210
http://blog.tomcatpolo.hu/blog/balfasz/20051224.wmv
-
Goth #90 De mit kameráztatok most komolyan már :c -
#89 Nem értek egyet azokkal akik mindig mindenáron az időseket védik, mintha-elnézést a csúnya szóhasználatért-egy külön faj lennének.Tudomásul kéne venni, hogy azért sok szempontból ők is ugyanolyan emberek, mint a fiatalabbak és sajnos köztük is van rosszindulatúak, buták és elviselhetetlenek. -
#88 ok -
#87 #55 még párszor kédezéttek már meg htx -
#86 Nekem is thx -
#85 De mér kameráztatok vki mondja már el?
Mert kurvára nem értem, h mit kameráztatok!? -
#84 azért ez gáz... Tényleg most az idősek voltak a hunyók szerintem... Mi is szoktunkn felvenni kamerával az utcán hülyéskedéseket, marhulásokat, de szerintem ez a mi magánügyünk...
A másik az, hogy én is találkoztam már itt a topikban megemlített nagymamákkal, akik igen harciasan küzdöttek velem, és püföltek a botjukkal/kerekesszatyrukkal/esernyőjükkel azért, hogy felférjenek a buszra, holott már senki nem fért fel rá... Épp a 7es busz volt... Jöttem a keletitől a blaha felé, de később akartam leszállni... blahán csak az öreglány akart felszállni, de nem tűnt fel neki, hogy nem volt hely, és szilánkosra törta a fent említett eszközökkel a sípcsontomat....
De persze ha van pro, akkor akad kontra is.
Mégpedig itt nagymamámat tudom felhozni, ő a tipikusan aranyos nagyik közé tartozik... Régen volt a híradóban, hogy kiraboltak egy bankot, ő meg épp a felvételnél ment le a közértbe, és ott integetett a kamerának, és vadul mosolygott bele... este olyan jót vidult rajta az egész család hogy nagyon :PP
Szóval ennyit erről :) -
#83 A videóból számomra az jön le, hogy az idősebbik hölgy kötekedési hajlamát élte ki a gyerekeken, amiben az addig békésen a szemétben kotorászó másik hölgy azonnal partnere volt. Mindenhol vannak hasonló emberek, kortól függetlenül is. Szeretnek "szerepelni", odamenni a másik emberhez, és belemagyarázni a dolgába, olyanba, amihez se közük, se hozzáértésük.
Naponta 1000 ilyen eset van, ez most felkerült a netre. (Én nem tettem volna fel, minek...)
(Zárójelben: a kor nem jelenti azt, hogy megélője automatikusan szentté válik.) -
#82 most komolyan azt gondolja néhány ember, hogy belékötöttünk a guberáló nyugdíjasokba? nem, MI nem süllyedünk ilyen mélyre :C -
#81 Ja én nem gondoltam egy pillanatig se hogy te erre gondoltál, csak gondoltam témába vág a hír... :/ -
mod #80 Sztem az idősek túlreagálták a dolgot, és ennyi! Csináljatok még ilyen videókat, király! -
Peugeot #79 ez a mindennapos téma ! velem naponta többször is elöfordul ! le van sz@rva nem kell velük foglalkozni legyél határozott ilyesztő és nem szolnak hozzád ! :D -
Goth #78 pf
Erről eszembe jutott...
Múltkor álltunk a buszmegállóba szokás szerint vagy 50-en, én ott álltam az ajtó mellett, előre engedtem 2 csajt. Erre megszólalt mögöttem a nyanya:
-Te nem akarsz felszállni a buszra, vagy csak direkt engem akarsz feltartani?
Utána az ment végig a buszon a 70 éves körüli barátnőjével hogy ezek a mai fiatalok, bezzeg ha ők lennének fiatalok biztosan nem szórakoznának velünk, és még a helyet is átadnák... -
laliking #77 vigyázzatok mert figyelnek!!! :D -
#76 ez durván a másik véglet, nem erre gondoltam ,ennyire ne sarkítsnuk azért... -
Garfield #75 Minek ennek külön topik? NEm fért volna el a Tomcat-es topikban? -
#74 Na igen..... -
#73 nekem is ez a véleményem. -
Grenzjager #72 aki nyilvánosan más szemetében turkál, az vállalja a közszereplést !!!
amúgy meg ez a magyar valóság, hogy sajnos egyre többen kényszerülnek rá "lomizásra" (nah jó nem guberálás) -
Peugeot #71 ki mit csinált volna az adott szituácioba kamerával a kezében ??? ez jo kérdés értelemes ember nem csinál ilyen hülyeséget ! -
#70 :DDD
mert ha nem, lábonlő, vagy halőrt hív, vagy mi??? :@ -
#69 igazolja magát!:DDDDDDDDDDDDD -
#68 ??
