54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • janika1972
    Tavaly októberben
  • tommygear
    MIKOR ÉNEKELSZ ÚJ SZÁMOKAT???
  • longhaul
    Csak kérdeztem Naaaa.
  • RYO21
    Mikor kerültek forgalomba?
  • SL
    persze! űrhajó is lesz benne és eltudsz menni vele a marsra!
  • janika1972
    A Geforce 210,és Gt 220 már directx 10.1-es támogatással kerültek forgalomba.Elöbb talán nézzetek körül mielött baromságokat irtok:

http://prohardver.hu/hir/directx_10_1_geforce_tamad_beleposzint_nvidia.html
  • RYO21
    nem.
    Am a 10.1 szart se ér.
  • longhaul
    A következő részben lesznek villamosok(nem a GTA SA)?Ahol lehet utazni?
  • janika1972
    Ezt a marhaságot honnan vetted? Miért az Nvidia kártyák nem támogatják a directx 10.1-et?
  • ronso

megyek az utcán erre csak ugy belebotlok a verdákba..:)
  • adamq01
    Mindenféleképp ati-t vegyél mer az sokkal fejlettebb meg támogatja a dx10.1-et stb...
  • adamq01
    "Szívmelengető érzés néha megvizsgálni ilyen videót is"
    Kifizetni egy rahedli pénz a gépre, már kevésbé szívmelengető :)
    De aki megteheti annak teljesen igaza van, h mért ne.
    Én nem vagyok a fejlődés ellen, sőt minnél komplexebb a dolog annál izgalmasabb, csak ne lenne ennyire ráfizetős és pénz szagú... Am ennyi erővel szerintem csinálhatnának durvább dolgokat is amihez 2 kilós procit kell beszerezni, biztos fasza játék lenne csak senki nem venné. Komolyan kiváncsilennék rá, elvégre 21. század, játék élmény nemlétezik 4 mag alatt xd
  • fery02
    XP-t nehogy telepítsél egy ilyen gépre, annak a rendszernek már rég lejárt az ideje, Ha 2 giga RAM-od van, akkor bőven ajánlott a Win 7, nincs vele semmi baj sem.
    A proci témát lentebb már kitárgyaltuk...az a véleményem, hogy bármit is csinálsz, kb 20 fps-t fogsz elérni alapjáraton, de gyanítom, hogy húzással sem lenne ennél a procinál sokkal jobb eredmény.
    VGA annyira nem szólna bele a játékba, 4830-nál alább semmikép ne add, azt az 1 gigás 9600 GT-t pedig felejtsd el ahogy van, 9800 GT-t nem nagyon ismerem.

De a helyedben érdeklődnék a Milyen gépet vegyek most topikban is, ide akár beírhatod az egész konfigodat is, hogy mit szólnak hozzá a többiek.
    Lehet, hogy ugyanannyi pénzért sokkal ütősebb konfigot is tudnak neked ajánlani, sok szerencsét! ;)
  • Piloss
    Szerintem nyugodtan kipróbálhatod a Win7-et,nagyon stabil OS.Egy szóval se mondtam hogy kevés lenne a proci.Esetleg ha találsz 1gb-os 4830-at az még jobb lenne
  • fery02
    Abban részben igazad van, hogy amit úgyse látunk, ne számoljon feleslegsen a gép. Na de 2010 van, azért igazán meglehet már engedni ilyen kis apró plusz dolgokat egy játékban ha már ilyen technikai háttér van a dolgok mögött.

Pl GTA IV esetében nagyon sokaknak hobbijuk, hogy a játékból elmentegetnek részleteket, hogy később a játék videoszerkesztőjével feldolgozhassák őket. Szívmelengető érzés néha megvizsgálni ilyen videót is: ugyanazokat a pillanatokat több ember szemszögéből végignézve, közben szembetűnve az olyan apró környezetbeli dolgok, amik sima játék közben nem igazán tűnnének fel, ennek is van egyfajta varázsa.

