630
Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
  • Mike
    other tömegközlekdés is jöhet
  • csgery
    Kurvajou topik, kár hogy csak most találtam rá:D
    Nekem sajna nincs ilyen történetem, mert viszonlyag keveset buszozok...
  • Mike
    kurvajó de pár finomítás
    a nyanya nem tudja mi az a zselé amit hajra kensz
    borjú - bornyú
  • artschiatwork
    lol bazmeg, sírok! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Beast Machine
    leszel még te is akciónyugdíjas, lálkácskéééém....
  • pc killer
    Az biztos! Most inkább csendben maradok egy kicsit, mert már kezdem úgy érezni, hogy leégetem magamat az IGAZSÁGGAL.
  • atee20
    részben igazad van
  • pc killer
    Nem volt hanem van most is de szerencsére nem az akció-nyugdíjasok közé tartozik.Ja és most kb. azt írtam le amit mások is csak egy kicsit durvábban.Hú de nagy szám.
  • atee20
    tudod miért nem mennek a vének biciklin a temetőbe...?
    -mert nincs ki hazatolni a biciklit!!
  • pc killer
    Tudom, hogy van köztük 1-2 normális, de én most nem azokról írtam....
  • prezi
    nagymamád volt e valaha
  • PyRex
    valaki dobja már ki ezt a szemetet innen. thx.
  • pc killer
    "az előre kijelölt sírokat helyre kell tenni és ennyi"
    Ezt a részt egyébként rosszul írtam le. Ezt kellett volna: az nyer amelyik előbb elássa magát.
    jöhet a büntetőpont ezért is, de ez akkor is igaz és kész
  • pc killer
    Primitív???Miért? Talán nem igaz amit leírtam?
    lehet, hogy egy kicsit durván írtam le, de akkor is igaz...
  • PyRex
    Hú, te milyen primitív vagy...
  • Mike
    Hát mert túl kedves vagy, azért
    Az elsőnél húzz az otvarrba vén nyanya - eredmény ugyanaz
    A tatanak meg alapból köszönni sem kellett volna
  • [Walaki]D`Lair
    Ez simán megérne neked egy pár büntipontot...
  • pc killer
    Ja és a maffia ne utazzon már ingyen!Jó nem azt mondom,hogy vegyenek bérletet hanem fizessenek LAKBÉRT!!!
  • pc killer
    Engem olyan szinten idegesít a Nyugdíjasmaffia, hogy néha egy kis buszozás után szét akar robbanni a fejem.Egy ideig nem nagyon értettem,hogy miért kell hajnaltól késő délutánig folyamatosan terrorizálni azokat akiknek tényleg fel kell szállni arra a kurva buszra, de rájöttem: AZ olimpiai sportjukra edzenek ami nem más mint a nyugdíjas triatlon (1.kora reggel el kell jutni a piacra és minél több embert feltartóztatva kell minél többet vásárolni,2.Egy busz után kell futni és elfoglalni a helyeket amiből kevesebb ven mint az induló terroristák száma(panaszkodásért +pont jár),3.Miután sikeresen megérkeztek arra a helyre ahová valók(temető) az előre kijelölt sírokat helyre kell tenni és ennyi)Ja és a nagyrészük olyan büdös mint a görény de mind1. Egyenlőre ennyit a tisztelt koporsótöltelékekről.
