54919
 × 

Javítások


Magyarítások


Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)


 × 

Lemezes verzió


Digitális verzió


Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
 • kjhun
  #54919
  A Forma1-es szaktopikból lopva:

 • Empty
  #54918
  Ez a TLAD DLC ez önállóan futtatható vagy az EFLC belül van? A Tonys látom különálló. Virágbolti mivel az eredeti lemezes sérült.
 • Alanw
  #54917
  Jó hát sok újdonság nincs róla.
 • Szabi #54916
 • totyak
  #54915
  Ez a fórum sem pörög túlzottan, én voltam az utolsó hozzászóló majd 2 éve :D

  A lényeg, elvileg a dobozos játék Live kulcsa már beaktiválható a Rockstar Launcherben és így onnan le lehet tölteni, nem kell a lemez. Én magam nem próbáltam még, de mások megerősítették, hogy működik.
 • totyak
  #54914
  Hölgyek-urak! SC oldalán jártam ma és a játék letöltésnél már ott a GTA IV és a GTA EfLC is az V mellett. Cd kulcsot és valmi request kódot kér, amit telepítéskor kapunk. Beadom neki a kódokat, erre kiad egy harmadikat. Írja angolul, hogy mire jó, de egyszerűen nem értem a lényegét. Ötlet?
 • Bal0924
  #54913
  A GTA-t telepítettem, peccseltem, már nem kéri hogy aktiváljam.
  A Social clubb bejön, elindítom offline-e. és utána semmi. bezáródik launcher és nem történik semmi...

  Megoldás?
 • Bal0924
  #54912
  Kaphatnék egy linket a "Lemez nélküli indítófájl" EFLC-hez?
  A Fenti nem működik.
 • Bal0924
  #54911
  Nem jött össze...
  Most szerezzem meg törtbe?
  Az eredeti GTA meg dobható el?
  Még az manuális aktiváló ablak se akar bejönni..
 • Bal0924
  #54910
  Köszi, remélem sikerülni fog...
 • Anonymusxx
  #54909
  A neten van róla egy csomó infó, pl:


