Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy azt mondod tudod elõre a jövõévi hardware árakat??
púúúúú
A GameInformer legújabb számában mi más, mint a Grand Theft Auto IV. kapta a fõszerepet. Az olvasók egy szép nagy csokorba szedték a fontosabb infómorzsákat. Lássuk hát mi vár ránk október 31-én. (Thx Jabba Boy!)
A fõhõs nem más, mint Niko Bellic egy kelet-európai bevándorló, aki azért jött Liberty City-be, hogy átadhassa magát az "Amerikai Álomnak", azaz hamburger, kóla, sültkrumpli minden mennyiségben, aztán érelmeszesedés, szívleállás és daruval temetés. A játék 2007-ben játszódik, ám minden eddigi GTA játéknál nagyobb városban kell boldogulnunk.
* A GTA 4-ben a Szabadság-szobrot Boldogság-szobornak hívják.
* New York öt falujából négyet és New Jersey egyes részeit teljes egészében rekreálták a játékban. Broker = Brooklyn, Manhattan = Algonquin, Queens = Dukes, Bronx = Bohan és New Jersey = Alderney. A térkép kisebb, mint a San Andreasban, de sokkal részletesebb. Nem lesznek vidéki és sivatagos területek.
* A járókelõk cigarettáznak, könyveket olvasnak, ücsörögnek a padokon, tehát sokkal valóságosabbak, mint a korábbi GTA epizódokban.
* A Rockstar ragaszkodik hozzá, hogy a mostanság leadott trailerben látható grafika nem végleges. Minél közelebb járunk majd a megjelenéshez, annál szebb lesz a játék...
* Niko-t unokatestvére, Roman vette rá, hogy költözzön Liberty City-be, aki saját bevallása szerint élvezi az amerikai álom minden aspektusát. Két gyönyörû hölggyel tengeti a napjait, tizenöt sportkocsija és persze két háztömbnyi pénze van. De valójában hazudott a kuzinjának, hogy kendõzze a kudarcait. Roman lesz az egyetlen ember, akit a kezdetek kezdetén ismerünk majd Liberty City-ben. Míg Niko elég kemény karakter, addig Roman inkább barátságos alaknak mondható. Persze nyakig ül az adósságban és egyre többen kívánják egy építkezés betonalapjába. Romannak mindenképp szüksége van a segítségünkre, annak ellenére, hogy állandó civakodásnak leszünk szem és fültanúi, mivel nélküle már a halakkal társalogna.
* Az X360-on prezentált demo kezdõpályáján Niko épp kuzinja által üzemeltetett brokeri taxiállomáson dekkol. Roman egy lepukkadt épület, zsúfolt asztala mögött üldögél és éli az amerikai álmot. A látványbeli különbségek szembetûnõek. Niko odakolbászol egy homokkõ házhoz, berúgja az ajtót, elõkapja a pistáját, majd benyomul a hálószobába. Üres, a konyha is, majd a hátsó ajtón távozva egy négyajtós vörös járgányra lel, melynek gyorsan be is veri az ablakát könyökével. Az üveg nagy csörömpölés közepette a földre és az ülésekre hullik, miközben Niko a kilinccsel babrál, majd a megfelelõ vezetékeket összeérintve beindítja a motort. A kamera valamivel közelebb van az autóhoz, mint a korábbi GTA játékokban, így több apró részletet figyelhetünk meg a járgányon. Niko kiválasztja a neki tetszõ rádióadót, majd a Manhattan-i felüljáró alatt elhúzva a dokkhoz érkezik. Bámulatos látvány tárul elénk, ahogy a várossziluett szép lassan kibontakozik a távolban. Az égen vitorlázó sirályok folyamatosan hallatják hangjukat, a partot pedig folyamatosan ostromolja a hullámverés. Niko elõkapja a mobilját, melynek LCD kijelzõjén ugrálhat a telefonkönyv, az üzenetek és a kamera között. A telefonkönyvet választva újabb almenük ugranak elõ: városi kapcsolatok, barátok a kikötõben és taxik. Rövid beszélgetést követõen tudatja a vonal túlvégén lévõ delikvenssel, hogy húzza le a belét a kikötõbe egy rövid csevej erejéig.
