Épp ezt mondom h ott valamelyest ügyeltek arra, hogy fölöslegesen ne számoljon a proci. Megtudták volna csinálni h egész ukrajnát egy pályára teszik. meg, hogy kihadják a spqwn rendszert és 300km-rel odébb is teszik a dolgukat a botok... De érdekes mód odáig már eljutottak, -ha nem is a legjobban konfigolt játékról beszélünk :)- hogy amit úgyse látunk, nem is szólhatunk bele, arra ne számoljon fölöslegesen a gép.
Én egy percigsem vitattam, h a GTA IV nem használja ki a procit, hanem azt mondtam h ha "többet ésszel, mint erővel" felfogásban csinálták volna akkor lazán elmenne egy 2 magos procin is.
Nem tom ismeritek-e a Far Cry 2-t. Ott a Dunia Engine nevezetű motort használják és 50 km2 egyben megvan oldva és ha valami élő akkor ez biztos az.
Ajánlott konfiguráció:
CPU: Intel Core 2 Duo processzorok, AMD64 X2 5200+, AMD Phenom, vagy ezeknél jobb
VGA: NVIDIA 8600 GTS, vagy ATi X1900, illetve ezeknél jobb; 512 Mb videokártya-memória
RAM: 2GB
GTA IV:
Ajánlott konf.:
CPU: Intel Core 2 Quad 2,4 GHz, AMD Phenom X3 2,1 GHz
RAM: 2,5 GB Windows XP | 2.5 GB Windows Vista
VGA: 512 MB NVIDIA 8600 / 512 MB ATI 3870
Ha megnézzük kis jóindulatal azt lehet mondani, hogy vieokártya ugyan az a szint, (bár nem hiszem h űberelni tudja fc2-t de mind1) Ramban persze, h több kell, CPU meg súlyos... Elhiszem h kell neki, de aztnem értem mértnem konfigolták még egy kicsit, vagy hát tudom, h miért. Akinek 4 magos procija van az 80% csak azért vette h fusson rajta a játék...