Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tiamin
    Erre mondjatok nekem valamit!
    10-20 indításból 1 alkalommal hajlandó rendesen menni a játék. 1024x768x70Hz a felbontás, gép által választott értékeken vannak a csúszkák.
    A játék nagyon szaggat, max 10-15 fps lehet a sebessége, kivéve a néhány szerencsés indítást, amikor szuperül megy, van vagy 40 fps. Akkor mindegy mit csinálok, mindegy milyen idő van, teljesen folyékonyan, szuperül megy. Mindegy mennyit játszok, órákig minden rendben, de ha kikapcsolom, akkor következőnek megint szarul megy.
    Amikor nem jön össze, akkor este lassabb, esőben is, könnyen megakad, stb. Szarul megy. Napsütésben elviselhető, csak zavaró, hogy minden lassan, nehézkesen mozog.
    A gép: Gigabyte EP43 DS3L, Core 2 Duo 8400, 2x2giga Geil ram 800MHz, 4850-es radeon. Driverek újak, windows install új, GTA install is új. LaunchGTA4.exe megy a 2 tipikus kapcsolóval (-memrestricht, meg a másik, ami a razor infoban van).
    Csináltam Commandline.txt-t is, de nem tudom működik-e.
    Simán új sorba kell a kapcsolókat beírogatni, vagy kell bele bármi más szövegrész? File neve, ilyesmi?

Ezen a gépen szerintem nem kellene ennyire szaggatnia, és mint néha látszik is, tud sokkal többet is, csak valamiért nem akarja mindig.
    Van ezeken valami, ami visszaveszi a processzor teljesítményét, amikor nincs terhelés. Nem lehet, hogy nem állítja vissza, mikor meg van? (Ha alt-tabbal kilépek és nézem, akkor 333x6 szorzóval megy, holott biosban 9x333-on kellene. De lehet, hogy akkor megint visszaveszi magát.)
    GTA benchmarknál RAM és VGA terhelés 50% körül mozog, a processzoré meg 93% volt legutóbb (szaggatott épp)
    Ötlete valakinek mi lehet?

(más játékok hiba nélkül mennek maxon)

Másik kérdés: Windows XP 32 bites tényleg nem kezeli a 2 giga ram feletti részt? Ha saját gépnél nézem, akkor látja, de vajon kezeli, használja is?
    Nagyon köszönöm!