50 év legfontosabb újításai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Még egy vélemény az elsõ PC -rõl...
NEM is TUDJA a mostani sok kis burzsuj g**i pénzes kisgyerkõc, akinek P4 3GHZes High-End vga-val szerelt gépe van, hogy most milyen jó neki és mibõl(játékok) maradt ki....
De ha már Atari, akkor legyen már Amiga is!Tényleg, rajta van az utóbbi a listán?Majd késõbb én is átböngészem....
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
sepsiszentgyörgy
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
sorrend nélkül néhány javallatom: ht1080z iskolaszámítógép (nem teljesen magyar), videoton tv computer, primo, videoton hifi torony 😊 orion mini hifi, videoton tünde tv, brg mk-27 hordozható magnó, mcd-1 - a világ elsõ kazettás floppyja (Jánosi Marcell féle)
hirtelen ennyi, több nem jut az eszembe
sepsiszentgyörgy
az ipodról meg csak annyit, hogy lehet hogy nem ez volt a legelsõ hordozható mp3 lejátszó és anem is a legjobb, de mint ahogy a szövegben is olvasható, az ipod + az itunes zenebolt volt az, ami megváltoztatta a zenehallgatók/vásárlók szokásait (ne a magyar viszonyokat nézzük, nem is azt vizsgálták).
bár szerintem is túlzottan elõlre került, de még friss az élmény.
viszont a sinclair zx81 volt az elsõ olyan számítógép, amely (elvileg) bárki számára elérhetõ volt. azt is hiányolom
sepsiszentgyörgy
Starcraft + Diablo III - esemve
Azt tudom, hogy van ezer fajta, a Sega MegaDrivetól kezdve C64-en át a Taito féle árkád játékokig 😊
ipod fontosabb mint a c64? az ipod hatására talán ezrek választottak "szakmát" ? (c64->informatika)
és kb. a lista felébe igy bele lehetne kötni ...
És hogy semmissé tegyem fenti állításaimat: a lista gondolom az amerikaiakra gyakorolt hatást irja le, elképzelhetõ, hogy náluk ezek voltak a legfontosabbak.... itthon biztosan nem, de ettõl még tényleg lehet korrakt a lista .. passz. 😊
Forza.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
sepsiszentgyörgy
Talan ige.De a pc nem kotheto egy konkret ceg termekehez mint mondjuk a walkman.Mire a pc 90-korul elkezdett terjedni haztartasi eszkoze valt,addigra mar ezer ceg gyartotta.
Pedig az volt az elso gepem 😊 ram tuti nagyhatassal volt!!! 😄DDD
Felhaborito 😊
DON\'T PANIC!!!
DON\'T PANIC!!!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az Atari 2600-ra gondolnak, az amit mostanában kapni joy formában beépített játékokkal, az egy aránylag új cucc, nem 1977-es.
"Egyáltalán nem könnyû sorrendbe állítani a szórakoztató-elektronika, számítástechnika és telekommunikáció területén megjelent fejlesztéseket, és ezt legtöbbször nagyban befolyásolja az érdeklõdési terület, illetve az egyéni ízlés."
ha téged kérnének fel erre, akkor a pcworld (és még sokan mások) is hasonlóan <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele> véleménnyel lenne a te listád iránt, úgyhogy peace.
sepsiszentgyörgy
sepsiszentgyörgy
Személyszerint nekem a Walkman, VHS, Commodor16, PC, mobil telefon, DVD játszó, TFT monitor
kb.
De szerintem ez szubjektív, hogy kinek mi a sorrend és, hogy mi kerûl bele a listába!
Ja és speciál engem az iPod tök hidegen hagyott már csak az ára miatt is!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Ja és hol van a listán az IBM PC?
Az elsõ helyezett nem vitatható... ellenben a 2. és 3. sokkal inkább!! <#ejnye1>#ejnye1>
sepsiszentgyörgy
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”