Vegye ki a negatívot!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ez csak egy részlet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
bocsánat, de nem az országtól ennyi tellik
annak már vége
fel kéne már végre fogni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
messzemenõkig nem értek veled egyet
szerinted az rtl klub ami anygot levetít, mindenrõl megkérdez mindenkit, aki csak feltûnik a képen?
nem

felvették a szemetet, felvették a hözömgõlet, nagyon helyes
a a mammer személyiségi jogai nem csorbulnak, mert az internetrõl is max annyit tud, hogy a fertõ melegágya
egyébként is az ilyen emberek, mindig mindenbe szeretnek belekötni, fõleg ha azok gyerekek
ha kiment volna egy forgatócsoport oda forgatni, gondolod érdekelte volna õket a mammer véleménye? legyne meg az anyga, aztán hajrá
maximum aki turkált, az kérhette volna, hogy ne szerepeljen a leadott anyagban

fifi
de ebben az esetben kit érdekel, hogy a mama guberál, ezt magyarézd már meg nekem!!!
a 2nyanya akkor is oda ment volna ugatni, ha nem gubiznak, hanem kutyát sétáltatnak, és közben veszik észre a gyerekeket / mert " a szemlyésiki jokaink".../
tartom azt az álláspontot, hogy nem lenne se video, se topik, se anyázás, ha a két nyanya nem kezd el oktondi módon hepciáskodni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

beletapintottál az emberek legmélyebb bugyrába ! <#smile><#nyes>

Alexease
Erre en nem lennek buszke😊)))
CoolStuff
Gratula!<#idiota>
Mennyit kérsz a szereplésért, vagy perelni akarod a többieket?😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ezt így kell!😄

Mondjuk a "micsinál? -Videóz" beszóláson is röhögtem keveset!😄DDDDD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Dying Soul
😄D

Sziasztok itt Captan!!! Az eredeti! Szerepelek a videoban!
Zöld alvin pólóban!

nyami
😄:?_S?_:?A_D?A:?S

shad0w
Tutira te vagy a guberálós néni... <#idiota>

don't give a fuck

Christiansen
Karácsony alkalmával ellátogattam a nagyfaterhoz én is,
akit családi okok miatt 3 éves koromban láttam elõször, és utoljára.
A bácsi azóta több szívinfarktuson ment keresztül,
és teljesen süket, szájról olvas.
Csak mesélt folyamatosan...régi sztorikat(nyomozó volt a rendszerben😊,
csajokról,bulikról...majd a betegéségérõl, a leépülésrõl, arról hogy használta ki az idõsgondozónõ és lopta meg...hát párszor eléggé elérzékenyültem.

Nem kéne az idõs embereken röhögni, mert sokan a leépülés miatt csinálnak olyanokat, amik itt voltak írva.
Eddig én is röhögtem az ilyen videókon, de ez elgondolkoztatott.

50 év múlva mi is öregek leszünk és majd röhögnek rajtunk
az e-paper-es high-tech cyberpunkok...

Dying Soul
loál

nyami
"-Mit tervezel?"
"-Hogy egymásra az összes doboz, ami ittvan és abba valaki"

ez egy elõre betanult szöveg, próbáltuk véletlennek beállítani azt, hogy felvettük a "néniket". -.-

nyami
alap h én mondtam -.-

én nem montam hogy ne szólalj meg csak az volt a furcsa hogy neked van bajod a rinyálással amikor te is aktivan résztveszel benne..., amugy nekem tényleg tök8 én épp csak benéztem ebbe a topicba, anyira nem izgat... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ez a korral jár..mellesleg jó a logód 😄

Duddits
Ehez a nagypapás/mamás dologhoz nekem is van hozzáfûzni valóm.

