Vegye ki a negatívot!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lásd amikor a járókeretes öreganya fut a metróhoz
azt hiszik mivel öregek, nekik kijár minden
szvsz ha valaki azt akarja, hogy neki kijárjon vmi öregen, akkor gondoskodjon öreg napjaira vmi járműről, ne pedig reggel a legnagyobb tumultusba - amikor a kölkök suliba mennek - menjen a piacra
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Intelligencia kérdése.
Az megint más, hogy tiszteletben kellene ezt tartani!
ha normális ember módjára viselkedtek volna, nem kellett volna fórumot nyitni...
ok>okozat
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az öregcsajok megijedtek, hogy esetleg bekerülnek a televízióba és nyilvánosságra kerül az arcuk. Tudom közhely, hogy sok a szegény de az önbecsülés azért még mindig számít.
Nem azt tartom rossznak, hogy felvették, hanem hogy egy fórum keretein belül közröhej tárgyává tették ki õket.
Szomorú..
Jólvan -mondom Marci bácsi ne nézzük már egymást hülyének... Elkezdett ordítani velem, hogy majd ez+az lesz, meg majd a veje nekem megmondja stb...Jólvan papa, majd szólok ha dõl a ház...
Hozzáteszem, errõl a tatáról nyáron szedtem le 3 cigány, mert azoknak is hepciáskodott, azok meg le akarták csapni... Nekem max. nagyot köszönhet a vén tudálékos önkéntesrendõr...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A villamoson 5-en mentünk haza suliból, állunk nyugodtan, beszélgetünk. Erre feláll az öreg bácsi idejön, és behajol az arcomba:
-Nem a hajadat kéne rázni!!! Mosni kéne nem???
Aztán haveromnak szólt be:
-Mennyi van benned??? 3 kiló? Nekem ebbe az ujjamba van annyi erõ! pf 3 kiló!
-...
-Na várjatokcsak a centrumnál én leszállok! Majd ott megbeszéljük., Ne nevessél!!!
Biztos volt a bácsiban egy pár féldeci, komolyan nem csináltunk semmi, csak odajött, és leállt pofázni.
De a centrumnál aztán nem szált le, a francba, pedig az öklöm már füstölgött 😄
alapjába véve tisztelem az idõseket félreértésbe ne esünk ha látom hogy alig ál szegény idõs bácsi vagy néni átadom a helyet ha éppen ülök de nem szoktam ülni de azt utálom hogy botladozik a fagyos járdán totyog át a zebrán és amikor behlátja a buszt eldobja a botját és fejvesztve rohan a buszhoz hát az már kiakasztó utánna megin toyog a felszálásnál ha lát egy helyet megin eldobja a botját és rohan!
és igen van nagymamám és ha jól tudom annak idején még csak a 8 általános volt meg de még se olyan hogy fecseg pletykázik és mindent tudni akar sõt még a buszon rámszól hogy üljek már le!
amúgy majd beszartam a röhögéstõl 😄 szabad ilyet csinálni fiuk mikor annyi hal meg bejgli meg töltötkáposzta meg süti van bennem? ennek csúnya vége lehetett volna 😄
na húzok a g*cibe 😊
Bye: Max7
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Mert kurvára nem értem, h mit kameráztatok!?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A másik az, hogy én is találkoztam már itt a topikban megemlített nagymamákkal, akik igen harciasan küzdöttek velem, és püföltek a botjukkal/kerekesszatyrukkal/esernyõjükkel azért, hogy felférjenek a buszra, holott már senki nem fért fel rá... Épp a 7es busz volt... Jöttem a keletitõl a blaha felé, de késõbb akartam leszállni... blahán csak az öreglány akart felszállni, de nem tûnt fel neki, hogy nem volt hely, és szilánkosra törta a fent említett eszközökkel a sípcsontomat....
De persze ha van pro, akkor akad kontra is.
Mégpedig itt nagymamámat tudom felhozni, õ a tipikusan aranyos nagyik közé tartozik... Régen volt a híradóban, hogy kiraboltak egy bankot, õ meg épp a felvételnél ment le a közértbe, és ott integetett a kamerának, és vadul mosolygott bele... este olyan jót vidult rajta az egész család hogy nagyon 😛P
Szóval ennyit errõl 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Naponta 1000 ilyen eset van, ez most felkerült a netre. (Én nem tettem volna fel, minek...)
(Zárójelben: a kor nem jelenti azt, hogy megélõje automatikusan szentté válik.)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Errõl eszembe jutott...
Múltkor álltunk a buszmegállóba szokás szerint vagy 50-en, én ott álltam az ajtó mellett, elõre engedtem 2 csajt. Erre megszólalt mögöttem a nyanya:
-Te nem akarsz felszállni a buszra, vagy csak direkt engem akarsz feltartani?
Utána az ment végig a buszon a 70 éves körüli barátnõjével hogy ezek a mai fiatalok, bezzeg ha õk lennének fiatalok biztosan nem szórakoznának velünk, és még a helyet is átadnák...
... got nothin to share with you...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
amúgy meg ez a magyar valóság, hogy sajnos egyre többen kényszerülnek rá "lomizásra" (nah jó nem guberálás)
mert ha nem, lábonlõ, vagy halõrt hív, vagy mi??? :@
Mindkét esetben - még ha be is látjuk az a két eset valóban eltér egymástól - idõs hölgyek lettek digitálisan rögzítve, csak máshogy reagálták le az adott esetet, csak ennyit akartam vele mondani, lehet nem a legérthetõbben.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Meg ez az igazolja magát, nah az meg... ki õ, a belsõ elhárítás?
Érdekes nekem egyik nagyapám és nagyanyám se kötött bele soha senkibe, ezért nem tudom átérezni, hogy mi lenne, ha az enyém lenne a felvételen...
Nagyon örege válogatja, hogy mien a fiatalokhoz való hozzáállása.
Amikor falun voltam fényképezni a padon ülõ öreglányok örültek neki, hogy le lettek fényképezve.
Maguk közt még beszélték is, hogy ez olyan gép, amit rácsatlakoztatnak a játékos-tv-re és ott lehet visszanézi. Meg ilyen van a fiának, meg az unokájának is...stb.
És nem akartak szólni az AVH-nak, meg a rendõrségnek.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"