54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • himpike
    Semmi jelentősége hogy milyen gépem van, mert nem a gépben van a hiba. Az hogy mióta foglalkozom PCkkel gondoltam kizárja azt hogy valaki ehhez hasonló hülyeségekkel jöjjön, de látom volt akit túlbecsültem látatlanban. Időközben nyomtam egy revoke-t meg uninstallt, a továbbiakban nem vagyok hajlandó erre időt pocsékolni, vagy 20 javaslatot végigpróbáltam amiket máshol találtam, letöltöttem újra az egész bughalmot, újraraktam a steamot, kipróbáltam friss telepítésen(win) amire csak a steam telepített dolgokat, mint dx, és c+, nomeg a live. Az eredmény ugyanaz. Úgy látom itt sem tudott senki érdemben feldobni ötletet.

Janika: a vga egy gigabyte 260gtx oc edition.. gv-n260oc-896h-b pontosabban. Lehet hogy megvan az 50-60% is.

Különösebben nem izgat a probléma, majd megnézem win7-en. Mindenkinek jó szórakozást kívánok, byez.
  • Stefling
    London? Nane.. azt biztos nem veszem meg akkor :D:D majd erzsébet királynőt fenékbelövöm :D:D
  • tommygear
    komoly matematika műveletek mentek itt végbe sztem
  • n3whous3
    fú mondd már meg kérlek, hogy hogyan jött ki a 30%!!!!!!4444
  • janika1972
    Kedves Himpike! Az én gépem 30 %-al kisebb teljesítményü mint a tied,képzeld el,és full HD-n is tudom futtatni rajta a GTA 4-et,és még sose tapasztaltam rajta hibát,tökéletesen elfut rajta,és nagyon jól néz ki.Ha ilyen überbrutál géped van,akkor miért omlik össze állandóan a játék nálad? Az aláirásomban meg azért van a konfiguráció neve,mert ha segítséget akarok kérni valakitől.akkor ne kelljen már ezerszer leirni hogy milyen gépem van.De ugylátom hogy te is segítségre szorulsz hiszen nálad összeomlik a játék,akkor leirhatnád már hogy milyen brutális géped van,ami 30 %-nál nagyobb az enyémnél.Ezen a videón meg csak siránkozni lehet,egy normális telepitéssel és beállításokkal nem igy néz ki a játék,ez akkor jelentkezik ha valaki tele rakja mindenféle szemét módokkal,meg grafikai tuningokkal a játékot.Utálom mikor valaki nem elégszik meg azzal ami van,alapból is nagyon szép a játék.A javításokat meg az alapjátékra adják ki,nem az agyonmóddolt programra.A gerenda meg nem állt a szemembe,mert elhajtottam a fejem...
  • janika1972
    Az nem 90 hanem 99 százalék hogy London lesz!

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/GTA_V_Irany_London
  • ldavid
    eléggé off de ezen behaltam: video
    egyből a GTA jutott eszembe...
  • n3whous3
    gta iv latolgatásnál is sajnos volt, de nem az lett. De most én is úgy érzem
  • tommygear
    london lesz sztem 90%
    sok helyen volt már róla szó
  • n3whous3
    akkor legalább talán lesz idejük a tartalommal és a történettel foglalkozniuk C: Fú de isten lenne megint egy 70-80-as évek :D De a városok egyre unalmasabbak lennének talán. Örülnék mondjuk nagyon is Vice citynek, legjobb gta vala hangulat alapján még mindig.

De hogy milyen város? LA meg SF elég unalom városok úgy egyébként. Hangulatra. New York ugye most volt. Belterjes város, úgymint Chicago meg stb ugyancsak lehet, hogy unalom, az maradjon Mafiának.
    Esetleg akkor London lenne király cucc még tényleg. Azt soha nem "újították fel" a GTA LONDON óta.

Tokió túlzsófolt meg tech, az is unalmas lenne, vagy inkább úgy mondom, hogy nem érdekes. Esetleg még Moszkva :D Ezt a kettőt tudom újításnak elképzelni, hogy érdekes legyen meg hangulatos. Sőt Moszkvát is akkor még a rendszer váltás elé kéne rakni :D Atom lenne.
  • tommygear
    V is a RAGE motor-t fogja használni
  • n3whous3
    Hát vagy úgy lesz ez GTA V,mint az SA-ra mondták eleinte, hogy IV és csak felturbózva a mostani graf motor ésatöbbi... vagy már most el kellett kezdeniük fejleszteni nulláról, ha végezni akarnak vele 12-re :D
  • himpike
    találtok még 100 ilyen szerteszét a hálón
  • himpike
    Kedves Janika.. a gépem kb 30%al nagyobb teljesítményű a tiednél(már a videokártyából, a többit nem is számolom) csak én nem teszem közkinccsé mint te. A játék full HDban fut, csak éppen összeomlik állandóan. Tudod van google, írd be hogy gta4 bugs, utána okoskodhatsz. Látom itt lejjebb osztod az észt valakinek hogy segíteni jött vagy kötözködni, hát a saját szemedben kéne meglátni a gerendát. Szétnézhetsz magyaron is, mindenhol azt írják hogy full bug az egész, ráadásul a legújabb peccs csak rontott rajta. A prohardver fórumán pl van egy arc aki 3-4 videokártyával is kipróbálta, és ugyanaz volt a baja mint nekem, semmit nem segített rajta a dolog. Nagyon úgy tűnik hogy azok szívnak legtöbbet akiknek sp3as winje van, ellenben a játékon nincs feltüntetve hogy xp alól szarul működik, vegyetek vistát / win7et.

