Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • RedRiot
    Nem egyszerű ahogy szopat ez a kib*szot Winfos Live. Letöltöttem, felraktam. Első indításnál vmi XP apdétet akar. Jólvan. Elvisz vmi linkre, -angol nyelvű microfos - hogy vmi nagyméretű file-ok letöltését engedélyező winfos hotfixet onnan szedjek le. OK, hotfix leszed. Telepíteném, erre azt mondja hogy mivel nem angol nyelvű a winfosom, ő most inkább nem települ fel. Felmegyek a magyar microsoft oldalra, beírom a hotfix számát a keresőbe: 938759 - nem talál lófaszt sem.

Najó, akkor nem apgrédelek, regelek a Winfuck Lájfra apgréd nélkül leszarom. Na milyen WIn Live oldal indul el alapból: MAGYAR! Átállítani a származái országot nem tudom, Magyarország ott figyel benne szürkén. Regeltem azért, aztán mikor jóvá lett hagyva az accountom próbáltam belépni. Nem engedett be.

És miért kell nekem ezzel szenvednem? Mert offline játékállást szeretnék venni egy nem Microsoft termék programban.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy baszná szét a retkes kurvaanyját egy AIDSes orangután annak a fasszopó románcigány szarevő tetves buzi majomnak, aki ezt a winfos liveot vmi hibbant pillanatában a világra szarta