54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • RiCSi1234
    amán jó he
  • gfreak
    Cekrény: patchelted? eredeti? ha mindkétszer igen, driver, vagy ha húzva van a géped, akkor nem bírja

ha az első nem a második igen, akkor patcheld...ha a második nem akkor meg rossz topic xD

Maxxi: persze, kapcsold ki a capslockot ;) különben meg google a barátod, beírod gta 4 walkthrough és...presto!
  • HEMAXXI
    CSÁ ALL VKI TUDNA LINKELNI VÉGIG JÁTSZÁST AHOL LE VAN IRVA HOL MITT KELL ? ELÖRE IS KÖSZ

• Cekrény
    sziasztok, nem tudom volt e valakinek ilyen gondja, a játék megy de kb 1 óra múlva lekapcsolódik a gép. esetleg driver frissités kellene? előre is köszönöm ha tudja valaki a választ.
  • Kgero1
    Csá!!
    Kell neked még egy File Check Disable plugin hogy tudd használni a belső kamra nézetet.
    pl innen le tod tölteni
    http://www.gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=14007
  • HEMAXXI
    csá all
    vki tudna segiteni letöltötem ezt a belsö nézetet be is másoltam csak azt nem tom hogy melyik pach vagy mi a szar kell meg hogy hogy tom benyomni??

• Lacee86
    Hát még a procihasználattal igazán kezdhetnének vmit, meg azzal, h a Fraps miért bolondul meg a játék alatt?! Egyik pillanatban még 22 FPS-t mutat, utána meg 999-et :D
  • gfreak
    patcháradaaat? alig bírták kiszenvedni ezeket is xD

remélem egy új GTAn dolgoznak , SA styleeee xD (álomálom)

de jó lenne ha az L.A. Noir-t portolnák majd.....(persze előbb készüljön el ;) )
  • tenkenorman
    nah. ennyi volt a patcháradat... most vagy nagyon dolgoznak valamin vagy szabin vannak.
  • gfreak
    xD xD xD csak a faszkorbács ;)
  • gfreak
    games for windows live-be regelni kéne..meg a r* social clubba is...ott figyel a doboz hátulján ;)
  • n3whous3
    azt, hogy használd a google-t, mielőtt kérdezel
  • DJS8
    azt, hogy XNetStartup failed.
  • TherÖcsy
    köszi télleg rá találtam volna :S ez mit jelent: XNetStartup failed ??????
  • gfreak
    de ő sehol sem találta xD
  • BIZ0906
    FAQ-ban rataláltál volna. De itt a teljes.
  • TherÖcsy
    a WS10 hibaüzenet az mi ??? mert én sehol sem találtam
  • The Protector
    800x600ban patchelve buherálva is csak max 20 fps-el megy.
  • balint1111
    de ha feltette volna jobb lenne mint hogy kompatibilitja.
  • Borg
    Nem is kell, rakd win2k kompat. módba az exe-t, és már megy is.
  • TherÖcsy
    amugy meg köszi szépen az eddigi segítséged :P
  • TherÖcsy
    de nem engedi az sp1 et felrakni
  • balint1111
    Vista Sp1 kell neki. Ha jól tudom a legújabb crackel már van internet is.
  • TherÖcsy
    unokatesomnak szeretném feltelepíteni de van egy kis gond
  • TherÖcsy
    De ha felrakom a Patch-eket akkor nem tok internetezni a játékban + van olyan küldetés akkor amit nem enged megcsinálni :S
  • balint1111
    A PS3 asszem 7-9 magos körül van, ami 4GHZ körüli.
  • smusher
    Állítólag egyértelműen konzolokra optimalizálták, és ott több mag van mindkettőnél, mint 2 (boxon 3? ps3-on nemtom). A kis csapat, aki pc-re portolta, az ottani cpu-k feladatait rábízta a kétmagos pc-s cpu-kéra, baszott a jóval erősebb pc-s gpu-k teljesítményét kihasználni (vagyis a shaderek kiszámítását gpu-ra bízni.) Ezért minden szopás. Kellett volna még 1 év, és gyönyörűen futna a mai középkaateghóriás pécéken is, nem 15-25 fps-sel.
  • RiCSi1234
    Igen annyit, de azt nem tudom, hogy honnan lehet tudni, hogy mennyi van leszállítva..
  • balint1111
    Neked valami nagy gond lehet a gépeddel. Próbáld meg az ATI meghajtót frissíteni valamire(nvidiás vok nemtom melyikre) meg tedd újra a játékot, aztán 1-es patch 2-es patch és ha akarod contig exe is szóba jöhet. Ezután mennie kell 1024X768-ba szerintem highon is.
  • fery02
    Valahol a Stats-ban kiírja, valami Stevie sornál szerintem. 30-at kell am leszállítani.
  • Bal0924
    Honnan tudom hogy hány kocsi kell még vagy hányat szállítottam le Stevie-nek?
  • n3whous3
    Nekem 22 FPS az átlag high-on 1024-ben. És jobb a géped egy fokkal.
  • TherÖcsy
    szevasztok én nem értem hogy nekem mért szeggat min grafikán a játék mikor van olyna gépem mint neked :S nem tudnál valami tanácsot adni vagy valaki ???
  • gfreak
    Oké, én meg a E7300amat húztam 3.2re, csak azért hogy még nagyobb felbontásban tudjam játszani...majd másfél év múlva nem húz senki semmit sehova és a GTA4 maxon fut mindenkinél hatcsilliós felbontásban..én elhiszem hogy mehet celeronon is annyival...n3wnak meg igaza van, ez a shaderes dolog baromság volt ;) tény hogy a gpu-t alig használja, de a shadereket nem a cpud fogja pirgatni xD

különben 4giga DDr2vel, a 3.2re húzott procival egy húzott 9800Gtvel is volt amikor 25 alá esett, volt amikor 50 felett ment...

különben röhejes hogy még mindig ez a legnagyobb gondja mindenkinek...be lehet lőni jól sok türelemmel, aztán lehet bosszankodni a bugok miatt xD
  • balint1111
    Semeddig nem kerstem, csak nemtom mér nem lehet elhinni hogy van ennyi ez nem celeron d. A celeron se szar proci amúgy ha akadna uninstallálnám mert utálom amelyik játék akad.
  • Snexi
    meddig kerested ezt a helyet hogy ennyi fps legyen a képeden?

egyébként ez a kép semmit nem bizonyít csak azt hogy van olyan hely ahol ennyire fölmegy
    nekem is van ahol 40-50-el fut,de nagy átlagban (főleg a középső szigeten 20-25fps-el megy (a többi szigeten azért a 30fps megvan)
  • balint1111
    Most sem hiszed el? Medium 1024X768.
  • balint1111
    lowon 800X600-asba nincs annyi fps-ed az hülyeség.
  • The Protector
    Nekem nincs 30fps-en lowon sem.12-20al megy.Neked mediumon olyan géppel.Na ne.
  • balint1111
    Itt mindenkinek baja van a celeronommal? Ha 800X600-ban játszok akkor a 30FPS az állandóan megvan. De mivel ez nekem igy még nem jó ezér 1024X768-ban játszok 20-25 fps állandó. Akinek ennyi fps nem játszható az hülye.
    Aki nem hiszi az nem hiszi. És betettem még a high quality modot is.