65
-
yajirobe #65 jimmynek igaza van -
jimmy127 #64 te is fiam pécé! -
jimmy127 #63 nem vagyok ideges lezárhatjuk a témát igaz ami igaz úgyse fogjuk egymást meggyőzni! -
Goth #62 "az xboxnak szebb grafikája van mint a te szar pécédnek"
Embeer áháhá na ne szarass már be!
Mikor láttál utoljára számítógépet? a 90-es évek közepe tájékán valamikor? -
Goth #61 Hát ez mind fantasztikus.
Most én mondok neked valamit:
húzzapicsába!
ennyi, kész, pwned, szevasz.
pfff... idóta. -
#60 láttam xboxot élőben, messze nem oylan szép mint egy PC:)
a gépem még nincs elavulva ellentétben a plájsztásonöddel vagy bixboxoddal:P
több helyen is olvastam, hogy chippelés után nincs garancia, de ha te mondod...elhiszem
FPS-stratégia, ha asszed ennyiből áll az egész PC akkor te is annyira elvagy tévedve mint én a chippelésről:P RPG-MMORPG-szimulátorok-sportjátékok ésmég sorolhatnám... Agyatlan hent... Nah akkor az ugrálós pontgyűjtős szarjaidban mi a lényeg? Onimusha meg hasonló hack n slashekben? menni és ölni elárulom neked mégpedig ész nélkül. RTS-ben pedig ész nélkül halottvagy, hiába az a cél ott is, hogy nyírd ki, alázd meg az utolsó parasztházikóját is az ellenfélnek, de minek beszélek itt én egy oylannak a gondolkodásról, aki 6 sor mondanivalójába 3 vesszőt és 3 felkiáltójelet tett:P
nah de felőlem le is zárhatjuk a témát mert úgyse fogjuk egymást meggyőzni, meg ahogy látom te egyre idegesebb vagy, ahogy 2hsz-nként ismétled az érveidet a konzolkád mellett.
-
Goth #59 Ez mind igaz.
Kivéve a barátokközt, mer azt utálom :D
Van nekem egy nagyon elvont WoW-os osztálytársam, mindig bambul, nem figyel oda
kicsit túlzásba viszi fél nap amikor nem wowozik akkor fejben játszik :D
ráadásul lány. -
jimmy127 #58 látom te meg teljesen segg vagy az xbox témához az a baj barátom a pécéd már most elavult és látszik fingod nincs hogy műkődik ez az egész chip dolog csak osztod az észt mert abba a tudatba vagy amit a neten olvastál és azt el is hiszed elmondom az xboxnak szebb grafikája van mint a te szar pécédnek szerintem te a gépedet úgy kaptad apuci és anyuci azt vett neked!amugy meg a játék felhozatal sokkal jobb konzolon de mindegy!miért pécén mi van fps,stratégia kész ki fújt úgy látszik neked ezek jönnek be az agyatlan hent meg bővitem a gépem fél évente de a másiknak véletlenül se legyen igaza,hiába akarod megmagyarázni a dolgokat ott van mindenhol a kész tény játékban a konzol jobb,de a te agyad már ezt képtelen felfogni!ja és ha olyan okos vagy mondok neked valamit chipre van garancia! -
#57 nahjó mégis kell chippelni az xbox-ot bláh:P -
#56 igen lehet játszani HDTV nélkül is, de akkor ugyanolyan homályos "szar" grafikája (nahjó annyira nem:D ) lesz mindennek mint egy PS2-n. Xbox-ot nem kell chippeltetni. Xbox360 prémium az a drágább, vinyóval rendelkező kiadás, szal nekem volt igazam. Az xbox nem mostani konzol, de a grafikája detto szar attól hogy újabb mint a PS2. Barátomat csak azért említettem, mert ebből arralehet következetetni, hogy PS2-es játékfelhozatal televan "jobbnál jobb" ugrálós és autós játékokkal, és a nagy bevásárló központokba menve szintén ez a domináns műfaj. Chippeltetés után asszem nincs garancia, mert illegálisan meglett babrálva, elvileg csak bizonyos szakemberek nyúlhatnak hozzá, ha nem akkor ugrott a garancia. Honnan veszed, hogy majd az xbox360-at is chippeltetni kell majd? Majd mindenbizonynal új firmwarekat meg összezavaró dvd-ket kell majd felrakni hozzá, de elnézve téged neked az már magas lesz, neked csak az a jó, ha leülsz a seggedre, kezedbe veszed a kontrollered és nyomogatod összevissza a gombjaidat. -
