54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • RedRiot
    Nem egyszerű ahogy szopat ez a kib*szot Winfos Live. Letöltöttem, felraktam. Első indításnál vmi XP apdétet akar. Jólvan. Elvisz vmi linkre, -angol nyelvű microfos - hogy vmi nagyméretű file-ok letöltését engedélyező winfos hotfixet onnan szedjek le. OK, hotfix leszed. Telepíteném, erre azt mondja hogy mivel nem angol nyelvű a winfosom, ő most inkább nem települ fel. Felmegyek a magyar microsoft oldalra, beírom a hotfix számát a keresőbe: 938759 - nem talál lófaszt sem.

Najó, akkor nem apgrédelek, regelek a Winfuck Lájfra apgréd nélkül leszarom. Na milyen WIn Live oldal indul el alapból: MAGYAR! Átállítani a származái országot nem tudom, Magyarország ott figyel benne szürkén. Regeltem azért, aztán mikor jóvá lett hagyva az accountom próbáltam belépni. Nem engedett be.

És miért kell nekem ezzel szenvednem? Mert offline játékállást szeretnék venni egy nem Microsoft termék programban.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy baszná szét a retkes kurvaanyját egy AIDSes orangután annak a fasszopó románcigány szarevő tetves buzi majomnak, aki ezt a winfos liveot vmi hibbant pillanatában a világra szarta

• w77d
    persze, megkapod az enyém 11ezer ft-ért...
  • kissadamvikt
    vmivel kitudom ütni a limiteket a grafika beállításánál, pl paranccsal vagy valamivel?
  • xido
    öö..a durva recékre gondolsz,vagy a hdr szűrőre,vagy mire?
  • REPS0L
    ezt figyeljétek nálam milyen szép [büszke]
    (direkt széthúztam 1440x900ba, hogy lássátok milyen jó widescreenen)
  • Snexi
    arra a kommentre válaszoltam az elöbb de tök mind1
  • Narxis
    Ja, így már más.
  • ChuckyHUN
    remélem lesz patch, mert ez a gép bőven benne volt a mediumban amit igértek popsztárék:(
  • xido
    értelek...viszont tutorialból meg minden egyebekből is van annyi,mint a szemét,tudod,hogy nyomd meg ezt,hgy eljuss oda,ezt látod itt,ha azt látod ott,itt tudsz menteni,ha nem vagy küldetésben..ilyenek...ha ezeket netán elkezdenéd,akkor jegyezd fel notepad-ben,hogy melyik tömbben találhatóak a fordítások,mert azt majd a végén 1 embernek össze kell másolnia és lektorálnia...
  • gyuri12
    Igazándiból néhány itteni emberen jót nevetek a múltbéli kijelentéseik miatt,ez minden.
  • Laci82
    Nálam így néz ki...de ha így nekem akadna akkor én asszondanám ok a játék a gta-t sose a grafikájárért szertettem...
  • Narxis
    Ne kárörvendjél gyurika.
  • ldavid
    én épp ezért nem akorok a story-hoz hozzányúlni
  • REPS0L
    ne várj többet
  • Viktorr
    Igazatok van,inkább megvárom a pecs-t!
  • ChuckyHUN
    4800+ x2
    en 8600gt 512
    m2n sli
    2g ram 800mhz

800*600 lownál nenagyon várjak jobbat?
    Holnap megyek a játékért:)))
  • AleXXXXX
    én is bemásoltam, lényeges javulás nins, csak előjön az a bizonyos warez-védelem: a képernyő néha néha pár percre imbolyogni kezd, így a game játszhatatlan. én most raktam vissza az eredeti file-okat:P
  • DJ Skyline
    a warez verzió az clone, ergo aki letölti az teljes mértékben az eredetit kapja meg, crack nincsen hozzá alapból. sajnos a Rockstar nem viccelt az érdekes tartalommal, amik a warez verzión jelentkeznek, hullámzik a kamera, magától gyorsul az autó, stb. szóval lehet csak rontana a helyzeten
  • Kandurex
    max. újra rakod...esetleg letiltja a rockstar az eredeti CD-KEY -ed és a büdös életbe nem multizol...hajrá..do it...
  • gyuri12
    Kárörvendek.
    Azért jó játékot annak,aki tud játszani a játékkal.:)
  • xido
    amit felülírnál vele,azt mentsd ki semleges mappába..ha elbassza..azt visszamásolod utána és kész
  • Viktorr
    Nemtudom bemásoljam e,ezt a geodexes félét,mivan ha elbassza az eredeti játékot?
  • akyyy
    lesz egy küldetés majd ami fegyverboltba vezet, és onnantol rajta lesz térképen.

