54920
-
Olvasgass kicsit mielőtt kezet rázol. Pár embernél működik. -
beta rendszer alatt ráadásul 64 biten akarod elindítani.
hadd gratuláljak. :D
[kezet ráz] -
Nem tudjátok esetleg, hogy Win7 64bit alatt hogyan lehetne elindítani? Nem indul egyszerűen. -
hello,
most csinálom 3x az a rohadt utolsó pályát, mert az a büdös kamera NEM forog a helivel!!! Mit kell tenni hogy lássak előre?? Egérrel nem megy! Vagy a heli tetejét, vagy az alját vagy szemből látom!
hlp -
Cekrény #33019 sziasztok, van egy olyan küldetés amelyben Vladnak az autóját kell visszavinnem. Beszállók az autoba és megyek a célig (sárga pont) de nem tudok sehol megállni vagy csinálni, egy garázs van elvileg de nem tudk bemenni.
Előre is köszi a segítséget -
üdv
a vezetés közbeni kameramozgással nem lehet kezdeni vmit? annyira tetű hogy nemigaz! -
Értem,köszönöm szépen! -
badoer #33014 the application has encountred a fatal error and must close.
please restasrt the application or contact support at.
ez mit jelent? -
elképzelhető hogy a késöbbiekben jönni fog
a Lost and the damned motorjai alapból benne vannak a pc-s verzióban (egy moddal elő is hozhatóak) -
ldavid #33011 nem -
BIZ0906 #33010 Egyenlőre nincs bejelentve. -
Szia. Ott a link feljebb, hogy "Hivatalos NO-DVD launcher". Ezzel megoldható a dolog, ha minden igaz. :-) -
Sziasztok!
Azt hogy tudnám megoldani,hogy ne keljen mindig a cd-t berakni inditásnál?
Ha valahogy meg lehet oldani létszi szoljatok.Köszönöm szépen elöre is a válaszokat! -
Jobboka #33007 Lost and the damned jön pc re? -
Andris22 #33006 Erre én is gondoltam, 8800 GTS kártyám van, még két éves sincs, és eddig semmi gáz nem volt vele, most meg... -
Borg #33005 Hát ha szerinted a haldokló VGA-dat megjavítja egy windows újratelepítés, akkor hajrá :) -
Andris22 #33004 Sziasztok!
Már elég hosszú ideje jászom a játékkal, egész normálisan fut, de egyszer volt egy olyan probléma, hogy a textúrák nem töltődtek be. Gondoltam, van ilyen, kilépek, újraindítom. Aztán amikor vissza akar lépni, akkor a játék betöltésekor lefagyott, és azóta nem hajlandó elindulni a Windows (Vista), csak csökkentett módban, és a bekapcsolá után mindig hibás - csíkos a kép. A furcsa az, hogy egy idő után magától helyreállt a dolog, de aztán megit elindítotam a játékot, és újra lefagyott az egész. Valakinekvolt már hasonló problémája? Gondolom egy Widows újratelepítés megoldaná, de nem akarok belevágni, ha van más megoldás is. -
Mert másolt verziód van. -
Pardon22 #33002 miért van az, hogy nem tudok netelni a játékban? bemegyek egy netcaféba, hogy lecsekkoljam az emailjeimet, és hiába nyomogatom az 'action' (E) gombot, nem ül le a géphez! :( vki tudna segíteni? az újabb patch van fent. -
Verseghy #33001 Ja én azt hittem ki kell lőni. Ahhoz meg ügye közelebb kell menni. Köszi!!^^ -
Nem kell a seggébe lenni és úgy követni. Az is elég ha olyan távolból követed, hogy épp csak látod, úgy könnyű kikerülni a rakétákat. -
Verseghy #32999 Baszki ez az utolsó küldi kibaszik velem. 'Tudjuk ki' mindig kilő raksivetővel.... -
Elindul... (de örülni fogsz, ha lesz 8 fps-ed) -
NIVIDIA #32997 Intel celeron D CPU 2,80 GHZ procin elindul? -
Sziasztok.
Van egy Logitech Dual Action gamepad-em, amit tök jól működött az első patch után. Feltettem a második javítást, azóta semmit se csinál...
Más játékokkal tökéletesen működik.
Van valakinek ötlete? -
nemtudom..
-
Ez miért éri meg a R*nak? -
Kezd bejönni a játék! Jót tette neki a 1.0.0.2 es patch aránylag el is fut 20 fps el de hát ez van -
Igazából nem értem a kérdést, de mindegy. Tudtommal PC-n szebb, mert nagyobb felbontású textúrák vannak és egyéb grafikai finom hangolások (pl. dinamikus árnyékok, nagyobb látótáv).
Ha úgy értetted a kérdést, hogy mitől gyorsabb ott, akkor meg pont attól amit írtam, ugye az X360 az 3 magos, a PS3 meg 7. De egyébként úgy hallottam, hogy még konzolokon is előfordult kisebb beszagattás... Btw, állítsd be a konzolos megfelelőt a PC-den (Medium textúrák, Low RQ, Definition OFF, 21,10,20,0, a többi legyen medium, a felbontás 1280x720 vagy 1152x640) és egy közepes 2magos rendszeren is elég jól fog futni a játék. -
romero1 #32991 köszi lord -
Akkor XBOX és társainak miért olyan szép?:) -
A Dupla GPU-s megoldásoknak (4870X2, 9800GX2, GTX295 stb.) játékok szempontjából csak fele akkora memóriájuk van, mivel a textúráknak, hogy mindkét GPU dolgozhasson velük, mindkét memóriában bent kell hogy legyenek (igazából a kártyád nem is 2GB-os, hanem 2x1 GB-os).
A másik meg a GTA-nak inkább a processzor (abból is inkább az, hogy hány szálon tud egyszerre dolgozni) számít, nem pedig a videókártya, mivel nem a grafika miatt lassú, hanem, hogy rengeteg mindent kell számolnia egyszerre a játéknak. -
romero1 #32988 nem viccnek szántam a kérdést , hanem kérdésnek... -
hahaha 

-
romero1 #32986 üdv . valaki árulja már el nekem legyen szíves , hogy egy 4870x2-es kártyával miért produkál ugyanannyi átlag FPS-t benchmarkban , mint egy 260 gtx-el? a játék nem kezeli a 2 gpu-t? mert az optionsban sem 2gb memóriát ír ki , hanem csak 1-et... -
köszi szépen -
Chavos, Dilettante, Marbella, Washington, Willard
ilyen kocsi kéne, hol találok, már fél orája keresek, de semmi, loál.
a térkép meg nem ér semmit, mert nincsennek is ott kocsik ahol irja:S -
Sponnyabob #32983 A F A Q -ban le van írva asszem Grafikai korlátok feloldása néven. A lényeg hogy a játék főkönyvtárába létre hozol egy commandline.txt fájt és abba írod bele Ennyi! -
:D
hát igen ennyiben örülök neki -
Hali.
Ezt pontosan hova kell beírni?
-availablevidmem x
x = egy számot ide, ami szorzó. 2 esetén 2x annyi ramot észlel (nem teljesen, valamennyi egyéb dolgokra le van foglalva azért mindig)