Közben javarészt külföldi fórumokon találtam pár ötletet mint pl a játék az előre reprodukált képkockák számával(levettem egyre) de nem segített.

Szóval azt kérném hogy ha valaki szenvedett ugyanettől a bugtól, és sikerült megoldania, ossza meg a mikéntjét velem.
    Ha nem jön össze majd megnézem a köv kártyával win 7 alól, ha ott se jó akkor meg tojok rá, és nem veszek több Rockstaros játékot.
  • ldavid
    ...és azt sem cáfolták, hogy nem. találgatni lehet
  • janika1972
    Azért baromság a hir,mert már mindenhol kielemezték hogy Londonban fog játszódni a következö rész,és nem San Andreasban.A Rockstar se cáfolta idáig a hirt.
  • fery02
    Megoldhatnák pl egy kisebb fajta Kárpát medencével.
  • DeerHunter01
    :DDD
  • marxell
    Ha tudnál franciául egyből nem hánynál be tőle :)
    én így így voltam rühelltem, de mióta tanulom nagyon szeretem.
    Bocsi ez OFF volt.
  • Borg
    Szerintem tuti nem szakítanak az angol nyelvterületekkel.
    Viszont a határokat ügyesen meg lehet oldani, hegyekkel, tengerrel... csak ne ennyire gagyi legyen, hogy minden felé végtelen tenger..
  • ldavid
    de ha nem sziget, akkor meg megyünk a semmibe, vagy megfog egy láthatatlan fal.
    akkor már inkább legyen sziget szerintem

másik dolog: ha nem angol nyelvterületen játszódna, akkor nyilván gáz lenne, ha mindenki folyékonyan beszélne angolul, de ha állandóan olvasni kéne a feliratot az még nagyobb szopás
    (nem beszélve a hülye nyelvekről - pl. franciától én behányok)
  • Borg
    Lehetnének jók is az amerikai városok, csak szerintem nem kéne ez a szigetesdi, meg az, hogy tisztán belváros van.
    Előző részekben nem volt rossz, amikor kicsit vidékibb utakra is ki lehetett menni. Pl egy Los Angeles vagy San Francisco, Miami nem lenne rossz, bővebb környezetével rendesen megcsinálva. (csak a niggeres ganges vonalat vissza ne hozzák..)
  • RiCSi1234
    Remélem nemsoká bészdzsámpolunk.. :D
  • Hunter of Deer
    akkor kicsit figyelmesebben olvasd el az utolso kommenteket es rajossz hogy nem is neked ir hanem tommygear-nek.....aki egy bohoccsoki utan nagyon viccesnek erzi magat :P
  • Piloss
    nem tudom mi bajod.....

az #44455-ben idéztek egy hírből
    te erre az #44456-ban azt írtad hogy baromság
    majd én az #44461-ben megkérdeztem hogy miért?

ennek fényében nem értelek......
  • tommygear
    újabb vass gábor a láthatáron? :DDDDDDDDD
  • janika1972
    én azt tudom,meg más is tud olvasni...irjál valami újat légyszives...
  • Piloss
    he?
  • tommygear
    nézd már meg mire válaszolt kérlek alássan
  • janika1972
    Talán vissza kellene nézni a hozzászólásait,aztán megtudod! Ha nem voltál itt idáig!
  • tommygear
    miért? :'(
  • Piloss
    mét?
  • janika1972
    Akkor meg semmi helyed itt!
  • tommygear
    még nem döntöttem el
  • janika1972
    Te most fórumozni jöttél ide,vagy másokat baszogatni? Ha segiteni akarsz akkor normálisan tedd meg légyszives!
  • tommygear
    nyugi janika
  • janika1972
    baromság.....
  • MerlinW
    Jah:)

Hmm ezt pont most találtam guglizás közben, ez kicsit megvariálja a dolgokat, de szerintem elmarad ez az E3 előtti bejelentés. Persze majd meglátjuk, mindenesetre a PC-seknek így is várniuk kell 2011 végéig...

"Még az E3 előtt bejelentik a GTA V-öt, legalábbis a Janco Partners elemzőjének, Mike Hickeynek egyre inkább viszket a keze és úgy jövendőli, hogy még az E3 előtt sort kerít rá a Rockstar. Tudjuk, hogy az elemzők az esetek többségében úgy beszélnek, ahogy azt az anyacég előírja nekik, ezért érdemes fenntartással kezelni az efajta részvényárfolyam tupírozó bejelentéseket, ám ezúttal talán lehet benne némi igazság.
    A GTA IV megjelenése óta sovány két év telt el. Amennyiben az E3 előtt bejelentik, akkor azt követően legkésőbb 6 hónap múlva, azaz október környékén piacon kell lennie. S ha hihetünk a pletykáknak, akkor újra San Andreas városába látogathatunk el."
    (hw)
  • SötétBarom
    Az fogja okozni a világvégét, hogy mindenki ráfeszül az új dzsítíéjre. :DSA.,
  • MerlinW
    Idén E3-on csak bejelentik.
    Egyébként a 2011-es üzleti évre van datálva a projekt, a PC-s megjelenésre számold rá a szokásos 1 évet tehát, ha minden jól megy 2012-re kapjuk kézbe - azaz szerencsés esetben a világvége előtt játszhatunk vele :)