Harc indul a finn fájlcserélők ellen is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez az amiért nem fizetnék...
Az audio CD-vel még kaptál valamit, ami azért több mint egy MP3. Az internetes "legális letöltõheleyen" meg kapsz egy másolhatatlan ócska minõségû szemetet, teljes áron, amit kis szerencsével még az MP3 lejátszódra sem tudsz átmásolni...
Neurotoxin, DVD?
éspedig miért?
hogy legyen rajta xtra az együttesedtõl?
valszín téged ez érdekel, engem viszont az hogy tudjak válogatni sok zene közül és ne kelljen cds hülyeségekkel bajlódni.
Na mind1, tudom úgyse fogjuk egymást meggyõzni az igazunkról szóval a vitát ezzel be is fejezhetjük.
Képzeld, van, amiért képes lennék pénzt kiadni(ill adok is pl😄VD), de sajna itthon nemkapható semmilyen formátumban!Az ebay-rõl meg nem szeretnék vásárolni! Mit tehetek ilyenkor?
Hát elindítok egy klienst...
Szóval szeretem ezt a gondolkodást<#puszi>#puszi>
Hiába van 99,5 % eredeti CD-t, nekik az fog fájni, hogy miért nem eredeti az a 0,5% is.
De ha te így érzed jónak, pénzeld bátran az ellenségeidet !
Nem lenne ez a véleményem ha a kiadók és bérenceik nem csinálnák ezeket a mérhetetlenül gusztustalan akcióikat...
semmi kiadó, stb költség! akkor igen ... nem szponzorálnék soha az életben olyna lobby-t, amit a kiadók nyomnak a politikába, miután szerencsétlen otthoni juzereket terrorizálva probálják meg a bevételeit növelni...
Aki CD-t vesz, magára vessen, amikor kimegy az mp3kommandó ...
Forza.
Ezek után elvárható hogy a korrupt gec.i politikusokat minimum karóba húzással, a büdös tolvaj cigányokat meg kerékbe töréssel büntessék.
Nehogy má pont õk üljenek nyugodtan a lopott számítógépeik elõtt.
Most nehogy azt mond, hogy használsz/használnál ilyet<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
és utána mehetek cserélni a CDm a lejátszómban mert ugye a gép nem játsza le az eredetit...
És ez a jobbik eset, mert mivan hogyha a cdn csak 1-2 fasza szám van? akkor számonként fogom cserélgetni a CDm? Hát ...t a ...be! Furcsa hogy a kiadók itt szívóznak mikor már kezdenek megjelenni a legális mp3letöltések, elviselhetõ áron...
na de most komolyan mekkora õrültség már ez, én akkor sem fogok boltban venni zene cd-t, mer 15 zenébõl csak 1 van rajta ami tetszik, akkor meg minek?
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Börtönnapló 1. hét Hétfo Bevittek az elozetesbe. Van itt néhány nagydarab, tetovált rab. Foleg gyilkosok és rablógyilkosok. Elmondtam, hogy nálam találtak egy másolt Corel Draw-t. Elsápadtak, majd tisztelettel arrébb húzódtak. Az egyik felajánlotta, hogy szívesen kitisztítja majd a cipomet, ha igényt tartok rá. Talán nem is lesz itt annyira rossz.
Kedd Beszélgettem a cellatársaimmal. Az egyik gyilkos elmondta, hogy 5 évet is kaphat, de lehet hogy 3 év múlva szabadon engedik mert hirtelen felindulásból ölt. A másik ittasan elütött egy asszonyt, 3 évet kaphat, de lehet hogy 2 év múlva elengedik, mert a no szabálytalanul közlekedett. Mondtam, hogy a másolt Corel Draw miatt 8 évet is kaphatok, de lehet hogy leviszik 7 évre, mert a saját gyári p
példányomról készített biztonsági másolat volt.
