54920
-
dark night #33143 Első kérdésedre válasz:nekem is így szokott lenni meg sztem mindenkinek szar a játék optimalizációja! néha nekem is képes akár 34-fps-el is menni sokszor pedig alug akar menni low-on is!! remélem majd dobnak ki valami pecset hozzá bár nem hiszem! inkább valameik számítógépzseni megpiszkálja a rendszerért a gta4-nek és hátha akkor jó lessz:D:P második kérdésedre a válasz:2 giga ram felettit érzékel de nem kezel:P sztem a 64-bites már használja és kezeli is a vista meg biztosan -
tiamin #33142 Erre mondjatok nekem valamit!
10-20 indításból 1 alkalommal hajlandó rendesen menni a játék. 1024x768x70Hz a felbontás, gép által választott értékeken vannak a csúszkák.
A játék nagyon szaggat, max 10-15 fps lehet a sebessége, kivéve a néhány szerencsés indítást, amikor szuperül megy, van vagy 40 fps. Akkor mindegy mit csinálok, mindegy milyen idő van, teljesen folyékonyan, szuperül megy. Mindegy mennyit játszok, órákig minden rendben, de ha kikapcsolom, akkor következőnek megint szarul megy.
Amikor nem jön össze, akkor este lassabb, esőben is, könnyen megakad, stb. Szarul megy. Napsütésben elviselhető, csak zavaró, hogy minden lassan, nehézkesen mozog.
A gép: Gigabyte EP43 DS3L, Core 2 Duo 8400, 2x2giga Geil ram 800MHz, 4850-es radeon. Driverek újak, windows install új, GTA install is új. LaunchGTA4.exe megy a 2 tipikus kapcsolóval (-memrestricht, meg a másik, ami a razor infoban van).
Csináltam Commandline.txt-t is, de nem tudom működik-e.
Simán új sorba kell a kapcsolókat beírogatni, vagy kell bele bármi más szövegrész? File neve, ilyesmi?
Ezen a gépen szerintem nem kellene ennyire szaggatnia, és mint néha látszik is, tud sokkal többet is, csak valamiért nem akarja mindig.
Van ezeken valami, ami visszaveszi a processzor teljesítményét, amikor nincs terhelés. Nem lehet, hogy nem állítja vissza, mikor meg van? (Ha alt-tabbal kilépek és nézem, akkor 333x6 szorzóval megy, holott biosban 9x333-on kellene. De lehet, hogy akkor megint visszaveszi magát.)
GTA benchmarknál RAM és VGA terhelés 50% körül mozog, a processzoré meg 93% volt legutóbb (szaggatott épp)
Ötlete valakinek mi lehet?
(más játékok hiba nélkül mennek maxon)
Másik kérdés: Windows XP 32 bites tényleg nem kezeli a 2 giga ram feletti részt? Ha saját gépnél nézem, akkor látja, de vajon kezeli, használja is?
Nagyon köszönöm! -
Gépem; C2D E6550 (2,33Ghz) 9800Gt/512 2G ram, stb...
Minden játékot felhúzok csutkára, 1280x1024, és a 60FPS általában stabil. (Na jó, van ami csak 40...) Ez közepes-jó beállításokat ENGED, és fél óra, óra múlva kifogy a ramból, elkezd szaggatni. (Vicc. betölt, szoba-60-70 FPS. kiérek a folyosóra, 30... ) Elhiszem, ha raknék még bele 2G ramot, nem fogyna ki ilyen hamar, de akkor 64bit, ahhoz meg most nincs kedvem. konzolhoz, pláne. (Márcsak azért sem, mert ilyen beállítások mellett is szebb, mint konzolon) Úgyhogy marad az, hogy fent van ugyan a gépen, de nagyon kell unatkoznom, hogy el is indítsam.
Egyszerűen, ez egy kritikán aluli port, annyira, hogy kedvem sincs vele bajlódni.
Géphez meg annyit, hogy felesleges ezért, és a Saints Row2-ért gépet újítani. A többi meg megy maxon. Ha egyszer megcsinálják rendesen, majd játszok vele, addig.... -
n3whous3 #33140 Hát nemtom neked milyen a szépérzéked, de a low felbontású házfalak 15-20 méterre idegesítőek.... Nálam 45-ös távon olyan, hogy 70-90 méter távból nincs low polys ház. Amúgy hányadék lenne az egész.
mutass már egy olyan képet, amin szemben tömbházak vannak ilyen felbontással. -
abszolút nem gáz a 0-ra vett látótáv, az autókat kirajzolja, a távoli épületeket is látni, ez nem olyan, mintha az orrodig érő ködben autóznál...
árnyékkirajzolásnál szintén: állj meg éjszaka az út mellett: 6-osnál a melletted álló villanyoszlop árnyéka nem létezik, 7esnél ott van. plusz amit még érdemes high-ra, very higra húzni, az az árnyékminőség, mert pl. mediumon botrányos...