Mindkét esetben - még ha be is látjuk az a két eset valóban eltér egymástól - idős hölgyek lettek digitálisan rögzítve, csak máshogy reagálták le az adott esetet, csak ennyit akartam vele mondani, lehet nem a legérthetőbben. -
#67 Miért olyan nehéz beismerni hogy ebben az esetben az öregek voltak a bunkók? -
#66 #55? -
#65 Ezen videót leszámítva valóban nem ismerem a kerettörténetet, de sztm a lányok akkor is túlreagálták a dolgot. -
#64 ez a szitu - lássuk be - kicsit más -
#63 Az a része sztm nem kacagságos, hogy vegye ki a negatívot. Istenem nincs ott a szeren technikailag. Viszont olyan értelemben meg maga a közröhely, hogy semmisítse meg a felvételt...
Meg ez az igazolja magát, nah az meg... ki ő, a belső elhárítás?
Érdekes nekem egyik nagyapám és nagyanyám se kötött bele soha senkibe, ezért nem tudom átérezni, hogy mi lenne, ha az enyém lenne a felvételen...
Nagyon örege válogatja, hogy mien a fiatalokhoz való hozzáállása.
Amikor falun voltam fényképezni a padon ülő öreglányok örültek neki, hogy le lettek fényképezve.
Maguk közt még beszélték is, hogy ez olyan gép, amit rácsatlakoztatnak a játékos-tv-re és ott lehet visszanézi. Meg ilyen van a fiának, meg az unokájának is...stb.
És nem akartak szólni az AVH-nak, meg a rendőrségnek. -
#62 akkor miről is beszélünk? ráhagyod, ez a legjobb megoldás az ilyen esetekben igen. -
#61 a videoózás közben? nem állok le vitázni, ha nagyon durrog akkor meg figyelmeztetem hogy a szemeteléssel rongálja a környezetet stb, persze valszeg semmi értelme nem lett volna az egésznek ha elkezdesz egy ilyennel vitázni még a végén behergeli magát és szívrohamot kap vagy valami szal valszeg inkább ráhagyom. -
#60 Te mit csináltál volna az adott szituációban? -
Peugeot #59 hát ez tény ! -
#58 miért is? ha ő békén hagy akkor én is, de ok nélkül neki sincs joga terrorizálni másokat és lehet felétek nincs ilyen de itt akad jópár akikkel máshogy nem lehet bánni. -
#57 nagyon jó neked!
az én nagymamám elviselhetetlen
Ne féljetek!! Nem mozdul ki otthonról! :) -
#56 -
#55 "-Mit tervezel?"
"-Hogy egymásra az összes doboz, ami ittvan és abba valaki"
Ezek alapján gondolom vmi unaloműző hülyülés lett volna mondjuk, talán beleugrani a dobozokba, vagy belemászni, fogalmam sincs, viszont semmilyen az idősekre káros tevékenység..úgyhogy az öregek mehetnek a sunyiba. -
#54 ezé nem is ülök le soha
nameg nem ülök olyan helyre, ahol ha nem is pont előttem, de tuti ült már csöves
állás rulez :) -
#53 nagyon rossz hozzáállás csak ennyit tudok mondani. -
#52 Én egyszer álltam a villamoson, a vénasszony feldobta a járókeretét a szerelvényre, vagyis lábonhajított vele. Erre ordít: segíccsen má mit áll ottan.
Na majd hogyne. Ledobja a lábamat, majd beszartam úgy fájt, meg még ráncsam fel a villamosra, mi? Kajak durván lepődtem meg. Utána négykézláb felmászott a villamosra, majd leordított egy kisgyereket (aki az anyjával volt), hogy aggya neki át a helyet, merhogy ő öreg. -
#51 dehogy is, csak ha ő nem próbál meg toleránsan élni mellettünk akkor nem szabad hagyni magunkat ennyi, attól még hogy idősebb nem feltétlenül van mindig igaza.