Szerda Ma kihallgattak a rendorök. Azt mondták, bizonyítsam be az eredeti CD-vel hogy a Corel az enyém volt. Mondtam hogy a Corel 2, amit nálam találtak, csak diskeken jelent meg, ezért is másoltam CD-re.
Azt mondták ne próbáljak trükközni, ok okos rendorök, "Mink to-vább-kép- zé-sen is vó-tunk" (így mondták) és tudják, hogy minden program CD-n jelenik meg. Végem van.
Csütörtök Kínozni kezdtek! Behoztak egy számítógépet, a hóhér a szemem láttára leszedte róla a Linuxot, és felrakta rá a Windowst! Péntek Tovább kínoznak! Arra kényszerítettek, hogy Windows 95-öt telepítsek! 3, 5"-es diskekrol! 2. hét
Hétfo Miután látták, hogy nem török meg, magánzárkába tettek. Nem én vagyok a zárka elso lakója. Van itt egy falhoz láncolt csontváz, a kezében néhány Polimer kazettával. Manic Miner, Jetpac, The Hobbit, ilyesmik vannak ceruzával ráírva. A falra valaki körömmel néhány Photoshop serial numbert kapart. Az utolsót már nem tudta befejezni...
Ma éjszaka megjelent a csontváz szelleme. Dömötör Flatline a neve. ZX Spectrumos kazettákat másolt dupla kazettás magnón, ezért zárták el, aztán itt felejtették és éhen halt. Azóta itt kísért.
Kedd Bejött az ügyvédem. Azt mondta, a szerzoi és a szomszédos jogok megsértésével vádolnak. Megkért, áruljam el neki, mit szereztem a szomszédomtól és mivel sértettem meg a jogait. Nem tudom, hogy az ügyvéd mennyire felkészült a témában, de rossz eloérzetem van
Szerda Elkészült a szakértoi jelentés. Egymillió forintos anyagi kárt okoztam a másolt programok szekrényben való tárolásával, további kétmillió forintos erkölcsi kárt pedig azzal, hogy ezeket a gondos munkával készített programokat csúnya, összefirkált CD-ken tartottam.
A szakérto szerint a lopott könyveloprogrammal akár a maffiának is könyvelhettem. Ha nem tudom bebizonyítani, hogy ezt nem tettem, leültetnek. Hogy lehet bebizonyítani, hogy valamit az ember nem tett meg?
Csütörtök Olvasgatom tovább a szakértoi jelentést. Az Adobe Acrobat-ot 15.000 forintos kárként sorolta be. Ez egy ingyenes program, de a szakérto odaírta mellé, hogy ha nem az lenne, szerinte én akkor is elloptam volna, ezért tüntette fel kárként.
A szakérto talált néhány bitet a winchesteremen, ami ot távolról a Windows Notepad utolsó néhány bájtjára emlékeztette. Azt írta, ez alapján biztos hogy loptam a Notepad-ot is, a Windows-t is, és ha magamnak loptam, akkor biztos másoknak is, ezért a kár mintegy 50 millió forint. Egy freeware játékot álcázott szövegszerkesztonek minosített, mert hosszas munka után rájött, hogy a toplistába be tudja
gépelni a nevét.
Péntek Kopogást hallottam a zárka falán. Rájöttem, hogy valaki a Linux kernel binaris kódját kopogja. Válaszoltam neki, és most hexaban kopogva beszélgetünk. O is CD-k miatt ül.
Smiley-kat hogyan lehet hexadecimalisan kódolni? Egyre többen szállnak be a kopogós levelezésbe. Most már levelezési listaként kopogunk. Dömötör lett a mailer daemon.
Elnézést a Sorokért:)
itt meg akkor kapcsolnak le, amikor akarnak (ha az isp lesz olyan rendes, hogy kiszolgáltat mindent)
aztán egyszer hajnalban rádrúgják az ajtót, és visznek mindent (included you)
szép jövõkép :C
shit happens
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A fotókat szón kicsit elcsodálkoztam...
