54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ley Roland
    1.3 van csak mert 1.4 el szarul megy :/
  • arty
    FOGD MÁR FEL HOGY A KÉTMAGOS PROCESSZOR KEVÉS! :D
  • REPS0L
    1.4es patch fennvan?
  • Ley Roland
    igen
  • REPS0L
    csak a beinportált autóknál?
  • Ley Roland
    Sajnos nem segít azért kösz!
    Valaki más megoldás ?
  • bertino
    hát tudod... ez egy elég vicces hozzászólás.
  • Lord Myn
    A videókártya jó, viszont a proci alapból szerintem kicsit kevés hozzá, ha nem húzod és memóriából is elférne még +2 giga. Az auto beállítás nem mindig állítja be jól, főleg a 3-as patch előtti verziók.
  • EK1TEP
    De szar!
    Nekem 6000+ -os procim van 4GB RAM és szaggat
  • HEMAXXI
    van 2gb memoriám egy ati hd 4850 en egy amd x2 4400-es procim meg van egy msi k9n sli alaplapom meg van egy 350gb os winchesterem nemolyan szar hogy ha rányomok hogy auto beálitásnál szaggason!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ugyhogy ha vki tud meg oldást az irjon pls
  • EK1TEP
    Biztos kevés a procid hozzá ennyi... vagy az egész gép!
    És szereti az ATi kártyát...
  • HEMAXXI
    vki segitsen lécives már 100x irtam !!!!!!!!!!!! az a baj hogy azt olvastam hogy a gta 4 nem szereti az ati kártyákat és nekem azért szagat egy picit amikor zöldbe van a memoria és vmi progit vagy mit kell hozzá felrakni hogy jó legyen vki be tudná linkelni vagy vmi egy szerü megoldást ahol nem kell átt irni semit?
  • xxxpaulxxx
    persze, annyira optimalizálatlan hogy még a konzolok se viszik tökéletesen
  • Zan
    Azért szaggat,mert akkor tölti be a világot körülötted!Azt szerintem még egy atomgép sem élné túl szaggatás nélkül,high end grafon.Esetleg,ha egy SSD vigyón lenne,az gyorsíthatna egy kicsit rajta...bár nem tudom...!Én úgy emlékszem,még a Box is megzökkent akkor egy cseppet,amikor kimentél az ajtón!
  • Zan
    Azért lehet,mert a highi beállításokhoz már sajons kevés lesz az az 512 mb vid.ram.Ezt nem nagyon tudod szerintem már megcsiszolgatni,mert már így is jobban fut nálad egy ilyen gépen,mint sokadmagunknál...!(hmm...ezt a szót még nem használtam,lehet nem is létezik,de azért remélem értesz:)!)

Viszont,tényleg igaz,hogy az ultimate text-el jobban fut a game?Hogy lehetséges ez,ha igaz?
  • arty
    "Ugyanakkor a szaggatás az elején igy sem múlt el nállam és tényleg nem tudom mi lehet ez, erre várnám a megoldást, ha tud valaki."

Kétmagos processzor.

Nemigaz, hogy ez tényleg kérdés ennyi idővel a megjelenés után :)
  • arty
    " eddig kicsit macerás volt konzolon játszani warez DLC-vel."

egészen pontosan NEM lehetett a DLC-t warezolni :)
  • Borg
    Na vajon miért lehet...?
    Szerintem a legyen ön is milliomossal azért ne próbálkozz.
  • janika15
    tehát ha jáccai akarok elég felrakni csak a 4es patcset?
  • ghost001
    Kicsit próbálgattam hogy mit és hogyan lehetne csinálni és menetközben rájöttem egy két dologra, Köztük a forditásra is. :) Nahszóval amit csináltam:

- Játék telepités.
    - Patchelés 1.0.4.0. ig
    - Ultimate texture pack v2.0
    - Graphic Tweak 1 (Motion blur, better shadow, Depth of field)
    - Commandline txt megcsinálása
    - Contig.exe lefutatása

A graphic tweak részben kihagytam egy fájlt, méghozzá a visualsettings.dat fájlt nem másoltam be a játékba, csak a rage_postfx.fxc fájlt. :) Lehet Deer Hunter nállad is ez lehetett a gond. Lehet a leírásomból is kihagytam.

A forditás amit kértem annyi, hogy miután elinditottuk a játékot és töltödik be, ezalatt egy ctrl+alt+del megnyomásával be kell lépni a feladat kezelőbe, ott a gtaIV.exe és a LaunchGTAIV.exe fájlokon egy jobb egérgomb megnyomásával át kell állitani a prioritást a legmagasabbra. Sajnos nem teljesen tiszta, hogy ezzel mit sikerül(t) elérnem, ha valaki érti, az kérem írja meg. Nagyjából annyit jelent, hogy ez a két exe elsődleges prioritást élvez a többi elött?

Megpróbálok egy videót csinálni a játékról, hogy hogyan fut nállam az alábbi konfigon.

Ugyanakkor a szaggatás az elején igy sem múlt el nállam és tényleg nem tudom mi lehet ez, erre várnám a megoldást, ha tud valaki.

Ugyanakkor másik kérdés, jelenleg max felbontáson és minden high beállitáson van. A view distance 40, a többi meg 60, 60, 4
    High beállitáson ha hirtelen fordulok, akkor 1-2 másodperc alatt töltödnek be bizonyos texturák. Ez miért lehet?