  https://logout.hu/bejegyzes/orange_2/gta_4_win_10-en.html


  vagy keress rá gta 4 win 10
 • Bal0924
  #54908
  Újra előszedtem a GTA4-et, de nem tudom használni.
  Hogyan lehet használatra bírni? (Win10-re)
 • Rony94
  #54907
  Ezek a számok tűnnek el a GTA IV-ből - Gamekapocs
 • Plata
  #54906
  Nem tudom,indítottam steamet tegnap előtt és frissítette,de jó sokéig tökölt vele,100 megás nettel vagy 5 percig szedte.
 • Rony94
  #54905
  Igen, gondolom kiszedték a jog vesztett zenéket a rádiókból. Volt róla szó korábban.
 • Plata
  #54904
  Valami frissítés jött.
 • grebber
  #54903
  Roksztár ennek örömére kicsit tuningolhatna legalább annyit hogy a liveot eltakarítja és steam-es acsikat rak bele.
 • totyak
  #54902
  Boldog tizedik évfordulót GTA IV!
 • apromacska
  #54901
  :( Na ez övön aluli volt :) :) Szerintem nem szabad összehasonlítani egyiket a másikkal, mindegyiknek megvolt a kornak megfelelő erőssége, szépsége, amit szerettünk, De amúgy érdekelne milyen az V. után játszani az 1-el? Ja és igen a GTA IV-V dobozos
  Utoljára szerkesztette: apromacska, 2018.01.07. 18:56:14
 • totyak
  #54900
  Steam verziót úgy tudom már nem kell revokeolni, de a tied ugye lemezes. Én is játszom régi játékokkal, pl. most is telepítve van a GTA1 :D
 • apromacska
  #54899
  Nem baj, ha találgatás, legalább gondolkodik az ember, meg találkozik ilyen hibával is...aztán lehet,hogy jön a megvilágosodás. Elképzelhető,hogy csalódás lesz a IV. -az V. után- de az okokat leírtam, miért szeretném feltenni. Lehet,hogy ma már nevetséges de én a DOOM 2016 mellett, az igencsak régi DOOM (1993-) is játszom. Persze nagyon szép az új felbontás az fps értékek is stb, de mi anno örültünk annak a régi (ma már ósdi) felbontásnak és grafikának is, mert a játék tényleg jó volt. Na mindegy, remélem rájövünk a problémára és nem csak találgatás marad. Ja revoke-olni még kell, utána olvastam csak ugye ettől is elszokott az ember már.Köszi az eddigi segítséget Mindenkinek!
 • totyak
  #54898
  Nem tudom, hogy kell e még revokeolni, vagy az csak régen volt divat. Mindenesetre nem árthat. Arra még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet javítani, ha ez így működik, de megígérem, gondolkozom rajta.
  Amit Plata írt, abban viszont van igazság. Rémlik, hogy a IV életútjának végén kivették a SC logolást és csak Live-on kellett belépni. Lehet, hogy pont az a baja, hogy mégis érzékeli a SC jelenlétét az V miatt. De ezek csak találgatások részemről.
 • apromacska
  #54897
  OK. Csak ne felejtsem revokolni, mert úgy tudom a IV-et még kell. Tegyük fel elindul, szép mikroszaggatásokkal, de megy...:) No ebben az esetben hogy javítsam a másik gépen szerinted?
 • Plata
  #54896
  Nekem fent van mind a kettő,bár 4-el nem játszok,mert egyszerűen túl szár,de nekem nem rakott SC-t csak valami live-t vagy mi a rossebet,nem tudom,már rég indítottam el,egyszerűen nincs hozzá kedvem.
  Igaz a 4 steames az 5 meg dobozos.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.07. 16:47:47
 • totyak
  #54895
  Csak tippelek, de én arra gondolok, hogy a IV is szeretne valami SC fájlt telepíteni, talán telepít is és az összeakad azzal, ami már a V-höz telepítve van. Nyilván ezért most nem fogod letörölni az V-öt, így próbaképpen annyit tudok javasolni, ha van másik géped, vagy notid (amin nincs fenn az V), arra próbáld feltenni a IV-et.
 • apromacska
  #54894
  GTA V telepítve van. Az az SSD-n vagyis a c:\ meghajtón van. Működik is. Pont most tettem alá a spawner 2.0 -t. Szóval azzal minden OK. De mi kavarodik össze a IV-nél szerinted? Annyira,hogy meg sem jelenik az SC ablak. Csináljak egy prscn-t?
 • totyak
  #54893
  Annak nem szabad gondot okoznia, hogy a Steam a C-re van telepítve, de te mondjuk a D-re rakod a játékot, mert a C-n már kevés a hely. Én is csináltam már ilyet és nem volt gond. GTA V is telepítve van? Én arra gyanakszom, hogy a hozzá telepített SC-ot a GTA IV nem ismeri fel és összekavarodik valami.
 • apromacska
  #54892
  Közben eszembe jutott,hogy a gép sajnos nem nyersen jött (WS-el,hogy máshogy) nem szedtem le róla semmit, csak telepítettem a játékokat. Az SSD a c:\.meghajtó. Na most mivel már majdnem kész voltam a telepítéssel (steam-es játékok) amikor szembesültem (persze ez az én figyelmetlenségem) hogy az SSD a c:\ a maga 240 Gb kapacitásával és az igen karcsú, ráadásul igen javallott min 25% free helyet hagyni az élettartama miatt. Így a GTA IV telepítését már a D:\-re csináltam meg. Ott azért a 2TB egy darabig elegendő kell,hogy legyen. De ez okozhat-e gondot az SC-nek? Sztem nem, de most már mindenre gondolok.
 • apromacska
  #54891
  Így igaz. Meg sem jelenik az SC ablak. Ha hibával dobna ki már örülnék. :)
 • totyak
  #54890
  Indítod a játékot és be sem jön a SC ablak? Vagy bejön, beírod az adatokat, de kidob hibával?
 • apromacska
  #54889
  Én sem értem, mert ha nem is regeltem, kellene,hogy legyen lehetőség rá. De még regem is van. A GTA V. szépen indul már jó ideje, úgyhogy én sem értem. A legfrisebb patch is fent van, amit javasoltál. A telepítéskor fellépő realise date problémát a jól bevállt dátum visszaállítással megoldottam. A live-ot most hagyom egyelőre lógva. De sajnos nem jut el a párbeszéd ablakig a játék indítás. Azzal a hibaüzivel száll ki,hogy szükséges a SC futása a játékhoz. Ami triviális, de...hogyan jusson el odáig...Köszi.
 • totyak
  #54888
  Ne haragudj, de nem értem a leírtak alapján a problémát. Le tudnád írni pontosabban?