jimmy127 #55 megint hülyeséget beszélsz mert hdtv nélkül is lehet élvezni a grafikát és észre is veszed a különbséget,amugy meg az xbox360 prémiumba csak rá kell tölteni egy emulátort és már mennek is a régi játékok,ha meg mostani konzolt akarsz venni veszel sima boxot 40000-ért 5000-ért megchipelteted és kész és egy csomo fps,ugrálos,autos játék van boxra grafikailag pedig ezerszer jobb a ps2-nél ugy hogy azt se tudod miket beszélsz,de úgy látszik te ilyen óvodás vagy igy indulsz ki mindenből átmentem a barátomhoz és ott láttam...,és ha megchipeltetik arra is van ám garancia és fél évmúlva már az x360-at is lehet vinni chipeltetni és jó 6 évig, pécé meddig jó max.2 évig.gratulálok. -
#54 chippelteted, aztán ha elromlik a cucc, kihez mész megszereltetni, mert garancia már nincs rá:P
a játékokról annyit, egyszer felmentem osztálytársamhoz, volt PS2-je vagy 30 játékkal, 3 óra alatt vagy 4 kivételével mind megmutatta, az egyik fele autós a másik meg ugrálós volt, hát kösz a marhanagy játékfelhozatalt. És igen, most egy PS2-vel olcsóbban kijön az ember, csak sajnos a grafika már a béka segge alatt van, persze jönnek az új nextgen konzolok, csakhát a csúcsgrafikájukat azoknak is csak 300+ ezres HDTV-vel lehet kihasználni, az x360-hoz még működő tört játék nincs, veheted 20 ezerért a játékokat alá. Jaaaah a visszafelé kompatibilitás, akkor minden rendben veszek még 50-ért bele egy vinyót és jóklesznek rá a régi játékok, mert én azért vettem ám új konzolt, hogy a 3 éves játékaimmal játsszak:P -
jimmy127 #53 ja és honnnan veszed hogy 6 játékom van mondtam én ilyet nem,itt felesleges tippelgetned! -
jimmy127 #52 ja és még valami nem veted még észre hogy a konzolal olcsobban kijön az ember(feltéve ha csak játszani akar) meg ha megchipelteted akkor már mennyit sporoltál,a pécé egy pénztemető de hát ha valakinek igy is jó akkor... -
#51 hát ezzel valahogy nem győztél meg, de felőlem legyen nyugodtan 6 egész eredeti játékod és játssz el velük nyugodtan 3 éven át, igaz van még másik 500 féle, miylen jó, hogy nagy a játékfelhozatal:P
mindennek a lényege, hogy miremész a hűdenagy játékfelhozataloddal ha játékod meg alig van? -
#50 a legtöbb játékhoz létezik törtserver, ha mégsem akkor is virtual LAN-ban tud nyomulni a haverokkal, és igenis veszik a PC-s játékokat, az UBISOFT a POP-al vagy a Rockstar a GTA-val jól megszedte magát, pedig alapból egyikben sincs multiplayer. Valaki csak a szaros Starforce miatt vesz meg egyes játékokat, mert ahhoz is láma, hogy elindítsa, bár ezzel nem azt akartam mondani, hogy szégyen az eredeti játék. Továbbá ez miként kapcsolódik a hsz-emhez?:D -
jimmy127 #49 én egy szóval sem mondtam hogy sok játékom van,én csak azt mondtam hogy sokkal több játék jelenik meg konzolra mint pécére, és ezért érdemes konzolt venni. -
#48 aki neten akar pc-vel nyomulni annak is meg kell vennie az eredetit ha nem akar üres servereken unatkozni ha meg előhozod a mohaa-t vagy a cs-t stb. akkor azok meg már konzolon is ilyen meg olyan platina címek aztán szarér hugyér lehet venni de aki csak single -be nyomja otthon az nem veszi meg az eredetit -
