Nem vagyok én apáca

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
mindent ellopnak amit lehet, hazudnak, hogy nekik legyen jobb, az utolsó fillér is zsebbe megy... És mé õk síránkoznak, persze mindent tagadnak... Nevetséges ami az Utópálya építésnél (is) megy...

agyhalál
Nevetséges (de inkább szomorú) ami ebben az országban megy.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

MrSpock
Az az érdekes,hogy már írták,hogy ha kiszabadul elhalmozták már fellépésekkel, és világkörüli turnéajánlat is szerepel.
Kérdem én mivel?
Hisz 20-30 éve? semmit nemcsinál.
Míg egy átlagember aki normálisan él még nyaralni sem bír menni.
Van aki kevesebbért tobbet ül,és aztán az élete gallyra megy,míg úgynézki a börtönbõl is jólkilehet jönni.

Go Jeff Go!!!!

The FlashBack
egyetértek... Ha zalatnayról van mûsor, akkor a többi elitíéltrõl miért nincs?

Laky
(y)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

The FlashBack
"valakinek ülnie (is) kell"
Zalatnainak szarul jött ki... Csak ugyanazt próbálta (ki) mint a politiksok, csak neki nem volt, annyi barátja mint nekik
és megszopt@

sweech
semmit

0ppika
<#vigyor1><#eljen>

http://epica.nl

Zsolo007
EZ meg mi? 😄 Melyik csatornán megy? Nem is hallottam róla..

sapkafej
jackson volt börtönben?

György

Sokan vannak azok, akik mindenféle büntetéstõl mentesen szabadon mászkálnak abban az országban, amit szanaszét loptak. Persze kell néha egy ember akire csúnyán nézhetünk.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

alert
Egyetértek.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

hmhm
megérdemli a rohattja a börtönt, a mûsort meg betiltanám

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Sland
<#mf3><#boxer><#duhos2><#action><#mf1><#violent><#gun>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
hidegen hagy

Tarajos Sül
Ti mit gondoltok például Zalatnay büntetéséröl?
Megérdemli?
Amugy meg sztem nem kéne ez a müsor,sztem más hiresség is börtönben ül,még sincs rola müsor/ennek nem jártam utána,de biztos/

Ott van Michael Jackson,Õ rola se készült müsor legalábbis Magyarországon,akkor Zalatnay-rol mi ez a nagy "világszám"?
← ElőzőOldal 2 / 2