Öreglányok a buszon...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
A barátommal igen, de egyébként kosár és úszás. <#mf1>

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Z
Mit sportolsz? Sakkozol? <#mf2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

minigirl
Az elég vicces, hogy a járókeretes, kb 90 éves öreglány gyorsabban sprintel a busz után, mint én 19 éves létemre... És még sportolok is. 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Z
A Klasszikus

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

King of Roads
mondjuk nem öreglány, de öreg :E
szal megáll 1 busz a megállóba, mellettünk egy öreg csöves, menni nem bír...aztán mikor hallja, hogy szól a csengõ h zárodik az ajtó, hírtelen elkezd sprintelni mint állat, felugrik a lépcsõn és elkezd ülõhelyet keresni XDDDD

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Voltan
Nem hiszem. A harcértékük minimális...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

degenerator
be kéne sorozni a hajláktalanokat, és megoldódna a hadsereg problémája is, meg az övék is

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Igazatok van srácok. Azt kellett volna tennem. Nem is értem miért nem csináltam...
Voltan
A helyzet az, hogy én NEM sajnálom a hajléktalanokat. Van talán 1-2 százalék, akik tényleg önhibájukon kívül kerültek ebbe a helyzetbe, de róluk többnyire nem is tudod megmondani, hogy hajléktalanok. Beszélgettem jópár ilyennel, és tényleg megesik, hogy minden összeesküszik az ember ellen. De õbennük még akkor is van tartás, és megõrzik az emberi méltóságukat. A hajléktalanság náluk sokszor átmeneti állapot.

Viszont a nagy többség a maguk alá szaró, pestises-kolerás matracokon aluljáróban fetrengõ véglények, akik már minden emberi mivoltukból kivetkõztek. na, õket valahogy nem tudom sajnálni.

De ez már OFF.

PyRex
looooooooooool 😊))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Armani
LEgalább összetartanak 😄D

Semper Fidelis

CarajoEsp
Hmm...egész jó kis topik, gondoltam megosztom veletek a millió közül, az egyik legjobb élményem a gyönyörû hármas metrón:
-Valamelyik nap, akárcsak a többin, Kökirõl indulnék, Lehel-tér felé, aki szokott arra járni, az tudja, hogy nem két perc az út.
Namost haladok elõrefele, lehett olyan délután 1-2 óra, de csutkára tömve volt a metró összes ülése. Noh, ahogy ballagok elõre, meglátom, hogy az elsõ kocsiba, van még egy szabad hely egy "Oldtimer" mellett, gondoltam leülök, addíg, míg átérek nem akarok állni, ráadásul, legalább kiolvasom a háború és békét.
Namost beérek a nagymutter mellé, ülnék le, mire benyög nekem egy olyat, hogy maradjak állva, mert ó itt foglalja a helyet.
Nézek, mint a fasz, hogy ez most így mi a rák, mondom neki, ez itt nem Kisvárdai személy, itt nincs fogalálás.
Mondja nekem, hogy márpedig õ lebeszélte a másik mamival Telefonon!!, hogy itt lesz helye. Mondom..ok, majd meglátjuk. Leültem, elkezdtem olvasni, mire két megállóig baszogatott, majd a harmadik megállónál megérkezett a másik, és konkrétan EGY azaz egy megállót mentek ketten együtt, de addig végig oltottak.😊
Szóval én már nem lepõdök meg semmin😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tekergo
Maximáliasn megértelek. Senkinek sincs kedve egy fárasztó nap után a mocskos büdös csöves szagát szagolni aki épp most esett ki a kocsmából, és annyira bevan ***** hogy nénykézláb sem tud megállni.

PyRex
LOOOOOOOOL, vizuális típus vagyok 😊)))

Z
Egyszer láttam, hogy a metró biztonsági emberei hogyan próbáltak meg leszállítani egy, a szélsõ üléseken fekvõ, és a szag alapján csúnyán maga alá rondító öreg papát. Szólongatták félhangosan, hogy jónapot! legyen szíves elhagyni a szerelvényt. 😄DD

De a papper csak feküdt tovább, szerintem full beba volt.

