Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma meg reinstall után azt hittem szórakozik a live. Hagytam, hogy õ updateljen.
No meg is tette, de ha jól emléxem, vagy 5ször indult újra a játék, mire végül befejezte.
Már kezdtem azt hinni, hogy végtelenített ciklusba kerültem, de végül jó lett.
Csak az bosszant, hogy mindennel együtt majdnem 1 óra volt, mire készen lett.
Nagyon elcseszték ezt a srácok anno.
De így, "élsimítva" már valahogy sokkal jobban néz ki, mint tette azt 1 éve, amikor megvettem. Igaz, azóta monitort, vga-t és procit is cseréztem. :D
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Reinstall után meg ne törõdj semmivel se, csak indítsd a játékot és LIVE elintézi neked a patch-elést.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Viszont ma reggel sem ment, szóval most reinstall.
De most be is fogok lépni, játszom is, és csak utána lépek ki peccselni. Aztán meglátom.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Tehát miért is léptél ki a játékból? Mer írtad, hogy fel akartad patch-elni, de írtad, hogy ez már megtörtént.
Van egy kis gondom.
Pár hónap kihagyás után, gondoltam felrakom újra a játékot, és felpeccselem a legújabb verzióra is.
Felment a gém, majd be is jelentkeztem a social-ba.
Bejött a menü, ahol lehet állítani a grafikát stb. Kiléptem, mert fel akartam tenni az 1.0.7-et.
Felraktam, hibaüzi nélkül azt is. Bemásoltam a No-DVD-t a helyére, majd indítom a játékot, és jön a socklub bejelentkezõ kép, ahol megadtam ismét a kért adatokat, aztán rányomtam a play-re. Bejelentkezett a kiírás szerint, majd olyan gyorsan be is zárta magát. A játék persze bacott elindulni.
Jó, gondoltam, valami gebaszcsi van, és újra elindítottam. Megint belépett, majd be is zárta magát.
És ez így megy folyamatosan. HA a fene fenét szik se indul el. Mi a fax van vele?
Tegyem fel "újra" újra? Törjem szét a lemezeket, küldjek levélbombát a ROckStar-nak? :D
Valaki meg-e tudná mondani, hogy van-e az EFLC hez valamiféle mod...leginkább az érzékenyebb törésmodellt szeretném.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Szóval köszi ismét!
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ismét...xD<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Köszi
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Igaz, nekem "biztonsági másolatom" van. <#vigyor5>#vigyor5>
a multizós dologgal meg igen,tévedtem,most jutott eszembe hogy live autómatikusan letölti a patchet
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Azt sem értettem, hogy miért "ráadásként" írtad, hogy patchek nélkül multizni sem lehet, mikor valahol egyértelmû a dolog szerintem.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A procit nem cserélem le, elõször úgy volt hogy igen, de mondom jövõre úgyis teljes gépcsere, akkormeg minek :D
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nem kell hozzá 3 1G-s 5670.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nem tudod te, hogy mirõl beszélsz.
Irgalmatlan nagy!!!!
Ami a gép összerakását illeti,én inkább saját kezûleg vásárolom az alkatrészeket és így is rakom össze :)
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
ráadásul patchek nélkül multizni sem tud
en nem varok semmit.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!