Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
<#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A jól ismert Jack Thompson, a Floridában dolgozó ügyvéd, és erõszakos játékok elleni aktivistát már senkinek sem kell bemutatni. Sokszor olvashattunk róla híreket, fõleg olyanokat, hogy újra beperelte a Take-Two kiadót az erõszakos játékok kiadásai miatt. Még az év elején küldött a Microsoft-nak egy levelet, amiben megígérte, hogy megfogja akadályozni a GTA4 árusítását a kiskorúak védelme miatt. Sajnos elérte a célját. A legutolsó perének a pénteki nap vetett véget, ami RockStar Games részérõl szerencsétlenül sült el. Felszólítást kaptak, miszerint az eddig Mature (érett) besorolású Grand Theft Auto-t vagy áthelyezik Adult (felnõtteknek) levõ kategóriába, vagy egyszerûen nem értékesíthetik a szoftverüket az Egyesült Államok területén. Ez azért is fájhatna a Take-Two kiadónak, mivel szintén Amerikában olyan nagy áruházak, mint például az Ebay, egyszerûen nem értékesíti az Adult besorolású játékokat, és ezzel nem lehetne nagy eladást biztosítani az új Grand Theft Auto IV címû játéknak. Szóval a helyzet bonyolult. A jelenlegi álláspont szerint lesz GTA4, de erõszaktól mentes játékra számíthatunk.

Állítólag a GameTree magazin egyik újságírójának sikerült elérnie a Dan Housert, GTA4 producerét, és "Mi lesz ezután?" kérdésre a következõket mondta Houser:
"Hogy õszinte legyek, nem örülünk a történteknek, és igazságtalannak tartjuk az egészet, amit Jack Thompson mûvel. Kiadóval próbálunk közös nevezõre jutni. Úgy néz ki, hogy két változata lesz az új Grand Theft Auto-nak. Az egyiket Teen besorolásra kell elkészítenünk, ami minimális erõszakot fog tartalmazni az új generáción. Ennek a neve egyszerûen GTA4 lesz.<...>Természetesen nem feledkezünk meg az eredeti történet folytatásáról sem<...>Ezt a változatott IV-nek fogjuk címezni, de sajnos ennek a verziónak a kiadását, ami felnõtt kategóriába sorolható, a kiadónk saját védelme érdekében 2008 végére halasztja."
Több infót már nem árult el a butított GTA 4 változattal kapcsolatban, de máshol felmerültek olyan hírek, hogy az elõbb megjelenõ változatban ki lesznek véve a nõi karakterek, és az autónkkal egyszerûen nem fogunk tudni áthajtani az embereken, mivel akkor automatikusan lefékez a kocsi, a motorház elõtti ember pedig ugró-békát fog játszani. Egyszóval, egy mondattal összefoglalva az egész cikket, áprilisi tréfának szántuk ezt a hírt, reméljük megérte. Természetesen, hogy ez a sorok között maradjon, megtoldottuk a cikk végét még néhány mondattal. Dan Houser tehát reménykedik abban, hogy az új rész nem fog mindenkinek csalódást okozni. Take-Two természetesen nem hagyja annyiban a dolgot, és fellebbez az ítélet ellen. Csak kérdés, hogy mit hoz a jövõ.

bertino
ezek azok a trailerek, amikbõl aztán kurva sokminden kiderül 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GTA TV Wii-re (April's fool)
rotator
Kösz, hogy újra kinyitottátok a topicot, így nem kell a konzolosokkal fárasztani egymást. <#eljen>

hahha <#idiota>
Prince of Máté
a felnõttek már nem nõnek😊

maffioso
én is remélem hogy hamar megszülik
eddig én aztmondom hogy filingben a mafia az összes gtat üti
oké h(sa-ban fõleg) tõbb a funkcio ami tényleg nagyon jo de ez a gta4 számomra nagyon jo filinget ad(fõleg hogy végre szépnek tûnik a graf)utoljára a tes4 adott ilyen feelinget
nem iscsoda hogy 2006 évlegjobbja

\"If in doubt, flat out!\"

Reméljük, a GTA4 viszonylag hamar kisiet PC-re. Mert ez a játék, ezez...

Kandurex
úgy legyen, ahogy mondod,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ Skyline
STALKER topik is elvolt 5 évig! 😊

[HUN]FaTaL
hülyeséget beszélsz😊 az eddigi részeknél is max 1 év eltérés volt de szerintem inkább fél

http://goo.gl/gd6Zi5

Kandurex
Jó topik ez, tegyül fel, hogy megjelenik mondjuk 2008. elején, mert ez az október vagy november nem tûnik hihetõnek. Aztán mondjuk 1,5 - 2 év mire elkezdik készíteni a átiratot és valamikor 2010. elején lesz belõle PC -re valami... ! Addig jó ellesztek itt mi?

a visit Vice City 300 reklám másik része, FlyUS irodát pedig lehet látni a Times Square-en is a háttérben, lehet lesz VC is?

