54920
-
4gb ram elég. a többi négy árát tedd bele a vga-ba! most váltottam én is 4-re és tökéletesen elegendő. -
64 biteset? -
csak. Kapnám a lappal+procival.
Na meg win7-et használok. -
8 GB RAM minek? -
ha már így bele lett lendülve
E8500
BFG 8800 GTS 512 OC
8 GB RAM
esetén mire számíthatok majd? Most tervezem ugyanis a kis E2180+2 GB RAM cseréjét a fentiekre. A VGA marad... egy darabig még. -
dark night #42573 régebben sokkal jobban ment mióta felraktam a win7-et azóta ilyen!
lehet h az befolyásolja! -
Borg #42572 Egy anál intrudert is kipróbálhatsz, az se fog a kevés videómemórián segíteni. -
skygt90 #42571 hali ! miért van az hogy játszok a játékkal és egy olyan 5-10percig tökéletesen fut , nem szaggat de utána pedig elkezd nagyon akadozni , lemegy akár 2 fps-re is ....és ha teljesen low beállításon van minden levéve akkor is ezt csinálja.....esetleg próbáljak meg egy régebbi nvidia drivert? -
szvsz a gts250 mellett CPU limitje lesz még 1920x1080ban is :(
(részletességről: nyilván nem 0-ra vett árnyékokkal gondoltam, h játszana... mert ugy nagyon otvar a gfx) -
Borg #42569 A te prociddal nem az a csoda, hogy 10-15 fps-re lemegy, hanem hogy az elején 2x ennyid van... -
dark night #42568 hello!
ahogy játszom a játékkal egy idő után olyan 5-6 perc elteltével a játék indítástól az fps-em megfeleződik vagyis utcán olyn 20-25 fps-el megy jó esetben amikor meg eltelik ez az 5-6 perc utána lemegy 10-15 fpes re és nem is nagyon akar visszamenni!
sztem valami nagyon melegszik de az everest mindet optimálisnak mutat!
esetleg mire figyeljek oda hogy hány fokos legyen??
köszönöm
ÜDV!! -
Rendben, köszönöm newhous.
Magiszter, azért nem müködik a first person modeód mer az biztos 1.0.4.0 -ás patchez jó.
biztos kifogják majd adni a first person módot 1.0.0.4 -hez. csak várni kell :/ -
Sponnyabob #42566 Hát ez eléggé warez topic szagú hsz volt ugyhogy inkább oda írd -
norberto96 #42565 Sziasztok!
Singliben játszom. Ha előveszem a telefont, hogy csalást aktiváljak, akkor 2 menűpont van:
-- multiplayer
-- video editor
Ha a videoeditorban eljutok a games for windows live-hoz, akkor az 5*5 karakteres termékregisztrációs kódot kellene beírnom, ....ami úgye nincs meg.
Tudna valaki segíteni esetleg?
Megköszönném! -
buktad -
Sziasztok!segítsetek plz!...
Rendszert telepítettem és elfelejtettem az Xlive mappát elrakni csak a mentés mappám van meg :S
Van rá valami megoldás,hogy tudjam használni a régi mentésem?! előre is köszi!!! Win7 et használok úgy írjátok le plz!
-
Sziasztok!
Lenne egy problémám: Letöltöttem egy First Person Driver nevű modot a játékhoz .ASI fájl és .INI fájl formába. Hozzá feltettem az ASI loader nevű dolgot is. Azonban mikor indítanám a játékot hibával elszáll. Próba cseresznye képen letöltöttem egy ingame-trainert is szintén ASI és INI formában, majd indítottam a játékot (az első modot addig kivettem.) és láss csodát megy és működik. Mi lehet a gond az első moddal? Kipróbáltam a v1.0 és v1.1 változatát is de mindkettő kinyírja a játékot már indulásnál. Esetleg az ASI loader-t kellene inkább cserélnem? Bár jobban szeretném ha a trainer és az FPD mod is menne egymással békében.
Szóval ötleteket várok hogy hogyan lehetne meggyógyítani a First Person Dirver modot? -
elpég nagy monitorod van akkor:d
feltéve ha cm-ről beszélünk:D
még miliméterben is sok
ezt úgy szoktuk mondani hoyg akkora a max felbontása:D -
n3whous3 #42560 nem sok vizet zavar azon a gépen ekkora felbontás, szal jó lesz az. -
claas tommy #42559 kösz
és valaki segicsen mert 69.25%-nál megakatam mert nem adnak küldit:/
pls help -
Contig.exe és egyéb programok segítségével is tudok szerintem néhány FPS -t növelni.
Newhous, amúgy én 1440×900 -as felbontáson szeretnék játszani, mivel akkora a monitorom. -
nem mivel pc-re nincs (még) gay tony -
claas tommy #42556 http://www.gta4.net/ballad-of-gay-tony/cheats.php ezekat a cheteket pc-n is lehet használni?
