210
http://blog.tomcatpolo.hu/blog/balfasz/20051224.wmv
  • SoDI---
    van, csak egyikünk nagyanyja se ilyen idétlen, mint ezek :D
  • SoDI---
    idosekkel szorakoznak

Amelyik idős ennyire hagyja magát, az meg is érdemli :DDD
  • nyami
    reggel megnézem most megyek aludni py
  • vki
    Technikai kérdés: A felvételt milyen kamerával csináltátok?
  • nyami
  • bigfoot
    nagyon nagy:)
    szét röhögtem magam:).egyebként tipikus..
  • Munch
  • Mike at home
    senki nem röhög az idős embereken, ha azok, akiken röhögünk, aktivan nem tesznek azért, hogy röhöghessünk
  • Mike at home
    szegény kutya
  • Mike at home
    na majd megkérdezem pár haveromat, van-e mammeres sztorijuk
  • Mike at home
    ez csak egy részlet
  • Mike at home
    bocsánat, de nem az országtól ennyi tellik
    annak már vége
    fel kéne már végre fogni
  • Mike at home
    messzemenőkig nem értek veled egyet
    szerinted az rtl klub ami anygot levetít, mindenről megkérdez mindenkit, aki csak feltűnik a képen?
    nem

felvették a szemetet, felvették a hözömgőlet, nagyon helyes
    a a mammer személyiségi jogai nem csorbulnak, mert az internetről is max annyit tud, hogy a fertő melegágya
    egyébként is az ilyen emberek, mindig mindenbe szeretnek belekötni, főleg ha azok gyerekek
    ha kiment volna egy forgatócsoport oda forgatni, gondolod érdekelte volna őket a mammer véleménye? legyne meg az anyga, aztán hajrá
    maximum aki turkált, az kérhette volna, hogy ne szerepeljen a leadott anyagban
  • fifi
    de ebben az esetben kit érdekel, hogy a mama guberál, ezt magyarézd már meg nekem!!!
    a 2nyanya akkor is oda ment volna ugatni, ha nem gubiznak, hanem kutyát sétáltatnak, és közben veszik észre a gyerekeket / mert " a szemlyésiki jokaink".../
    tartom azt az álláspontot, hogy nem lenne se video, se topik, se anyázás, ha a két nyanya nem kezd el oktondi módon hepciáskodni...
  • Peugeot
    beletapintottál az emberek legmélyebb bugyrába !
  • Alexease
    Erre en nem lennek buszke:))))
  • CoolStuff
    Gratula!
    Mennyit kérsz a szereplésért, vagy perelni akarod a többieket?:D
  • CoolStuff
    Ezt így kell!:D

Mondjuk a "micsinál? -Videóz" beszóláson is röhögtem keveset!:DDDDDD
  • Dying Soul
    :DD
  • captan
    Sziasztok itt Captan!!! Az eredeti! Szerepelek a videoban!
    Zöld alvin pólóban!
  • nyami
    :D:?_S?_:?A_D?A:?S
  • shad0w
    Tutira te vagy a guberálós néni...
  • Christiansen
    Karácsony alkalmával ellátogattam a nagyfaterhoz én is,
    akit családi okok miatt 3 éves koromban láttam először, és utoljára.
    A bácsi azóta több szívinfarktuson ment keresztül,
    és teljesen süket, szájról olvas.
    Csak mesélt folyamatosan...régi sztorikat(nyomozó volt a rendszerben:),
    csajokról,bulikról...majd a betegéségéről, a leépülésről, arról hogy használta ki az idősgondozónő és lopta meg...hát párszor eléggé elérzékenyültem.

Nem kéne az idős embereken röhögni, mert sokan a leépülés miatt csinálnak olyanokat, amik itt voltak írva.
    Eddig én is röhögtem az ilyen videókon, de ez elgondolkoztatott.

50 év múlva mi is öregek leszünk és majd röhögnek rajtunk
    az e-paper-es high-tech cyberpunkok...
  • Dying Soul
    loál
  • nyami
    "-Mit tervezel?"
    "-Hogy egymásra az összes doboz, ami ittvan és abba valaki"

ez egy előre betanult szöveg, próbáltuk véletlennek beállítani azt, hogy felvettük a "néniket". -.-
  • nyami
    alap h én mondtam -.-
  • Thanatos
    én nem montam hogy ne szólalj meg csak az volt a furcsa hogy neked van bajod a rinyálással amikor te is aktivan résztveszel benne..., amugy nekem tényleg tök8 én épp csak benéztem ebbe a topicba, anyira nem izgat... :)
  • Szuperkaraj
    ez a korral jár..mellesleg jó a logód :D
  • Duddits
    Ehez a nagypapás/mamás dologhoz nekem is van hozzáfűzni valóm.

Ünnepekre itt volt a nagypapám. Pár éve, valahogy, valamiért, "megszállta Isten". Vagy nem tom. A Biblia. Ki tudja?!... De egyfojtába a Bibliáról beszél, faggatt, meg amit el/el-nem tudtok képzelni! Anyámék egyfojtába őt csititgatták hogy fejezze má' be! Senki nem kíváncsi rá. Ttegnap elkezdődött a Házibuli, amit anyám szeretett volna nézni. Papám fol le járkált a nappaliba, és össze-vissza szidta a filmet, hogy ez egy milyen szar film, meg minden... Erre 2 percre kint hagytuk a nappaliba-konyhába, mert anyám bejött hozzám, apám meg fürdött. Nagypapi fogja az ollót és levágta a kutyának a szemöldökét, mert, hogy elvileg belelógot a kutyának! Anyámnak itt telt be a pohár... Eszméletlen, hogy pár év alatt milyen "fogyi" lett a papi. Mintha direkt kiakarna mindenket készíteni.
  • Munch
    Jó.
  • Aspyrin
    Igazad van, csatlakozom ahhoz a maréknyi emberhez aki a történtekről hasonlóan vélekedik mint én, és kussolok, ha kell.
  • Thanatos
    nemtom feltünte hogy a fő hisztit itt te generálod... :)
  • Aspyrin
    Akkor a gyerekek voltak a bunkók és teljesen értelmetlen volt az egész felhajtás.
  • CoolStuff
    "Mi nem kell, hogy megvárjuk a rendőröket!":DD
    A legnagyobb akkor a is a "Menjünk a g*cibe!":DDDDD
  • CoolStuff
    "semésijégi jogokat sért":DDDDDDDDDDDDDDD
  • CoolStuff
    Figy, ez csak lomtalanításnál egy bugázás... ez a mi kerületünkben is szokás, szal nem feltétlen a pénzért nyomázzák... bevallom, én is bugázok olyankor!
  • Munch
    És ha nem véletlen???? AKKOR MIVAN?!??
  • Aspyrin
    Megnéztem nem is egyszer. Az egész azzal kezdődik, hogy felvesznek egy öreget az erkélyen akiről nem tartom kizártnak, hogy valamilyen kapcsolatban állhat a lent lévő mamával(persze ez csak feltevés). Aztán elhangzik egy mondat és rá egy másodpercre már a mama arcán a kamera és beindul a szemtelenség.
    Nem hiszek a véletlenekben, legalábbis ezt a dolgot nem tartom annak.
  • Max7
    már átm,ent vitába a dolog!!!! -fav :(
  • Munch
    :DDD
    Az is komoly hogy ki van kenve a szája, de guberálja a kartondobozt... :DDDDDD