54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Miley Cyrus
    a l4d2 meg a codmw2 pcre is jön.:) mind2 jo...
    Az R*-t meg a microsoft fizeti, azért gyártanak arra...mármint a gta4+dlc-ket.
  • gfreak
    bár elmondhatnánk ezt mi PC-sek is :D
  • Miley Cyrus
    Oct/Nov játékarzenál:

Grand Theft Auto 4 The Ballad of Gay Tony
    —————————————————–

Call of Duty Modern Warfare 2
    Dragon Ball Z: Raging Blast
    Left 4 Dead 2

2istenjo honap :D (L)
  • fery02
    Az normális. Windows nyelvi beállításai miatt van. De máskor nem fog előfordulni a probléma, nyugi.
  • fery02
    Az azért is lehet, hogy gyengébb a géped. Alacsonyabb grafikát próbálj!
  • arty
    (ha lesz kis ráérő időd, azért nézz egy konzol:pc játékeladási statisztikát pár játékról. van hogy tizede sem kel el pécére ugyan abból a játékból... gta4-ből a szar port miatt mégrosszabb a helyzet)
  • coolcar
    Ja, és még valami amikor beteszem a DVD-t elindul, de az egyik gombra valami japán szöveg van ráírva, a másikra pedig semmi.
  • n3whous3
    szimpla glitch a játékban az ilyen
  • Vraaanyek
    újabban az a jelenséget tapasztalom a játékban, hogy 2-3 autó ismétlődik egyfolytában, és sokszor egymás után 10 darab ugyanolyan van, semmi változatosság.... ez miért lehet?
  • xxxpaulxxx
    ez a videómegosztós cucc nem is hülyeség

Amúgy nem hiszem, hogy csak konzolra adnának majd ki játékot
    A pc játékokra szerintem még mindig sokkal nagyobb a kereslet... lehet hogy sok a warez (x360on is... egyedül ps3-on nincs, de ps3a is alig van valakinek(M.O.-n sztem)) de attól még ugyan úgy vásárolják az emberek a játékokat pcre, főleg a multi miatt...
    és szerintem még mindig több az olyan ember, akinek csak pcje van, mint valamilyen konzolja is esetleg
  • coolcar
    Nem, csak azt yrja ki hogy a windows keresi a megoldást, nem csinál semmi, majd kilép.
  • n3whous3
    am egy tipp nektek, hogy mindig keressetek rá guglin a hibakódokra, mert sok helyen lehet egyértelmű leírást találni arra, hogy mit kell tenni, ha előfordul

sőt sokszor amikor omlik az egész ott is egy link, hogy keressen megoldást a hibakódra bizonyos programokban.
  • Miley Cyrus
    Nem ir semmilyen hibakodot?
  • coolcar
    Sziasztok!

Nekem miért írja ki amikor elindítom, hogy a windows probléműt észlel??(Amúgy a game eredeti!)
  • HEMAXXI
    csá all nem tudsna vki linkel ni egy oljan belsö nézetet ami müködik 1.0.4.0-ás patch nél?
  • Miley Cyrus
    Igen igazad van, de azért egy 5éves géptöl szép(nagyon) teljesitmény, mert egy 5éves Pc nemigen vinné:)
  • JaSoN HuNTeR #41356
    Processzorát nem valószinű de a VGA-t és a Ramot biztosan. 2005 évjáratú az Xbox 360 azért már nem egy mai darab.
  • fery02
    Szabad jogod elvégre. :)

Am a RelaizmIV óta megpróbáltam volna berakni kettő autót. Egy Golf 2-t, ami nemtom összejött-e, mert játszottam utána vagy 1 órát és egy darabbal sem találkoztam. Aztán beraktam volna az Infernus helyére egy Murcielagot (egyelőre csak a 2 fájlt másoltam be hozzá, a handling, meg a vehicles fájlok buherálásával még nem foglalkoztam), ami elméletben össze is jött, viszont a játékban továbbra is az alap infernust látom a parkolómban.
    Szóval vagy én vagyok a hülye vagy a RealizmIV kavar be és nem komálja az egyedi kocsikat.
  • The Protector
    szevasz fery.én nem tettem fel a realizm módot sem a Gta4 et
  • ghost001
    Szerintem fölösleges vitatkozni. Az hogy kinek milyen gépe van egy dolog. Mindenki szereti megosztani a másikkal, hogy nekem ilyen, meg ilyen perifériái vannak a gépemnek. Pláne felújitásnál, akkor még tanács kérésre is tökéletes egy forumos hozzászólás.

Amugy is, ha a különböző számitógépes agytrösztök jóslata bejőn, akkor hamarosan befelegzik a PC játékoknak és csak konzolokra fognak fejleszteni. Sokan mondják már ismerőseim is, hogyha játszani akarsz, akkor vegyél konzolt, ha/és meg dolgozni avgy netezni ahhoz meg vegyél egy laptopot.

Leginkább úgy lehetne erre a vitára pontott tenni, hogy mindenki készit egy 30 másodperces kisvideót a játékáról, és megosztja azt vmi videós portálon. Hozzácsapva egy képet, hogy ezek a beállitások.

OFF.

Amugy én már napok óta úgy játszom, hogy csak 1.0.3.0 ig telepitettem fel a patcheket, és ami ezekene kivül fent van, az a VisualIV 1.4, és a enhanced trafic 1.1. Ebben csak 2 fájl van, ami beszabályozza, hogy melyik városrészben miket tudsz vezetni, és aktiválja a városi buszforgalmat. Ennyi és nagyon szépen fut (most én is mondtam valamit ) egyedül a nagyvárosban érezni, hogy kicsit beleassul.
    Amugy voltatok már vmi haveral berúgni a városban a játékban? Óriási! Ahogy hullámzik a kép, meg ahogy Niko jár! Föleg vezetni egy élmény úgy! Nekem múltkor valami zsaru pisztolyt fogot rám, és mintha olyasmit mondott volna, hogy veszélyt jelentek az utcán!
  • Miley Cyrus
    Miért? xD
    Tényleg nincs játék ami kihasználja az x360at.
  • JaSoN HuNTeR #41351
    elég gyenge vagy. off.
  • arty
    ezért is mondom mindíg, h mindenkinek mást jelent a "jólmegy" ;)
  • Miley Cyrus
    Nekünk most van egy C2D 2.2ghz valami 512es msi ati chipes kari, 2giga ram és megy közepesen akadás nélkül:)
  • n3whous3
    bazz te sztem idióta vagy vagy nemtom, én elregélek egy fasza összeállítást, erre kiosztasz, hogy az nem középkategória, aztán elmondom az árakat, erre azzaL érvelsz, hogy ennél jobb kéne, hogy kihasználd....

amúgy meg azt a vga-t full kihasználja az általam említett 4 magos cpu (phenom II),

HÁZ MI A RETEKNEK KÉNE, HA FELÚJÍTANI AKARSZ?

Alaplapot meg mondtam, hogy tudok ehhez 20 körül, de mivel még mindig nem a 125 ezres kategória volt amit említettem, fel lehet tolni 25kig az árakat, na ott lehet találni jó vételt.
  • arty
    15-25fps, tökmind1 milyen beállításokkal
  • MerlinW
    Közepes beállításokra.
  • nassa
    Sziasztok!

A játék vásárlásán agyalok.
    Ezzel a konfiggal - AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz), 2 Gb DDR2 800 MHz memó, GeForce 9600 GSO 384MB, XP SP3 (frissített), Nvidia 190- es driver - mire számíthatok (kb)?
  • Miley Cyrus
    Ja, de az intel procival nem huzod sokáig az igát, az AMD sokkal jobban megéri.
    Egy jo videokártya ami kihasználja a procit és vissza, az már 40-50ezer ft..
    Ház is kell neki..azis 15ezer..és az alaplapot is rendesre lehet cserélni, akkor meg azis 40ezer körül van.
  • n3whous3
    és így még a ram is premium kategóriás és nem a legolcsóbb fos kingmax
  • n3whous3
    bazz 4 giga ram kijön 15-20 ezerből, már évek óta le vagytok ragadva a 2-3 gigánál, a VGA amit mondtam kijön 25kból, 4 magos phenom proci 40k, de egy black edition 2 magos ami nagyon fasza már 25. Ok vegyük az előzőt. Egy 17k-s fasza táp, alaplapot tudok ezekhez 18-20 körül ami jó

20+25+40+17+20 123 ezer forint

ha ez neked nem közép kategória.... talán romániában élsz vagy mi? :)
  • Miley Cyrus
    Hát amit irtál az eléggé meghaladja egy középkategoriás gép jellemzöit.
    Egy mai középk. kb: C2D(valami 2.6os), hd4xxx kari(nVidia szar:)) meg 2-3giga RAM.
    És ez akár kiis jön 125e ftbol...mármint 4-5honapja vettem gépet ilyen árban, azota változtak is.
  • n3whous3
    Miért lenne az, egy 4 magos, hd4850-el szerelt gép 4 giga rammal már közép kategória akár (árban tuti) és....
  • Miley Cyrus
    azért a középkategoria eléggé tulzás...
  • MerlinW
    PS3 erős gyerek, de X360-at bármelyik középkategóriás PC két vállra fekteti. Nincs abban semmi extra.
  • DJ RX7
    utolsó 2 mondat szerintem 100%-ra nem igaz.
  • Blekk Síp
    Menygyórsaban.
  • Vraaanyek
    valaki megtudná mondani, hogy mi a pékért van az, hogy az utolsó küldetésnél baromi gyorsan rápattanok a motorra,amilyen gyorsan csak lehet, és már megyek is utána a parton, de akármilyen gyors vagyok,mindig mission failed, mert elszökik az a bu.eráns???
  • Miley Cyrus
    Valaki esetleg tudja h nekem miért nem ir semmit a telefonban a multiplayernél?...
  • Miley Cyrus
    Ott a WaReZ topic...