Unreal Tournament 2007 PS3-ra tavasszal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szopjátok ki a cerkám
Embeer áháhá na ne szarass már be!
Mikor láttál utoljára számítógépet? a 90-es évek közepe tájékán valamikor?
Most én mondok neked valamit:
húzzapicsába!
ennyi, kész, pwned, szevasz.
pfff... idóta.
a gépem még nincs elavulva ellentétben a plájsztásonöddel vagy bixboxoddal😛
több helyen is olvastam, hogy chippelés után nincs garancia, de ha te mondod...elhiszem
FPS-stratégia, ha asszed ennyibõl áll az egész PC akkor te is annyira elvagy tévedve mint én a chippelésrõl😛 RPG-MMORPG-szimulátorok-sportjátékok ésmég sorolhatnám... Agyatlan hent... Nah akkor az ugrálós pontgyûjtõs szarjaidban mi a lényeg? Onimusha meg hasonló hack n slashekben? menni és ölni elárulom neked mégpedig ész nélkül. RTS-ben pedig ész nélkül halottvagy, hiába az a cél ott is, hogy nyírd ki, alázd meg az utolsó parasztházikóját is az ellenfélnek, de minek beszélek itt én egy oylannak a gondolkodásról, aki 6 sor mondanivalójába 3 vesszõt és 3 felkiáltójelet tett😛
nah de felõlem le is zárhatjuk a témát mert úgyse fogjuk egymást meggyõzni, meg ahogy látom te egyre idegesebb vagy, ahogy 2hsz-nként ismétled az érveidet a konzolkád mellett.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kivéve a barátokközt, mer azt utálom 😄
Van nekem egy nagyon elvont WoW-os osztálytársam, mindig bambul, nem figyel oda
kicsit túlzásba viszi fél nap amikor nem wowozik akkor fejben játszik 😄
ráadásul lány.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a játékokról annyit, egyszer felmentem osztálytársamhoz, volt PS2-je vagy 30 játékkal, 3 óra alatt vagy 4 kivételével mind megmutatta, az egyik fele autós a másik meg ugrálós volt, hát kösz a marhanagy játékfelhozatalt. És igen, most egy PS2-vel olcsóbban kijön az ember, csak sajnos a grafika már a béka segge alatt van, persze jönnek az új nextgen konzolok, csakhát a csúcsgrafikájukat azoknak is csak 300+ ezres HDTV-vel lehet kihasználni, az x360-hoz még mûködõ tört játék nincs, veheted 20 ezerért a játékokat alá. Jaaaah a visszafelé kompatibilitás, akkor minden rendben veszek még 50-ért bele egy vinyót és jóklesznek rá a régi játékok, mert én azért vettem ám új konzolt, hogy a 3 éves játékaimmal játsszak😛
mindennek a lényege, hogy miremész a hûdenagy játékfelhozataloddal ha játékod meg alig van?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Na erre azt mondom,hogy most adtam el az egyik a "menõbb" pc-m és vettem egy xbox 360-at.
Mert: az x-en nem kell fél évente vga kártyát ramot meg izét cserélni.Mellesleg az x ami tud annyit mint egy mostani top pc,annyiba került mint egy jobb vga.De azért a pc-t sem kell leírni.De azt mondom,hogy már nincs olyan különbség konzol és pc között felhasználási területet nézve.
fps, stratégia, rpg, moorpg, kaland, autós, szimulátor.
Az h te utálod a stratégiát az azt mutatja, hogy a konzol tökéletes neked az olyan "kreatív" játékaival ahol a max tudás abban merül ki h hátraszaltóval rúgja fejbe az egyik karakter a másikat, vagy az hogy autóval mész 300zal és akkor jön a hajtûkanyar és akkor a pálya szélével beveszed a hajtûkanyart 200zal me ugye autó az nem törik...
stratégiához meg rpghez ugye ész kell, fpshez meg szimulátorhoz tehetség, egyedül a szarrányomkodom a kontrollert címû verekedõs meg ugrabugra játékokhoz van elég IQ-d.
Nekem amúgy a fõ problémám az a konzollal, hogy a jelenlegi netes játéklehetõségei a béka segge alatt sincsenek, valamint az, h kurvadrága egy nextgen konzol hdtvvel meg játékokkal. Me ugye sima tv-n szarul néznek ki a játékok, meg ugye ps3ba blueray lessz amihez a lemez meg író ára az egekben lessz, meg csippeltetni kell, aztán utána meg ha elbaszódik akkor a forgalmazó elküld a picsába mert csippeltetéssel bukod a garit...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- megnézik az összes szar filmet és szeretik is HP;LOTR;SW barátokközt stb . mesevilágba érzik jól magukat
- nnnna WoW az meg egy külön világ azok a leg zombibbak <#zavart2>#zavart2>
Sok mai már nem is tudja milyen szuper kis masina volt ez.
DON\'T PANIC!!!
Autós játék megkérdõjelezhetõ... de a többibem igazad van.
És ebben ki is merült a konzol.
Másik érdekes dolog hogy nextgenre (x,ps) is rengeteg FPS-t nyomnak. (ami egér nélkül nevetséges)
x360 CoD2 19000 Ft 😄DDDD (legnépszerûbb ...)
"billentyûzet beállitás"
LOL
Amúgy én az olyan játékokat mint a GTA-k olyan jól tudom irányítani simán billenytûzettel, hogy ejha 😄 úgy lehet kerülgetni az akadályokat mint állat, szóval nekem tökéletes ahogy van 😊
trendi-e vagy? 😄
***elvannak vele egész évben!