Ünnepekre itt volt a nagypapám. Pár éve, valahogy, valamiért, "megszállta Isten". Vagy nem tom. A Biblia. Ki tudja?!... De egyfojtába a Bibliáról beszél, faggatt, meg amit el/el-nem tudtok képzelni! Anyámék egyfojtába õt csititgatták hogy fejezze má' be! Senki nem kíváncsi rá. Ttegnap elkezdõdött a Házibuli, amit anyám szeretett volna nézni. Papám fol le járkált a nappaliba, és össze-vissza szidta a filmet, hogy ez egy milyen szar film, meg minden... Erre 2 percre kint hagytuk a nappaliba-konyhába, mert anyám bejött hozzám, apám meg fürdött. Nagypapi fogja az ollót és levágta a kutyának a szemöldökét, mert, hogy elvileg belelógot a kutyának! <#nevetes2> Anyámnak itt telt be a pohár... Eszméletlen, hogy pár év alatt milyen "fogyi" lett a papi. Mintha direkt kiakarna mindenket készíteni.

Munch
Jó.

Igazad van, csatlakozom ahhoz a maréknyi emberhez aki a történtekrõl hasonlóan vélekedik mint én, és kussolok, ha kell.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nemtom feltünte hogy a fõ hisztit itt te generálod... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor a gyerekek voltak a bunkók és teljesen értelmetlen volt az egész felhajtás.

CoolStuff
"Mi nem kell, hogy megvárjuk a rendõröket!"😄D
A legnagyobb akkor a is a "Menjünk a g*cibe!"😄DDDD

CoolStuff
"semésijégi jogokat sért"😄DDDDDDDDDDDDDD

CoolStuff
Figy, ez csak lomtalanításnál egy bugázás... ez a mi kerületünkben is szokás, szal nem feltétlen a pénzért nyomázzák... bevallom, én is bugázok olyankor!<#idiota>

Munch
És ha nem véletlen???? AKKOR MIVAN?!??

Megnéztem nem is egyszer. Az egész azzal kezdõdik, hogy felvesznek egy öreget az erkélyen akirõl nem tartom kizártnak, hogy valamilyen kapcsolatban állhat a lent lévõ mamával(persze ez csak feltevés). Aztán elhangzik egy mondat és rá egy másodpercre már a mama arcán a kamera és beindul a szemtelenség.
Nem hiszek a véletlenekben, legalábbis ezt a dolgot nem tartom annak.

Max7
már átm,ent vitába a dolog!!!! -fav 😞

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Munch
😄DD
Az is komoly hogy ki van kenve a szája, de guberálja a kartondobozt... 😄DDDDD

Dying Soul
Nézd meg a videót, ott mondják, és el tudom képzelni, hogy fiúk megvárták volna, mire a mamáék elmennek, de addig is pusztán öntudatlanul felvettek ezt azt, és ugye ez volt a kiváltó ok. A kamerás helyében én is vettem volna fel dolgokat, feltételezem õ benne is van vmi szépérzék, kamerázni meg, nemtudom ki nem szeret.<#nemtudom>

Nem gondolhatod komolyan.

Dying Soul

Oké, nézd azt a szitut, hogy éppen te kotorászol abban a cuccban, amit mások már kidobtak. Tegyük fel ledolgoztál 50 évet kétkezû munkával, de az országtól ennyire tellik, rákényszerülsz a dolgora.. Erre jön pár suhanc aki "véletlenül" felvesz téged, persze a dolog véletlenségének már te sem adsz hitelt igazán. Elsõ körben vajon mit tennél? Abban a szituban valószínûleg ugyanúgy felelõsségre vonnád õket, sõt.. De mivel már nem abban a bizonyos világban élsz ezért csak fenyegetõzhetsz, õk meg kinevetnek.
Szomorú.

CoolStuff
Ne mondd már, hogy épeszû ember elkezd kiabálni, ha véletlen felé fordítják a kamerát és fölveszik videóra... Nem paparazzik vazze...

