Móricz Krisztián

Unreal Tournament 2007 PS3-ra tavasszal

Néhány hónappal az E3-as Unreal Tournament 2007 bemutatója után még sokan abban a tudatban voltak, hogy a játék PC-s Unreal Engine 3-ra épülő folytatása lesz.

A helyzet azonban úgy alakult, hogy a PC-s megjelenésről még mindig nincs semmilyen információnk, a PS3-as megjelenés viszont nemsokára aktuális lesz. Az Epic és a Sony megnyitotta a titokládát és pár új érdekességgel kínáltak meg minket az ünnepekre. A 2006 januári PSM magazin borítóján már ott díszeleg a hatalmas UT2007-es felirat, alatta pedig, hogy a játék PS3-ra a megjelenés kapujában van.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Mélyebben elmerülve az újságban, többek között az is kiderül, hogy erre a dátumra már nem is kell sokáig várnunk: a játék 2006 tavaszán érkezik. Az UT 2007 PS3-as verziója egyébként a második lövöldözős Epic játék lesz, amely következő generációs konzolokra készül. Az első ugyanis az Xbox 360-ra megjelenő Gears of War volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yajirobe #65
    jimmynek igaza van
  • jimmy127 #64
    te is fiam pécé!
  • jimmy127 #63
    nem vagyok ideges lezárhatjuk a témát igaz ami igaz úgyse fogjuk egymást meggyőzni!
  • Goth #62
    "az xboxnak szebb grafikája van mint a te szar pécédnek"
    Embeer áháhá na ne szarass már be!
    Mikor láttál utoljára számítógépet? a 90-es évek közepe tájékán valamikor?
  • Goth #61
    Hát ez mind fantasztikus.
    Most én mondok neked valamit:
    húzzapicsába!
    ennyi, kész, pwned, szevasz.
    pfff... idóta.
  • NEOreg3 #60
    láttam xboxot élőben, messze nem oylan szép mint egy PC:)
    a gépem még nincs elavulva ellentétben a plájsztásonöddel vagy bixboxoddal:P
    több helyen is olvastam, hogy chippelés után nincs garancia, de ha te mondod...elhiszem
    FPS-stratégia, ha asszed ennyiből áll az egész PC akkor te is annyira elvagy tévedve mint én a chippelésről:P RPG-MMORPG-szimulátorok-sportjátékok ésmég sorolhatnám... Agyatlan hent... Nah akkor az ugrálós pontgyűjtős szarjaidban mi a lényeg? Onimusha meg hasonló hack n slashekben? menni és ölni elárulom neked mégpedig ész nélkül. RTS-ben pedig ész nélkül halottvagy, hiába az a cél ott is, hogy nyírd ki, alázd meg az utolsó parasztházikóját is az ellenfélnek, de minek beszélek itt én egy oylannak a gondolkodásról, aki 6 sor mondanivalójába 3 vesszőt és 3 felkiáltójelet tett:P

    nah de felőlem le is zárhatjuk a témát mert úgyse fogjuk egymást meggyőzni, meg ahogy látom te egyre idegesebb vagy, ahogy 2hsz-nként ismétled az érveidet a konzolkád mellett.
  • Goth #59
    Ez mind igaz.
    Kivéve a barátokközt, mer azt utálom :D
    Van nekem egy nagyon elvont WoW-os osztálytársam, mindig bambul, nem figyel oda
    kicsit túlzásba viszi fél nap amikor nem wowozik akkor fejben játszik :D
    ráadásul lány.
  • jimmy127 #58
    látom te meg teljesen segg vagy az xbox témához az a baj barátom a pécéd már most elavult és látszik fingod nincs hogy műkődik ez az egész chip dolog csak osztod az észt mert abba a tudatba vagy amit a neten olvastál és azt el is hiszed elmondom az xboxnak szebb grafikája van mint a te szar pécédnek szerintem te a gépedet úgy kaptad apuci és anyuci azt vett neked!amugy meg a játék felhozatal sokkal jobb konzolon de mindegy!miért pécén mi van fps,stratégia kész ki fújt úgy látszik neked ezek jönnek be az agyatlan hent meg bővitem a gépem fél évente de a másiknak véletlenül se legyen igaza,hiába akarod megmagyarázni a dolgokat ott van mindenhol a kész tény játékban a konzol jobb,de a te agyad már ezt képtelen felfogni!ja és ha olyan okos vagy mondok neked valamit chipre van garancia!
  • NEOreg3 #57
    nahjó mégis kell chippelni az xbox-ot bláh:P
  • NEOreg3 #56
    igen lehet játszani HDTV nélkül is, de akkor ugyanolyan homályos "szar" grafikája (nahjó annyira nem:D ) lesz mindennek mint egy PS2-n. Xbox-ot nem kell chippeltetni. Xbox360 prémium az a drágább, vinyóval rendelkező kiadás, szal nekem volt igazam. Az xbox nem mostani konzol, de a grafikája detto szar attól hogy újabb mint a PS2. Barátomat csak azért említettem, mert ebből arralehet következetetni, hogy PS2-es játékfelhozatal televan "jobbnál jobb" ugrálós és autós játékokkal, és a nagy bevásárló központokba menve szintén ez a domináns műfaj. Chippeltetés után asszem nincs garancia, mert illegálisan meglett babrálva, elvileg csak bizonyos szakemberek nyúlhatnak hozzá, ha nem akkor ugrott a garancia. Honnan veszed, hogy majd az xbox360-at is chippeltetni kell majd? Majd mindenbizonynal új firmwarekat meg összezavaró dvd-ket kell majd felrakni hozzá, de elnézve téged neked az már magas lesz, neked csak az a jó, ha leülsz a seggedre, kezedbe veszed a kontrollered és nyomogatod összevissza a gombjaidat.