54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • masterthief
    Miért törölted le? Szóltam már régebben is hogy készül. :D
  • masterthief
    Még nem volt időm felrakni.még az alap van fent, majd este felrakom.Ha nincs benne uninstall akkor úgy lehet ha kiveszed, az újonnan berakott gxt fájlokat és visszateszed az eredetit. De miért akarod uninstallálni?
  • tommygear
    ezeket a magyarításokat lehet uninstallálni?
  • Vlala #50413
    Bazze, most miattad rakhatom fel újra.

Köszi!
  • pisztácia
    Köszönjük szépen a magyarosítást!! Nagyon szuper, el is kezdtem előről a TLAD-ot.

Ám azért is jó, mert pár dolog a TBOGT-ban is magyar lett.
  • masterthief
    Nem vírusos.
  • masterthief
    XD Jól összezúztad!
  • patchaou
    Hali.
    Hogyan lehet beállítani valahogy a videofelvétel hosszát? Előző vga-val 2-3 percet tudtam rögzíteni, most max fél perc jön össze.
  • SirAlo
    lol ilyet meg a Codmasters F1 se tud :
    Kep
  • kirol
    Nekem erre vírust jelez a NIS2011.
    WS.Reputation.1
  • masterthief
    Igen! Jó az első patch-ez is és az újabbal is.
  • grebber
    1.1.2-vel jó?
  • masterthief
    TLAD Magyaritás
    Töltsétek, élvezzétek!
    Jó szórakozást!
  • masterthief
    Nálam 1-szer volt ilyen egy quad-al. Jobbra húzott meg borult. XD
  • 12346
    átírom a handling.dat-ot, meg a vehicle..ide-t, ha kell. a carcols meg csak a színekért felelős, nem? az meg teljesen mind1. a vehicles.img meg maga a modell konténer.
    az a móka, hogy próbáltam már pár autót, és általában para van az irányíthatósággal. ha nincs, akkor az csak véletlen, és a gyári handling értékekkel megy. legutóbb az Escalade V3 után untam ezt meg. adtak hozzá 3 különböző handling beállítást, és egyikkel sem megy rendesen. szvsz pontosan ugyanúgy billeg, és borul, mint a gyári értékkel. így elkúrják többségében ezt, vagy nálam van bénázás?
  • masterthief
  • TaRka0107
    Értelek, köszi a segítséget!
  • masterthief
    Le kell törölni mindent ami az ATI-hoz tartozik. Úgy kell felrakni az új catalyst control centert. Az minden összetevőjét tartalmazza. Ha a régi közül valami fentmarad akkor nem lesz jó.
  • TaRka0107
    Csak direkt megnéztem, hogy azt felteszi-e rendesen. Azt feltette, aztán megnéztem úgy hogy az egészet, annál hibát írt ki, a naplófájl-ban pedig mindegyiknél sikeres!:D
    Letöröltem, de mindent. Valami AVIVo codecet fent hagytam, egyébként máskor se töröltem le és jó volt.
  • masterthief
    A cataalyst control center tartalmazza a display drivert. Ha csak a displayt telepíted önmagában az nem ér semmit.
  • masterthief
    Mielőtt feltelepíted az új drivert a régit törölted és minden ATI-hoz tartozó fájlt? Mert új driver felrakásnál törölni kell mindet. Mikor végzel a talepítéssel az ablakban ott van a napló megtekintése felirat, ha arra ráklikkelsz ott mutatja sikerült-e minden összetevőjét telepíteni.
  • TaRka0107
    Nem kérdeztem, telepítés után írja ki. Most csak a display-t telepítettem, azt feltelepítette. A catalystot nem tudja feltelepíteni, mert utána meg se tudom nyitni.
  • TaRka0107
    Hol van a naplófájl?XD
  • masterthief
    Mit nem tud feltelepíteni? Mi a hiba? Nézd meg a naplófájlt abban benne van mi a gond.
  • masterthief
    Új telefont nem lehet venni. Majd később kapsz 1 kamerás mobilt, arra tölthetsz majd témákat és csengőhangokat. Ha tényleg új telóra fáj a fogad, vannak modok amikkel a telefon skin-ét ki lehet cserélni és témákat is lehet berakni.
  • Sponnyabob
    Nem tudom, hogy lehet-e venni, de később majd kapsz egy újat ha jól emlékszem playboy-tól és arra már lehet témákat tenni meg ilyenek.
  • TaRka0107
    De nekem telepítésnél írja ki hogy hiba a telepítés során. Aztán befejezés és újraindítás. 10.-os catalystoktól csinálja ezt. Végülis feltelepíti a nagyrészét, de szerintem ez így kaka.
  • wollnerd #50389
    #50379-re vki?
  • masterthief
    Ezt úgy érted hogy az újonnan berakott autónak átírod a handling.dat-jét nem múködik? A vechile.img és a carcols.dat-ot is átírod? Az is lehet hogy hibásan van szerkesztve, és akkor szokott csinálni ilyeneket.
  • masterthief
    Sajnos addig kell keresgélni,próbálgatni csomó catalyst drivert, amíg valamelyik be nem válik. Már csak az a kérdés hogy többféle játéknál is előjön-e textúra hiba (villogás, fehér textúrák, fejjel lefele képernyő stb. Ha van a kártyához kapott saját driver akkor az jó, bár egy idő múlva azt sem árt cserélni.Én a 10.11-es és a 10.12-es driverrel úgy jártam hogy kb fél óráig nagyon jó volt, utána bejött egy kék ablakos hibaüzenet hogy sorry, nem jó. Addig keresgettem, próbálkoztam míg a megfelelővel össze nem hozott a sors.(10.4)
  • 12346
    ha már ilyen ügyesek voltunk, akadt megint egy nyűgöm...:D
    az szerintetek miért van, hogy bármelyik autónak átírom a handling-jét, egyszerűen ugyanúgy viselkedik. ami cink, mivel csomó addon autó így kezelhetetlen. kanyarban borul, instabil stb. anno SA-ban sose volt ilyen problémám.
  • pisztácia
    Az A-t és D-t. Ütemre nyomd. Amikor írja h nyomd egyszerre, akkor egyszerre nyomod a két gombot, utánna egyesével.
  • hungary27
    táncolás közben mit kell nyomkodni? és hogy?
  • pisztácia
    Ja nem kell. A Trainerben is benne van:D:D
  • pisztácia
    Tudna valaki adni egy képet, ahol rajta van hogy hol van az APC? Mert hiaba hivom a sracot, nem hozza:S
  • TaRka0107
    Feltettem, de 10.4-esnél is telepítő hibát hoz elő. Mindegyik catalystnál ezt csinálta, már mint az újabbaknál!:D
  • pisztácia
    Na igen. többniyre 60-70%-osak...:)
    Majd küldök pár mailt, bár a netes csajok elég gyengék...:S
  • wollnerd #50379
    Hol lehet új mobilt vásárolni?
    Nos, én a netten próbáltam venni egy új témát, de azt írta ki hogy a mobilom nem támogatja azt a lehetőséget.
    Szóval?
  • masterthief
    Megannyi barátnőre tehetsz még szert. ezen ne rágd magad. Jól haladsz 63.33%-kal. De gondolom nem sikerül minden feladat 100% pontossággal? Elég nehéz kivitelezni. Trainerrel könnyebb :D
  • pisztácia
    Na igen... lényeg h megy.
    Ám az előbb ugrott le a kiscsaj, szegény... nagyon sajnáltam. kár h nem lehetett választani, hogy vele maradok vagy nem... lehetett volna rendes bnőm is mint SA-ba.... na de mind1. 63.33 %-nál van most a game.