54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • rambozo
    Elővettem, megnéztem: kell(ene) egy másiknak is lennie, a borítón a Szabadság (a játékban boldogság) szoborral, aminek a hátulján van a kulcs. Ha nem baj, nem fényképezem le.
  • gumikacsa
    Ennek a kézikönyvnek nincs a hátulján, lehet, volt benne egy másik kézikönyv?

Utoljára szerkesztette: gumikacsa, 2017.10.09. 20:38:17
  • Plata
    Nem a kézikönyv hátulján van alul?
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Nálam az a probléma lépett fel, hogy az eredeti dobozos verzióban nem találom a cd kulcsot. A dobozban benne a két lemez, a térkép, és a túlélési kézikönyv. Lenni kellene még benne valaminek, amin rajta volt a CD kulcs (amit ezek szerint sikeresen elhagytam)?
  • totyak
    Sajnos a GTA IV-et nem lehet letölteni a Rockstar oldaláról, mint az V-t, lemez nélkül csak akkor tudod használni, ha Steam verziód is van. Pedig igazán nem lenne nagy munka, hogy feltegyék a játékot a szerverükre és az eredeti, dobozos cd kulcsunkat beregelhetnénk az oldalon.

Patchből elég az utolsót, nem kell sorban felpakolgatni. De, ha lemezes verziód van, ami ugye még tartalmazza a GfWL-ot, az automatikusan frissíti magát, nem kell neked manuálisan. És egyébként 1.08 az utolsó patch, amit valamikor tavaly adtak ki.
  • Plata
    Fogalmam sincs,nekem steam-es van az meg a legfrissebbet tette fel.Asszem talán 1.7.
  • Bal0924
    Patch-nél, elég csak az utolsót feltenni ugye? nem kell feltenni előtte a többi 6ot? :)
  • Bal0924
    Nem lehet úgy aktiválni és letölteni mint az 5-öt próbáltam.. Sajnos.
    Azért köszi a segítséget.
  • Plata
    Passz,nekem steames van,asse tudom hol kell beaktiválni a rockstar honlapján.
    De ha a játékot aktiválod a rockstar honlapján akkor letöltheted onnan,legalábbis a GTA V-el így van.
    Négy is megvan,de steames változatban,oszt elfelejtettem hogyan kell aktiválni rockstar honlapon.
  • Bal0924
    Sziasztok
    Le lehet tölteni a játék telepítőjét valahonnan?
    Nekem megvan eredetiben, csak nincs kedvem előkapni a DVD-ket és várni míg végigfutnak.
    Létezik megoldás a problémámra?
  • grebber
    Icenhancernek van minden verziohoz frankó megoldása azt eldöntöt neked szép-e azzal szerintem nem.