Arról van szó, hogy a besavanyodott öreglányokba régen beleverték ezt a kommunista maszlagot és mindenkivel szemétkednek... ezt természetesen nem a friss agyi állapotban lévõ idõsekre értem, õket tisztelem... de kétségtelen, hogy vannak borzalmas idõs emberek... és természetesen ilyen fiatalok is... de akkor sem értem mit problémáztak, hogy felvették õket!

Boldog nem lettem, csak tudod ha valaki nem viselkedik intelligensen(amit már te is beismertél) akkor miért várja el a másiktól, hogy az legyen?
Ha nem veszik fel a "hölgyeket" akkor nem lett volna se felháborodás se "poén". Éretlen dolgonak tartom az egészet abba az irányba mozdítani, hogy õk a gonosz mamák.
A véleményeim sorszámát már ismered.

CoolStuff
Uccsó mondattal teljesen egyetértek... remélem mi nem leszünk ilyen vén KGB ügynökök!<#idiota>

Jano
Értetlenség a te részedrõl volt, és rettentõen lefitymáló voltál a #117-ben.
Ha ettõl boldog leszel, akkor: nem tartom szép dolognak, az intelligens megoldások híve vagyok (szeretnék lenni), viszont ennek az árnyékát sem közvetítették a szóban forgó jelenet szereplõi (a nénik), úgyhogy ez az eset lényegesen megnehezíti az általános gondolataim ráhúzását erre a történetre.

A dologgal kapcsolatos további véleményem a #83-ban található.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Hjó a videó...nálunk múltkor már újságcikk írodott hogy a buszon a diákok mirõl pletykálkodnak, milyen cipõkben járnak a lányok és hogy az idõseknek nem engedik át a helyett és hogy emiatt mi ritka bunkó emberek vagyunk...és az idõsek a királyok...LOL Magyarország! (Fõiskolásokról írodott a mû de ez tökmind1 mert senkire se tartozik hogy mit beszélnek a fiatalok a buszon)

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Észrevételed nem volt, csak értetlenség. Nem voltak bántó szavaim, de még mindig nem válaszoltál a #119-ben lévõ soromra. Szóval szerinted elfogadott(helyes) dolog?

Jano
Azért szép, hogy egy kis észrevételt átviszel személyeskedésbe, sõt, bunkóskodsz. 😞 Ennyiben hagyjuk.

Na persze, ha számodra elfogadott normális dolog vadidegen embereket az engedélyük nélkül filmezni majd az anyagot nyilvánosan közzétenni, akkor nincs mirõl beszélni.
Ugye érted?<#wilting>

Jano
Akkor kicsit én is segítek neked.

#96: "ha normális ember módjára viselkedtek volna, nem kellett volna fórumot nyitni..."

Te a fenti, #96-os hozzászólásra válaszoltál a #98-ban: "Semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki rászorul a guberálásra.
Az megint más, hogy tiszteletben kellene ezt tartani!"

Ugy nem érted? <#szomoru1>

Segítek..
#98: "Semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki rászorul a guberálásra.
Az megint más, hogy tiszteletben kellene ezt tartani!"

#100:"..tiszteletben kell tartani mások cselekedeteit,..Intelligencia kérdése."
A (számodra?)kérdéses részeket kiemeltem csak neked, csak itt.
Magyarul: nem a turkálás a probléma, hanem az, hogy mások ezt filmre veszik a "szereplõk" engedélye nélkül ráadásul jókat nevetnek a (teljesen jogos)felháborodásukon.

Jano
#98?

ezt már ezer éve linkelték a saját videó topicba! <#banplz>

Én meg egy szóval sem mondtam, hogy (csak) a turkálást kell tiszteletben tartani.. Olvass vissza kicsit.

Balo
Nekem ez tetszett:
"A szemétnek nincsenek személyiségi jogai!"
😄

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

robotnyk
bemegy a hölgy a rendõrségre? de mi nem megyünk arra!
😄DDDDDDDDDDDDDD
Munch
Mondok valamit. Köztük van. Útálom.