és ha igen hogy? -
n3whous3 #42555 Az én lófos gépemen is jobban megy, miről beszélsz. Mekkora felbontásra meg részletességre mondod ezt? -
2 magos proc miatt 17-25fps (utcán) -
n3whous3 #42553 mondjuk olyan max körüli beállításokon 30 FPS, kisebben meg 40? -
n3whous3 #42552 jól fog menni -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ezen a gépen (körülbelül) mennyin' menne a GTA IV ? (ezt fogom majd megvenni, ha lesz rá keret)
Fontosabb adatok:
CPU: Intel Core 2 Duo E7600 3,06 GHz
VGA: BFG Tech GTS 250 O.C. 1 GB
RAM: Kingmax 4 GB
Előre is köszönöm a válaszokat.
üdv. -
De a 64Bit-es Oprendszer(nekem is Win7Ultimate64Bit-em van) jobb mint a 32Bit-es..
És nem csak a RAM támogatás miatt.. -
jah, csak játék közben a benchmarkeredmény per kettővel megy a game
csabu: 32bit sem fog sehiteni a "lassu" processzorodon. 4magos athlon2/phenom2 kell, ha ezzel akarsz elfogahdató sebességgel játszani -
janika1972 #42548 OKé,biztos megfogsz lepödni,nálam 40 fps-el megy végig,itt a benchmark jelentése az utóbbi amit csináltam róla:
Statistics
Average FPS: 40.17
Duration: 37.37 sec
CPU Usage: 97%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 800 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 24
Detail Distance: 36
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 191.07
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
File ID: Benchmark.cli
Amugy ennél nagyobb beállitásnál már lejjebb megy az fps,de azért ugy is élvezhetö! -
csabu #42547 Lehet megpróbálom majd ha lesz egy szabad fél napom a 32bites rendszert. -
csabu #42546 Ja nálam is ez a 20-30 fps van highon, nem teljesen élvezhetetlen, de pl éjszaka esőben az már egész vicces tud lenni. Próbálgattam mindenféle beállítást, de mindenhol kb ugyanúgy fut hiába vaszam le low-ra vagy mediumra. Egyedül akkor futott baromi gyorsan amikor mindent levettem a minimumra, de úgy meg csúnya. Talán amikor a view, detail distance-ot állítom akkor érzékelhető jobban változás. Procicserén gondolkoztam délelőtt, de valószínűleg nem lesz belőle semmi, mert ahhoz alaplapot is kéne cserélni, sajnos csak AM2-es a foglalat és nem lehet BIOS frissítéssel sem javítani. Szóval azt hiszem marad a dünnyögés, a GTA IV-et PC-re átírók anyukájának emlegetése és a beletörődés... :( -
janika1972 #42545 Tegyél fel egy 32 bites rendszert,és máris gyorsabb lesz! Hiába támogat a gép egy 64 bites rendszert,ha leirták hogy még nem elterjedt,és a ma megjelenö programok sem szeretik.Még mindent a 32 bites windowsokra optimalizálnak! Meg az összes illesztöprogram,meg directx meg stb.stb....Még nem annyira kiforrott ez a 64 bitezés,mint anno a 16 bitesröl gyorsan átálltak a 32 bitesre. -
hasonló gépen játszom 20-30fps-el highon
próbálj hozzászokni és utána lehet élvezni a játékot -
jahh, processzor fele olyan gyors, VGA pedig harmada az ajánlottnak ... -
n3whous3 #42542 Rakj egy 4 magos phenomot a proci helyére, de egyébként tök fasza gép ez, hogy megy a játék rajta? És milyen beállításokkal? Szinte kizárt, hogy szarul menjen, hacsak valami nincs a gépen elbaszva -
csabu #42541 Sziasztok!
Egy éve nem játszottam a GTA IV-el, mert nagyon felidegesített, hogy ilyen fosul lett megírva PC re . Most újra feltettem legújabb patchel, friss videódriverre, egy 64 bites win7-re, de sajnos azt vettem észre hogy nem lett jobb mint volt . Tudtok nekem segíteni hogy van e valami program amivel esetleg tudok még javítani valamennyit a játéksebességen, illetve milyen grafikai beállításokkal próbálkozzak a gépemen, hogy fusson lehetőleg szaggatás nélkül? A vas egy AMD Athlon X2 6000+-os 3100Mhz, 4 GB Ram, valamint egy Radeon HD 4850-es 1GB memóriával. Esetleg azt is megírhatnátok hogy ha lenne lehetőségem fejleszteni a gépemet akkor mit cseréljek és mire hogy elmenjen egész faszán. Gondolom a proci itt a gyenge láncszem...
előre is köszönöm a választ -
miért csodálkozol ezen ?
erről szól a PC ipar. -
SovereignX #42539 Tényleg!?