vagy megnézed a poszter hátulját.
  • Kimi23
    Végre működik a Logitech kontrollerem, és nem kell a billentyűzettel szarakodni, lehet normálisan vezetni az autókat. Akit érdekel itt megtalálja a megoldást emellett más problémákra is
  • HeadHunter86
    Na én most léptem ki. Ma vagy 6 órát toltam az biztos :D
    Qrva rég játszottam ennyit.
    Eszméletlen jó a játék.
    Grafikát már leszarom, nekem szép.
    Buggal meg nem találkoztam.
  • CUCLI
    fegyvert merre lehet szerezni? vagy nemtud valaki valami csalást? :D
  • xido
    még nincsenek fordítók...legalábbis a nagyok közül..csak amatőr barkácsolás...
    de elég szenya a felépítése és játékban haladás nélkül nagyon el lehet szúrni,csak a szöveget fordítva üresben...
  • CalebJoe
    Ezzel GTA.IV.Crack.Geodex
  • xido
    és melyik cracket?..csinált már 3 nevenincs team is:)
  • akyyy
    nem kell bele? és úgy megy disc nélkül, nincsennek warez gondok? mert akkor oda tudom adni tesomnak:)
  • ProGabe #19370
    volt már olyan, hogy Steamen vásárolt terméknek vissza lehetett kérni az árát? mert a Valve bizony felajánlotta a GTA IV esetébe...LOL :\
  • lipovics
    Elégedett vásárló vagyok, bár várom a patch-et.
    Levettem a grafikát, így benchmark 34 fps. A játék tetszik, hangulat ott van, viszont ez a regisztrálj ide, regisztrálj oda, telepíts ezt, telepíts azt, háát.
    Na mindegy, majd optimalizálják, nekem csak +tíz átlag fps kellene és boldog lennék
  • CalebJoe
    Most próbáltuk ki, hogy a gyárit crack-eltük és így mivel nem kell bele a disk ezért sokkal jobban megy a játék.
    Szóval ez is az akadás egyik oka lehet hogy pörög benne a disk.
  • ProGabe #19367
    most nézem, hogy a DVDn júniusu DirectX van fenn. közben meg nov elején kijött az új, plusz az MS partnerei már régebben is megkapták. WTF??? R* b+! :(

a benchmarkot hol találom? :S
  • akyyy
    hol vehetek mp3-as telót?
  • szmöre
    Sziasztok , van valakinek otlete hogy jatekon belul miert nem lehet bejelentkezni windows live-be?Mert az aranyos nem engedi sehogy sem, pedig webrol megy rendesen, igy viszont menteni nem engedi a jatekot ami eleg durva ha mar kipengettem az arat.
  • Csuhai G
    Core2Quad Q6600, 3 GB RAM, GeForce 8800 GTS 320MB-on játszok vele és nagyon elkeserítő amit produkál. A Texture-t nem lehet Low-nál nagyobbra, a felbontást pedig nem lehet 1152x864-nál nagyobbra venni a VGA-m miatt, ami még nem is lenne baj, de még így is baromi lassú. Külön rátesz egy lapáttal a rengeteg grafikai bug, mint pl a teljesen színtelenné váló világ (1- 2 napja volt betéve kép, hogy miről beszélek), valamint az árnyékokból adódó hibák és a villogó textúrák.
    Várom a patchet, drivert...
  • akyyy
    zenébe valaki segitsen mit csináljak hogy legyenek zenék?

vagy nem mind1 milnye mp3? ir itt valami dma-ról.

akinek müködik küldjön PM-be mp3-at:D
  • ldavid
    fordítóknak: ha meguntátok küldjétek át nekem, majd én rendezem
  • Lowosan
    Aki 4850enes kártyával tolja és nincsen komolyabb textúra bugja az megmondaná hogy melyik ati drivert használja?