* A fizikát és a karaktermozgásokat szépen feltupírozták. Niko minden egyes lépésénél érezhetõ, hogy mennyi cucc van nála, sõt még a terepviszonyok függvényében is másképp vonszolja magát fõhõsünk.
* Jelentõs szabadságot kapunk a korábbi részekhez képest. Lóghatunk a nekünk szimpatikus karakterekkel, hajthatjuk a lányokat, s csak akkor kell folytatnunk a küldetéseket, ha épp úgy gondoljuk. Számos módja lesz az információ szerzésnek, s állítólag Niko sorsát is magunk formálhatjuk.
* A Rockstar számos ex rendõrrel és bûnügyi szakértõvel konzultált, s mint kiderült sokkal nehezebb bûnözõként boldogulni mostanság, mint mondjuk a 80-as, 90-es években. Liberty Cityben hemzsegnek a zsernyákok, így aztán számos letartóztatásnak leszünk szemtanúi és elszenvedõi.
* Nem lesznek a hõshöz nem illõ jármûvek, mint rollerek, jetpackek, repülõk, hogy minél hihetõbb legyen a környezet. Motorra viszont bármikor felpattanhatunk.
* A Rockstar North-nál végre leesett a tantusz és nem neves színészekkel, inkább a karakterhez illõ orgánummal megáldott szinkron"színészekkel" mondatták fel a dialógusokat. Ugyanez vonatkozik a rádióadókra, melyek kiváló, Liberty City-hez illõ zenéket fognak játszani, minden mennyiségben.
* A kezdeti töltögetés után nem fogunk LOADING képernyõket kapni. A játék folyamatosan lapátolja fel a DVD-rõl a szükséges adatokat, így a bel- és kültéri részek közötti átjárás is zökkenõmentes lesz.
* A játék mindkét változata (PS3 és X360) azonos lesz, azzal az apró különbséggel, hogy az X360-as változathoz lesz exkluzív letölthetõ, epizód alapú tartalom. A Rockstar több, mint 3 évet töltött a fejlesztéssel és Dan Houser szerint a GTA IV legalább akkora minõségbeli ugrás lesz, mint anno a GTA III. a GTA-hoz képest.
* Lesz többjátékos mód, de ne számítsunk MMO elemekre.
Hardwiredrõl idézve!
Gyerekek akkor nem is lesz PCés változat?
Akkor minek nyitottátok ide a topikot?<#conf>#conf>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://goo.gl/gd6Zi5
A játékban mégtovább fog fokozódni a szabadságérzeted."
Nem tudom, de ez a két mondat valahogy a GTA - SA után éles ellentétben áll egymással.
Talán csak ha egy olyan hatalmas, részletes várost kapunk, melynek mérete, természetesen a külvároséval együtt, vetélkedik az SA-val. Azért hiányoznának a más stilusú cityk no meg a vidék!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha meg valaiki elborult agyú és szereti lehentelni a kutyát,macskát,pockot,gyerekte, az úgyis csinál ilyen modot, aztán majd jön a botrány...
púúúúú
púúúúú
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként én meg szoktam elégedni a "gyári" felhozatallal, ugyanis a mod kocsik nekem legtöbbször nem illenek a képbe. Általában (az egyébként tényleg mélyen tisztelt) modderek valamit mindig elrontanak a kocsikon (ide értem azt is, hogy túlságosan szép lesz egy kocsi a többihez képest 😊 )
púúúúú
lásd, colin m. rallyk, WR2, GTR2, WTC (RACE), S.T.A.L.K.E.R. STB STB...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
csak végig kéne olvasni..
Nem tudom hogyan merülhet fel bárkiben akár csak a szikrája is, hogy ez nem Á1-es tréfa. XDDDolyan nagy áruházak, mint például az Ebay
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"