#47 szerinted fogják hagyni a VGA, CPU stb. gyártók, hogy egy játék se jelenjen meg PC-re? hát kötve hiszem, hogy megélnének abból ha 3-4 évente tervezniük kéne egy processzort meg egy videókártyát az új konzolba, legyártják a prototípust aztán mehetnek amerre látnak újabb 4 évre:P de tudodmit? add el a géped amiről éppen netezel, a netet mondd le és máris sokkal több pénzed lesz megvenni a 16-19 ezer forintos játékaidat, csak nehogy azt vedd észre majd, hogy nemtudsz már mit megvenni:P -
#46 nem, nincs pénzünk új videókártyára, de nincs is szükségem 1280-as felbontásra meg anizotrópikus szűrésre mint egyeseknek... és nem is az izgat, hogy mennyit keresnek a szüleid, hanem az, hogy mindent a segged alá tolnak, aztán meg idejössz ugrálni, hogy bezzeg neked ilyen meg annyisok játékodvan hűűűűűű, pc szar...szar...szar -
jimmy127 #45 és hiába tartod többre a pécédet észre kéne venni hogy évente egyre morbidabban csökken a pécés játékfelhozatal felkéne ébredni nyugodtan öld csak a pénzedet a pécédbe csak nehogy azt vedd észre hogy nincs mivel játszani. -
jimmy127 #44 nektek meg arra van pénzetek biztos hogy évente vegyetek új videokártyákat, és miközöd hozzá ha valaki jól keres attól még hogy ti lehet hogy csorok vagytok arról én nem tehetek! -
Derapo #43 Pc Vs Konzol:)
Na erre azt mondom,hogy most adtam el az egyik a "menőbb" pc-m és vettem egy xbox 360-at.
Mert: az x-en nem kell fél évente vga kártyát ramot meg izét cserélni.Mellesleg az x ami tud annyit mint egy mostani top pc,annyiba került mint egy jobb vga.De azért a pc-t sem kell leírni.De azt mondom,hogy már nincs olyan különbség konzol és pc között felhasználási területet nézve. -
#42 hiába nagy a játékfelhozatal, ha a játék meg drága fiacskám... hameg te ennyi játékot tudsz megvenni eredetiben, akkor a szüleidnek biztos jólkereső állása van:P -
#41 na meg ez a szimulátoros duma egy szimulátorral meg kell tanulni játszani mellesleg ugyanúgy a ratyi NFS-sel nyomják a pc-sek is mint a konzolosok csak szerencsétlenkednek a billentyűzettel ha meg a kolinmekré meg isesmik szimulátorok akkor abból is annyi van konzolon mint a szemét egyszer lekéne ülnöd egy xbox elé aztán játszani nem mindenféle buzi adatokkal dobálózni meg grafikával a 17 monitorodon -
#40 na meg ez a grafika mánia ezzel a sírba tudnak kergetni -
#39 mert a FF sorozat is arról szól hogy kell valakit fejberugni mi -
jimmy127 #38 van igazság a hozzászólásodba amit írtál de már megint azt vettem ki hogy ha én nem szeretem a stratégiát hülye vagyok,elmondom neked én nem a pécét utálom csak a pécés játékokat és azt a szarakodást amit nyújtanak ha most megvenném mindegyik pécé alkatrészből a legdrágábbat és a legjobbat 2-3 év múlva egy normális játék már akadozna szagatna hiába jobb a pécé grafikája és többet tud, nekem többet jelent a kényelem nekem nem kell telepitenem,bővitgetnem,cserélgetni az alkatrészeket a gépembe inkább berakom a játékot és játszom azért is szeretek konzolon játszani, mert sokal több játék jelenik meg rá és az írányitásuk is elég jó,abban viszont egyetértek kurva drága egy konzolos játék, hddtévét meg nem fogok venni leszarom a grafikát, a játék felhozatal a legfontosabb nálam egy konzol választásakor,szóval ezért a szarakodásért nem szeretem a pécés játékokat inkább veszek nextgen konzolt drága játékokal nekem többet ér a kényelem. -
lazsi #37 Ennyi erővel a konzol meg verekedős autós mászkálós és vége. Most nem azé, lehet h konzolra sok autós progi van, de a nagyrészük arcade szar, kevés a szimulátor. Amúgy a teljesség kedvéért ilyen gamék vannak pécén:
fps, stratégia, rpg, moorpg, kaland, autós, szimulátor.