Akkor most mi van ? Majd elítélnek, mert megnéztél két Britney képet, azért is fizess, és vegyél inkább falinaptárat...
1000 db különbözõ JPG, okzott "kár" 1000 millió....
De ne sokat nézegesd a boltban, mert az is illegális... Komolyan egyeseknek teljesen kezd elszállni az agya...
Akkor majd legálisan csakis reklámoldalakat nézegethetünk, azokat is kizárólag képek nélkül...
ui: kellemes ünnepeket😊
Elnézést a Sorokért:)
<#email>#email>
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
egyszercsak berúgná az ajtót 6 könyvkommandó, hogy 2 év börtön,
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ha te sem tudod, akkor mibõl gondolod, hogy nem a valóság van az ábrán... Ja és nagyüzemben a cd-t nem írják, hanem "nyomják"
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a 300 Ft gyártás ?? Mi kerül nagy tételben egy CD gyártásán, és írásán 300 Ft-ba ?
Már otthon is max 100Ft, és akkor drága a CD, szóval max 50 FT nekik is.
Aztán 100Ft design ? Miért is kültenek olyan sok pénzt designra ?
Ha több CD fogy, akkor a Design kölcség is arányában kevesebb lesz, tehát több lesz a bevétel.
Ha meg nincs elég CD eladás, akkor meg nem a legdrágább Design tervezés kéne rá (szerintem)
Ezt is nagy mértékben lehetne / kéne csökkenteni
A terjesztési díj alatt pontosan mit is értenek ?
Hisz |ÕK| a terjesztõk.
800 Ft Studió ÉS (?) marketing költségek ?
A kettõ nem egy kategória, ez is csúsztatás! Miért nem adják meg melyik mennyi ?
540 Ft nyereség ? Hm ezt végig számolva, elég nagy.
Ha belegondolunk, akkor a CD minden költségét már leszámolták, az összes munkabér, esztöz, fizetett betegszabadság már benne van a többiben, akkor egy ilyen piacon (ahol csökkennek a CD eladások) Minek ekkora nyereség ?? Ennél kissebb lenne a reális.
A másik két szám meg matematikailag adott.
Ha a többit csökkentenék, a másik kettõ is csökkenne.
Szerintem ez az ábra szép, meg jó, hogy a tömeget beetessék, de szerintem nagyon nagyon sok csúsztatás és nagyon érték van benne, mint kéne.
ui.: Boldog Karácsonyt mindenkinek
(Asva, Artisjus, és BSA mentes karácsonyt mindenkinek)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
a dc++, a torrent, az edonkey szerintem neki kínai <#wave>#wave>
milyen jogcímen szedik be ezek után tõlem a CD/DVD mem. kártya, meg még a franc tudja hol a JOGDÍJ illetéket???
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
én meg talán addig nem siratom meg szegény csóró kiadókat...
Mint olyan itt a károkozás ténye hol valósul meg? Ami lemezre kiírom az a kiadóé? Nem. A nyomtatóm a kiadóé? Nem a Netet a kiadó fizeti? Nem. Hol jön itt képbe a kiadó? Ha nem tudnám letölteni, 9ropiért soha a büdös életben nem fogom megvenni, mert vannak elveim... Akkor mirõl beszélünk? Vagy te is kiadó embere vagy, vagy téged is megetettek a baromságaikkal, de nagyon remélem be fogja õket valaki perelni nyilvános dezinformálásért...
Sajnálom õket, igaz hogy se zenészt se producert stb nem láttam még trabanttal szaladgálni meg párszobás lakásban lakni...
viszont olyan szinten pénzéhesek hogy az már szánalomas...
Egyet se kaptak el.
Akit meg véletlenül elkapnak, mert éppen akkor esik el a biciglivel a rendõrség elõtt amikor telefonálunk, az meg kap egy ejnye bejnye/de rossz fiu voltál-t
Ezeknek kellene kapásból/automatikusan, a megfogásukkor adni, vagy 30-60 nap letöltendõt. Egybõl csödbe mennének a lakatgyártok.
