54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • gfreak
    hmm...tehát egy 100%-os mentést szedtél le ;)

a FAQ-ban megtalálod a mentések helyét...
  • DJ Skyline
    valaki nem ismer / használ egy jó camera modot? egyáltalán létezik ilyen a játékhoz? nézelődtem itt ott, de nem nagyon találtam. aki ismeri a San Andreashoz készült saCamHack programot, az tudja mire is gondolok pontosan.
  • zolee145
    Leszedtem egy végigjátszást vagy mifenét. Kérdés, hogy hova másoljam be a fájlokat? A readme-ben le van írva, hogy XP-nél hova kéne, de Vistán nem játszott az emberünk, így írta is, hogy ott nem tudja hol a fájlok helye.
    Keresgéltem én, de savegame mappát nem találtam sehol. Vagyis ott nem ahol kerestem, így nyilván nem mindenhol kerestem.:)
    Szóval lényeg a lényeg: Vistánál hova kell bemásolni a mentést?
  • Lumpy85
    bocs félreértelmeztem :D

akkor nem játszok vele vagy valami ötlet?
  • Lumpy85
    negyed óra az nem sok idő, de ha leveszek mindent hogy ne szaggasson akkor rondáb lesz, vagy te hol szórakoztál negyed órát?
  • Zan
    Nekem is,Vistán nem tudtam egy értelmesen futó beállítást kicsiholni,mondjuk nem is szórakoztam vele egy negyed óránál többet:)!
  • Blekk Síp
    Sokaknak meg Win7-en jobb. (nekem is)
  • Lumpy85
    hello, most már jó igazábol magátol jó lett.

Ami meglepett win 7 alatt szaggat nincs minden fullon csak ahogy engedi a beállítás. Ha jól emlékszem xp alatt minden fullon volt és egyszer sem szaggatott ennyire lelassítja a win7?

amd phenome 9850, gtx 260, és 3 giga ramom van. win 7 alatt fullon nem tudom nyomni mert akkoz már kevés a vasam? mig xp alatt meg simán megy fullon?
  • MerlinW
    Hmm akkor majd meglesem very high-on is. Teljesen abban a tudatban voltam, hogy nincs tovább:)
  • Lord Myn
    "High a legmagasabb :)"

Ezt rosszul tudod, van Very High is és nagyságrendekkel szebb lesz az árnyék tőle, csak mint írtam +100MB VRAM az ára... Egyébként a texturáknál meg pont nincs Very High, csak a textúra szűrésnél -Quality- (sőt ott még van egy Highest is), van még Very High a tükröződésnél és a víz minőségnél is, de ez is mind-mind kemény +vidmem... (ha mindent tényleg max-ra akarsz tenni, akkor ~1.5GB videómemória kell, ezért szokták a manapság 2GB-val kijövő kártyákat viccesen GTA4 edition-nek hívni :D ).

Kipróbáltam a te commandline.txt-edet még régebben, nálam nem volt sok különbség, mintha egy picit tényleg gördülékenyebb lett volna, de tényleg nem sok differencia volt... (azért általában jól be van állítva a gépem ;) ).
  • Zeller01
    ritka egy semmitmondó trailer lett ez
  • MerlinW
    FAQ:

"A zenéket (vagy azok parancsikonjait) a "Dokumentumok/Rockstar Games/GTA IV/User Music" mappába kell másolni, majd a játék Audio menüjében beolvasni őket. Ha kész, keresd az Independence FM-et a rádiók között. (ha a Windows profilod ékezetes betűt tartalmaz, előfordulhat, hogy a játék nem találja a számokat) "

A mappába mp3-at másolj, ne (album) könyvtárat.
  • Lumpy85
    igen próbáltam a scant, nem értem én sem miért nem jó.
  • MerlinW
    High a legmagasabb:) Very High egyedül a texturáknál van.

