Vegye ki a negatívot!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az én nagymamám elviselhetetlen
Ne féljetek!! Nem mozdul ki otthonról! 😊
[/spam]™
"-Hogy egymásra az összes doboz, ami ittvan és abba valaki"
Ezek alapján gondolom vmi unalomûzõ hülyülés lett volna mondjuk, talán beleugrani a dobozokba, vagy belemászni, fogalmam sincs, viszont semmilyen az idõsekre káros tevékenység..úgyhogy az öregek mehetnek a sunyiba.
nameg nem ülök olyan helyre, ahol ha nem is pont elõttem, de tuti ült már csöves
állás rulez 😊
[/spam]™
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Na majd hogyne. Ledobja a lábamat, majd beszartam úgy fájt, meg még ráncsam fel a villamosra, mi? Kajak durván lepõdtem meg. Utána négykézláb felmászott a villamosra, majd leordított egy kisgyereket (aki az anyjával volt), hogy aggya neki át a helyet, merhogy õ öreg.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha az õ nagymamájuk lenne ott akkor is így viselkednének?
Egyébként sokszor tényleg bosszantóak az öregek.Fõleg az ilyen agyonra kifestett,kisminkelt öreg szatyor.Mit hisz magáról,hogy 18 éves.
Nem szabad általánosítani.Van jófej nagyi: aki kedves,megértõ stb
és van az imént említett vén szatyor aki mindenbe beleköt.
Kár vitatkozni.
Én csak arra lennék kiváncsi,hogy mi céllal készült a videó?
A nagy halom szemetet akartátok felvenni?Vagy azt,ahogy guberál az öreglány?
2., Eleinte nem õt filmezték.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
1993-ban combnyaktöréssel mûtöttek, és utána 4 acélszegeccsel a csípõmben buszoztam naponta a szakközépbe. A dolog mivoltából adódik, hogy 5-6 percnél hosszabb állás már fárasztó volt. Egy évig szinte nem telt el úgy nap, hogy ne csesztetett volna egy idõs, hogy nem adom át a helyemet a buszon, sõt történt egy alkalommal, hogy hátulról egy papa még fejbe is vert az esernyõjével.
(azt már nem mesélem el, hogy mikor ezt kikértem magamnak, milyen csúnyán nézett rám a sok néni-bácsi...)
Szóval azóta kissé más a véleményem az idõsekrõl.
Fiataloknak is kijár a tolerancia.
Különben nagyon egyetértek veled.
Az tény, hogy az öreglányok "néha" elviselhetetlenek (sõt), de minek erre egy külön topik, és egy ilyen videóval felvágni??? Nemonnyátok már, hogy ettõl vagytok nagyfijúk, hogy ilyen felvételeket vagytok képesek csinálni?!?!
De könnyû itt kibeszélni õket, egy internetes fórumon, mert itt nincsenek õk (az idõsek), hogy megvédjék magukat.
[/spam]™
Amit Taranov mondott? Mónika sót nézik egész nap, lakótelepiek EGÉSZ NAP ablakon bámulnak ki, tudják hány óra hány perckor ki hova megy. Bepofáznak a fiatalnak, holott semmit nem tesznek azért, hogy kompatibilisek legyenek a másikkal.
Kár hogy ez a generáció ilyen kommunista lett. Azt hiszem mi nem leszünk ilyenek. Ha igen, akkor leszarom. Minket is baszogatni fognak.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az volt a kedves öreg nénik szerencséje, hogy fiatalokkal próbált okoskodni, mert lehet, hogy kicsit hevesebb vérmérsékletû embereel ráb@szott volna...
mit lehet ezen nem érteni?
omg
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[/spam]™
Bár az tuti hogy én vagy húsz percig legalább veszekedtem volna a gyík nyugdíjasokkal. 😄
Ezek a vén kommunista szarok már elõre megírták a jövõnket.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Voltam zárás előtt. _______________
Közterületen azt veszek fel videóra vagy fotózok le ami jól esik.
Perelni meg akkor perelhetnének ha bebizonyosodna, hogy a felvétel miatt erkölcsi vagy anyagi kára származott. Különben ugrálhat kedvére az idiótája... :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szánalom, komolyan...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy meg nem értem mit sírtak a mutterék.Közük nincs hozzá, ha az utcán elkezdek kamerázni.
fel akartunk venni valamit a környéken, erre meg az a két szerencsétlen, - gondolom a média hatására- köveltelte h semmisítsük meg felvételt, -mert ehhez nincsen jogunk, és még nem tanultuk az iskolában- -.-, amin õk is láthatók :|