54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Zeller01
    4gb ram elég. a többi négy árát tedd bele a vga-ba! most váltottam én is 4-re és tökéletesen elegendő.
  • Piloss
    64 biteset?
  • mackosajt
    csak. Kapnám a lappal+procival.
    Na meg win7-et használok.
  • Piloss
    8 GB RAM minek?
  • mackosajt
    ha már így bele lett lendülve

E8500
    BFG 8800 GTS 512 OC
    8 GB RAM
    esetén mire számíthatok majd? Most tervezem ugyanis a kis E2180+2 GB RAM cseréjét a fentiekre. A VGA marad... egy darabig még.
  • dark night
    régebben sokkal jobban ment mióta felraktam a win7-et azóta ilyen!
    lehet h az befolyásolja!
  • Borg
    Egy anál intrudert is kipróbálhatsz, az se fog a kevés videómemórián segíteni.
  • skygt90
    hali ! miért van az hogy játszok a játékkal és egy olyan 5-10percig tökéletesen fut , nem szaggat de utána pedig elkezd nagyon akadozni , lemegy akár 2 fps-re is ....és ha teljesen low beállításon van minden levéve akkor is ezt csinálja.....esetleg próbáljak meg egy régebbi nvidia drivert?
  • arty
    szvsz a gts250 mellett CPU limitje lesz még 1920x1080ban is :(

(részletességről: nyilván nem 0-ra vett árnyékokkal gondoltam, h játszana... mert ugy nagyon otvar a gfx)
  • Borg
    A te prociddal nem az a csoda, hogy 10-15 fps-re lemegy, hanem hogy az elején 2x ennyid van...
  • dark night
    hello!
    ahogy játszom a játékkal egy idő után olyan 5-6 perc elteltével a játék indítástól az fps-em megfeleződik vagyis utcán olyn 20-25 fps-el megy jó esetben amikor meg eltelik ez az 5-6 perc utána lemegy 10-15 fpes re és nem is nagyon akar visszamenni!
    sztem valami nagyon melegszik de az everest mindet optimálisnak mutat!
    esetleg mire figyeljek oda hogy hány fokos legyen??
    köszönöm
    ÜDV!!
  • jana4
    Rendben, köszönöm newhous.

Magiszter, azért nem müködik a first person modeód mer az biztos 1.0.4.0 -ás patchez jó.
    biztos kifogják majd adni a first person módot 1.0.0.4 -hez. csak várni kell :/
  • Sponnyabob
    Hát ez eléggé warez topic szagú hsz volt ugyhogy inkább oda írd
  • norberto96
    Sziasztok!

Singliben játszom. Ha előveszem a telefont, hogy csalást aktiváljak, akkor 2 menűpont van:
    -- multiplayer
    -- video editor

Ha a videoeditorban eljutok a games for windows live-hoz, akkor az 5*5 karakteres termékregisztrációs kódot kellene beírnom, ....ami úgye nincs meg.
    Tudna valaki segíteni esetleg?
    Megköszönném!
  • GhostR1der
    buktad
  • tomasz18
    Sziasztok!segítsetek plz!...
    Rendszert telepítettem és elfelejtettem az Xlive mappát elrakni csak a mentés mappám van meg :S
    Van rá valami megoldás,hogy tudjam használni a régi mentésem?! előre is köszi!!! Win7 et használok úgy írjátok le plz!

• Magiszter
    Sziasztok!

Lenne egy problémám: Letöltöttem egy First Person Driver nevű modot a játékhoz .ASI fájl és .INI fájl formába. Hozzá feltettem az ASI loader nevű dolgot is. Azonban mikor indítanám a játékot hibával elszáll. Próba cseresznye képen letöltöttem egy ingame-trainert is szintén ASI és INI formában, majd indítottam a játékot (az első modot addig kivettem.) és láss csodát megy és működik. Mi lehet a gond az első moddal? Kipróbáltam a v1.0 és v1.1 változatát is de mindkettő kinyírja a játékot már indulásnál. Esetleg az ASI loader-t kellene inkább cserélnem? Bár jobban szeretném ha a trainer és az FPD mod is menne egymással békében.

Szóval ötleteket várok hogy hogyan lehetne meggyógyítani a First Person Dirver modot?
  • Firerock
    elpég nagy monitorod van akkor:d
    feltéve ha cm-ről beszélünk:D
    még miliméterben is sok
    ezt úgy szoktuk mondani hoyg akkora a max felbontása:D
  • n3whous3
    nem sok vizet zavar azon a gépen ekkora felbontás, szal jó lesz az.
  • claas tommy
    kösz
    és valaki segicsen mert 69.25%-nál megakatam mert nem adnak küldit:/
    pls help
  • jana4
    Contig.exe és egyéb programok segítségével is tudok szerintem néhány FPS -t növelni.

