Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Én is nemrég kezdtem el a játékot (korábban már végigjátszottam 360-on), de valami nem stimmel a kocsikkal.
Nagyon nehezen kanyarodnak nagyobb sebességnél. Nem tudom ez szándékos-e, mindenesetre furcsa, mert a konzolos verzióban 200-zal száguldva is elég jól lehetett manõverezni, itt meg vagy olyan, mintha tonnákat nyomnának a kocsik, vagy kipörgésgátlómentesek lennének.
Másnál is így van ez, vagy valami nincs jól nálam?
http://www.youtube.com/watch?v=_5JyDOuS-nQ
Na az szuper. AMúgy hol van a játék mentése? Ki akarom írni, ha esetleg tönkre menne a gép, meglegyen.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
asszem a video editorhoz van köze,ezzel lehet fölvenni anyagot ha esetleg vidiket akarnál készíteni
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
már vagy négyszer letöltöttem de semmi
baurtwell haver
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
baurtwell haver
(ha ez nem elég, akkor több beállítást is vegyél vissza)
Kis segitséget kérnék tõletek. Böngésztem a F.A.Q-ban ugyan, de a problémámra megoldást csak részben találtam. Mielõtt bárki kötözködne elõre szólok hogy a játékom eredeti, nem warezolt.
A probléma az hogy kb. 1 óra játék után kidob az "out of video memory hibakóddal", pedig igyekeztem úgy beállitani a dolgokat hogy minden optimális legyen, a grafikai beállitások "high"-on vannak tehát nem a legmagasabb opciókkal játszok.
Elvileg a gépem teljesen jó lenne a játék zavarmentes futtatására (dióhéjban a gép: alaplap: GigaByte H55m-UD2H, VGA: GigaByte nVidia GeForce 450GTS OC, CPU: Intel Core i3)
Ha tudnátok esetleg valami tanácsot adni hogy mi lenne a teendõ azt megköszönném. (A játék 1.0.4.0-ás patch-el van fent)
Kemény. A múltkor a Burger Shotban találkoztam eggyel 😊
Fenn ültek még a két asztalnál meg a bal oldalt pár gépnél.
Azért kíváncsi lennék mivel LANoltak.
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Egy zsidó klubban egy niggert tart népirtást😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII