Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ghost001
    Szerintem fölösleges vitatkozni. Az hogy kinek milyen gépe van egy dolog. Mindenki szereti megosztani a másikkal, hogy nekem ilyen, meg ilyen perifériái vannak a gépemnek. Pláne felújitásnál, akkor még tanács kérésre is tökéletes egy forumos hozzászólás.

Amugy is, ha a különböző számitógépes agytrösztök jóslata bejőn, akkor hamarosan befelegzik a PC játékoknak és csak konzolokra fognak fejleszteni. Sokan mondják már ismerőseim is, hogyha játszani akarsz, akkor vegyél konzolt, ha/és meg dolgozni avgy netezni ahhoz meg vegyél egy laptopot.

Leginkább úgy lehetne erre a vitára pontott tenni, hogy mindenki készit egy 30 másodperces kisvideót a játékáról, és megosztja azt vmi videós portálon. Hozzácsapva egy képet, hogy ezek a beállitások.

OFF.

Amugy én már napok óta úgy játszom, hogy csak 1.0.3.0 ig telepitettem fel a patcheket, és ami ezekene kivül fent van, az a VisualIV 1.4, és a enhanced trafic 1.1. Ebben csak 2 fájl van, ami beszabályozza, hogy melyik városrészben miket tudsz vezetni, és aktiválja a városi buszforgalmat. Ennyi és nagyon szépen fut (most én is mondtam valamit ) egyedül a nagyvárosban érezni, hogy kicsit beleassul.
    Amugy voltatok már vmi haveral berúgni a városban a játékban? Óriási! Ahogy hullámzik a kép, meg ahogy Niko jár! Föleg vezetni egy élmény úgy! Nekem múltkor valami zsaru pisztolyt fogot rám, és mintha olyasmit mondott volna, hogy veszélyt jelentek az utcán!