Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ghost001
    Szia Deer Hunter.

Figyi, pont én is ilyen problémával fordultam itt a többiekhez, hogy hiába csináltam meg mindent, amit jónak gondoltam, indulás után ahogy kilépek a házból, nekem is szaggat. Egy darabig nézelödők, akkor jó lesz, utána ahogy kocsiba ülök, ismét szaggat, ott is körbe nézegetek, ott is jó lesz, de néha még igy be be szaggat néha. A vinyó ilynekor kerreg, valaki itt azt mondta, hogy swappol a windows...

Én is kipróbáltam anno a Crysis-t és nekem is full felbontáson volt minden, 4szeres élsimitással, igaz, az akkori monitorom nem bírt 1024x768-nál többet. De gyönyörüen ment a Crysis, amiről azt írták, hogy zabálja a gépet... A GTA IV állitólag a procit terheli, ezért húztam fel a 2.3-as procimat 2.8-ra BIOS-ból, de nem sokat segitett. Sajnos vagy nem, mikor ezt a játékot átírtak konzolról pc-re akkor 4 magos processzorra optimalizálták.

Szerintem ez sem több mint a játékipar és a hardvergyártók közös projektje, ha akarsz játszani normálisan, akkor vedd meg a drágább hardvert. No igen, ez lehet a tengerentúlon müködö képes stratégia, de szerény hazánkban nem kivitelezhető. Én is néztem, nekem a 4 magos procihoz új alap lap is kéne, a kettő eggyüt lenne 60 ezer forint... De kinek van ennyi pénze? És egy játék miatt? Nevetséges. Az átlagembernek ki kell fizetni a rezsit (albi pénzt) kocsi törlesztőt, stb, és akkor marad annyi pénze, hogy egy hónapban ne haljon éhen...

Bocsánat az off-ért. Nekem valamelyik fantaszikus mod hazavágta a játékot és újra kellet telpitenem. Most próbálkozom én is, hogy mi lehetne még az a trükk, amivel jobb teljesitmény lehetne kicsikarni a játékból, és igérem, amint tudom a megoldást, közzé teszem itt nektek megint, hátha.