65
  • enkido
    Meg valami: ez az egesz konzol-pc "haboru" nagyon kezd hasonlitani az osregi amiga-pc csatakra :DDD
  • enkido
    ...nah a vegere megint mindenki jolmegaszonta a magaet :)))
  • tehen_m
    "verekedős,mászkálos,autos gémeket ezerszer könnyebb"

Autós játék megkérdőjelezhető... de a többibem igazad van.
    És ebben ki is merült a konzol.
    Másik érdekes dolog hogy nextgenre (x,ps) is rengeteg FPS-t nyomnak. (ami egér nélkül nevetséges)
    x360 CoD2 19000 Ft :DDDDD (legnépszerűbb ...)

"billentyűzet beállitás"
    LOL
  • jimmy127
    nincs min veszekedni azzal a pöcökkel jobban irányitom mind a gtakat mind az autos játékokat mig te a billentyűzeteden baromkodsz, sokkal kényelmesebb gtázni konzolon mint pécén amugy meg miért jó billentyűzeten játszani szerintem tök szar, konzolon verekedős,mászkálos,autos gémeket ezerszer könnyebb és kényelmesebb irányitani mint pécén, előbb talán kikéne próbálni azokat a kis pöcköket hogy milyen lehet az irányitás, amugy meg monitoron a "jobb grafika érdekében" nyugodtan csak játsz mig más konzolosok tévén kényelmesen szagatás bővitgetés billentyűzet beállitás nélkül játszanak.ja és több autos játék jelenik meg konzolra mint pécére!
  • Sanyix
    Hogy próbáltam volna pc-n ilyen pöckös kontollert? :D lol úgy hiányzik mint egy púp a hátamra :). Két fajta autós játék van. Amiben zúzni kell, arra jó a billentyűzet, mert nagyon gyors irányítást tesz lehetővé. Ha a játékban finom irányítás szükséges, arra ott a kormány :) nem holmi gagyi pöckök :) azt meg ne mond hogy azokkal a pöckökkel jobban lehet írányítani az autós játékokat, mint egy kormánnyal, és pedálokkal :D
    Amúgy én az olyan játékokat mint a GTA-k olyan jól tudom irányítani simán billenytűzettel, hogy ejha :D úgy lehet kerülgetni az akadályokat mint állat, szóval nekem tökéletes ahogy van :)
  • Dr4gonlord
    Namost, az XBOX-hoz NEM volt a bill meg az egér gyárilag támogatva, de a PS 3-hoz gyárilag támogatva lesz, ami NAGY különbség, mert ugye már a játékok is úgy érkeznek majd, hogy támogassák. Tudom, hogy sokan tisztába vannak vele, de annál többen nem, úgy látszik.
  • schrank
    voltmár neked konzolod mert nekem xbox-om volt az utolsó gépem és gémpaddal 100x kényelmesebb és jobb is irányítani autókat arról nem is beszélve hogy az xbox-nál és a ps2-nél is már analog modon működtek a gombok úgyhogy amilyen erősen nyomtad a "keresztet" egyik irányba úgy kanyarodott az analog "bunkócskákról" meg nem is beszélve és a gázt is lehet finoman tólni a gombokkal mert azok is analog gombok lehet hogy te valami ratyi 999ft-os szart próbáltál pc-n de hogy nincs igazad az biztos
  • Goth
    "garis"
    trendi-e vagy? :D
  • Goth
    na szal
    ***elvannak vele egész évben!
  • Goth
    az okos konzolosnak van 12 konzolos haverja, így mindenki csak 1 játékot vesz évente és elévannal vele egéaz évben.
  • NEOreg3
    a konzol (jelen esetben PS3) olcsóbb, mint egy új gép, de: a játékok sokkal drágábbak lesznek rá, ha esetleg illegálisan akarsz játékhoz jutni, akkor valószínűleg mindenféle firmwarefrissítést, meg 1000+1 dolgot kell majd vele csinálni, hogy elinduljon+felkell még a játékokat törni is. Ha feltörik a játékokat, akkor azokat lekell tölteni és mennyi is egy Blue-ray? Hm 30 gb asszem... Bár a winchester nem drága, nemkell feledni azt a tényt, hogy szükséged lesz egy számítógépre is ami tárolja, plusz rendelkeznie kell egy Blue-ray lemez íróval (ára eddig ismeretlen) és egy lemezzel is amire ki lehet majd írni. Továbbá ha azt akarod, hogy az a 30 gb még az életbe lejöjjön, akkor nagyon drága netet kell beköttetned, bár az én 128k-s netemhez képest elég sok ember tud 100-200 kb/s-al tölteni, még akkor is napokat kell rá várni. Mindez persze elkerülhető és valószínűleg olcsóbb ha megveszed eredetiben, de ha mégis szar játékot vettél, akkor kidobtál feles 16+ezret az ablakon és lehet a következőnél is ez lesz a helyzet. A különböző elemzéseknek én meg többé nem hiszek, már rengeteg játékot töltettem le egy cikk hatására, aztán meg egy kalap sz*r-t sem ért az egész, ha mindezt megvetttem volna akkor jóval 100ezer felett lenne. Az irányításról annyit, hogy hiába lehet hozzá egeret kötni, a PS3-t (asszem) csak TV-n keresztül lehet üzemelni így eléggé le van korlátolva, hogy hol fogod tologatni azt az egeret. Vagy egy kisebb asztalon, de az eléggé árt a hátnak, ha TV elég magasan van akkor egy magasabb asztalon (bár nemtudom melyik házat rendezték így be, hogy a fotel és a TV közé egy magas asztalt tegyenek:D ), vagy fogsz egy nyújtódeszkát és az öledbe teszed:D. Ha a PS3-n elromlik valami, akkor viheted szerelőhöz, ha a PC-n, akkor elég venned egy újat, vagy ha garis akkor ki is cserélik a cuccos, ha esetelg szoftveres hiba lépne fel (bár nemtom konzolon szokott e iylen lenni) akkor PS3-t viheted megint a szerelőhöz, vagy akárkihez, míg PC-n nemes egyszerűséggel elindítod a format C-t. Persze PC ellen is lehtne kismilló dolgot felsorolni, de mivel én PC párti vagyok így nem teszem, majd megteszi az a kedves 2-3 emberke aki utánam fog írni.
  • tehen_m
    Meg vegyen 20e FT-os játékokat...
    Meg plazma TV-t
  • tehen_m
    Szerintem te irigykedsz...
    Mert ps3 egyhamar nem lesz Mo-n...
  • Sanyix
    Nem pont autósra gondoltam, hanem mindenféle szimulátorra, én ezeket szeretem. Amúgy billenytűzettel nagyon jól lehet menni a autós játékokban, persze a keményebb szimulátorokban kormány kell, dehát azis van. De én pl konzolos kontrollerrel nem tudok játszani autós játékokkal, mert túl kicsi az a pöcök, szóval nem lehet olyan finom mozdulatokkal irányítani, mint egy kormánnyal, viszont lassabb is mint egy billentyűzet (mert ezzel nagyon gyorsan lehet egyik irányból a másikba fordítani a kereket).
  • enkido
    ott a pont :))

nem vagyok konzolos, de valoban mutassatok olyan 100e forintos pc-t amin konzol minosegben fut az OSSZES megjelent jatek, ha valaki jatszani akar es nem apuci kedvenckeje, hogy megkapja a legujabb hardwaret - vegyen inkabb konzolt...
  • enkido
    Akkor meg minek vegyek egy fejlesztés szempontjából teljesen bekorlátozott PC-t ???

:))))

...gondolom konzolra gondoltal... ;)
  • schrank
    hááát azért én autóssal csak konzolon jáccanék pc-n egyszer próbáltam elég is volt
    az irigykedés meg arra értettem hogy a 2-300 ezres gépeikel menőznek egyesek egy 100ezres konzollal szemben aztán még nekik áll feljebb
  • Sanyix
    Csak egy kis ideig szebbek a játékok, viszont konzolt nem kell újítgatni, nem kell ezt figyelni, hogy tetű pigzel séder verzió megfelelő e meg tudja e a dájrektiksz 65.c3455 verzióját, és a többi hülyeséget, csak jóppár évenként kell teljesen teljesen megújítani, azt megin pár évig jó. Én vennék konzolt... ha lenne rá normális játék ami érdekel is. De eddig csak egy játéksorozat van ami konzolon is érdekelne, ez a GTA sorozat.
  • Sanyix
    Mér irigyelnék? Pc-re is megjelenik
  • schrank
    na a sok irigykedő PC-s hsz.
  • HUmanEmber41st
    FPS konzolbillenytyűkkel..annak idején kipróbáltam a HALO-t konzolon...katasztrófa volt.
    Ha ( egy konzolon) van egér+ bill, lehet netezni, zenét hallgatni, filmet nézni, már szinte eltűnik a különbség a PC és a konzol között.
    Akkor meg minek vegyek egy fejlesztés szempontjából teljesen bekorlátozott PC-t ???
    Mert azon szebbek a játékok?
    Hogy megbüntessenek érte, ha belepiszkálok a hardwarebe?
    THX !
    Akkor inkább maradok a "vírusos" PC nél :)
  • Komolytalan
    PS3-at tényleg márc-áprilisban akarják piacra dobni...
  • Dr4gonlord
    ja és igen, az EPIC games megmondta, hogy az UT2007 esetében a PC-re koncentrálnak, és a konzol a második, mellesleg jó, ha 2007 elejére elér hozzánk a PS3, elméletileg, nagyon reklém szaga van ennek (Sony oldalról).
  • Dr4gonlord
    *sigh*, Csak úgy, mellékesen :D, a PS 3 Out Of The Box (azaz alapból) támogatni fogja az USB-s egeret meg billt, valószínűleg mindegy milyen márka (elején voltak spekulációk, hogy csak sony billt, de ezt később elvetették). Mellesleg a hírnek a lényege az is (BU-n ez ki lett tárgyalva), hogy az UT széria az PC-s, és baromi nagy szégyen lenne, ha konzolra adnák ki először (nos engem nem kell megenni, csak idéztem, én nem vagyok konzolellenes, nade UT! kéremszépen!). Ja és igen, nagy esély van arra, hogy ez kamuhír, miért? Nos, mert PS3 tavasszal?
  • NEOreg3
    hát nemtom, hogy egy olyan pörgős jó reflexeket és célzást igénylő játékban, mint az UT hogyan lehet iylen gamepadszerű micsodával játszani:O