#40807 -ezt próbáld ki. Ne értelmezd a paramétereket, csak próbáld ki:)
  • Lord Myn
    Múltkor láttam a beállításaidat, neked is "csak" High-ra volt állítva az árnyék. A vas nekem is megvan, csak a videómemória kevés (896MB). És sajnos nálam nem működik az '-availablevidmem x' kapcsoló, mert ha beállítom akkor 1-2 óra után kifagy a játék... De végül is el lehet lenni High árnyékokkal is, az alatt viszont már tényleg bosszantóan ronda.
  • MerlinW
    Nálam 512MB-os 4850-el sem okozott problémát. Kb ugyanilyen beállítások mellett játszottam mint most, 20-30fps-el. Oké tény hogy kell hozzá a megfelelő vas és az okos rendszer konfigurálás (BIOS és OS egyaránt)
  • MerlinW
    Az összkép rendben van:) (bocs az OFF-ért)

• Lord Myn
    Very High-on nagyon szépek az árnyékok, csak az a baj, hogy kb. +100MB vidmem kell neki, a High-hoz képest...
  • TaRka0107
    Ha nekem is ilyen jól menne én is így játszanék vele, pedig drága videokártyám van:D
  • rooney8
    én nem mondtam, hogy ettől rosszabb lenne a játék, csak rontja az összképet :) és gondolom az alábbi képeken is maxra van állítva minden, mégis elég recés...
  • MerlinW
    Max beállításon semmi baj az árnyékokkal... picit recés, puff neki, ez legyen a legnagyobb baj. Ettől még nem lesz rossz a játék, ahogy GTA-t sem minősíti. Aki szerint igen, azt sznob:)
  • rooney8
    az oké, de csak nem lehet már olyan nehéz normális árnyékokat csinálni :)
  • belapeter
    Tényleg
  • MerlinW
    4x leírtam:) Kérem olvasson vissza.

Nincs mit részletesebben leírni. Ebben a sorrendben; Ultimate Texture pack letölt, kitömörít bemásol, Realism exe elindít, telepít, Environment main és Blue sky (ez az environment patch-ben van) mappájának tartalmának bemásolása a helyére. Ezután megkapod azt amilyen nálam de blur/glow effekttel. Ezt lehet a visualsettings és procobj-al kivenni (az eredeti fájlok visszamásolásával).

*bemásol - minden esetben felülírni az eredetit

FPS csökkenés nincs.

Tegyétek FAQ-ba vagy valami, hatodszor már nem írom le:)
  • jana4
    MerlinW te milyen módosításokat használsz? Environment, Realism, stb.? Ha igen, akkor egy részletes leírást (hogy mi mit csinál a játékkal) írnál -e nekem/nekünk?

Elöre is kösz.
    üdv
  • Kandurex
    GTA motor....
  • rooney8
    az árnyékok itt is olyan "jók"
  • Kandurex
    Megjelenés...hoppácska....jövő év eleje, PÁR HÓNAP...igen csak közel! Bár egyelőre PC nincs bejelentve, de hát ugye R* közeli, szóval esélyes nagyon.

#40819:

Ez egy amerikai szó, használhattam volna vadnyugatot vagy nyugatit is.
  • Yoda001
    biztos jó lesz, de mi ez a talaj textúra, meg az a gaz is milyen már
  • Firerock
    mikor jön?
  • Kandurex
    Red Dead Redemption
  • EK1TEP
    Western játék
  • MerlinW
    Mi lesz a címe?
  • Kandurex
    GTA IV . motorjával új WESTERN játék...ez oda fog baszni...sokkal jobban tetszik, mint ez az unalom program

• Nesu
    A menüben van egy olyan hogy aotomatic scan vagy scan all pontosan nem tudom .
    Próbáltad már scanalni vagy search ?
  • Lumpy85
    hello
    nekem is a zene berakás okoz/okozott gondott anno. Egyszerűen csak a beszéd volt hallható a zene nem, Most meg win 7 van és amugy most sem működik a zene. Valaki win 7 alatt tett be zenéket a játék alá? Ha igen hogyan? ?
    előre is köszönöm a segítséget
  • MerlinW
  • Kgero1
    tényleg!!De hülye vok!!
    Köszke a gyors választ!!
    Üdv:Gerő
  • GPoWeR
    Nekem rebuild-al is működik...
  • MerlinW
    Sose nyomj rebuild-et. máris működni fog. Realism-nak semmi köze hozzá.