Take2 +69% (hm.. már megint ez a 69)

már csak pár lovas rendõr kéne, az király lenne 😊

NYPD stílusú LCPD járõr kocsik

egy dagadt rendõr (talán nõ), egy fekete dagadt rendõr (talán nõ)

ujság és könyv olvasás

ez meg valami izé.. <#idiota>

a Liberty Tree, "tegnapi hírek ma" szlogenje különösen tetszik
soo277
itt+ittis van 1 2 video<#eplus2>
http://video.google.com/videoplay?docid=-4001454287165583816
http://www.mefeedia.com/entry/2287421/

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

😊

hozok mindjárt pár kiemelemzett képet 😄
császtok ez tök kir.lesz.
Brolly28
ez nagyon zsír lesz(Y)

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Kmarha
De persze mi tudjuk, hogy nem lesz máshogy 😄D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A történet :
A sejtelmes zenével kísért kisfilm vége felé bukkan fel a
játék majdani fõszereplõje, egy orosz akcentussal monologizáló férfi,
aki azon mereng: bár eddig ölt, csempészett és el is adott embereket,
itt majd talán máshogyan lesz...

...rejtett utalásokkal, poénokkal - úgynevezett "easter egg"-ekkel ("húsvéti tojás") - telezsúfolt játék lesz...

hírforrás
a tarbrush café is benne van a Times Square-en a Cluckin' Bell mellett egy forgó kávés pohár
Kmarha
értem én hogy hogy érted. De anno a gta és gta2 után is új volt a gta 3, mégis megmaradt a feeling, még jobb is lett. most sem kell félteni, fõleg hogy most tényleg csak annyi változik hogy tele lesz dobálva fasza kis effektekkel meg jobb textúrával. 😛 csak ne rontsák el azzal, hogy erõmü kelljen a futásához mert akkor leharapok a fejüket!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

a jót könnyû megszokni.. 😄
Kit--Kat
Nem, úgyértem azért nagyjából ugyanaz volt 7éven keresztül csak kicsit javítgatva a graf.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kmarha
nem tudom, az elsõ részhez képest akkor mindegyik idegen volt, mert mindegyiknél jobb és jobb grafot tudtak összehozni. Anno akkor is rácsodálkoztunk az SA egyes részeihez a VC után, hát még a 3 után a VC-re! Lehet most kicsit nagyobb az ugrás, de ez a hangulatot lehetetlen hogy befolyásolja 😄 Max idegenkedsz a jobbtól, túl maradi vagy 😄

Kit--Kat
Amúgy annyira idegennek tûnik így elsõre a GTA-k hangulatától. Hozzá vagyok szokva az elmúlt 7 évben alkalmazott garfhoz😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

az még nem hivatalos, ezért is van elõtte a "ha"
'08 nyara valószínûsíthetõ
na akkor várhatunk még egy darabig.

maffioso
2008ra van kiirva pc-s megjelenés(forrás gs)

\"If in doubt, flat out!\"

M@TriX
szerintem meg fog jelenni, ahogy az eddigi részek is, de remélem nem kell 1 évet várni rá mint a korábbi részekre.

Addig is van egy kis jó hír, a hó végén érkezik egy trailer!!!

Majd ha bejelentik, megnyitjuk ezt a topikot is, addig reménykedünk 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kandurex
Miután a játék nem jelenik meg elõreláthatólag PC -re, így szépen átköltöztök a konzol részlegbe. Ha az évek folyamán valami változás történik, majd szóljatok a moderátor topikba nyitásért.

Ja de kiadták újra...

Ha meg nem lesz PC-re akkor marad a True Crime szint.<#wilting>
Vagy elleszünk az SA-val mint örökzöldel.
Barney Tech
ejbazmeg akkor veszek ps2 bár most is megtehettem volna de elvertem a pénzem.😞

berlinboy6329
Be is tiltották.(legalábbis így tom,vmi pecs miatt) 😊 Ezzel ugyan mi lesz?Ha meg nem adják ki PC-re max átportolják.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tigeroo
max. lesz valami extra sony licensz, ami megmondja hogy egy évig csak PS3-ra lehet a játékot kiadni (mint a vice city, san andreas csak akkor PS2 volt)
azért a PC-s San Andreas is a topon volt az amcsi és angol eladási listákon..
Persze most úgy tûnik nem lesz, de ez volt a San Andreas-al is.
Azért azt nem merik megtenni, hogy ne legyen PC-re is.<#duma>
Kandurex
Ez az a játék ami nem is lesz PC -re?

Barney Tech
Asszontájk jövö hétre várhato 1-2 hivatalos képa.

Barney Tech
jah jah énis rájöttem.

SNAKE01
megerõsítette egy másik ember is hogy az elsõ kép bizony a hitman 2-bõl egy helyszín,szal ez fake tuti.még jóhogy nem a 47-es motorozik a képen.LOL!<#idiota>

SNAKE01
ehhh az elsõ képen látható helyszín tiszta olyan mint a hitman 2-ben az egyik pálya,és szerintem fake az egész.nézzétek meg a második képen a kocsit fénylik rendesen a harmadikon meg hát tiszta matt és mosódott...

tigeroo
még egyelõre egyiksem...

ne találgassunk, valami hivatalos kiszivárog az IGN-rõl vagy rockstargamesrõl akkor...
Barney Tech

SZilaJMaGGoT
Mind az állat... Elég szar render...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Barney Tech
Fake-e vagy?

Barney Tech
gétéja hátszárezer.

EZ melyik gta?