Prohardveren most volt ez a téma (görgess le)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 13:24:39
  • bakvarnyu
    Steamessel általában nem mennek, meg régebbi patch is kell neki.
  • NeoMaN
    Sziasztok! Steames verziót vettem meg, tökéletesen működik. A grafon javítanék (főleg textúra), de ahogy pakolom fel a modokat, egyszer csak nem indul többet.
    Nincs valami egybecsomag kezdő pupákoknak :)?
    köszi előre is%
  • Plityu
    Hali!
    lehet nincs fent a Windows Live. a játék könyvtárában van a telepitöje telepitsd fel.
  • magnum99864
    Sziasztok, Letöltöttem a GTA 4-et és fel is telepítettem, de valamiért a social club kisablak után amikor a play gombra nyomok kb 5 sec után nem történik semmi vagyis, mivel ezt Steamről töltöttem le így a játékban lévő opcióból visszadob online módba :( Be is vagyok jelentkezve online
    Esetleg nem tudjátok mi lehet a gond? :(
    Utoljára szerkesztette: magnum99864, 2017.06.06. 00:48:59
  • ricsei50
    Nekem most vmiért nem akar belépni. "rockstar game services are unavailable". Remélem nem nagy a baj. Internetem van. Mi lehet a gond?
  • hgabi84
    Sziasztok! A SocialClub login failed megoldásának a kulcsa, a kitartó bejelentkezési próbálkozás - kb. 5-6., de lehet több, login gomb ismételt megnyomása után a játék előbb-utóbb mégis beenged. És ha idáig eljutottál, max. annyi a dolgod, hogy Alt+TAB-al Windows-ba visszalépve a játék telepítési mappájából megkeresni a paul.dll fájlt - ezt átnevezni vagy törölni. Innentől kezdve folyamatos/automata az online mód! Továbbá PC-kormánnyal is irányítható a játék - ez és még néhány jó trükk itt le van írva részletesen.
    Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2016.11.09. 19:38:58
  • kasa85
    Köszi :)
    Akkor letesztelem.
  • budaimark
    Közben feltelepítettem az 1.0.7 patch-et, így már tökéletes! :)
    Commandline.txt kell, de nagyon gyorsan betölt a játék, még a legmagasabb beállításokkal is, és már a kép sem akad meg.
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • budaimark
    Létrehoztam, már szépen engedi is feljebb állítani a grafikát.
    De játszani már nem lehet vele. Amikor már fekete kép van betöltéskor, és a betöltés végén kiírja bal felülre, hogy loading succesful, akkor beakad a kép. Tehát a betöltés utolsó pillanatában, mielőtt a játékba kerülnék, elkezdi kb. az utolsó másodperc képanyagát újra és újra lejátszani. A hang alapján megy a játék, ha nyomom a wasd-ot, akkor hallom a lépteket, és a rádióból a zenét is.
    Ezt mindenféle grafikai beállításon próbáltam, nagyon alacsonyra levéve, közepesen, és magas beállításon is.
    Ahogy kiveszem a commandline.txt-t a játék mappájából, ez megszűnik, a játék betölt, elindul. De így ugye nem tudok grafikát állítani.
    Illetve a betöltés is kb. 3-szorosa, még gyenge grafikán is a commandline.txt-vel, mint anélkül.
    Össze lehet ezt valahogy foltozni, vagy mondjak le végleg erről a játékról? Kár lenne, mert nagyon szerettem a sztoriját, jók a küldetések is benn.
  • Rudee
    Menni fog.
  • Rudee
    Létre kell hozni egy commandline.txt-t és abba tudsz tovább variálni. Pontosan nem emlékszem már, de google segít a részletekben.
  • kasa85
    Sziasztok :)
    Windows 10 em van.Lehetőség,hogy játszak rajta mi ?
    Eredetit hamarosan beszerzem.
    Addig marad a GTA 5.
    Módolni akarom a 4 et :)
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Off topic halott elnézést,hogy ide írom!
  • budaimark
    Sziasztok!
    Szeretnék nosztalgiázni egyet ezzel a játékkal, a régi gépemen nem futott tökéletesen, de nemrég vettem egy újat, gondoltam, most újra végigjátszom, most már kifogástalan minőségben. A jelenlegi konfigom i5-6600k, 8GB DDR4, illetve egy R9 380 4GB-os videokártya.
    Ugye eleve van egy probléma, hogy ez a játék maximum 3GB-ot lát a videokártyából, ezzel még semmi probléma nem lenne.
    Ami a nagyobb probléma, hogy egyáltalán nem engedi feljebb húzni a grafikai beállításokat, és írja is pirossal a figyelmeztetést, hogy meghaladja a hardver képességeit ez a beállítás. Alatta pedig viccesen megjelenik a csík, hogy 270MB-ot elfoglalt a 3096-ből.
    Az asztali ikonhoz beírtam mindkét parancsot ( -norestrictions -nomemrestrict).
    Mit csináljak vele? Szeretnék játszani, de nem 800x600-as felbontást szeretnék látni, így élvezhetetlen.
    Köszi!
  • totyak
    Valaki elérhetővé tudná tenni még az EfLC lemez nélküli indítófájlját? Olvasom ma, hogy gondok vannak a játék/ok indításával a Live miatt, meg a Securom miatt. Nem fogadja el a kódot, nem enged belépni a Socai Club-ba és szeretnék lementeni a gépemre minden fontos fájlt, ami segíthet, ha később játszani támadna még kedvem a játékokkal. Köszönöm.
  • Rudee
    Helló!
    Hogy lehetne rávenni a játékot, hogy a laptop nvidia vga-ját használja? Az alap intel cuccot akarja, ami nem pont neki való.
  • grebber
    Ezt az Icehancert felejtsük is el már most a 0. percben. Kb senkinél nem ki ki ugy a játék a világon csak aki csinálta.
  • TothLaci
    Hát, szerintem az általad belinkelt "HQ" videó sokkal ocsmányabb, mint a játék alapgrafikája, melynek módosítása csak a HQ edition. És persze nem csak ennyi a módosítás.

Valódi HQ egyébként itt kezdődik:
  • grebber
    Ebben mi a HQ Edition? Ez ocsmány ,de nagyon.

A HQ az min itt kezdődik
  • TothLaci
  • Plityu
    Hali!
    A GTA IV fökönyvtárában kell lennie egy installers mappa gfwlivesetup-ot telepitsd fel,ez a Games for Windows Live program ez kell a játékhoz.
  • alfaboooy_92
    Sziasztok! Szeretném elindítani a GTA IV-et, de nem tudom mert kiírja hogy system32/xlive.dll. Windows 10 van a gépen, előtte XP volt azon ment rendesen. Segítségeteket kérném. Előre is köszi .
  • gonosz88
    sziasztok a agamesociál klubba mért nem tudok belépni ma vettem meg atescóba agta 4 et és szeretném fel telepíteni agépre és nem engedi
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

Gamepad-ot támogatja ez a játék?Mert hiába van csatlakoztatva nem tudom kiválasztani,igaz hogy nem xbox-os a gamepad.
  • El Gigante
    regisztráltam egy újat
  • El Gigante
    Sziasztok! GFWL-ba nem tudok bejelentkezni mikor játék közben feldobja a gép, hogy írja be a kódot! A probléma hogy túl hosszú a kódom pedig be vagyok regisztrálva bazmeg, csak nem enged annyi karaktert!
  • ldavid
    black friday, vagy karácsonyi akció biztos lesz
  • fery02
    "Steam key only valid in North America"

Lehet VPN-ezéssel el lehet fogadtatni éppen, de olyasmi trükközéseket nem mernék fő Steam acc-on csinálni.
    Inkább várnék még 1,5-2 hónapot és úgyis durván le lesz akciózva Steam-en normálisan.
  • ffxi
    Amazon-ról vette valaki? Elfogadja a steam?

GTA 4
  • akyyy
    hát el futott, maxon, semmi gond nem volt vele :D

viszont az eflc már nem indul sajnos. mindenféle hibát ki ír. az egyik exével még el is indult de elkezdett rángatózni a kamera.
    gondolkoztam hogy elcserélem az xbox kiadást pc-re, de ha ennyi a nyűg vele, hagyom az egészet a faszba :(