Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Úgy hallottam hogy a GTA LCS az kijön majd PC-re. Miért a PSP MEG AZ XBOX MEG ILYEN HÜLYESÉGEK A DIVATOK??<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
AZ ÁLLATI LENNE HA KIJÖNNE PC-RE EZ A HIHETETLENÜL GYÖNYÖRÜ JÁTÉK.
EZ TÉNYLEG NAGYON BOTRÁNY! HOGY ELÕRE KIADTÁK PSP-RE ÉS MAJD ÉV(EK) MULVA PC-RE
Csá!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A két vállalat 2009-ig tolta ki az együttmûködést rögzítõ dokumentumok lejártát, így 3 éven belül már tutira lesz új Grand Theft Auto PS3-ra és PC-re egyaránt.
3 év 😛
mert hát london nem egy nagyszám hely !
de reméljük hogy jol meg csinálják és lesz bigmen és parlament 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A következõ "nagy" GTA csak 2007-ben fog megjelenni. :'(
De sokan tapasztalhatták, hogy sokszor nem volt ilyenben igazam 😊
1. Betöltõ képernyõ használata: kidolgozott "távoli objektum" (amiknek nagyon kicsi a poligon számuk, alacsony felbontású textúrákkal - akkor látszik, amikor távol vagyunk, közelrõl már betöltõdik az eredeti), nagy látótávolság, kisebb gépigény
2. Nincs betöltõképernyõ: Kissebb látótávolság, nagyobb gépigény, kevesebb távoli objektum.
Az 1. elkészítése továbbtart, a 2. csúnyább