54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • SötétBarom
    Ma is kerek nap van!

• bertino
    hát ja, de mikor E3on nem jelentették be, ott kicsit tényleg felment a pumpa
  • Dante73
    És hogy tiltakozott egy csomó (főként konzolos) arc, hogy ESETLEG jövőre, meg hülye a GameStar, meg stb... Azért, nagy pofáraesés volt ez....
  • Snexi
    már csak 80 nap a megjelenésig,mintha csak 25 napja lett volna az amikor még 105-öt írt
  • bertino
    hát ja, de ott van benne, hogy már jóideje tudta minden ujságíró, hogy okt.-nov. környékén jön PCre is ;)
  • ldavid
    hát ettől kár volt bármit is várni: pcg0810
    még a GC-s infók sincsenek benne, mert a lapzárta hamarabb volt - majd talán a következőben
  • fery02
    Az a jó, ha nem lesz benne újdonság, nagyobb lesz a meglepetés. :)
  • ProGabe #11144
    nem jelent problémát, csak jeleztem, hogy nem kell tőle sokat várni
  • ldavid
    nyugodtan

a gurus előzetestől én sem várok sokat, de attól még, hogy magyar lap, nem kell előre leírni (bár tényleg nem valószínű, hogy lesz benne újdonság)
  • Curesz
    Lehet h nem de attól még kiváncsi vagyok, problémát jelent?:P
  • ChuckyHUN
    :)
    ldavid elloptam a számlálós ötleted. BOCSIII:D
  • ProGabe #11140
    szerinted lesz benne bármi, amit nem tudunk? egy magyar lapban!? ugyan már!
  • Curesz
    jah ok
  • ldavid
    majd holnap
  • Curesz
    Nincs meg vkinek a mostani pcguru? mert akkor esetleg beszkennelhetné a gta IV cikket...megköszönném
  • Miskolc88
    xD
  • ChuckyHUN
    JAJ NEEE!!!
    Akkor szólok az óvónéninek és elfenekeli a szátokat keciek ¢¢
  • Bil Ur Sag
    Szerencsére a rendőrös bulldozeres dolog a múlté. Előszeretettel lövöldöznek kocsiból is fegyvereikkel, és szívesen vadásznak elsősorban a kerekekre.

Amúgy a 3.rész korszakalkotó mivolta megkérdőjelezhetetlen. Legalább annyira mint a IV-é. Mert ez is az. Nem is kicsit. De aki a korábbi részek érzésvilágát keresi benne az hamar csalódhat benne. Ez a GTA már nem az a GTA. Egy új korszak kezdete, ami iszonyatosan jól sikerült, és remélem a jövőben is így marad.
  • Bil Ur Sag
    Igen ez valóban így van :) Comet-et keresek utcai versenyhez. (Infernus talán gyorsabb, de nagyon érzékeny a kanyaroknál) Hát persze hogy nem találok. A napokban akadtam rá a Sultan rs-re. Azóta minden utcasarkon legalább kettő van belőle :))
  • Hellsing47
    már késő, "divatbuzi fajta" vagy ezért nem játszhatsz a játékkal -.-
  • ChuckyHUN
    Elhihetitek.
  • bertino
    reméljük.
  • ChuckyHUN
    csak elírás.. bocsi azz s alatt ott az x. ÉN NEM VAGYOK AZA A DIVATBUZI FAJTA
  • moralosan
    lexsz
  • ChuckyHUN
    Szept közepén meg lexsz a jogisim Jövő hét 7főn városi vizsga
  • DJ Skyline
    #11124 így van :)
    #11125 nem járok suliba most. jogsizom, elvben okt végére meglesz, aztán meg meló, szóval valóban hamar elfog telni az idő

na on
  • ChuckyHUN
    suli mellett hamar el fog telni
  • tobias88
    addig kijön csomó olyan játék, amivel el lehet lenni
  • DJ Skyline
    semmiség az a 2 hónap és 3 hét
  • Hellsing47
    akkor mindjárt ittvan már :|
  • bertino
  • ChuckyHUN
    GTA IV megjelenésig hátravan még kicsit kevesebb mint 82 Nap, 05 Óra, 54 Perc, 19 Másodperc.
  • Dante73
    Pláne, mikor SA-ban eltűnt a tuningolt verda.... Vagy 3x megesett velem. Utána már nem tuningoltam, minek? Garázsnak? arra felesleges.... Remélem javítják. Bár, ha az eddigi PC-s verziókban nem javították.....
  • PLaci #11118
    Az konzol eredeti konzol verzió miatt van... PC-be más a 3-nál megcsinálhatták volna simán, csak lusták voltak rá, csuklottak is emiatt sztem rendesen....
  • Pepsi Twist
    ez mindig mindenhol így van :D
  • Grove4
    Én még olyan problémát is tapasztaltam a játék során,hogy ha keresek egy kocsit (mintha megérezné a progi,hogy azt keresem:)),akkor az istennek sem találom,viszont ha nagy nehezen megvan az adott típus,miután beleülök teletömi az utcákat és a parkolókat vele.(Miután már nagy nehezen találtam egyet-de rendes:))
  • HUNMemphis
    LOL emlékszem Vice Citybe ha kellett jó kocsi csak hátra nézegettem és vártam hogy beadjon egyet.Leszállítós küldikben pélául.
    Valóban megkéne ezt a problémát oldaniuk.
  • DöflingR
    Whá, lemaradtam :S
  • fery02
    Ügyes voltál -.-
    #11112: köszi. :D
  • DJ Skyline
    ott van a játék audio mappájában END címen :DD