54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • J4NgOo
    Hali!

Eredeti GTA 4-em van, belépek live-ra (megcsintam angolra a reget) de amikor csatlakozok a szerverekre disconnected from game sessionnal dob ki. Nagyon sokszor előfordul, csak ritkán enged be. Valakinek ha van valami ötlete nagyon megköszönném. Tiszta sz*r így hogy kidobál vissza single-ba, esetleg ha valakinek már volt ilyen hibája és megoldotta írja le. Várom válaszotokat, s előre köszönem a segítséget:) Boldog karácsonyt!:)

J4NgOo
  • wesker24
    Én is szeretnék felkerülni a Gta4-es Gamertag listára ! Köszi ! Wesker260
  • Gibor
    Köszi.
  • Snexi
    kiváncsi vagyok hányan játszanak még azok közül akik ott vannak,szerintem nem túl sokan
  • ldavid
    visszaraktam. ha valaki nem akar rajta szerepelni, akkor most reklamálhat
  • Gibor
    Tényleg, valami gamer tag lista van? mert régen volt, mert egyeüdl uncsi sok hülye idiótával játszani, veletek több kedvem lenne, az én tag em skynny55.
  • Norbi187
    Azért gondoltam arra,hogy frissítem,nehogy a játék közben emmiat ne tudjak elolvasni valamit.Vagy ez a játék közben nem fog bekeverni?Nem kell egyből leoltani Avatar!Segítségért jöttem ide,nem azért,hogy lealázzanak.
  • figure85
    Jobb klikk a GTA IV en és ott van, hogy View game Cd key és klikk rá.
  • bertino
    nos, ha minden igaz, első indításnál fogja neked odaadni :D
    de lehet tévedek, dirt2nél és ut3nál nálam így volt -.-
  • wesker24
    És hol találom meg a steamen vásárolt GTA 4 regisztrációs kódját ?? Csak mert 1 megás nettel nem fogok leszedni 15 gigát !!

Elöre is köszi !
  • bertino
    ahelyett,hogy a 2 kriksz-kraksz-ra kattintással bevállalnád melyik a telepítő, inkább szenvedsz adobe frissítéssel, aminek ráadásul fingja-köze nincs ehhez a problémához.

taps.
  • Norbi187
    Milyen Adobe update kell a gépre,hogy az első telepítő ablaknál ne krix-krax-ok legyenek?Már a második frissítést nyomom neki,de még mindig.A leírásban csak azt írják,hogy adobe flash.Nem tudták volna ezt egy picit konkretizálni.Hány kibaszott update+program kell ehhez a játékhoz,hogy játszani tudjak vele?
  • MerlinW
    Igen használhatod.
  • figure85
    Sziasztok.
    Megvetem a Steamen a GTA IV de mivel nem nagyon szeretnék letölteni 16 gigát ezért lehet-e olyat csinálni hogy a steamen kapott seriálomat beírom a korábban letöltött telepítőlemezbe.
    Lényegében az a kérdésem hogy ha van legális seriálom akkor működik-e másolt dvdvel?
    Előre is köszi.
  • zolee145
    Lehet, hogy teljesen más a probléma, szóval mérget ne vegyél rá. Szóval amikor kezdtem vele játszani 2GB ramom volt. Ment is kb fél órát, aztán valami brutál módon belassult. Kapott a gép még 2GB-ot és azóta nincs ilyen. Megeshet, hogy nálad is a ram a kevés, de mondom, ez csak egy ötlet.
  • Gibor
    Végre lejött a gta, iszonyat jó a multiplayer, de viszont valamiért kb 10perc játék után egyszer csak beáll a kép és egy fél perc után kilép a játék. De független single-multi...
  • ronso
    oké megoldottam
  • n3whous3
    Ja és Boldog GTA IV-ben gazdag Karácsonyt! :D
  • n3whous3
    a mondatod alapján én azt szűrtem le, hogy köcsög csíter, gtfo
  • ronso
    Reggelt

Ujrahuztam a wint(xp) és a mentésem beszart elkezdtem ujra a gamét és most meg nem tudok menteni,eddig lehetett ofline profilt csinálni most mi a modja ?
  • balint1111
    A gta iv 1.0.5.0 patch most hogy is van mert találtam olyat is.
  • Gibor
    Multi miatt kellett :) am Boldog karácsonyt mindenkinek.
  • MerlinW
    Lehet, ugyanaz mint a DVD-s, csak multizni nem lehet ha módosítottad a fájlokat.
  • Gibor
    Tényleg, akor most ezta steames változatot nem lehet moddolni? :S
  • balint1111
    Az uj patch hoz vmi változást?
  • bertino
    egyikse.
    lementi pár file-ba.
  • Soska87
    Nekem is szenvedve jött le de lejött:D:D
    A Backup game file menüpont a Steamben most ledarálja a gépről a játékot, vagy becsomagolja?
    Inkább megkérdezem mielőtt rommá törném a gépemet.
  • Lunki88
    Na sikerült nekem is megvennem. Asszem ma már nem is próbálom meg letölteni...
  • balint1111
    6 órát töltöttem és még csak 50%. Sok idő lesz ez nekem.
  • bertino
    folyamatos rinyálástól télleg hamarabb lejön.
  • grebber
    Igen én ott vagyok lassan k iis esek ebben a kategóriából.
    Nem nyugszok le mert 1000 évig szedte fizettem érte és behalt a szerver :(
  • bertino
    üllj már le és maradj nyugton.
    és te vagy 18-25 között ?
  • grebber
    Hát nemigaz.XP-n telepitettem a gamet stem-re felhuztam új rendszert átmásoltam megdelelő helyre a letöltött fájlokat.Inditanám erre szerver currently busy. Telejesen buzi.
    ÁÁ mikor tolhatom már végre multiban!
  • Gibor
    Hát jah, nézd hogy gta 75% azért erre szerintem mindenki rákap és legyen csak 1000ember, azért a steam szervere sem egy atomerőmű... de remélem már meglesz még ma.
  • grebber
    Nemcsodálkozok amennyi ocso game-et most szerte világon tölt mindenki.Nem gyenge háttér van mögötte az tuti!
  • Gibor
    Az isten verje már meg a steam et... tegnap éjfél óta tölötm és 80% :S:S:S ááááh hol 50 el hol 1000el jön... de mért nem tud stabilan akko 800al pl...
  • grebber
    Oké.Kösz! De ettől függetlenül ugyanazt adom meg!
  • fery02
    tökmindegy
  • grebber
    sziciális=szociális Megártott a sok uborkás palacsinta meg a mentolos bukta.
  • grebber
    Ebben a sziciális klubban a nicknévnek ugyanannak kell lenni mint a live accountom neve vagy tökmindegy?