Newhous, amúgy én 1440×900 -as felbontáson szeretnék játszani, mivel akkora a monitorom.
  • Piloss
    nem mivel pc-re nincs (még) gay tony
  • claas tommy
    http://www.gta4.net/ballad-of-gay-tony/cheats.php ezekat a cheteket pc-n is lehet használni?
    és ha igen hogy?
  • n3whous3
    Az én lófos gépemen is jobban megy, miről beszélsz. Mekkora felbontásra meg részletességre mondod ezt?
  • arty
    2 magos proc miatt 17-25fps (utcán)
  • n3whous3
    mondjuk olyan max körüli beállításokon 30 FPS, kisebben meg 40?
  • n3whous3
    jól fog menni
  • jana4
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ezen a gépen (körülbelül) mennyin' menne a GTA IV ? (ezt fogom majd megvenni, ha lesz rá keret)

Fontosabb adatok:
    CPU: Intel Core 2 Duo E7600 3,06 GHz
    VGA: BFG Tech GTS 250 O.C. 1 GB
    RAM: Kingmax 4 GB

Előre is köszönöm a válaszokat.
    üdv.
  • Miley Cyrus
    De a 64Bit-es Oprendszer(nekem is Win7Ultimate64Bit-em van) jobb mint a 32Bit-es..
    És nem csak a RAM támogatás miatt..
  • arty
    jah, csak játék közben a benchmarkeredmény per kettővel megy a game

csabu: 32bit sem fog sehiteni a "lassu" processzorodon. 4magos athlon2/phenom2 kell, ha ezzel akarsz elfogahdató sebességgel játszani
  • janika1972
    OKé,biztos megfogsz lepödni,nálam 40 fps-el megy végig,itt a benchmark jelentése az utóbbi amit csináltam róla:
    Statistics
    Average FPS: 40.17
    Duration: 37.37 sec
    CPU Usage: 97%
    System memory usage: 85%
    Video memory usage: 96%

Graphics Settings
    Video Mode: 1280 x 800 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 24
    Detail Distance: 36

Hardware
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
    Video Driver version: 191.07
    Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

File ID: Benchmark.cli
    Amugy ennél nagyobb beállitásnál már lejjebb megy az fps,de azért ugy is élvezhetö!
  • csabu
    Lehet megpróbálom majd ha lesz egy szabad fél napom a 32bites rendszert.
  • csabu
    Ja nálam is ez a 20-30 fps van highon, nem teljesen élvezhetetlen, de pl éjszaka esőben az már egész vicces tud lenni. Próbálgattam mindenféle beállítást, de mindenhol kb ugyanúgy fut hiába vaszam le low-ra vagy mediumra. Egyedül akkor futott baromi gyorsan amikor mindent levettem a minimumra, de úgy meg csúnya. Talán amikor a view, detail distance-ot állítom akkor érzékelhető jobban változás. Procicserén gondolkoztam délelőtt, de valószínűleg nem lesz belőle semmi, mert ahhoz alaplapot is kéne cserélni, sajnos csak AM2-es a foglalat és nem lehet BIOS frissítéssel sem javítani. Szóval azt hiszem marad a dünnyögés, a GTA IV-et PC-re átírók anyukájának emlegetése és a beletörődés... :(
  • janika1972
    Tegyél fel egy 32 bites rendszert,és máris gyorsabb lesz! Hiába támogat a gép egy 64 bites rendszert,ha leirták hogy még nem elterjedt,és a ma megjelenö programok sem szeretik.Még mindent a 32 bites windowsokra optimalizálnak! Meg az összes illesztöprogram,meg directx meg stb.stb....Még nem annyira kiforrott ez a 64 bitezés,mint anno a 16 bitesröl gyorsan átálltak a 32 bitesre.
  • Snexi
    hasonló gépen játszom 20-30fps-el highon
    próbálj hozzászokni és utána lehet élvezni a játékot
  • arty
    jahh, processzor fele olyan gyors, VGA pedig harmada az ajánlottnak ...
  • n3whous3
    Rakj egy 4 magos phenomot a proci helyére, de egyébként tök fasza gép ez, hogy megy a játék rajta? És milyen beállításokkal? Szinte kizárt, hogy szarul menjen, hacsak valami nincs a gépen elbaszva
  • csabu
    Sziasztok!
    Egy éve nem játszottam a GTA IV-el, mert nagyon felidegesített, hogy ilyen fosul lett megírva PC re . Most újra feltettem legújabb patchel, friss videódriverre, egy 64 bites win7-re, de sajnos azt vettem észre hogy nem lett jobb mint volt . Tudtok nekem segíteni hogy van e valami program amivel esetleg tudok még javítani valamennyit a játéksebességen, illetve milyen grafikai beállításokkal próbálkozzak a gépemen, hogy fusson lehetőleg szaggatás nélkül? A vas egy AMD Athlon X2 6000+-os 3100Mhz, 4 GB Ram, valamint egy Radeon HD 4850-es 1GB memóriával. Esetleg azt is megírhatnátok hogy ha lenne lehetőségem fejleszteni a gépemet akkor mit cseréljek és mire hogy elmenjen egész faszán. Gondolom a proci itt a gyenge láncszem...
    előre is köszönöm a választ
  • bertino
    miért csodálkozol ezen ?
    erről szól a PC ipar.
  • SovereignX
    Tényleg!?