Amúgy egyszer beszoptam egy ilyet. Megyek le a mozgólépcsõn, látom, hogy bent áll a metró, rakéta begyújt. Ting-ding, kérem vigyázzanak....rohanok, mint állat, hátizsák repül elõttem, én egy 3méteres ugrással bent termek, de kb úgy, hogy a hajamat még levágja az összecsukódó ajtó...kicsit pihegek, és akkor veszem észre, hogy a délutáni óra ellenére egészen üresen sikerült elkapnom a kocsit. Nagy f@szt! 😄

Egy hajléktalan fetrengett a legkülönfélébb szagú, és eredetû testnedveiben, egészen érdekes szagorgiával ajándékozva meg engem. Na ez még annyira nem is lett volna gáz...de mivel õ a kocsi szélén volt, elnéztem a másik irányba, és elindultam volna. Azért volna, mert a második ajtón túl olyan tömeg állt, hogy azon szerintem bányászok is csak komoly erõkifejtés, és megfelelõ technika segítségével jutottak volna át. Eléggé érdekes látvány lehettem, ahogy az ajtózáró hangra, és az ajtó záródására berobbanok a kocsiba, lihegek kicsit, majd szép lassan tudatosul bennem a helyzet. Elég érdekes arcok néztek rám...viszont senki nem röhögött. 😄DDDD

Aztán a következõ megállónál átmentem a másik kocsiba. Ott legalább nem látták az arcomat. <#idiota>

Z
"jah..másik: száll fel pár gyerek, + 1 csöves asszony. mondja a gyerek, h föláll (bár inkább kérdésnek tünt, mondjuk volt elég hely), erre a csöves: nem kell felállni, azt ráült a gyerekre. hogy lehet vki ennyire tahó?" 😄DDDDDDDDDDDD

A Lehelen én is jártam pár évig, 76-ossal, 12-14-es vilingerrel, meg metróval is. De nem volt annyira gáz régen. Igaz, akkor még nem volt meg ez a csudaépület. 😊

Viszont most sok a hajléktalan a telefonfülkéknél, nem?

PyRex
Hát igen, én már kapaszkodni sem merek. Sajnálom a hajléktalanokat, de sajnos a legtöbbjük egyszerûen csak lusta geci és alkesz, kevesebben vannak azok, akik tényleg nem tehetnek arról, hogy odáig süllyedtek. DE A FRANCBA IS: egy ilyen undorító féreg, aki összehugyozza / szarja magát, ne szálljon már föl bkv-ra, pláne ne üljön le. Hogy lehetnek ennyire moslék, szar alakok? De komolyan, felfogni nem tudom 😞

Mike at home
no a másik a hajléktalan kérdés
ki tudja ki ült azon az ülésen elõtted

nagyon vicces látni azt amikor leszáll egy ilyen büdös, senki le nem ülne a helyére, de a következõ megállóban felszálló mit sem sejtõ asszonyok, egymással versenyt spuriznak a helyért

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

King of Roads
ilyen nekem is volt tavaly, tömeg a buszon, mi épp ültünk haverral az elsõ két ülésen, bámulunk ki jobbra, mellettünk meg egy asszony az unokájával meg egy nagy poggyásszal álldogál. mivel amugyis tömeg volt + jobbra néztünk õ meg bal oldalt állt, eleve észre se vettük. erre a sok tahó szolnoki paraszt elkezd kiabálni, hogy adjuk már át a helyet, nem ültünk-e eleget az iskolában. mondom nem kell pofázni, nem vettem észre. mondjuk az után is morogtak még, lexivesebben bedobtam volna 1 gránátot középre. az asszony meg rendes volt, mondta, h nem baj, nem láttuk. azóta nem ülök a buszon XD
jah..másik: száll fel pár gyerek, + 1 csöves asszony. mondja a gyerek, h föláll (bár inkább kérdésnek tünt, mondjuk volt elég hely), erre a csöves: nem kell felállni, azt ráült a gyerekre. hogy lehet vki ennyire tahó?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

bigfoot
metrón volt,utazunk ketten haverral,a metrókocsi ahol csak ilyen két személyes ülõke van,haver ül a legvégén én meg az ajtó mellett,dumálunk haverral ezért nem nagyon nézelõdtem ki merre áll,hallom végállomás megjöttünk,felállok erre ott áll mellettem egy terhesnõ,és megveregeti a vállam hogy köszi fiúk nagyon rendesek vagytok hogy átadtátok a helyet,mondom mi a fasz,nem is láttam hogy itt áll,azt otthagytam,most akkor az ember sasoljon minden irányba,meg buszon volt hogy egy mammernak átakartam adni a helyem az meg csak nézett hogy neki az nem kell,gonodlom magamban akkor bazmeg,azóta nem gyakran adom át a helyem

