janika1972#44488
Kedves Himpike! Az én gépem 30 %-al kisebb teljesítményü mint a tied,képzeld el,és full HD-n is tudom futtatni rajta a GTA 4-et,és még sose tapasztaltam rajta hibát,tökéletesen elfut rajta,és nagyon jól néz ki.Ha ilyen überbrutál géped van,akkor miért omlik össze állandóan a játék nálad? Az aláirásomban meg azért van a konfiguráció neve,mert ha segítséget akarok kérni valakitől.akkor ne kelljen már ezerszer leirni hogy milyen gépem van.De ugylátom hogy te is segítségre szorulsz hiszen nálad összeomlik a játék,akkor leirhatnád már hogy milyen brutális géped van,ami 30 %-nál nagyobb az enyémnél.Ezen a videón meg csak siránkozni lehet,egy normális telepitéssel és beállításokkal nem igy néz ki a játék,ez akkor jelentkezik ha valaki tele rakja mindenféle szemét módokkal,meg grafikai tuningokkal a játékot.Utálom mikor valaki nem elégszik meg azzal ami van,alapból is nagyon szép a játék.A javításokat meg az alapjátékra adják ki,nem az agyonmóddolt programra.A gerenda meg nem állt a szemembe,mert elhajtottam a fejem...