Az h te utálod a stratégiát az azt mutatja, hogy a konzol tökéletes neked az olyan "kreatív" játékaival ahol a max tudás abban merül ki h hátraszaltóval rúgja fejbe az egyik karakter a másikat, vagy az hogy autóval mész 300zal és akkor jön a hajtűkanyar és akkor a pálya szélével beveszed a hajtűkanyart 200zal me ugye autó az nem törik...
stratégiához meg rpghez ugye ész kell, fpshez meg szimulátorhoz tehetség, egyedül a szarrányomkodom a kontrollert című verekedős meg ugrabugra játékokhoz van elég IQ-d.
Nekem amúgy a fő problémám az a konzollal, hogy a jelenlegi netes játéklehetőségei a béka segge alatt sincsenek, valamint az, h kurvadrága egy nextgen konzol hdtvvel meg játékokkal. Me ugye sima tv-n szarul néznek ki a játékok, meg ugye ps3ba blueray lessz amihez a lemez meg író ára az egekben lessz, meg csippeltetni kell, aztán utána meg ha elbaszódik akkor a forgalmazó elküld a picsába mert csippeltetéssel bukod a garit... -
#36 Sokat ittál? Vagy talán valami kábszer? mer hallucinálsz :) ott írtam hogy vennék konzolt ha történne pár változás a konzolokon, és több játék lenne rajtuk ami érdekel, dehát nincs változás ezért maradnom kell a pécénél amit rohadtul utálok újítgatni. -
jimmy127 #35 igen te szereted a stratégiát és mindenki hülye aki nem szereti a pécét,bort iszol vizet prédikálsz! -
jimmy127 #34 te meg a konzolokat utálod és nagyképű vagy!ja és mindenhol okoskodsz hoki gyerek! -
#33 Mármint úgyértem konzolon próbáltam a pöcköt... -
#32 Akkor rossz megfigyelő vagy. Én pl szeretem a stratégiai játékokat, de HP-t útálom, LOTR semleges, SW elmegy, barátokkköztöt is nagyon útálom, és a wowot is. És jópáran gondolják hasonlóképpen :) -
#31 Kipróbáltam, nincs igazad, de a felfogásoddal is van egy kis baj, HA PONTOS, FINOM IRÁNYÍTÁS KELL, AKKOR KORMÁNYT HASZNÁLOK AZ AUTÓS JÁTÉKOKBAN remélem érthető volt. Mégegyszer mondom, hogy a kormány nagyon jól használható a szimulátorokban, máshoz tökéletes a billentyűzet, nem kell retek pöcök MERT NINCS SZÜKSÉG RÁ NEM LEHET VELE JOBBAN JÁTSZANI. -
#30 azt figyeltem meg akik szeretik a stratégiai játékokat azok:
- megnézik az összes szar filmet és szeretik is HP;LOTR;SW barátokközt stb . mesevilágba érzik jól magukat
- nnnna WoW az meg egy külön világ azok a leg zombibbak -
tehen_m #29 -
#28 ne erőltesd, azt a 3 büntetőpontodat is a PC-gyűlöleted miatt kaptad. Inkább ne gyere többet az SG-re és menj mártölkombátozni meg grántúrizmózni, míg mi kényelmesen egérrel UT-zhetünk vagy COD2-zhetünk, a stratégia, meg a hsz-eid alapján nem neked való, ahhoz némi logikának is lennie kell, de látom az nálad hiánycikk:P -
jimmy127 #27 "egér nélkül nevetséges" pedig egy csomo fpst pl:half-life 2,far cry,halo 2 stb. egér nélkül is tök egyszerűen lehet írányitani.stratégia,fps,rpg ki is merült a pécé fogalma szóval erről ennyit. -
kev #26 Igen..de jó is volt amig volt AMIGA.
Sok mai már nem is tudja milyen szuper kis masina volt ez.