  Ha telepítetted a játékot, akkor indításkor a Social Club felület kéri a felhasználó neved és jelszavad. Ha a GTA V is telepítve van, akkor szerintem SC-t nem is telepít. Megadod neki, belép a játékba, ahol pedig be kell jelentkezned a Live rendszerébe. Szintén felhasználónévvel és jelszóval. Itt kérni fogja elsőre a cd kulcsot is. Aztán szerintem elkezdi leszedni a frissítéseket. Live mindig is nehézkesen működött, annak a frissítéseivel lehet, hogy többször is próbálkozni kell. Utána megy a játék.
 • apromacska
  #54887
  Szia! Telepítés megoldva, LG lett a külső író. de újabb gond. Social Club. Értelemszerűen rendelkezem accounttal, de nem kapcsolta a GTA V. mellé a IV-et, igaz átléptem telepítéskor, mind a LIVE, mind a social club reg-et. Arra nem emlékszem,hogy be voltam-e jelentkezve install alatt.De most ezt utólag kellene valahogy megoldanom. A Social Club oldalán másnak is adódott ilyen gondja, de nem volt válasz rá. Szóval amit tudtam megnéztem, de eddig passz. Addig meg nem indul a játék. HA van valami ötleted erre is, megköszönöm, ahogy az eddigi segítséget is. Ennyit még játékkal nem küzdöttem, pedig "első DOOM generációs" vagyok. Szóval láttam olyat aki látott olyat. :)
 • totyak
  #54886
  Nem tudok ajánlani márkát, szerintem nyugodtan vedd meg a legolcsóbbat, amit találsz. Kb. 5x fogod használni úgy is egy évben. Nekem Samsung van, minden rendben van vele.
 • apromacska
  #54885
  Nagyon köszönöm. Crackelni nem akarok, ,minek is hiszen full orig az egész. Digitálisan gondoltam feltette már a rockstar de sajna nem. Sajna erre jutottam én is. hiába csinálom meg mount-olva egy 2,5 winyóra mondjuk,ha úgy nem telepít.Melyik külső DVD meghajtót ajánlod?
 • totyak
  #54884
  Ha nincs optikai meghajtód, akkor hogyan szeretnéd mountolni? A saját lemezből képfájl készítéséhez is kell dvd meghajtó. De egyébként nem is működne képfájlból a játék, akkor már krekkelni kellene, mint ha letöltött játék lenne. Legegyszerűbb megoldásnak azt javaslom, hogy vegyél pár ezer Ft-ért egy külső dvd meghajtót. Én is ezt tettem. Ha véletlenül valami lemezes dolgot kell babrálnom, csak bedugom usb-n és működik. Az utolsó patchhel, amit azt hiszem tavaly adtak ki (1.0.8.0), tudtommal beleintegrálták a játékba a Win 8/Win10 támogatást. Ha a Live nem telepíti magától, manuálisan is lehet, le lehet szedni a telepítőjét.
 • apromacska
  #54883
  Sziasztok!
  Elnézést előre is,ha nem olvastam át részletesen a témát és ezért nem találom a megoldást, de a következő a helyzet:
  1.,Eredeti, bobozos a GTA IV
  2. Új a gép (opr.WS 10)
  2.Optikai meghajtó nincs
  3.Mount működik szerintetek? A lemezen nem .iso stb file-ból telepít
  4.WS 10 alatt mőködik-e majd patchelve (nekem a 8.1 alatt is meggyűlt vele a bajom)

  Szóval érdemes-e felkarcolni?
  GTAV-öt ne javasoljátok mert fent van, játszom is minden nap, csak érdekelne a régebbi verzió, ha már megvettem és 8.1 alatt nem tudtam vele játszani eddig, mert közben jött az V....:(

  Nagyon köszönöm segítségeteket!

 • zsozso1120
  #54882
  Sziasztok!
  Van egy kis gond. Meg van eredetibe a gta 4 teljes pack.
  A Liberty City tökéletesen fut, viszont a sima gta 4 nem tölt be.
  Ha szerencsém van akkor a RockStaros logóig belép onnan egyszerűen megáll.
  A gépen mindenből friss driver van.
  Lenovo B51
  Windows 10 64 bit /ez is eredeti/
  Cpu: i5-6200U
  Gpu: Amd Radeon R5 M330
  4 Gb Ram

  Elöre is köszönöm a segítséget!
 • gumikacsa
  #54881
  Igen, köszönöm, így már rémlik. Lehet átkerült valamelyik másik játékba.
 • Plata
  #54880
  Nekem steames van.De GTA 5 dobozos.
  Abban van rahedli dvd,asszem 7.
  Meg kis csomagban két kézikönyv és egy térkép,az egyik könyv hátulján van a kulcs.