54920
-
J4NgOo #43071 Hali!
Eredeti GTA 4-em van, belépek live-ra (megcsintam angolra a reget) de amikor csatlakozok a szerverekre disconnected from game sessionnal dob ki. Nagyon sokszor előfordul, csak ritkán enged be. Valakinek ha van valami ötlete nagyon megköszönném. Tiszta sz*r így hogy kidobál vissza single-ba, esetleg ha valakinek már volt ilyen hibája és megoldotta írja le. Várom válaszotokat, s előre köszönem a segítséget:) Boldog karácsonyt!:)
J4NgOo -
Én is szeretnék felkerülni a Gta4-es Gamertag listára ! Köszi ! Wesker260 -
Gibor #43069 Köszi. -
kiváncsi vagyok hányan játszanak még azok közül akik ott vannak,szerintem nem túl sokan -
ldavid #43067 visszaraktam. ha valaki nem akar rajta szerepelni, akkor most reklamálhat -
Gibor #43066 Tényleg, valami gamer tag lista van? mert régen volt, mert egyeüdl uncsi sok hülye idiótával játszani, veletek több kedvem lenne, az én tag em skynny55. -
Norbi187 #43065 Azért gondoltam arra,hogy frissítem,nehogy a játék közben emmiat ne tudjak elolvasni valamit.Vagy ez a játék közben nem fog bekeverni?Nem kell egyből leoltani Avatar!Segítségért jöttem ide,nem azért,hogy lealázzanak. -
figure85 #43064 Jobb klikk a GTA IV en és ott van, hogy View game Cd key és klikk rá. -
nos, ha minden igaz, első indításnál fogja neked odaadni :D
de lehet tévedek, dirt2nél és ut3nál nálam így volt -.- -
És hol találom meg a steamen vásárolt GTA 4 regisztrációs kódját ?? Csak mert 1 megás nettel nem fogok leszedni 15 gigát !!
Elöre is köszi !
-
ahelyett,hogy a 2 kriksz-kraksz-ra kattintással bevállalnád melyik a telepítő, inkább szenvedsz adobe frissítéssel, aminek ráadásul fingja-köze nincs ehhez a problémához.
taps. -
Norbi187 #43060 Milyen Adobe update kell a gépre,hogy az első telepítő ablaknál ne krix-krax-ok legyenek?Már a második frissítést nyomom neki,de még mindig.A leírásban csak azt írják,hogy adobe flash.Nem tudták volna ezt egy picit konkretizálni.Hány kibaszott update+program kell ehhez a játékhoz,hogy játszani tudjak vele? -
Igen használhatod. -
figure85 #43058 Sziasztok.
Megvetem a Steamen a GTA IV de mivel nem nagyon szeretnék letölteni 16 gigát ezért lehet-e olyat csinálni hogy a steamen kapott seriálomat beírom a korábban letöltött telepítőlemezbe.
Lényegében az a kérdésem hogy ha van legális seriálom akkor működik-e másolt dvdvel?
Előre is köszi. -
Lehet, hogy teljesen más a probléma, szóval mérget ne vegyél rá. Szóval amikor kezdtem vele játszani 2GB ramom volt. Ment is kb fél órát, aztán valami brutál módon belassult. Kapott a gép még 2GB-ot és azóta nincs ilyen. Megeshet, hogy nálad is a ram a kevés, de mondom, ez csak egy ötlet. -
Gibor #43056 Végre lejött a gta, iszonyat jó a multiplayer, de viszont valamiért kb 10perc játék után egyszer csak beáll a kép és egy fél perc után kilép a játék. De független single-multi... -
oké megoldottam
-
n3whous3 #43054 Ja és Boldog GTA IV-ben gazdag Karácsonyt! :D -
n3whous3 #43053 a mondatod alapján én azt szűrtem le, hogy köcsög csíter, gtfo -
Reggelt
Ujrahuztam a wint(xp) és a mentésem beszart elkezdtem ujra a gamét és most meg nem tudok menteni,eddig lehetett ofline profilt csinálni most mi a modja ?
-
A gta iv 1.0.5.0 patch most hogy is van mert találtam olyat is. -
Gibor #43050 Multi miatt kellett :) am Boldog karácsonyt mindenkinek. -
Lehet, ugyanaz mint a DVD-s, csak multizni nem lehet ha módosítottad a fájlokat. -
Gibor #43048 Tényleg, akor most ezta steames változatot nem lehet moddolni? :S -
Az uj patch hoz vmi változást? -
egyikse.
lementi pár file-ba. -
Nekem is szenvedve jött le de lejött:D:D
A Backup game file menüpont a Steamben most ledarálja a gépről a játékot, vagy becsomagolja?
Inkább megkérdezem mielőtt rommá törném a gépemet. -
Na sikerült nekem is megvennem. Asszem ma már nem is próbálom meg letölteni... -
6 órát töltöttem és még csak 50%. Sok idő lesz ez nekem. -
folyamatos rinyálástól télleg hamarabb lejön. -
Igen én ott vagyok lassan k iis esek ebben a kategóriából.
Nem nyugszok le mert 1000 évig szedte fizettem érte és behalt a szerver :( -
üllj már le és maradj nyugton.
és te vagy 18-25 között ?
-
Hát nemigaz.XP-n telepitettem a gamet stem-re felhuztam új rendszert átmásoltam megdelelő helyre a letöltött fájlokat.Inditanám erre szerver currently busy. Telejesen buzi.
ÁÁ mikor tolhatom már végre multiban! -
Gibor #43038 Hát jah, nézd hogy gta 75% azért erre szerintem mindenki rákap és legyen csak 1000ember, azért a steam szervere sem egy atomerőmű... de remélem már meglesz még ma. -
Nemcsodálkozok amennyi ocso game-et most szerte világon tölt mindenki.Nem gyenge háttér van mögötte az tuti! -
Gibor #43036 Az isten verje már meg a steam et... tegnap éjfél óta tölötm és 80% :S:S:S ááááh hol 50 el hol 1000el jön... de mért nem tud stabilan akko 800al pl... -
Oké.Kösz! De ettől függetlenül ugyanazt adom meg!
-
tökmindegy -
sziciális=szociális Megártott a sok uborkás palacsinta meg a mentolos bukta. -
Ebben a sziciális klubban a nicknévnek ugyanannak kell lenni mint a live accountom neve vagy tökmindegy?