Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítólag a GameTree magazin egyik újságírójának sikerült elérnie a Dan Housert, GTA4 producerét, és "Mi lesz ezután?" kérdésre a következõket mondta Houser:
"Hogy õszinte legyek, nem örülünk a történteknek, és igazságtalannak tartjuk az egészet, amit Jack Thompson mûvel. Kiadóval próbálunk közös nevezõre jutni. Úgy néz ki, hogy két változata lesz az új Grand Theft Auto-nak. Az egyiket Teen besorolásra kell elkészítenünk, ami minimális erõszakot fog tartalmazni az új generáción. Ennek a neve egyszerûen GTA4 lesz.<...>Természetesen nem feledkezünk meg az eredeti történet folytatásáról sem<...>Ezt a változatott IV-nek fogjuk címezni, de sajnos ennek a verziónak a kiadását, ami felnõtt kategóriába sorolható, a kiadónk saját védelme érdekében 2008 végére halasztja."
Több infót már nem árult el a butított GTA 4 változattal kapcsolatban, de máshol felmerültek olyan hírek, hogy az elõbb megjelenõ változatban ki lesznek véve a nõi karakterek, és az autónkkal egyszerûen nem fogunk tudni áthajtani az embereken, mivel akkor automatikusan lefékez a kocsi, a motorház elõtti ember pedig ugró-békát fog játszani. Egyszóval, egy mondattal összefoglalva az egész cikket, áprilisi tréfának szántuk ezt a hírt, reméljük megérte. Természetesen, hogy ez a sorok között maradjon, megtoldottuk a cikk végét még néhány mondattal. Dan Houser tehát reménykedik abban, hogy az új rész nem fog mindenkinek csalódást okozni. Take-Two természetesen nem hagyja annyiban a dolgot, és fellebbez az ítélet ellen. Csak kérdés, hogy mit hoz a jövõ.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
eddig én aztmondom hogy filingben a mafia az összes gtat üti
oké h(sa-ban fõleg) tõbb a funkcio ami tényleg nagyon jo de ez a gta4 számomra nagyon jo filinget ad(fõleg hogy végre szépnek tûnik a graf)utoljára a tes4 adott ilyen feelinget
nem iscsoda hogy 2006 évlegjobbja
\"If in doubt, flat out!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a visit Vice City 300 reklám másik része, FlyUS irodát pedig lehet látni a Times Square-en is a háttérben, lehet lesz VC is?
Take2 +69% (hm.. már megint ez a 69)
már csak pár lovas rendõr kéne, az király lenne 😊
NYPD stílusú LCPD járõr kocsik
egy dagadt rendõr (talán nõ), egy fekete dagadt rendõr (talán nõ)
ujság és könyv olvasás
ez meg valami izé.. <#idiota>#idiota>
a Liberty Tree, "tegnapi hírek ma" szlogenje különösen tetszik
http://video.google.com/videoplay?docid=-4001454287165583816
http://www.mefeedia.com/entry/2287421/
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A sejtelmes zenével kísért kisfilm vége felé bukkan fel a
játék majdani fõszereplõje, egy orosz akcentussal monologizáló férfi,
aki azon mereng: bár eddig ölt, csempészett és el is adott embereket,
itt majd talán máshogyan lesz...
...rejtett utalásokkal, poénokkal - úgynevezett "easter egg"-ekkel ("húsvéti tojás") - telezsúfolt játék lesz...
hírforrás
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
'08 nyara valószínûsíthetõ
Addig is van egy kis jó hír, a hó végén érkezik egy trailer!!!
Majd ha bejelentik, megnyitjuk ezt a topikot is, addig reménykedünk 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha meg nem lesz PC-re akkor marad a True Crime szint.<#wilting>#wilting>
Vagy elleszünk az SA-val mint örökzöldel.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
azért a PC-s San Andreas is a topon volt az amcsi és angol eladási listákon..
Azért azt nem merik megtenni, hogy ne legyen PC-re is.<#duma>#duma>
ne találgassunk, valami hivatalos kiszivárog az IGN-rõl vagy rockstargamesrõl akkor...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)