Mike at home
szólni kell a sofõrnek hogy ugassa már le a két vénséget, ha neked nem sikerül

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Pyxikém nem akarlak elkeseríteni, de a kutya nem tud beleizzadni a kabátkájába ugyanis nincs neki izzadságmirigye a testén
csak a lábán
nomeg liheg és ezzel hûti magát

Mike at home
semmi bajom nem volt a Lehellel, egészen addig míg kedves kolléganõm fel nem hívta a figyelmemet az ott uralkodó szagokra. no, azóta érzem
és hogy nektek se legyen annyira jó, leirtam ide is 😊)

Mike at home
dobermant kell tartani az ölben
a békés utazás garantált
sõt, oda nem való utasok, még felszállás közben észbekapva lehátrálnak a lépcsõn

Mike at home
igen, félnek
ugyanakkor volt már olyan, hogy késõn ébredtem, és nem tudtam átverekedni magam az ajtó környékén álló masszívan tömörülõ tömegen, hogy leszállhassak 😊
igaz, én nem estem kétségbe

Jagi
A másik a "leszáll, fijatalember"?
Húsvét elõtt valaogy: Ülök a dupla székek külsõ székén, mert csak ott volt hely.
A tenyérbemászó képû öregasszony kb 1,5 centirõl az arcomtól kérdezi meg iszonyat frekvencián, úgy hogy az arcán lévõ bibircsókból kinövõ szõrrel csikolta az arcom + nem gyengén volt szájszaga.
Na ez volt az elsõ támadása, kissé váratlanul ért.
a válasz:
- Majd egyszer igen.
- Me miko'?
- Majd.
Hánehogymá, nem az anyám.
vagy két perc mulva elkezd iszonyatosan furakodni kifelé egy standard csíkossal. Mondom neki nyugodtan leülhet, még nem kell összeteposni a lábam, mert a megálló még messze. De õ csak vérgõzös tekintettel bámul és kétségbeesetten kapasztodó után fújtat, rálép a lábamra...
A busz fullon vam mert 1a piacjárat fél 11.
Minek kellet nekem felszállni?
Naszóval, a mammer a megint lábamon topog, habár én összehúztam magam ahogy csak lehetett még a fejem is elfordítottam mert kegyetlen büdös volt, de valahogy a taposás és a léhelletje is megtalált.
Mikor már 3.-jára tapos végig a lábamon, kb ilyenkorra állt meg a busz:
"Basszameg, a lábam! Ha nem várja meg míg felállok legalább ne taposson össze a kurva 'stenit! Az utolsó 2 szó már síri csöndben hangzott el annyira voltam halk.

tehát alap tömött busz, tolakodó mammer esete.
Jaa, hogy miért félnek, hogy fenn maradnak?
Sztem azért mert sokat kell visszafelé gyalogolni és az õ öreg lábukkal csak sprintelni tudnak nem gyalogolni

Jagi
A "vérdögökrõl":
A "vénszivar" az ölében a kutyával ül a buszon és a kutya ugyebár akinek széle-hossza egy és kb egy idõs a gazdájával elfingja magát nem is halkan. Jó messze álltam tõle hál'istennek és az ablakon bejövõ menetszél pont a másik irányba fújta.
De ami szeget kapott a vén fószer, xDD
Hogy miért nem gyalog megy ha kutyával van, meg hogy alapból ide azt sem lehetne felhozni, ha meg nem bír járni ne hozza ki a lakásból, meg õ is maradjon otthon és akkor nem ájul ki a busz másik fele.
Röhögtem nagyot, természetesen a kutyatulajdonos öregek felhábarorodása mérhetetlen volt, csakhát ellenfelükre találtak 2 40-es éveiben járó uriember és egy 2 gyerekes anyuka képében xD

