Abban részben igazad van, hogy amit úgyse látunk, ne számoljon feleslegsen a gép. Na de 2010 van, azért igazán meglehet már engedni ilyen kis apró plusz dolgokat egy játékban ha már ilyen technikai háttér van a dolgok mögött.
Pl GTA IV esetében nagyon sokaknak hobbijuk, hogy a játékból elmentegetnek részleteket, hogy később a játék videoszerkesztőjével feldolgozhassák őket. Szívmelengető érzés néha megvizsgálni ilyen videót is: ugyanazokat a pillanatokat több ember szemszögéből végignézve, közben szembetűnve az olyan apró környezetbeli dolgok, amik sima játék közben nem igazán tűnnének fel, ennek is van egyfajta varázsa.
Lazán el is fut 2 magos procikon amúgy. :) Az mondjuk igaz, hogy még az én fajta procimon is az aláírásomba lévő értékre húzva fut zökkenőmentesen, de működik a dolog.
Én becsületben tartom a Far Cry 2-t is, de ebbe már ne menjünk bele, arról is van elég látványos tapasztalatom. :D
A GTA IV is lehetett volna annyira látványos, mint a Far Cry 2 (ez teljesen szubjektív dolog, de nekem látványosabb is a GTA IV még így is) ha támogatná az élsimítást, de ez elég nagy hibaként sajnos kimaradt belőle.
Abban viszont egyet értek teljesen, hogy aki még a játék kiadási idejében vett 4 magos procit az vagy csak ezért a játékért vagy munka miatt vette. :)