Rajta vagyok a videón!
  • ghost001
    Olvasgatom a külföldi forumokat, amik segitségével eljutottam a Contig.exe fájlig, de van egy pont, amit nem értek és nem csináltam meg én sem. Kérem valakit, aki jó andolgóból, hogy forditsa le nekem és probáljon meg rájönni, hogy az ott leírtak, hogyan kivitelezhetőek, mert lehet ez a hiányzó pont ahoz, hogy jól menjen a játék:

Run game by social club in offline mode and when you start game, press ctrl+alt+delete and set highest prority for GTAIV.exe and LaunchGTAIV.exe

Ugyanakkor ha valki tudna segiteni nekem (is) rájönni arra, hogy miért szaggat a játék, mikor kisétálok a házból (kerreg a vincsi) és pát körbenézés után miért múlik le. Előre is köszönöm a segitséget mindenkinek.
  • ghost001
    Szia Deer Hunter.

Figyi, pont én is ilyen problémával fordultam itt a többiekhez, hogy hiába csináltam meg mindent, amit jónak gondoltam, indulás után ahogy kilépek a házból, nekem is szaggat. Egy darabig nézelödők, akkor jó lesz, utána ahogy kocsiba ülök, ismét szaggat, ott is körbe nézegetek, ott is jó lesz, de néha még igy be be szaggat néha. A vinyó ilynekor kerreg, valaki itt azt mondta, hogy swappol a windows...

Én is kipróbáltam anno a Crysis-t és nekem is full felbontáson volt minden, 4szeres élsimitással, igaz, az akkori monitorom nem bírt 1024x768-nál többet. De gyönyörüen ment a Crysis, amiről azt írták, hogy zabálja a gépet... A GTA IV állitólag a procit terheli, ezért húztam fel a 2.3-as procimat 2.8-ra BIOS-ból, de nem sokat segitett. Sajnos vagy nem, mikor ezt a játékot átírtak konzolról pc-re akkor 4 magos processzorra optimalizálták.

Szerintem ez sem több mint a játékipar és a hardvergyártók közös projektje, ha akarsz játszani normálisan, akkor vedd meg a drágább hardvert. No igen, ez lehet a tengerentúlon müködö képes stratégia, de szerény hazánkban nem kivitelezhető. Én is néztem, nekem a 4 magos procihoz új alap lap is kéne, a kettő eggyüt lenne 60 ezer forint... De kinek van ennyi pénze? És egy játék miatt? Nevetséges. Az átlagembernek ki kell fizetni a rezsit (albi pénzt) kocsi törlesztőt, stb, és akkor marad annyi pénze, hogy egy hónapban ne haljon éhen...

Bocsánat az off-ért. Nekem valamelyik fantaszikus mod hazavágta a játékot és újra kellet telpitenem. Most próbálkozom én is, hogy mi lehetne még az a trükk, amivel jobb teljesitmény lehetne kicsikarni a játékból, és igérem, amint tudom a megoldást, közzé teszem itt nektek megint, hátha.
  • aiminet
    GTA IV real cars pack v6 by Seba84_2005:
    http://rapidshare.com/files/272367671/Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6.exe

Mappába:

x:/Program Files/Rockstar Games/Grand Theft Auto IV -re

• DJ Skyline
    találtam egy ilyet, hátha segít.
  • Miley Cyrus
    "és a patchekről ?? azokkal hogy kell báni?"

Letöltöd, elindito az EXE filet és nyomsz (asszem) 2xnextet aztán close-t.
    Aztán jön a WaReZ része:)
  • janika15
    és a patchekről ?? azokkal hogy kell báni?
  • Ley Roland

:(
  • DeerHunter01
    nem hiszem hogy valamelyik alkatrésszel lenne baj mert crysist very highon viszi ,árnyékok magason, 4x szürés.
    ma kipróbáltam 1920-as felbontásba és úgy se ment olyan rosszul,beakadt persze de játszható volt még :D
  • Miley Cyrus
    Hát akkor Hardware gond:)
    Nálam<pcn# cod4el van az meg waw-al hogyha PB-s szerokra megyek fel akadozik az elején.:)
    Utána megjavul, Xpn is ez volt meg most Win7en is...:)
  • DeerHunter01
    ghost-nak meg pár embernek is gyengébb van és sokkal jobban megy mint nálam :D
  • Miley Cyrus
    Igen.
  • Miley Cyrus
    DeerH, nemazért de sztem a procid kevés hozzá, mert a játék inkább proci igényes mint vkari.
  • erieskrisz
    Köszi a választ még 1 kérdés hogy a patch ek után mentéseim megmaradnak ?
  • DeerHunter01
    megcsináltam mindent még a régi vinyómmal és jobban ment tőle valóban de még igy is szar nálam :D
    ma vetem egy új vinyót (samsung 320 gb 16mb sata 2) ,felraktam win7-et , aztán gta iv plusz a te módszered meg 1.4-es patch és ugyanúgy szar :DDD
    körbenézéskor ugyanúgy beakadozik.
    ez nem az én játékom ,maradok másnál.
  • Laci82
    Köri nyufi
  • Ley Roland
    http://rapidshare.com/files/272367671/Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6.exe
  • Miley Cyrus
    erieskrisz

Igen, a patchek-et érdemes felrakni, javitanak a texturákon, meg(azthiszem) az atis vidikarik árnyékait csinálják meg, feloldják a beállitásokatstb...
  • bertino
    érdemes.
  • DJ Skyline
    de
  • Laci82
    Amúgy valaki nem tudná ennek a GTA IV real cars pack v6 -nak a linkjét beszúrni ide?