Vegye ki a negatívot!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
annak már vége
fel kéne már végre fogni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szerinted az rtl klub ami anygot levetít, mindenrõl megkérdez mindenkit, aki csak feltûnik a képen?
nem
felvették a szemetet, felvették a hözömgõlet, nagyon helyes
a a mammer személyiségi jogai nem csorbulnak, mert az internetrõl is max annyit tud, hogy a fertõ melegágya
egyébként is az ilyen emberek, mindig mindenbe szeretnek belekötni, fõleg ha azok gyerekek
ha kiment volna egy forgatócsoport oda forgatni, gondolod érdekelte volna õket a mammer véleménye? legyne meg az anyga, aztán hajrá
maximum aki turkált, az kérhette volna, hogy ne szerepeljen a leadott anyagban
a 2nyanya akkor is oda ment volna ugatni, ha nem gubiznak, hanem kutyát sétáltatnak, és közben veszik észre a gyerekeket / mert " a szemlyésiki jokaink".../
tartom azt az álláspontot, hogy nem lenne se video, se topik, se anyázás, ha a két nyanya nem kezd el oktondi módon hepciáskodni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mennyit kérsz a szereplésért, vagy perelni akarod a többieket?😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Mondjuk a "micsinál? -Videóz" beszóláson is röhögtem keveset!😄DDDDD
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Zöld alvin pólóban!
akit családi okok miatt 3 éves koromban láttam elõször, és utoljára.
A bácsi azóta több szívinfarktuson ment keresztül,
és teljesen süket, szájról olvas.
Csak mesélt folyamatosan...régi sztorikat(nyomozó volt a rendszerben😊,
csajokról,bulikról...majd a betegéségérõl, a leépülésrõl, arról hogy használta ki az idõsgondozónõ és lopta meg...hát párszor eléggé elérzékenyültem.
Nem kéne az idõs embereken röhögni, mert sokan a leépülés miatt csinálnak olyanokat, amik itt voltak írva.
Eddig én is röhögtem az ilyen videókon, de ez elgondolkoztatott.
50 év múlva mi is öregek leszünk és majd röhögnek rajtunk
az e-paper-es high-tech cyberpunkok...
"-Hogy egymásra az összes doboz, ami ittvan és abba valaki"
ez egy elõre betanult szöveg, próbáltuk véletlennek beállítani azt, hogy felvettük a "néniket". -.-
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ünnepekre itt volt a nagypapám. Pár éve, valahogy, valamiért, "megszállta Isten". Vagy nem tom. A Biblia. Ki tudja?!... De egyfojtába a Bibliáról beszél, faggatt, meg amit el/el-nem tudtok képzelni! Anyámék egyfojtába õt csititgatták hogy fejezze má' be! Senki nem kíváncsi rá. Ttegnap elkezdõdött a Házibuli, amit anyám szeretett volna nézni. Papám fol le járkált a nappaliba, és össze-vissza szidta a filmet, hogy ez egy milyen szar film, meg minden... Erre 2 percre kint hagytuk a nappaliba-konyhába, mert anyám bejött hozzám, apám meg fürdött. Nagypapi fogja az ollót és levágta a kutyának a szemöldökét, mert, hogy elvileg belelógot a kutyának! <#nevetes2>#nevetes2> Anyámnak itt telt be a pohár... Eszméletlen, hogy pár év alatt milyen "fogyi" lett a papi. Mintha direkt kiakarna mindenket készíteni.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A legnagyobb akkor a is a "Menjünk a g*cibe!"😄DDDD
Nem hiszek a véletlenekben, legalábbis ezt a dolgot nem tartom annak.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Szomorú.
Arról van szó, hogy a besavanyodott öreglányokba régen beleverték ezt a kommunista maszlagot és mindenkivel szemétkednek... ezt természetesen nem a friss agyi állapotban lévõ idõsekre értem, õket tisztelem... de kétségtelen, hogy vannak borzalmas idõs emberek... és természetesen ilyen fiatalok is... de akkor sem értem mit problémáztak, hogy felvették õket!
Ha nem veszik fel a "hölgyeket" akkor nem lett volna se felháborodás se "poén". Éretlen dolgonak tartom az egészet abba az irányba mozdítani, hogy õk a gonosz mamák.
A véleményeim sorszámát már ismered.
Ha ettõl boldog leszel, akkor: nem tartom szép dolognak, az intelligens megoldások híve vagyok (szeretnék lenni), viszont ennek az árnyékát sem közvetítették a szóban forgó jelenet szereplõi (a nénik), úgyhogy ez az eset lényegesen megnehezíti az általános gondolataim ráhúzását erre a történetre.
A dologgal kapcsolatos további véleményem a #83-ban található.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Ugye érted?<#wilting>#wilting>
#96: "ha normális ember módjára viselkedtek volna, nem kellett volna fórumot nyitni..."
Te a fenti, #96-os hozzászólásra válaszoltál a #98-ban: "Semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki rászorul a guberálásra.
Az megint más, hogy tiszteletben kellene ezt tartani!"
Ugy nem érted? <#szomoru1>#szomoru1>
#98: "Semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki rászorul a guberálásra.
Az megint más, hogy tiszteletben kellene ezt tartani!"
#100:"..tiszteletben kell tartani mások cselekedeteit,..Intelligencia kérdése."
A (számodra?)kérdéses részeket kiemeltem csak neked, csak itt.
Magyarul: nem a turkálás a probléma, hanem az, hogy mások ezt filmre veszik a "szereplõk" engedélye nélkül ráadásul jókat nevetnek a (teljesen jogos)felháborodásukon.
"A szemétnek nincsenek személyiségi jogai!"
😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson