54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fery02
    Ezúttal a lehető legkonkrétabb módon tudom válaszolni, hogy "fingom sincs". :/ Gőzöm sincs mi lehet ez.
    Az mondjuk érdekelne, hogy "szirszar" alatt mit értesz, mert én játék indítás előtt nem állítgattam semmit sem. Én is patch, NO-DVD launcher, aztán csak a játékon belül állítgattam bármit is.
  • RatBaG #42042
    felraktam a játékot, aztán a patchet, beállítok minden szirszart, indítom a játékot.
    lemegy a rockstar logo a zenével, közben beloginol a live, aztán semmi... alt-tab és ez fogad:

WTF? régebben nem csinálta ezt...
  • bacsobalint
    már megvan:D
  • bacsobalint
    Hát nemn tudom mi van ezzel a gameval de most emg annál a küldetésnlé mikor elkapnak engem emg romant akkor elvileg vmi 3 teherautot kéne megnéznem de nem kapok megint semmilyen tirányt...:S
  • fery02
    Én is úgy találtam csak meg, hogy beírtam google-be, hogy "Simple native trailer", mert tudtam, hogy még onnan szedtem le régebben és így már megtaláltam a találatok között.
  • n3whous3
    hetente 1x legalább beszúrjátok?
  • Jobboka
    Hehehe :D mennyire IGAZ
  • Magiszter
    Köszi! Érdekes ezt az oldalt nem dobta ki a google nekem....
  • fery02
    Mármint az a "3001" az az oldalon lévő összes mod-ra vonatkozik, mert itt előző GTA-khoz is vannak mod-ok.
  • fery02
    Ilyenről még nem hallottam, de ha találsz ilyesmit, szólhatsz. :P

Itt amúgy kedvedre nézelődhetsz 3001 mod közül. ;)
  • Magiszter
    Sziasztok!

Kb 600 éve jártam itt utoljára és azóta vagy 20.000 hsz született. Szóval gondoltam nem olvasok vissza.
    Azonban mivel végre van egy olyan gépem amivel élvezhetően fut ezért kérdéssel szólnék felétek.
    Létezik olyan oldal, ahonnan jó modokat (ergo sok, nagy választékban) lehet letölteni? Tudom Gógli, néztem de nem találtam EGY olyan oldalt amin összegyűlik sok-sok mod. Sok sok oldal kevés moddal volt azonban.
    Engem leginkább olyan mod érdekelne amivel ki lehet használni a játék fizikai motorját. Ergó kocsikat törni spontán (elmével?), hajigálni őket, embereket röptetni, hozzávágni tárgyakhoz, robbanásokat előidézni...stb... Létezik ilyen?
  • fery02
    Nem lehet gyúrni.
  • zolee145
    Közben megldódott. Olyan gyorsan nyomkodtam a space-t ahogy tudtam, és nagy nehezen felkúszott a gépbe. Nincs valahol egy konditerem? Niconak gyúrnia kéne kicsit...vagy nekem hüvelykujjra.:D
  • fery02
    ...és igen, legális.
  • Piloss
    ha használod akkor nem kell minden indításnál a dvd-t berakni
    és elvileg nem kavarhat be
  • RatBaG #42028
    bő 9 hónap után ismét felraknám a gta-t...
    egy gyors kérdés: ez a no-dvd launcher miféle cucc? legális? nem kavar be a securom-nak?
  • ronso
    fent van a 4 es patch ?
    mert nekem is ezt csinálta a 3 assal...
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor baszhatod, mert a küldetést nem fogod tudni megcsinálni...
  • Pingi23
    azt hittem ha a netet letiltom akkor a securomos hiba által kiírt txt fájlok nem jönnek be de tévedtem akárhányszor indítom a gammát abban a pillanatban vagy annak a hatására megjelenik egy txt a C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp-ben
    isten legyen aki tud orvoslást
  • zolee145
    Valaki meg tudná mondani, hogy mit kell ahhoz elkövetni, hogy ez a nyamvadék emberke bemásszon a helikopterbe? Az utolsó küldetésről van szó, amikor a motorral fel kell ugratni a levegőbe, ahol elkapja a helikopter talpát. Utána mindegy mit nyomok egy idő után leesik az a szerencsétlen. Folyamatosan nyomom a space-t akkor sem. Ha nyomogatom veszettül akkor sem. Vagy folyamatosan nyomom, vagy sokszor egymás után. Több verziót nem ismerek...
  • bacsobalint
    na mindegy ugy döntöttem ujrateszem és csak az első 2 patchet teszem fel...
    De ha ujrateszem a mentésem emgmarad?
  • bacsobalint
    és pontosan meik az árnyék.....?
    am idáig nem találkoztam buggal,most meg átlátszó a feje meg ienek.....:S
  • Blum
    Told feljebb az árnyékot és nem lesz olyan.
  • bacsobalint
    Na sikerült elinditani...
    de csak nekem vagy mindenkinek a legujabb pachtöl az árnyék ien mintha szemcsés lenne......
  • bertino
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218622009

