210
http://blog.tomcatpolo.hu/blog/balfasz/20051224.wmv
-
#170 van, csak egyikünk nagyanyja se ilyen idétlen, mint ezek :D -
#169 idosekkel szorakoznak
Amelyik idős ennyire hagyja magát, az meg is érdemli :DDD -
#168 reggel megnézem most megyek aludni py -
#167 Technikai kérdés: A felvételt milyen kamerával csináltátok? -
#166 -
#165 nagyon nagy:)
szét röhögtem magam:).egyebként tipikus.. -
#164 -
#163 senki nem röhög az idős embereken, ha azok, akiken röhögünk, aktivan nem tesznek azért, hogy röhöghessünk -
#162 szegény kutya -
#161 na majd megkérdezem pár haveromat, van-e mammeres sztorijuk -
#160 ez csak egy részlet -
#159 bocsánat, de nem az országtól ennyi tellik
annak már vége
fel kéne már végre fogni -
#158 messzemenőkig nem értek veled egyet
szerinted az rtl klub ami anygot levetít, mindenről megkérdez mindenkit, aki csak feltűnik a képen?
nem
felvették a szemetet, felvették a hözömgőlet, nagyon helyes
a a mammer személyiségi jogai nem csorbulnak, mert az internetről is max annyit tud, hogy a fertő melegágya
egyébként is az ilyen emberek, mindig mindenbe szeretnek belekötni, főleg ha azok gyerekek
ha kiment volna egy forgatócsoport oda forgatni, gondolod érdekelte volna őket a mammer véleménye? legyne meg az anyga, aztán hajrá
maximum aki turkált, az kérhette volna, hogy ne szerepeljen a leadott anyagban
-
#157 de ebben az esetben kit érdekel, hogy a mama guberál, ezt magyarézd már meg nekem!!!
a 2nyanya akkor is oda ment volna ugatni, ha nem gubiznak, hanem kutyát sétáltatnak, és közben veszik észre a gyerekeket / mert " a szemlyésiki jokaink".../
tartom azt az álláspontot, hogy nem lenne se video, se topik, se anyázás, ha a két nyanya nem kezd el oktondi módon hepciáskodni... -
Peugeot #156 beletapintottál az emberek legmélyebb bugyrába ! -
#155 Erre en nem lennek buszke:)))) -
#154 Gratula!
Mennyit kérsz a szereplésért, vagy perelni akarod a többieket?:D -
#153 Ezt így kell!:D
Mondjuk a "micsinál? -Videóz" beszóláson is röhögtem keveset!:DDDDDD -
#152 :DD -
captan #151 Sziasztok itt Captan!!! Az eredeti! Szerepelek a videoban!
Zöld alvin pólóban! -
#150 :D:?_S?_:?A_D?A:?S -
#149 Tutira te vagy a guberálós néni... -
#148 Karácsony alkalmával ellátogattam a nagyfaterhoz én is,
akit családi okok miatt 3 éves koromban láttam először, és utoljára.
A bácsi azóta több szívinfarktuson ment keresztül,
és teljesen süket, szájról olvas.
Csak mesélt folyamatosan...régi sztorikat(nyomozó volt a rendszerben:),
csajokról,bulikról...majd a betegéségéről, a leépülésről, arról hogy használta ki az idősgondozónő és lopta meg...hát párszor eléggé elérzékenyültem.
Nem kéne az idős embereken röhögni, mert sokan a leépülés miatt csinálnak olyanokat, amik itt voltak írva.
Eddig én is röhögtem az ilyen videókon, de ez elgondolkoztatott.
50 év múlva mi is öregek leszünk és majd röhögnek rajtunk
az e-paper-es high-tech cyberpunkok... -
#147 loál -
#146 "-Mit tervezel?"
"-Hogy egymásra az összes doboz, ami ittvan és abba valaki"
ez egy előre betanult szöveg, próbáltuk véletlennek beállítani azt, hogy felvettük a "néniket". -.- -
#145 alap h én mondtam -.- -
Thanatos #144 én nem montam hogy ne szólalj meg csak az volt a furcsa hogy neked van bajod a rinyálással amikor te is aktivan résztveszel benne..., amugy nekem tényleg tök8 én épp csak benéztem ebbe a topicba, anyira nem izgat... :) -
Szuperkaraj #143 ez a korral jár..mellesleg jó a logód :D -
#142 Ehez a nagypapás/mamás dologhoz nekem is van hozzáfűzni valóm.
Ünnepekre itt volt a nagypapám. Pár éve, valahogy, valamiért, "megszállta Isten". Vagy nem tom. A Biblia. Ki tudja?!... De egyfojtába a Bibliáról beszél, faggatt, meg amit el/el-nem tudtok képzelni! Anyámék egyfojtába őt csititgatták hogy fejezze má' be! Senki nem kíváncsi rá. Ttegnap elkezdődött a Házibuli, amit anyám szeretett volna nézni. Papám fol le járkált a nappaliba, és össze-vissza szidta a filmet, hogy ez egy milyen szar film, meg minden... Erre 2 percre kint hagytuk a nappaliba-konyhába, mert anyám bejött hozzám, apám meg fürdött. Nagypapi fogja az ollót és levágta a kutyának a szemöldökét, mert, hogy elvileg belelógot a kutyának! Anyámnak itt telt be a pohár... Eszméletlen, hogy pár év alatt milyen "fogyi" lett a papi. Mintha direkt kiakarna mindenket készíteni. -
#141 Jó. -
Aspyrin #140 Igazad van, csatlakozom ahhoz a maréknyi emberhez aki a történtekről hasonlóan vélekedik mint én, és kussolok, ha kell. -
Thanatos #139 nemtom feltünte hogy a fő hisztit itt te generálod... :) -
Aspyrin #138 Akkor a gyerekek voltak a bunkók és teljesen értelmetlen volt az egész felhajtás. -
#137 "Mi nem kell, hogy megvárjuk a rendőröket!":DD
A legnagyobb akkor a is a "Menjünk a g*cibe!":DDDDD -
#136 "semésijégi jogokat sért":DDDDDDDDDDDDDDD -
#135 Figy, ez csak lomtalanításnál egy bugázás... ez a mi kerületünkben is szokás, szal nem feltétlen a pénzért nyomázzák... bevallom, én is bugázok olyankor! -
#134 És ha nem véletlen???? AKKOR MIVAN?!?? -
Aspyrin #133 Megnéztem nem is egyszer. Az egész azzal kezdődik, hogy felvesznek egy öreget az erkélyen akiről nem tartom kizártnak, hogy valamilyen kapcsolatban állhat a lent lévő mamával(persze ez csak feltevés). Aztán elhangzik egy mondat és rá egy másodpercre már a mama arcán a kamera és beindul a szemtelenség.
Nem hiszek a véletlenekben, legalábbis ezt a dolgot nem tartom annak. -
#132 már átm,ent vitába a dolog!!!! -fav :( -
#131 :DDD
Az is komoly hogy ki van kenve a szája, de guberálja a kartondobozt... :DDDDDD