Tekergo
Õk az ülõhelyre mennek, mert 2 megálló mulva ugyis leszállnak...<#idiota>

Egy friss sztori máról. Jövök haza a jó öreg 13-as buszon, a megállóban egy mammer szeretne felszállni a menetrend szerinti járatra. Céltudatosan megcélozza a zárva lévõ elsõ ajtót (a sofõr csak a középsõt nyitotta ki mert ahhoz volt közelebb a mammer). Észreveszi ugy kb 2 méterre az ajtótól hogy zárva van. A sofõr reagálva a történtekre kinyitja az elsõ ajtót, ekkor a mammer váratlanul megfordul, felszáll a középsõ ajtón és leül a busz elején található ülõheéyre.

De semmi baj nincs ezzel, mindenkivel elõfordul.

Me0w
Ne is mondd, minden reggel a Lehelen szallok ki a metrobol... megall a szerelveny, ajtok nyilnak, es mar todul be a kiskocsis-zacskos vagy zacsko nelkuli oregemberek hada. En sem vagyok mar tizeneves, de nem tudom megerteni, mi a francnak tolakodni a metroban mikor a metro addig nem megy el a megallobol, mig van utas a peronon.

Together we'll fly someday...

metrón volt eset, megkért engem egy mammer, h jelezzek már, mert le szeretne szállni....

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

PyRex
Piztos nem szerette a postásokat!!!44 <#wow3><#nyes><#idiota>

King of Roads
az idõseket tisztelni illik. fura, hogy akik ezt a tiszteletet mindenáron ki akják vívni senki sem tiszteli õket...

Z
Ezt majd olvasd el újra, 60 év múlva! <#nyes>

Metrón tipikus, hogy nem lehet kiszállni a kocsiból, mert amint nyílik az ajtó, már szállnak is be a cekkerrel a mammerek a tilitoli kocsijukkal.

Egyszer régen volt egy tök rendes majdnem mammer (kb 40-50 közötti konszolidált hölgy), aki megvédett minket (kb 10 éves gyerekek) a 4-6-os vonalon járó valamelyik villamoson, egy igazi mammer ellenében. Mi edzés után hullafáradtan kb az összes tizenakárhány kilós motyónkkal ülünk a vilingeren, mikor is a thereal mammer nem is a szokásos félhangosan, hanem rendesen hangosan, hogy mindenki hallja, elkezdi lökni a klasszikust, hogy ezek a mai fiatalok, nem képesek átadni a helyüket az idõsebbeknek...blabla, mikor is elér ahhoz a ponthoz, ahol a dolognak a lényegi mivolta megjelenik: éééééén x évig dolgoztam a postán, és már y éve nyugdíjas vagyok!!!

Erre a lovagunk (a majdnem mammer) így szóla büntetõleg, és egyben egy huszárvágással mute-olva a thereal-t: Akkor már épp elég ideje volt pihenni, és hagyja békén a gyerekeket!

PyRex
Engem az idegesít, amikor úgy felöltöztetik szerencsétlen kis kutyát (?), hogy menni alig bír, utána bele is izzad az eb, majd otthon a lakásban amikor leveszik róla a ruhát, ott fázik meg... ^^

Tekergo
Jut eszembe a tacskóról, engem baromira idegesit mikor a mammerek és a papperek cipelik magukam mindenhová a kissé elhizott kedvencüket. Komolyan mondom ugy tekintenek rá mint a gyermekükre.

Tekergo
A mammerek azért izgulnak hogy idõben leszállnak e mivel minden pontosan kivan centizve náluk. Mivel ha elvétik a megállót lemaradnak a kedvenc dél-amerikai sorozatukról, vagy a tacskójuk bepisil a lakásukba.