nem, azért írja ki, mert nem értesz hozzá.
  • bacsobalint
    Na most meg már else akar indulni .....:S
    flatel error-t ir ki..
    ezt azért irja mert nem jóó a crack?
  • bacsobalint
    PAch alatt mit értesz:??
    töröljem le a pachet?
  • SZilaJMaGGoT
    Patch...
  • bacsobalint
    nekem miért van az hogy a 9 küldetésnél mkor a vlad-nak elkell lopnom a kocsit nem nyitja ki a garázs ajtót..
    pedig elviszem le is mosom..
    és amit néztem videókat ahogy megvana kocsi kéne lenni egy telefon hivásnak nekem az sincs...:S
    PLS
  • ronso

ez volt az RC20 hiba oka..
  • ronso
    na ezt nem találtam pedig végignéztem a listát..köszi
  • digo82
    Sziasztok!Használja valaki ezt a modot a GTA 4-hez?Mert én feltelepítettem és Miután lemegy az első videó és elindulna a játék akkor kilép belölle!Mi lehet a bajja?
    A segítséget előre is köszönöm!

Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6
  • ldavid
    van egy ilyen link a faq-ban
    "RC20 Invalid resource detected - Please re-install the game"
  • ronso
    hát ezzel nagyon sokat segitettél köszi
  • GhostR1der
    ez kérlek, egy minimum 20 centis (a gépházon belül található) lófasz
  • Pingi23
    dede megnéztem mi az a fájl de semmi különös törölni való szemét
    viszont törlök mniden txt fájl mert a hibaüziknél mindíg azokra hivatkozik és akárhányszor újraindítom a gammát megint kiirja az üzit hogy blablabla pedig az összes txt törölve van és magától bejön mindíg egy új txt és mindíg arra hivatkozik hibaként
    megoldás?
  • Ronnie17
    Hali, egy olyan gondom lenne, hogy beletettem egy smartot a játékba a SparkIV-el. Elindítom a játékot, megy minden szépen, csak ha a Handlings.cfg-ben átírom a kocsi értékeit a Smart Readme.txt-ben találhatóra, akkor nem indul el a játék, csak bejön a Social club és utána semmit nem csinál. Ha viszont nem írom át akkor a kocsinak semmi tapadása nincs, állandóan felborul...

Vmi ötlet?????
  • ronso
    üdv

Uj dologgal találkoztam Gta4 fatal error RC20 hiba ??? ez mi
  • Odorovich
    Na végre végigvittem a játékot. :D a vége az jó csak azt nem értem hogy ez a jimmy mit ártott nekem, xd lehet nem figyeltem eléggé a sztorira vagyis inkább nem nagyon értettem az angolt. ?D na mindegy. majd végigviszem mégegyszer . vagy még kétszer. Nekem mindenképpen az eddigi legjobb játék amivel játszottam szorosan mögötte a san andreas. Na én nagyon várom a GTA IV:Vice City t már ha lessz :D
  • Borg
    Mármint tuningolni lehet, csak nem úgy.