Nem vagyok én apáca
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindent ellopnak amit lehet, hazudnak, hogy nekik legyen jobb, az utolsó fillér is zsebbe megy... És mé õk síránkoznak, persze mindent tagadnak... Nevetséges ami az Utópálya építésnél (is) megy...
Nevetséges (de inkább szomorú) ami ebben az országban megy.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Az az érdekes,hogy már írták,hogy ha kiszabadul elhalmozták már fellépésekkel, és világkörüli turnéajánlat is szerepel.
Kérdem én mivel?
Hisz 20-30 éve? semmit nemcsinál.
Míg egy átlagember aki normálisan él még nyaralni sem bír menni.
Van aki kevesebbért tobbet ül,és aztán az élete gallyra megy,míg úgynézki a börtönbõl is jólkilehet jönni.
Kérdem én mivel?
Hisz 20-30 éve? semmit nemcsinál.
Míg egy átlagember aki normálisan él még nyaralni sem bír menni.
Van aki kevesebbért tobbet ül,és aztán az élete gallyra megy,míg úgynézki a börtönbõl is jólkilehet jönni.
Go Jeff Go!!!!
(y)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"valakinek ülnie (is) kell"
Zalatnainak szarul jött ki... Csak ugyanazt próbálta (ki) mint a politiksok, csak neki nem volt, annyi barátja mint nekik
és megszopt@
Zalatnainak szarul jött ki... Csak ugyanazt próbálta (ki) mint a politiksok, csak neki nem volt, annyi barátja mint nekik
és megszopt@
Sokan vannak azok, akik mindenféle büntetéstõl mentesen szabadon mászkálnak abban az országban, amit szanaszét loptak. Persze kell néha egy ember akire csúnyán nézhetünk.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#mf1>#mf1><#violent>#violent><#gun>#gun>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ti mit gondoltok például Zalatnay büntetéséröl?
Megérdemli?
Amugy meg sztem nem kéne ez a müsor,sztem más hiresség is börtönben ül,még sincs rola müsor/ennek nem jártam utána,de biztos/
Ott van Michael Jackson,Õ rola se készült müsor legalábbis Magyarországon,akkor Zalatnay-rol mi ez a nagy "világszám"?
Megérdemli?
Amugy meg sztem nem kéne ez a müsor,sztem más hiresség is börtönben ül,még sincs rola müsor/ennek nem jártam utána,de biztos/
Ott van Michael Jackson,Õ rola se készült müsor legalábbis Magyarországon,akkor Zalatnay-rol mi ez a nagy "világszám"?
← ElőzőOldal 2 / 2