himpike#44479
Kedves Janika.. a gépem kb 30%al nagyobb teljesítményű a tiednél(már a videokártyából, a többit nem is számolom) csak én nem teszem közkinccsé mint te. A játék full HDban fut, csak éppen összeomlik állandóan. Tudod van google, írd be hogy gta4 bugs, utána okoskodhatsz. Látom itt lejjebb osztod az észt valakinek hogy segíteni jött vagy kötözködni, hát a saját szemedben kéne meglátni a gerendát. Szétnézhetsz magyaron is, mindenhol azt írják hogy full bug az egész, ráadásul a legújabb peccs csak rontott rajta. A prohardver fórumán pl van egy arc aki 3-4 videokártyával is kipróbálta, és ugyanaz volt a baja mint nekem, semmit nem segített rajta a dolog. Nagyon úgy tűnik hogy azok szívnak legtöbbet akiknek sp3as winje van, ellenben a játékon nincs feltüntetve hogy xp alól szarul működik, vegyetek vistát / win7et.
Közben javarészt külföldi fórumokon találtam pár ötletet mint pl a játék az előre reprodukált képkockák számával(levettem egyre) de nem segített.
Szóval azt kérném hogy ha valaki szenvedett ugyanettől a bugtól, és sikerült megoldania, ossza meg a mikéntjét velem.
Ha nem jön össze majd megnézem a köv kártyával win 7 alól, ha ott se jó akkor meg tojok rá, és nem veszek több Rockstaros játékot.