54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • macleody
    Olvasgass kicsit mielőtt kezet rázol. Pár embernél működik.
  • bertino
    beta rendszer alatt ráadásul 64 biten akarod elindítani.

hadd gratuláljak. :D
    [kezet ráz]
  • kryst
    Nem tudjátok esetleg, hogy Win7 64bit alatt hogyan lehetne elindítani? Nem indul egyszerűen.
  • Zeller01
    hello,
    most csinálom 3x az a rohadt utolsó pályát, mert az a büdös kamera NEM forog a helivel!!! Mit kell tenni hogy lássak előre?? Egérrel nem megy! Vagy a heli tetejét, vagy az alját vagy szemből látom!
    hlp
  • Cekrény
    sziasztok, van egy olyan küldetés amelyben Vladnak az autóját kell visszavinnem. Beszállók az autoba és megyek a célig (sárga pont) de nem tudok sehol megállni vagy csinálni, egy garázs van elvileg de nem tudk bemenni.
    Előre is köszi a segítséget
  • csrolli
    üdv
    a vezetés közbeni kameramozgással nem lehet kezdeni vmit? annyira tetű hogy nemigaz!
  • krisztianp16
    Értem,köszönöm szépen!
  • badoer
    the application has encountred a fatal error and must close.
    please restasrt the application or contact support at.
    ez mit jelent?
  • Snexi
    elképzelhető hogy a késöbbiekben jönni fog
    a Lost and the damned motorjai alapból benne vannak a pc-s verzióban (egy moddal elő is hozhatóak)
  • ldavid
    nem
  • BIZ0906
    Egyenlőre nincs bejelentve.
  • shaddoc
    Szia. Ott a link feljebb, hogy "Hivatalos NO-DVD launcher". Ezzel megoldható a dolog, ha minden igaz. :-)
  • krisztianp16
    Sziasztok!

Azt hogy tudnám megoldani,hogy ne keljen mindig a cd-t berakni inditásnál?
    Ha valahogy meg lehet oldani létszi szoljatok.Köszönöm szépen elöre is a válaszokat!
  • Jobboka
    Lost and the damned jön pc re?
  • Andris22
    Erre én is gondoltam, 8800 GTS kártyám van, még két éves sincs, és eddig semmi gáz nem volt vele, most meg...
  • Borg
    Hát ha szerinted a haldokló VGA-dat megjavítja egy windows újratelepítés, akkor hajrá :)
  • Andris22
    Sziasztok!

Már elég hosszú ideje jászom a játékkal, egész normálisan fut, de egyszer volt egy olyan probléma, hogy a textúrák nem töltődtek be. Gondoltam, van ilyen, kilépek, újraindítom. Aztán amikor vissza akar lépni, akkor a játék betöltésekor lefagyott, és azóta nem hajlandó elindulni a Windows (Vista), csak csökkentett módban, és a bekapcsolá után mindig hibás - csíkos a kép. A furcsa az, hogy egy idő után magától helyreállt a dolog, de aztán megit elindítotam a játékot, és újra lefagyott az egész. Valakinekvolt már hasonló problémája? Gondolom egy Widows újratelepítés megoldaná, de nem akarok belevágni, ha van más megoldás is.
  • fery02
    Mert másolt verziód van.
  • Pardon22
    miért van az, hogy nem tudok netelni a játékban? bemegyek egy netcaféba, hogy lecsekkoljam az emailjeimet, és hiába nyomogatom az 'action' (E) gombot, nem ül le a géphez! :( vki tudna segíteni? az újabb patch van fent.
  • Verseghy
    Ja én azt hittem ki kell lőni. Ahhoz meg ügye közelebb kell menni. Köszi!!^^
  • fery02
    Nem kell a seggébe lenni és úgy követni. Az is elég ha olyan távolból követed, hogy épp csak látod, úgy könnyű kikerülni a rakétákat.
  • Verseghy
    Baszki ez az utolsó küldi kibaszik velem. 'Tudjuk ki' mindig kilő raksivetővel....
  • fery02
    Elindul... (de örülni fogsz, ha lesz 8 fps-ed)
  • NIVIDIA
    Intel celeron D CPU 2,80 GHZ procin elindul?
  • Mészy
    Sziasztok.
    Van egy Logitech Dual Action gamepad-em, amit tök jól működött az első patch után. Feltettem a második javítást, azóta semmit se csinál...
    Más játékokkal tökéletesen működik.
    Van valakinek ötlete?
  • Benny04
    nemtudom..
  • fery02
    Ez miért éri meg a R*nak?
  • rvn
    Kezd bejönni a játék! Jót tette neki a 1.0.0.2 es patch aránylag el is fut 20 fps el de hát ez van
  • Lord Myn
    Igazából nem értem a kérdést, de mindegy. Tudtommal PC-n szebb, mert nagyobb felbontású textúrák vannak és egyéb grafikai finom hangolások (pl. dinamikus árnyékok, nagyobb látótáv).

Ha úgy értetted a kérdést, hogy mitől gyorsabb ott, akkor meg pont attól amit írtam, ugye az X360 az 3 magos, a PS3 meg 7. De egyébként úgy hallottam, hogy még konzolokon is előfordult kisebb beszagattás... Btw, állítsd be a konzolos megfelelőt a PC-den (Medium textúrák, Low RQ, Definition OFF, 21,10,20,0, a többi legyen medium, a felbontás 1280x720 vagy 1152x640) és egy közepes 2magos rendszeren is elég jól fog futni a játék.
  • romero1
    köszi lord
  • Máté94
    Akkor XBOX és társainak miért olyan szép?:)
  • Lord Myn
    A Dupla GPU-s megoldásoknak (4870X2, 9800GX2, GTX295 stb.) játékok szempontjából csak fele akkora memóriájuk van, mivel a textúráknak, hogy mindkét GPU dolgozhasson velük, mindkét memóriában bent kell hogy legyenek (igazából a kártyád nem is 2GB-os, hanem 2x1 GB-os).

A másik meg a GTA-nak inkább a processzor (abból is inkább az, hogy hány szálon tud egyszerre dolgozni) számít, nem pedig a videókártya, mivel nem a grafika miatt lassú, hanem, hogy rengeteg mindent kell számolnia egyszerre a játéknak.
  • romero1
    nem viccnek szántam a kérdést , hanem kérdésnek...
  • akyyy
    hahaha
  • romero1
    üdv . valaki árulja már el nekem legyen szíves , hogy egy 4870x2-es kártyával miért produkál ugyanannyi átlag FPS-t benchmarkban , mint egy 260 gtx-el? a játék nem kezeli a 2 gpu-t? mert az optionsban sem 2gb memóriát ír ki , hanem csak 1-et...
  • The Protector
    köszi szépen
  • akyyy
    Chavos, Dilettante, Marbella, Washington, Willard

ilyen kocsi kéne, hol találok, már fél orája keresek, de semmi, loál.

a térkép meg nem ér semmit, mert nincsennek is ott kocsik ahol irja:S
  • Sponnyabob
    A F A Q -ban le van írva asszem Grafikai korlátok feloldása néven. A lényeg hogy a játék főkönyvtárába létre hozol egy commandline.txt fájt és abba írod bele Ennyi!
  • tommygear
    :D
    hát igen ennyiben örülök neki
  • The Protector
    Hali.
    Ezt pontosan hova kell beírni?
    -availablevidmem x

x = egy számot ide, ami szorzó. 2 esetén 2x annyi ramot észlel (nem teljesen, valamennyi egyéb dolgokra le van foglalva azért mindig)