-
n3whous3 #33138 Árnyék kirajzolásnak kb annyi értelme van, hogy 0 vagy 1.
A látótáv meg nagyon gáz, ha minimum, a távoli lámpák fénye sincs meg hát... -
TIPP: a látótávolságot húzd le minimumra, és ha engedi, húzd high-ra a texture quality-t és highestre a render quality-t, plusz minden mást amilyen magasra csak tudsz, forgalom sűrűség bőven elég közepesen, plusz az árnyékok kirajzolása is egyéni ízlés kérdése, ezt én 7-esre lőttem be, de ez csak egy tipp.
Illetve nyilván fent van a 2. patch is, ugye? Az számít igazán. -
"Lehet akármilyen jó a géped, jelenleg nincsen olyan gép, amin szép is lenne, jó is lenne"
Már hogyne lenne... -
n3whous3 #33135 Nem tudom tudtad-e, hogy az xbox beállításai egy majdnem minden szempontból erősen minimális pc beállításnak felel meg? Ebből következik, hogy sok értelme nincs boxon szerencsétlenkedned megint, ha gépen akarnál játszani. -
ó te véglény -
Borg #33133 És akkor most mondd azt, hogy nem erre ment ki már az első hozzászólásod is... -
Akkor azt mondjatok, hogy szar a jatek, nem kell okoskodni.
Azota ujra keztem xbox-on, PC meg porosodhat..
PFF
Na koszi all bye. -
már elnézést, de ha csak rondán megy jól, akkor nem olyan kurvajó mint hiszed ;)
sakkozgass a beállításokkal ésszel, és fut az majd szépen is, meg jól is -
Lehet akármilyen jó a géped, jelenleg nincsen olyan gép, amin szép is lenne, jó is lenne. Hulladék ahogy áll az egész. Dönthetsz; játszol, és randa, játszol és hibásan jelenik meg, nem játszol. Ez van. Ez egy hulladék. Gépemen a Crysis (igaz 1024x768-ban) Very High beállításokkal szaggatásmentes, a GTA4 közepesen beszaggat fél-egy óra játék után. Mit lehet mondani? Most néztem, én 30.-án indítottam utoljára játékot.... Pedig szeretem a GTA-kat... De ez nem az a játék, amivel gondtalanul lehetne játszani. -
Borg #33129 Miért, textúrák nélkül szép? :D -
Mar elnezest... kurva jo PC-en jatszom, ha leveszem akkor megint ronda a jatek. -
Vedd vissza azt a felturbózott grafikát. -
Sziasztok. Most kaptam meg a jatekot PC-re. Feltelepitettem, mindent megcsinaltam, meg patch-et is raktam. Az elso inditasnal nem engedte felhuzni a grafot ezet nagyon ronda volt a jatek. Megcsinaltam ezt a command line-os dolgot es fel tudtam turbozni, de most nem tolti be a texturakat es a tavolban minden ures.
Mit csinaltam rosszul? -
dark night #33125 ja oké kösz:D 
-
ne tőlem kérdezd, én csak segítettem belinkelni... -
ha eredetibe megvetted volna akkor nem lett volna ez a gondod
azt meg ne mondd hogy azért nem vetted meg mert nem ment volna jól a gépeden... -
légy rá büszke, -
Tomcika #33121 nekem ugyanez a bajom, 3x kezdtem újra a játékot emiatt..... 

-
krek -
n3whous3 #33119 ne rakd fel a peccset és akkor csináld meg a küldit... aztán esetleg felrakhatod megint #Ð -
n3whous3 #33118 warez topikba continue -
És akkor cseszhetem az egészet?? Valami ötlet? -
n3whous3 #33116 bugos a patch után wareznál az a küldi, ha jól tudom -
Vlad első vagy második küldetésénél elakadtam. Amikor egy szürke Blistát kell elcsórni két sráctól, aztán elvinni egy garázshoz. El is viszem, odaállok a sárga körhöz de nem történik semmi. Mi a teendő? -
és ezt most mi -
Így kell nézd meg mit rontasz el...
itt most azért nem működik, mert átírtam az utolsó flasht: [/fl----ash]
[flash]http://www.youtube.com/v/KJ5ngGlnVDo&feature=related[/fl----ash]
-
-
dark night #33111 ez nem sikerült:D majd linekt küldök szerintetek ez hol lehet????? http://www.youtube.com/watch?v=KJ5ngGlnVDo&feature=related -
dark night #33110 -
ldavid #33109 nem igazán tudni, miért pakolták ki a városból -
akkor minek volt külön kis része egy introhoz?
azt hittem hogy ez is olyan mint a san andreasban a liberty citiy -
liberty city -
köszi :D -
melyik város volt abban az introban? -
ldavid #33104 link, kép
#33100: ide linkelheted, vagy másolhatod, vagy akármi