Itt meg már pár zene letöltése miatt évekkel riogatnak. Pedig ebben az esetben NINCS kézzel fogható anyagi kár. A gyakorlatban azt is bizonyitani kellene, hogy aki letöltött 1-2 MP3-ast az tényleg meg is vásárolta volna.
Ja igen, ha nem tetszik a megvásárolt zene, akkor visszavihetem a boltba 3 napon belül? Valószinûleg úgy kivágnának, hogy anyám fogna meg a kapuban.
Összomlás c. film elején a koreai boltjában... Érdemes megnézni. Nekem ez jut eszembe mindig... 😊 (Ki a tolvaj?)
Ezen az alapon az is mocskos tolvaj aki elolvas egy kölcsön könyvet, vagy netán könyvtárba jár. UGYE AZ IS LOPÁS ?... Venné meg a rohadék 10000-ért az eredeti könyvet, hogy képzeli ???
Mi a különség egy könyv, zenemü vagy film között ? Semmi ... Ha nem veszed meg, a kiadó sziv annyi... Sõt aki rádiót hallgat az is nagy szemétláda bûnözõ, mert többször hallja az "egyszerhasználatos" slágert és még idõ elõtt ráun, aztán nem veszi meg a CD-t....
Tönkrement a CD-s bolt. ÉS ??? Tönkremennek a cipészek is, mert olcsó lett a kínai cipõ, mégsem sírnak, sõt tönkremennek a gazdák is mert 500%-ot akar mindenki keresni a munkájukon.
A Taxisokból is sokan tönkre mennek, pereljék az utasaikat ? Vagy sírjanak, hogy megszûnik minden taxi, ha nem utaznak eleget az emberek taxival ?
Pont CD kufárt sajnáljuk ?... Ne haragudj, de nem fogom, boltoljon mással, ha máshoz nem ért...
Elhiszem hogy el vannak keseredve a kiadók, de minden más szakma tudomásul veszi , ha nem megy neki tovább a bolt, és próbál más után nézni, õk persze nem, akár embereket is ölnének, csak legyen meg a pénzük...
Egyszerûen nem értem, hogy miért várjátok , hogy az emberek becsületesek legyenek olyanokkal, akik szemmel láthetóan az arcukba hazudnak, és még fenyegetik is õket, közben sírnak, hogy kevés az 500% -os haszon CD-nként...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Adják mindenütt 2000 ért, akkor nem lenne semmi baj 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Nagy Ferenc - Bûnösnek találtuk 19 rendbeli Csárli mp3 -ak letöltéséért
Kiss Miska - Bûnösnek találtuk 73 rendbeli Megasztár mp3 -ak letöltéséért
Godoni Gida - Bûnösnek találtuk 2 rendbeli "Pong v1.0 Comondor 64 version" letöltéésért"
Ez valami vicc, vagy mi? Már bocs, de alapítani kellene egy kissebbséget, aminek az lenne a neve, hogy az Internetes közösség, és ilyenkor rasszizmust kiáltva kellene visszatámadni. Rögtön lenne nemulass. 😄
Starcraft + Diablo III - esemve
Közben ha K. Gazsi legyikolja a fél falut, arról még azt sem szabad megemlíteni, hogy netán nem hófehér a bõre, nemhogy a nevét leírni, mert az már égbekiáltó rasszizmus... Nem tudom hogy a VALÓDI bûnözõk, zsebesek, autótolvajok, gyilkosok, garázdák ellen miért nem lépnek fel ilyen agresszívan, és szinte meg sem elmlítik, hogy foglalkozni kellene a problémával.
A kormányoknak miért ekkora érdeke , hogy a szerzõi jog mindenek felett be legyen tartva ??? Csak egy oka lehet : valakik valakiknek nagyon sokat fizetnek ezért...