King of Roads
velem is elõferdült ilyen: reggel szokásos tömeg a buszon, le akarnánk szállni, megyünk elõlre, erre egy vén <#kocsog> elállja az utat a mammerjével együtt, h ne itt szálljunk le, hanem menjünk a második ajtóhoz... szép dolog nem szép dolog, olyat belerugtam volna, hogy nem kel fel többet. mi az, hogy menjek hátra és ott szálljak le?? <#lama>
nehéz lett volna addig lelépni (mivel az alsó szinten állt) míg 4-5 gyerek leszáll...? aztán hátratolakodtuk magunkat a 2. ajtóhoz, elõttem lévõ haverom az uccsó pillanatba szállt le, de úgy, hogy odacsukta a kabátját a sofõr, gyorsan kinyitotta azt visszacsukta..gondoltam inkább én nem teszek kisérletet, elmentem a végállomásig (az volt a következõ megálló 250 m-re onnan)

koryne
De igen, egyszer én fennmaradtam a 23-ason...Tömve volt és nem jutottam el idõben az ajtóhoz... Nagyon megrázó élmény volt, hónapokig rémálmok gyötörtek utána <#rinya>

Szerk.: sõt, ha jobban belegondolok, 2x is (szintén 23-as), de egy kollegával is elõfordult már ugyan ezen a járaton 😞

Xbox Live gamertag: kilencnad

Voltan
Igen, az a legnagyobb rémálmuk, hogy egyszer fennragadnak a buszon. Az nem zavarja õket, hogy ez a világtörténelemben még sosem fordult elõ 😄

vegicsek
Ja, ez isemrõs helyzet, nekem is párszor volt szerencsém piacos mammerekkel uttazni.Szóval, megállóhoz érünk.Leszállnak, amint becsukódott az ajtó, és megtett a busz 30 centimétert, már villan a leszállásjelzõ, mamák serege tódul az ajtó felé, idegesen kérdezik: "jáj bözsikém megnyomtad a gombot, biztosan megnyomtad?"

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

King of Roads
lol <#vigyor3>

Jagi
lol

PyRex
"2 megállóval késõbb hirtelen nagyot zuhan a buszban tartózkodók átlagéletkora"

OMG 😊))))))

koryne
Van szerencsém minden nap a 12-es busszal utazni. Ennek a járatnak egy "igen jó" tulajdonsága, hogy megáll a fehérvári úti piac elõtt. Én 2 megállóval a piac elõtt szoktam felszállni, a mammaerek/tatterek egy része szintén itt. Közeledik a busz, nénik/bácsik starthoz állnak. Busz megáll, banyatankok csikorduló kerékkel indulnak, tömörülnek mind a középsõ ajtó felé, majd ajtónyitás után egymást taposva nyomakodnak fel a buszra, közben szitkokkal árasztanak el mindenkit, aki csak az útjukba kerül. Hering-effektus életbe lép, mivel már állt ott néhány versenytársuk (szintén a középsõ ajtóban). Én addig szépen hátra ballagok a hátsó ajtóhoz, kényelmesen beszállok és leülök a busz tök üres hátuljában... 2 megállóval késõbb hirtelen nagyot zuhan a buszban tartózkodók átlagéletkora, ahogy idõs honfitársaink (félvén, hogy nem sikerül idõben leszállni) egymást lelökik a buszról.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Jagi
lol! Nem buszos téma de mammeres
Nénike: fejkendõ, lajbi, térd alá érõ fekete szoknya fekete harisnya és o'school adidas(tényleg volt vagy 20 éves a csuka, asztem kiesek a kocsiból... nagyon durva volt 😊

off: Az csak tüneti kezelés. Elõször a kórokozót kell hatástalanítani, aztán jöhet a lábadozási idõszak. Amíg a moderátorok keresik a reklámokat, a reklámozó tovább fertõz. És azt hiszi, ezzel nyerhet... ááá.

PyRex
aha.. meg kell nyomni az egér bal gombját. nagy meló ^^

vegicsek
Az nagyobb meló.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

PyRex
Ezt én sem értem, kurvára nulla logika sincs benne.

Dynamic
De bazze:MÉR NEM A REKLÁMOT TÖRLITEK? Kérdem már ezredjére!!Mi értelme a bannak?Csak azért regisztrált, hogy a reklámot berakhassa, úgysem akar fórumozni, a reklám meg ott világít, ahogy "kell".
A bannal csináltok egy büdös nagy semmit.