54920
-
Azt nem értem, a másik topicon írja vki, h X2 6000+ szal meg 2600 XT-vel megy neki 25-30 Fps-sel. Nekem is hasonló a gépem, nem? Akkor nekem miért csak 15-20-szal megy... Pedig minden driver a legfrissebb, igaz a windows régen volt már újrarakva. Még eszembe jutott az, h nem lehet, h ha a SP3 nem lenne fenn (csak átverném a telepítést az ismert módszerrel), akkor az javítana? Mióta SP3 van fenn, 300 mega helyett 450-500 mega ramot zabál a gép ha csak a winfos meg a net megy. -
hát igen kéne mennie...
-
Cat 02 #25143 Dwayne playboy x spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha Playboy X-et ölöm meg akkor lett volna Dwayne el tovább küldim ? -
2.8 GHZ-es, igaz nem a legfrissebb modell, 1-2 éves, nade akkor is -
Milyen core2 duo az? -
Akinek ATI 4800-as szériája van intel core 2 duoval kérem segítsen!
Már MINDEN fent van a játékhoz! De 15 fps fölé nem megy akármit csinálok! Egyszerűen szétbasz már az ideg! Kérlek segítsen aki tud! Hogy lehetne gyorsítani? vagy kell vmi parancs shortcutba, elegem van már
Tisztában vok vele h optimizálatlan a gamma de akkor is , másnak ilyen konfiggal megy faszán (25 fps nekem már jó lenne)
Köszi

-
Az nagyon nem normális :S -
ha már nem sikerült a korábbi tanácsok ellenére valami értelmes formátumot csinálnod a képekből, akkor legközelebb légyszi linkeld az ilyen 1.5Mb-os BMP borzalmakat. Köszönöm! -

Én a helyedbe gyorsan vennék egy hűtőt rá mert nemsokáig élvezheted már a játékot :)
Vagy legalábbis újra pasztáznám vagy valami mert tuti nem fekszik rajta az a hűtő rendesen.
(hacsak nem hibás a mérés, vagy a vga olyan meleg, próbáld más programmal megnézni.) -
Rainbow15 #25136 én playboy-t és megkaptam playboy házát. -
FlyUS Bravado Feroci
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha playboyt ölöd meg akkor megkapod a lakását és haverkodhatsz Dwayne-el, ha Dwayne-t ölöd akkor lóvét kapsz és ennyi. Playboyjal többet nem találkozol. -
Én Dwaynet-t öltem meg és megkaptam Playboy házát... A másik variálicót nem tudom -
Spice1 #25132 http://support.microsoft.com/kb/960554
-
xido #25131 fokozatos melegedés..ramzabálódás pl -
Farbiter #25130 ne várj sokat,jövőig várhatsz mert én addig úgyse fogom feltolni a gépem -
nem szól a rádió.....betettem a zenéket be is olvastattam 1 szám lement és azóta csend van..??? -
Tudja valaki hogy miért van az hogy eleinte tök jól megy aztán meg fokozatosan elkezd akadni egyre jobban? -
Spice1 #25127 jowan ne képeket töltögessetek fel,hanem segitsetek nekem,mer nem müködik a multim!!!!!!!! -
BetonK #25126 85/83 fokos a procim gta közben:Daz normális?nincs húzva
e6750 @2,66 -
Valaki aki túljutott már rajta? (Mi lesz ha Playboyt ölöm meg?) -
Farbiter #25124 anyám,kataszrófa a képfeltöltés,előbb azt írta hogy nem jó most meg 2x-er fönt van és jó -.- -
XeroX #25123 Valaki tud segíteni ???
Patch utn eltüntek az Sfx hangok (pl. abalktörés, lövés stb.) csak a zene szól.
Mi a megoldás ? Nincs kedvem 12x újratelepíteni.
Thx -
Farbiter #25122 év mentősei újból:
-
xido #25121 dede..itt vagyok..futhatna jobban is,de még nem ment a játékélmény rovására semmi -
Playboy X vagy Dwayne? Melyik maradjon életben? (én Dwayne-re szavaszok :D) -
Spice1 #25118 Hali!
Vki tudna segiteni nekem?Nemengedu updatelni magát a Windows Live,amikor rámegyek,h updatelni akarom kidob egy lapot amin ezt irja:When you try to download or install from the Games for Windows – LIVE client, you receive the following error message:
Can’t install item (0x800B0003)
aztán ajánlja hogy tötlsek le egy hotfixet,amit meg is teszek,csak angol nyelvü és nemtudja értelmezni...vki tud iylet hotfixet nekem magyar xp-hez? -
xido #25117 meg hozzá alaplap és memória -
Nálam is szarul megy, szóval felesleges bármit is venni, ha mással nincs bajod.... -
Előtte érdemes felhívni Jacobot, és vásárolni tőle mellényt.. Just in case. -
Nem neked írtam :)
Celeronhoz 9600GSO kicsit erős, de a 7300 teljesen jól passzol. -
Ennyiért vegyél egy boxot, te szerencsétlen, és akkor legalább tuti hogy jól fog futni. Fogjátok már fel, hogy jó gépeken is szar -.- -
ilyen rossz 7600GT-n pedig nekem is az van -
Farbiter #25110 ehhez még az ember is kevés hogy fel tudja dolgozni -
Farbiter #25109 rá se nézz a játékra -
gyanitottam hogy ez a taktika és volt hogy már a kocsinál kaptam egy halálos lövést... -
Farbiter #25107 menny má,3 éves ez a proci xDvagy 2 nemtom xD -
na, kijött a patch? érdemes már megvenni a játékot, vagy álmodik a nyomor?
-
RYO21 #25105 akkor vegyek a gépemhez + 2gb ramot és core 2 duo-t?????? megéri ??? menni fog???? -
Hát pl. én se nagyon tudok mást tenni. Itt vannak, akiknek gyenge gépük van, ők próbálnak kicsikarni néhány +FPS-t, de hát nem sok eredménnyel (ilyen vagyok én is). Vannak, akiknek jó gépük van, mégis meglepően rosszul fut rajt a játék, ők ezen szenvednek. Vannak, akiknek atom gépük van, megy minden jól, de ultra highon már nem megy 40 Fps-sel nekik, csak 38-cal, és nincsenek megelégedve a kocsi lökhárítójának árnyékával; ők meg azért sírnak. És vannak, akik kínjukban szimplán csak f*szságokat írkálnak. A maradék 0,1%, akiknek jó gépük van, jól is megy, és meg is vannak elégedve mindennel. Na, ők meg nincsenek itt...
Ja és van egy jó ötletem: sztem a szelekítv hulladékgyűjtés érdekében a papír, fém, műanyag stb. kukák mellé GTA IV feliratú edény is kellene, mert akik megvették eredetiben, azok közül jó részüknek sztem szükségük lesz rá...