Lazán el is fut 2 magos procikon amúgy. :) Az mondjuk igaz, hogy még az én fajta procimon is az aláírásomba lévő értékre húzva fut zökkenőmentesen, de működik a dolog.

Én becsületben tartom a Far Cry 2-t is, de ebbe már ne menjünk bele, arról is van elég látványos tapasztalatom. :D
    A GTA IV is lehetett volna annyira látványos, mint a Far Cry 2 (ez teljesen szubjektív dolog, de nekem látványosabb is a GTA IV még így is) ha támogatná az élsimítást, de ez elég nagy hibaként sajnos kimaradt belőle.

Abban viszont egyet értek teljesen, hogy aki még a játék kiadási idejében vett 4 magos procit az vagy csak ezért a játékért vagy munka miatt vette. :)
  • SL
    rájöttél már hogy kell a 8600GT-vel 100%-osra menteni a gta 4-et?
  • n3whous3
    á hol igaz
  • n3whous3
    1. hagyják
    2. NEM tudták volna megtenni, így is éveket csúszott, mert folyamatosan elkúrták a mestintet
    3. a fizika és az euphoria engine alapból akkora számításigény, mint még egy teljes játék, csoda, hogy 2 magosokon így fut, ne akarj már okoskodni, hogy ezt meg lehet oldani 2 magosan csodálatos részletesség és gyorsaság mellett.
  • longhaul
    AHA! Az aláírásod látom, beszúrtad?!
  • n3whous3
    te fogyatékos vagy
  • longhaul
    A Hong OUT DRY küldetésben. azt nem hallotam, hogy megeszik egy embert a mosógép Vagy csak aruhát köpi ki
    MICSODA ...CSODA
  • Falkon
    Megpróbálom!
    Eredeti, Xp-n tökéletesen ment. Amióta Win7 van azóta szórakozik!
    Köszi a tippet!
  • tomo05
    hát nem tom hogy mien op rendszert tegyek majd rá?!én xp sp3ra gondoltam de nem tom h mien a win 7.Azt mondják h nagyon pro.Amúgy miért lenne kevés a procii??ne viccelj!!!2.93ghz-es kétmagos intel??!!!sztem egy 2.8as is elég lenne neki(e7400)A vga még nem biztos de ennyiért(23-27eft) van 9600gt,4830 és 9800gt.azt láttam h a 4830 jobb mint a 9800gt.a vinyó meg egy 500gb os sata-s 16mb cache-es lesz.amúgy szerintetek meik a jobb a 9600gt 1gb ddr3 vagy a 9800gt 512mb ddr3??bocsi a sok kérdésért de azt szeretném ha jól menne majd az új gépemen a gta4 és még a többi game!:)Köszi a válasz!
  • SL
    nekem is volt ilyen 1x, de nekem a játék mentés betöltése után jó lett. Szerintem frissítsd a videókártya drviert.
  • billywood
    Senkinek sincs ötlete?
  • tommygear
    ja azt hittem még a tegnapira írtál nekem :D
  • adamq01
    Épp ezt mondom h ott valamelyest ügyeltek arra, hogy fölöslegesen ne számoljon a proci. Megtudták volna csinálni h egész ukrajnát egy pályára teszik. meg, hogy kihadják a spqwn rendszert és 300km-rel odébb is teszik a dolgukat a botok... De érdekes mód odáig már eljutottak, -ha nem is a legjobban konfigolt játékról beszélünk :)- hogy amit úgyse látunk, nem is szólhatunk bele, arra ne számoljon fölöslegesen a gép.
    Én egy percigsem vitattam, h a GTA IV nem használja ki a procit, hanem azt mondtam h ha "többet ésszel, mint erővel" felfogásban csinálták volna akkor lazán elmenne egy 2 magos procin is.
    Nem tom ismeritek-e a Far Cry 2-t. Ott a Dunia Engine nevezetű motort használják és 50 km2 egyben megvan oldva és ha valami élő akkor ez biztos az.
    Ajánlott konfiguráció:

CPU: Intel Core 2 Duo processzorok, AMD64 X2 5200+, AMD Phenom, vagy ezeknél jobb
    VGA: NVIDIA 8600 GTS, vagy ATi X1900, illetve ezeknél jobb; 512 Mb videokártya-memória
    RAM: 2GB

GTA IV:
    Ajánlott konf.:

CPU: Intel Core 2 Quad 2,4 GHz, AMD Phenom X3 2,1 GHz
    RAM: 2,5 GB Windows XP | 2.5 GB Windows Vista
    VGA: 512 MB NVIDIA 8600 / 512 MB ATI 3870

Ha megnézzük kis jóindulatal azt lehet mondani, hogy vieokártya ugyan az a szint, (bár nem hiszem h űberelni tudja fc2-t de mind1) Ramban persze, h több kell, CPU meg súlyos... Elhiszem h kell neki, de aztnem értem mértnem konfigolták még egy kicsit, vagy hát tudom, h miért. Akinek 4 magos procija van az 80% csak azért vette h fusson rajta a játék...
  • fery02
    Bocsi, #44097-re értettem.
  • n3whous3
    lolmár :-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
  • tommygear
    ja 1 évig jó volt utána hirtelen gyenge lesz hozzá :D

de am már megoldódott, a hálókártya driver kavart be
  • RYO21
    ték
  • fery02
    Ennyi infóból nem tudni, de valószínűleg gyenge a géped a játékhoz.
  • tommygear
    asd
  • akos1818
    Miért van az hogy nem látom az utakat? Vagyis tök átlátszóak! :S
  • n3whous3
    Igen, egy pályán belül van élet. Nem tudták megoldani az egész világra, mert túl sokat zabálna.
  • fery02
    Ha másképp lenne konfigolva, akkor már nem lenne realisztikus.
    Azt én elhiszem, hogy a Stalker-ben is megvan csinálva a külön élet, de sokszor ebből nem látsz semmit, mert egyedül mész...ráadásul könnyen elképzelhető, hogy csak akkor látszik az egész, mikor közvetlen közelébe vagy a dolgoknak, mert bizony elég kemény spawning rendszere van a játéknak...nem egyszer láttam már olyan megoldást, hogy közvetlen előttem jelent meg a semmiből az ellen. Na most így meséljenek be nekem bármi ilyesmit, hogy külön élet.
    Igaz, a GTA is spawning rendszerre épül, de itt érthetőbb is, másképp még 16 magos gépen is szaggatna. :)

A múltkorihoz még annyit, hogy abban a bizonyos visszajátszásban még az olyan dolgok is rögzítve voltak, hogy pl két utcával arrébb rendőrségi autós üldözés.
    Szóval elég komplex dolog ez az egész maradjunk annyiban és érthető a gépigénye.

Az igaz, hogy azért annyira sok alkalmazás még nincs, ami maxon járatja a 2 magot, de pl nálam ez a GTA IV meg néha a Dirt 2 már ki tudja használni őket teljesen.
  • zsozso29
    A két új kiegészítőnek vajon milyen lesz a gépigénye? Lehet már tudni? De gondolom úgyan az mint az alapnak.
  • Borg
    A textúra csak mediumon fog menni.
  • adamq01
    Hát igen szarul van konfigolva.
    lehet h nem a legjobb példa. csak úgy mondom h a stalkerben megvan csinálva a külön élet, minden stalekrnek és mutánsnak. Am. kiváncsi lennék mik azok a progik amik maxon küldik a procidat.
  • billywood
    Sziasztok!

Tegnap tettem fel egy 64 bites win 7et. Driverek után az első dolog, amit telepítettem, az a gta volt. Miután elindul a játék, beszaggat, és pár mp-ig olyan mintha diavetítés lenne, aztán újra jó. Ez ismétlődik folyamatosan. Amikor friss vistára tettem fel a játékot, nem volt ilyen gondom. Valami beállítással orvosolni lehetne ezt? A grafikát hiába veszem lejjebb, nem segít.

Köszi előre is!