  • macleod2005
    Az elmúlt 5 napban új élményekkel gazdagodtam, mindkettő az idősebb korosztályhoz kapcsolódik de nem utazás közben. Éppen házibulit szerveztünk szombat estére, egy srácra vártunk még, és gondoltuk nem ácsorgunk, leülünk 3 an 1 (az az 1 darab) padra. A téren 2 pad volt, egy árnyékba, egy a napon. Mi az árnyékba ülünk (természetesen nem az árnyék miatt, hanem egy érdekes jelenség miatt, amit úgy hívank hogy véletlen). 10 perc eltetével érkezik egy 60 körüli nő. Mi természetesen köszönünk, és megkérdezzük hogy "nem tetszik inkább az árnyékba ülni, mi pedig kiülünk a napra." A válasz természetesen az volt hogy "nem köszöni, de jó neki a napon". (15 percet ültünk ott, és kb 3 percenként ellenőriztük hogy a néni nem válltoztatta-e meg az álláspontját az árnyékkal kapcsolatban, de nem. 15 perc után megérkezik egy másik nő, szintén 60 év körüli öregasszony. Ugyanaz a kérdés, de a válasz csak egy szimpla "nem". Leül a másik mellé, elkezdenek beszélgetni, majd 2 perc után a következő kérdést teszi fel az első nőnek, "Te hogyhogy itt ülsz? Te nem bírod a napot, meg te amúgy is ott szoktál ülni" és közbe oda mutat ahol éppen békésen ülünk/beszélgetünk. Mi ugye jószívű, kedves gyerekek vagyunk, mondjuk hogy tessék csak nyugodtan ideülni, de akkor ön is (itt a másikra utalunk), hogy tudjunk nyugodtan beszélgetni". Namost erre kijelenti hogy ő viszont nem szeret árnyékban ülni, de a barátnője igen, és burkoltan arra célzott hogy "húzzúnk a fa**ba" illetve hogymi erős fiatalemberek vagyunk és nem kell nekünk ülni.... Magyarul 5 ember 6 ülőhelyen nem tudott leülni, mert ugye mi azért szerettünk volna nem egyik padról a másikra ordítozni(pláne öregek jelenlétében hogy a buli ki kivel mit akar csinálni, illetve hogy ki hol... mert akkor jött volna az a bizonyos "ezek a mai fiatalok....") Bármilyen alternatívát ajánlottunk fel az nem volt jó... (padot akartuk úgy hogy az egyik fele árnyékba legyen másik meg napon, DE NEM....) Gondoltuk najóvan ha nem húzúnk el innen akkor nem tudunk semmit tenni... de lesz**om, a buli fasza volt, aki meg ilyen csökönyös az tehet egy szívességet...
    másik történet éppen ma esett meg velem, jövök haza busszal, megállótól kis séta, belefér, csak 38°C volt itt. Szembejön egy hírhedt öregember (arról hírhedt hogy amikor még a bányába dolgozott, fejbenyomott egy fiatal srácot egy ásóval csak azért, mert nem egyeztek a nézeteik... srácot vitték az intenzívre...).[A történet megértéséhez tudni kell azt hogy nekem van egy olyan pólóm ami a következő képpen néz ki: (nem röhög...) Narancssárga, jobb válltól balra lefele derékig fut rajta egy 7 centi széles fehér csík, kicsit focimez beütése van ez abban nyilvánul meg hogy a hátán egy bazi nagy 69 es van. Elején pedig egy kisebb 69, illetve egy embléma ami egy koronát ábrázol (gondolom leesett mit akar sugallni). Naszóval megyek haza, jön szembe az emberünk, tempógyorsítás, megfelelő távolságnál illedelmes köszönés(és terveim szerint hamar haza, mert 3 kg marhahús volt nálam), de nem, emberünk megállít mutatja a csíkot a pólómon, és mondja hogy ha ez egy huszárvágás lenne akkor nem fehér lenne. Namondom, 48 órája nem aludtam, se gyakorlókard, se airsoft nincs nálom, most nekem annyi. Aztán kezdődött a történelem óra, azt már tudtam hogy én éppségben hazajutok már csak a marhahús miatt aggódtam. Emberünk előadása természetesen nem a történelem órán tanultakkal cseng egybe, az ő nézete szerint "kossuth egy szemét, és "... fantáziátokra bízom. 30 perc szövegelés, nagy nehezen elindul az ember, na akkor veszi észre a koronát a pólómon (ami szintén nem arra utalt amire ő gondolt), és elkezdi részletezni hogy mennyit érhetne most egy régi korona, illetve Erzsébet királyné hátsó felének az emlegetésébe is belekzdett. Még 20 perc. Ez mindaddig nem lett volna baj, ha nem 38 fok van, nem 3 kiló dög van nálam, illetve hogy emberünknek olyan alkoholszaga volt, hogy azthittem a végén én is alkoholmérgezést kapok tőle. Itt igazábol az zavart hogy, nem akarta se észrevenni, se meghallan hogy én mennék haza, mert az ebédem még egyszer megdöglik, és szeretnék végre aludni is. De..., nem.
