54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Lacee86
    Azt nem értem, a másik topicon írja vki, h X2 6000+ szal meg 2600 XT-vel megy neki 25-30 Fps-sel. Nekem is hasonló a gépem, nem? Akkor nekem miért csak 15-20-szal megy... Pedig minden driver a legfrissebb, igaz a windows régen volt már újrarakva. Még eszembe jutott az, h nem lehet, h ha a SP3 nem lenne fenn (csak átverném a telepítést az ismert módszerrel), akkor az javítana? Mióta SP3 van fenn, 300 mega helyett 450-500 mega ramot zabál a gép ha csak a winfos meg a net megy.
  • Robez84
    hát igen kéne mennie...
  • Cat 02 #25143
    Dwayne playboy x spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha Playboy X-et ölöm meg akkor lett volna Dwayne el tovább küldim ?
  • PsyPeti
    2.8 GHZ-es, igaz nem a legfrissebb modell, 1-2 éves, nade akkor is
  •  Evil
    Milyen core2 duo az?
  • PsyPeti
    Akinek ATI 4800-as szériája van intel core 2 duoval kérem segítsen!
    Már MINDEN fent van a játékhoz! De 15 fps fölé nem megy akármit csinálok! Egyszerűen szétbasz már az ideg! Kérlek segítsen aki tud! Hogy lehetne gyorsítani? vagy kell vmi parancs shortcutba, elegem van már
    Tisztában vok vele h optimizálatlan a gamma de akkor is , másnak ilyen konfiggal megy faszán (25 fps nekem már jó lenne)

Köszi
  • Lobsterman
    Az nagyon nem normális :S
  • CS@
    ha már nem sikerült a korábbi tanácsok ellenére valami értelmes formátumot csinálnod a képekből, akkor legközelebb légyszi linkeld az ilyen 1.5Mb-os BMP borzalmakat. Köszönöm!
  •  Evil

Én a helyedbe gyorsan vennék egy hűtőt rá mert nemsokáig élvezheted már a játékot :)
    Vagy legalábbis újra pasztáznám vagy valami mert tuti nem fekszik rajta az a hűtő rendesen.

(hacsak nem hibás a mérés, vagy a vga olyan meleg, próbáld más programmal megnézni.)
  • Rainbow15
    én playboy-t és megkaptam playboy házát.
  • Máté94
    FlyUS Bravado Feroci
  • Lobsterman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha playboyt ölöd meg akkor megkapod a lakását és haverkodhatsz Dwayne-el, ha Dwayne-t ölöd akkor lóvét kapsz és ennyi. Playboyjal többet nem találkozol.
  • red bull
    Én Dwaynet-t öltem meg és megkaptam Playboy házát... A másik variálicót nem tudom
  • Spice1
    http://support.microsoft.com/kb/960554

• xido
    fokozatos melegedés..ramzabálódás pl
  • Farbiter
    ne várj sokat,jövőig várhatsz mert én addig úgyse fogom feltolni a gépem
  • ronso
    nem szól a rádió.....betettem a zenéket be is olvastattam 1 szám lement és azóta csend van..???
  • Omega888
    Tudja valaki hogy miért van az hogy eleinte tök jól megy aztán meg fokozatosan elkezd akadni egyre jobban?
  • Spice1
    jowan ne képeket töltögessetek fel,hanem segitsetek nekem,mer nem müködik a multim!!!!!!!!
  • BetonK
    85/83 fokos a procim gta közben:Daz normális?nincs húzva
    e6750 @2,66
  • Stefibaba
    Valaki aki túljutott már rajta? (Mi lesz ha Playboyt ölöm meg?)
  • Farbiter
    anyám,kataszrófa a képfeltöltés,előbb azt írta hogy nem jó most meg 2x-er fönt van és jó -.-
  • XeroX
    Valaki tud segíteni ???
    Patch utn eltüntek az Sfx hangok (pl. abalktörés, lövés stb.) csak a zene szól.
    Mi a megoldás ? Nincs kedvem 12x újratelepíteni.
    Thx
  • Farbiter
    év mentősei újból:
  • xido
    dede..itt vagyok..futhatna jobban is,de még nem ment a játékélmény rovására semmi
  • Stefibaba
    Playboy X vagy Dwayne? Melyik maradjon életben? (én Dwayne-re szavaszok :D)
  • Spice1
    Hali!

Vki tudna segiteni nekem?Nemengedu updatelni magát a Windows Live,amikor rámegyek,h updatelni akarom kidob egy lapot amin ezt irja:When you try to download or install from the Games for Windows – LIVE client, you receive the following error message:
    Can’t install item (0x800B0003)

aztán ajánlja hogy tötlsek le egy hotfixet,amit meg is teszek,csak angol nyelvü és nemtudja értelmezni...vki tud iylet hotfixet nekem magyar xp-hez?
  • xido
    meg hozzá alaplap és memória
  • elite
    Nálam is szarul megy, szóval felesleges bármit is venni, ha mással nincs bajod....
  • SötétBarom
    Előtte érdemes felhívni Jacobot, és vásárolni tőle mellényt.. Just in case.
  • Lobsterman
    Nem neked írtam :)
    Celeronhoz 9600GSO kicsit erős, de a 7300 teljesen jól passzol.
  • SötétBarom
    Ennyiért vegyél egy boxot, te szerencsétlen, és akkor legalább tuti hogy jól fog futni. Fogjátok már fel, hogy jó gépeken is szar -.-
  • bella11
    ilyen rossz 7600GT-n pedig nekem is az van
  • Farbiter
    ehhez még az ember is kevés hogy fel tudja dolgozni
  • Farbiter
    rá se nézz a játékra
  • Tatyla
    gyanitottam hogy ez a taktika és volt hogy már a kocsinál kaptam egy halálos lövést...
  • Farbiter
    menny má,3 éves ez a proci xDvagy 2 nemtom xD
  • Sordoran
    na, kijött a patch? érdemes már megvenni a játékot, vagy álmodik a nyomor?
  • RYO21
    akkor vegyek a gépemhez + 2gb ramot és core 2 duo-t?????? megéri ??? menni fog????
  • Lacee86
    Hát pl. én se nagyon tudok mást tenni. Itt vannak, akiknek gyenge gépük van, ők próbálnak kicsikarni néhány +FPS-t, de hát nem sok eredménnyel (ilyen vagyok én is). Vannak, akiknek jó gépük van, mégis meglepően rosszul fut rajt a játék, ők ezen szenvednek. Vannak, akiknek atom gépük van, megy minden jól, de ultra highon már nem megy 40 Fps-sel nekik, csak 38-cal, és nincsenek megelégedve a kocsi lökhárítójának árnyékával; ők meg azért sírnak. És vannak, akik kínjukban szimplán csak f*szságokat írkálnak. A maradék 0,1%, akiknek jó gépük van, jól is megy, és meg is vannak elégedve mindennel. Na, ők meg nincsenek itt...
    Ja és van egy jó ötletem: sztem a szelekítv hulladékgyűjtés érdekében a papír, fém, műanyag stb. kukák mellé GTA IV feliratú edény is kellene, mert akik megvették eredetiben, azok közül jó részüknek sztem szükségük lesz rá...