert biztosra akarnak menni. Mikor már vett 1 gépet amirõl azt gondolja "hú de fasza gépet vettem egy valag pénzért" akkor persze szembesül azzal, hogy szaggat a game az új PC-n. Utána jön az Anyázás és a többi...

pajti
nem szakember kell ehhez hanem egy valag pénz.. <#vigyor1>

Piloss
Na ebben asszem egyetértünk <#smile>

masterthief
Pontosan erre céloztam a kommentel. Nem mindegy hogy milyen gépet rakat össze az ember, és kivel (szakember hozzáértésére mindig szükség van) Én örülök hogy akadás mentesen fut rajta a játék (igaz csak közepes beállítással) de én ennek is örûlók. Másrészt én a PC-met másra használom egyébként, nem játszásra. mert vannak az életben fontosabb dolgok is mint a GAME.

Stefling
Na most újra felrakom a liberty epizódos részt, mert vettem új vga-t xD kivi vagyok mennyit tudok kihozni belõle. :P

pisztácia
Ezt nézze meg minden GTA 4 rajongó... azokis akik nem...D
Irgalmatlan nagy!!!!

pisztácia
Azon a gépen amit veszek majd, tuti maxon fog futni. Én ugyanis 5-6 évente veszek gépet, de akkor nagyon jót. Nem írom le milyet, mert nem fogok nagyképûsködni, de hidd el..menni fog. Csak még fizu kell.... ajj de nehéz kivárni azt a 2 hetet még..:(

Piloss
Tudom,sok videót néztem róla,de a játék megjelenésekor rengetegen szoptak amiatt hogy nem volt hajlandó elindulni,hiányoztak a textúrák,vagy ha el is indult siralmas teljesítménnyel ment. Neked meg a haverodnak akkor pont szerencsétek volt hogy hiba nélkül ment.

Ami a gép összerakását illeti,én inkább saját kezûleg vásárolom az alkatrészeket és így is rakom össze :)

sztoncsi
off :D

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

A videókat lazán be lehet trükközni folyamatosra, némi szerkesztéssel. Ettõl még nem fog az semmilyen gépen se tökéletesen futni, fõleg nem ENB-vel.
újra raktam a gépet, hátha vmivel összeakad a játék erre semmi.. ugyan az... játék install tök ok meg minden aztán 7-es patch rá aztán játékindításnál semmi :S

GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD

masterthief
Akkor pl: youtube-on nézz meg pár videot ahol max beállításokkal fut a játék Graphic modokkal akadás nélkül. Mondjuk nekem nincs vmi erõs gépem, de mikor feltettem a gamet (jó régen volt már az) patchelés nélkül akadás mentesen ment közepes beállítással. Egyik haveromnak nem sokban külömbözik a gépe mint az enyém, neki maxon kifogás mentesen fut rajta. Ehhez jó gépet lehet összerakatni nem is olyan drágán, csak jó helyre kell menni, ahol igazán értenek a számítástechnikához.

Piloss
ha instabil az egész játék,és percenként összeszarja magát akkor nehezen

ráadásul patchek nélkül multizni sem tud

bertino
hat.

en nem varok semmit.

masterthief
Ha a hozzászólásommal gond van, azt írd le, nem kell idíótázni. Várom a választ!

masterthief
Mert? Miért is?

bertino
<#idiota>

masterthief
Mehet az fullon, csak megfelelõ hardwearekbõl kell összeállítani a pc-t. Különben nem lennének Extreme Graphcic modok, meg ENB Series és efféle nyalánkságok. Mert lássuk be ezekhez elég erõsnek kell lennie a géphez, mivel a texturákat szebbé teszi.(+ fény, árnyék stb) Tehát jó gépen megy fullon akadás nélkül.

Csak nagyon pofára ne essél. Legyen akármilyen über gép, fullon még akkor sem biztos, hogy jól fog menni. Szarul van ez összerakva ahhoz.