    Ezeket csak azért írtam le hogy lássátok milyen atrocitások érnek egy szerencsétlen 20 éves srácot, aki csak bulizni akar, illetve enni egy kis normál kaját....
  • ates84
    bash.hu-ról:

B üzenete:
    nem meséltem ?
    Balázs üzenete:
    tegnap
    Balázs üzenete:
    kinn vásárba
    Balázs üzenete:
    várunk helyijáratosra, csomó öreglánnyal a megállóban
    Balázs üzenete:
    jön a busz, szállnak le az emberek, eccercsak egy 40 körüli faszi felkiált atom hangosan
    Balázs üzenete:
    ejj bazze mivolt itt, feltámadás, hogy a sok vén kurva itt ácsorog ?
    Balázs üzenete:
    szted nem szakadtam a röhögéstől ?
    A üzenete:
    :DDDDDDD
    A üzenete:
    kemény
    ...
  • vegicsek
    Nézőpont kérdése
    Szerinte mmeg ők már álltak eleget.
  • Randelz
    Nemis tudom már hogy hol hallottam azt hogy: Az öregekenk fölösleges áttadni a helyed...ültek ők már eleget.
  • LES FORZA INTER
    ezen mi a meglepő?
  • Beast Machine
    űber.
  • gyuri12
    akkor egy kis up:

ez nem utazás közben történt,hanem tavaly,vagy azelőtt,nemtom szal,ott ül 4 db full ráncos,szanaszét terpszkedő,tök idiótán kinéző,baromarcú nagymama,és azon nyafognak,hogy a mami fiatalság hogy beszél,amolyan nagymamásan... ott volt kurva sok galamb,és egy gyerek befut a galambok közé,azok meg elszállnak a nagyik felett,azok meg kb egyszerre:
    mit képzelsz magadról te kis szaros? a kurva anyádra hajtogasd a kurva galambokat! majdnem leszartka a kurva életbe!
    én állok,nézek,hogy ezekkel meg mi a fasz van! kb ilyen fejjel: :O
    ezt űbereljétek!:D
  • minigirl
    Látod, ez velem a gyorson történt... Azon is vannak fekák bőven.
  • minigirl
    SOHA nem hordok miniszoknyát...
  • Mike at home
    úgy a legjobb
    és akkor jó hangosan, h hallja mindegyik :D
  • Mike at home
    mondom, jó az az első osztály :)
  • Mike at home
    valszeg a korral ját az ülőhely :)
  • Z
    Jah, amúgy a topik címében az öreglányokra való szigorú monoton szűkítés nem feltétlenül helyénvaló, mivel elég sok papper is van, akik meglehetősen paraszt módon tudnak viselkedni.
  • Z
    Nem gyógyszertárban szoktam venni a gumit, de mást már vettem úgy gyógyszertárban, hogy kínos volt a sor elején, és természetesen nem az öreglányok miatt.
  • praksi
    gyógyszertárat ne emlegesd... vettél már úgy kotont, h tele van egy rakás mammerrel? :-)
  • LES FORZA INTER
    miniszoknya + !feszülős top!, elfeküdve a kabinban egyedül, "ártatlanul"...
  • LES FORZA INTER
    jobb: nekem ki akarták üríteni a táskám, lenyúlni a discmanem, ezek után nem játok személyvonattal, csak gyorssal. de ez már off
  • Z
    Persze...nyakadban a lábaddal miniszoknyában jogázol, és akkor hirtelen felszáll egy tucat kapatos roma származású melós...és még csodálkozol?
  • minigirl
    Amikor utoljára ezt csináltam a vonaton, meg akartak erőszakolni. Tehát inkább busz. Ott kisebb az esély erre.
  • LES FORZA INTER
    vonat: miskolc-pest-szeged, szal elég nagy az esély összefutni kellemetlen utazóközönséggel, busszal meg még kellemetlenebb lenne az út...
    vonaton a legjobb taktik, a nem teszed fel a táskád, magad mellett hagyod, plusz tanulsz, nem figyelsz semmire, kutya nem szól hozzád, kivételt persze a mamák képeznek grrrr.
  • minigirl
    Legalább befogta...