Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ghost001
    Kicsit próbálgattam hogy mit és hogyan lehetne csinálni és menetközben rájöttem egy két dologra, Köztük a forditásra is. :) Nahszóval amit csináltam:

- Játék telepités.
    - Patchelés 1.0.4.0. ig
    - Ultimate texture pack v2.0
    - Graphic Tweak 1 (Motion blur, better shadow, Depth of field)
    - Commandline txt megcsinálása
    - Contig.exe lefutatása

A graphic tweak részben kihagytam egy fájlt, méghozzá a visualsettings.dat fájlt nem másoltam be a játékba, csak a rage_postfx.fxc fájlt. :) Lehet Deer Hunter nállad is ez lehetett a gond. Lehet a leírásomból is kihagytam.

A forditás amit kértem annyi, hogy miután elinditottuk a játékot és töltödik be, ezalatt egy ctrl+alt+del megnyomásával be kell lépni a feladat kezelőbe, ott a gtaIV.exe és a LaunchGTAIV.exe fájlokon egy jobb egérgomb megnyomásával át kell állitani a prioritást a legmagasabbra. Sajnos nem teljesen tiszta, hogy ezzel mit sikerül(t) elérnem, ha valaki érti, az kérem írja meg. Nagyjából annyit jelent, hogy ez a két exe elsődleges prioritást élvez a többi elött?

Megpróbálok egy videót csinálni a játékról, hogy hogyan fut nállam az alábbi konfigon.

Ugyanakkor a szaggatás az elején igy sem múlt el nállam és tényleg nem tudom mi lehet ez, erre várnám a megoldást, ha tud valaki.

Ugyanakkor másik kérdés, jelenleg max felbontáson és minden high beállitáson van. A view distance 40, a többi meg 60, 60, 4
    High beállitáson ha hirtelen fordulok, akkor 1-2 másodperc alatt töltödnek be bizonyos texturák. Ez miért lehet?

Rajta vagyok a videón!