66
Ti mit gondoltok Zalatnay-rol,meg a müsorról!
-
#66 Tudod ki nézi vazzeg???Láttam a reklámját!Még papnál is volt!Szánalmas!Viselje el hogy lebukott és válalja a büntetést!!! -
#65 méghogy én nézem...
Amikor kapcsolgatok a csatornák között, akkor látom a reklámját. -
Prof William #64 Én nem nézem és sztem a itt lévők legtöbe is úgy értesült rólla mint én. Véletlenül belenéztünk, illetve láttuk a szinvonalas reklámokat a műsorrol.
-
winnie #63 és mégis nézed. ez a legszánalmasabb szerintem -
#62 Ott van!
de egyébként igazad van. Szánalmas ő is, a műsora is, és az a drágajó csatorna is, ami sugározza -
#61 Szánalmas ez a Zalatnay!!!!!!!!!!!Börtönben a helye! -
#60 LoL
-
#59 Jo is lenne... szeretet unnepen ki se merunk mozdulni -
jefferson83 #58 Karácsonyra nagyon sok embert ki szoktak engedni a börtönökből, na persze a tömeggyilkosokat kivéve :) -
#57 a bajkeverők, egy nagy atomhülyeség..... -
#56 Hehey, nagyonis osztom a véleményed, mindkét témában!
Egyszerüen nevetséges ez az egész csatorna!
És valóban, ha ezt a ribancot kiengedik, akkor mást miért is nem? -
#55 Kb annyira szeretem ezt a musort mint a 'bajkeverok'-et. Na ott szolni kene mikor rohogjek mert egyszeruen szanalmas. -
#54 Marhajo ez a musor de komolyan. Elsikkaszt nemtudom hany millat es meg kap parat a musorert. Mellesleg szerintem eleg keves olyan rab van akit hazaengednek karacsonyozni stb... meg jo magaviselet alapjan kiengedik 3 napra (meg regebben). Akkor a tobbi is kapjon ilyen meglepit? marhajo komolyan... -
#53 betiltanám a műsort, jajszegény úgysajnálom brühühühühühü -
Shadow_THH #52 pedig a mokkába azt irták az sms falra, amikor a tsunami volt a téma, és nem a politika:
"Szerintetek a Orbán miből gazdagotott meg? Ébresztő magyarország!" :DDDD -
#51 figy...
mindenki ezt csinálja...
neki peche volt, hogy lebukott
szerintem Gyurcsány mitől olyan mocskosul gazdag?
biztos, nem a munkája tedte gazdaggá:P
-
#50 Cini meg 1 kis sikasztó kijátszik mások zsebéből pénzt -
#49 De xar az a műsor tiszta gagyi mamám szokta nézni:P -
#48 én sem
-
Shadow_THH #47 minek irjak? én nem nézem... tv-t se nagyon :) -
Prof William #46 Szerintetek nem volt senki aki írt nekik? Csak persze fütyültek rá... Betudták annak hogy vannak még ilyen ferde emberek, akiknek nem tetszenek az ilyen műsorok. -
#45 Kell irni az rtl klubb stábjának egy emeialt,hogy egy nagy sz@r!
100 %,hogy nem fognak csinálni semmit,de legalább figyelembe veszik!
-
Shadow_THH #44 kért a régi és az új államfőtöl is de csak egy levelet kapott vissza, amin az állt, hogy "OWNED!!!" :) -
Shadow_THH #43 gyakorlatilag tök mindegy hogy mit raknak be mert igy-ugyis ugyanannyian fogják nézni főmüsoridőben, ugyanis az embereknek nincs pénzük elmenni szórakozni/kirándulni, ezért ha hazaérnek a cérnagyárból ugyis a tv elé ülnek le. -
#42 ahelyett inkább nyomnának valami filmet, vagy vehetnének a NetGeotol műsort... (persze nem állatokról szólókat mer azokat rühellem, hanem Hitler, SS, satöbbi,,,,
szerintem több nézőt nyernének mint amennyit vesztenek
-
#41 Baz**g mi a szarra jó ez a műsor?
Nem csak ő van börtönben az egész világon. Itt sajnáltatják ezt a ribancot!
Talán gondolkodni kellett volna!
Az én karácsonyomat mért nem sogározza a tv?
A másik fele:
természetesen melyik adón megy? Hát nem a retek klubon?
Az egész csatorna egy szar -
Thanatos #40 mese habbal... -
#39 egy kalap sz@r ez a műsor, meg ez a hülye zaltnai is -
#38 haggyuk mááár!
majd ha mutat róla papírt meg minden és az felkerül netre meg TV-be hogy mindenki láthasa akkor ok elhiszem de ífgy hogy állítólag... -
#37 csak elvileg,zalatnay már kért kegyelmet,mert vmilyen betegsége van,és mielött ebben a bajban meghalna,engedjék ki,hogy a lányával lehessen!
-
#36 az igaz!
Én tudom,hogy Cinit lopással,vagy csalással vádolják,Jackson-t meg pedofiliával!
DE mind a ketten sztárok,mind a ketten büncselekményt követtek el,most ha nem is eggyüt gondolkozik az Retek klubb,meg a külföldi tv csati,ha már a retek klubb a ciniröl készit müsort,akkor a többiröl mért nem? -
#35 Én se szeretnék börtönben maradni,mert az állatokat,nehogymár hüvös helyen tárolják!
Ugye a kakasnak van taréj! -
#34 LOÁL -
Shadow_THH #33 igen ha úgy vesszük, hogy a kulcsár háziőrizetet kapott, ami annyit tesz, hogy mielött elmegy valahova, elötte jól meg kell mondania, hogy ő a boltba megy csak egyébként nem mehet ki - akkor sokat
de ha úgy vesszük, hogy mennyi embernek tette tönkre -akaratlanul is- az életét, véglegesen akkor nem sok. Persze a tettestárs azszabadlábon van, de ha mással történik ugyanez mivan? szopás. csak mert sztár nem kell sajnálni -
#32 jó, az tény hogy megérdemli a büntetését, de azért pöppet sokat kapott sztem... -
Shadow_THH #31 a 100 millió ikaz tördénede!!4ű -
Shadow_THH #30
ja meg OJ sem az -
jefferson83 #29 Ez marha nagy ötlet :DD Ebből még műsor lesz gyerekek :) -
tehen_m #28 dzsekó nem "bűnös". (és már hivatalosan is :D)
Cini meg rohadjon meg a börtönben!!!! odavaló
#18 elvileg bárki kérhet :D
(gyakoraltilag nincsen értelme, kivéve cininéni meg ilyenek) -
#27 ez így volt? mekkora láma banda...