Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs, de hogy kell feltenni, mert nekem nem ment
install
1.2 patch
és crack?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

tasakos
akkor abból a párszász helybõl adj eggyet,mert én itt nem találom at 1.2 patch seriálját

Ennyi! :)

Faki
Úgy néz ki a multija nem havidíjas: multi info

Meg a neten is fent van párszáz helyen...

Why so serious?

olvassatok már vissza! most írtam le vazze!

Hy.
Ezen a konfigon elindúlna a játék::
AMD Athlon XP 2400+
1 Giga RAM
XpertVision GF 6800GS 256 megás kártya

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

ZaJanga
nagyon szép a zenéje!most kezdem remélem a gém is olyan jó

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

tasakos
Hi all! Leszedtem az 1.2 patch-et,hogy kell elindítani mert nem tudok továbblépni a serial kérésen??

Vki aki megcsinálta írja le légyszíves hogy kell.
Köszi elõre is!

Ennyi! :)

Nem véletlenül raktam spoilerbe...

Why so serious?

miért kellett leírnod? így már nem is kell a gém:/ 😄 xD

A francba! Részletek lentebb. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mindenféle képeken feltûnõ aranyos csajrol sajnos kiderült, hogy õ az elrabolt hugica. Kár. Pedig reméltem, hogy lehet majd "barátkozni" vele. De így akkor nem. 😊

Why so serious?

Voltan
Hogy lehet varázsolni benne? A legelején tudtam a jobb gombbal, de már nem megy...Hogy kell?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nekem legjobban a diablo2 futott<#idiota>

Az rzr-2wds.iso tartalmaz francia és német nyelvû videokat az install könyvtárban. Egy ISO szerkesztõ programmal (pl.: Ultraiso) megnyitod az iso-t és ezeket a videokat kitörlöd (én az intro5 nevezetû videokat meghagytam), majd mented az isot (ha van helyed, akkor más néven, a biztonság kedvéért). Ezzel kb 700 MB helyet nyersz, így már nyomhatod DVD-re. Nekem ez így mûködött, bár túl sokat még nem nyúztam a játékot.
watto
hali
ilyen gépen menne közepes grafo?:
pentium 3.0 GHz
radeon 9600XT 256mb
1Gb ram

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Érdekes, mert nálam jobban fut mint a gothic futott. Pedig ez maxon van az meg nem volt.

Why so serious?

Mr_no_NaMe
Nemtudom itt mi a franc folyik, de ha megszakadok se megy 20 fps fölé a gamma...a gothic hármszor jobban futott (kb 3-4 buggal találkoztam benne) ismétlem TELLJESEN MAXON
Nyugodtan tessékcsak leszedni!
Szerintem a gothic 3 szebb. Ez viszont jobban fut. Sokkal jobban. 😊 Egyébként nem rossz játék, elég hangulatos meg úgy fest története is van /ami a gothic 3nak nem volt. 😊/. Egyelõre elégedett vagyok vele.

Why so serious?

Johnny23
Nah végre fut nálam is (1.2-es patch)<#vigyor2>

...sztetek akkor Gothic 3-nak szebb a graf-ja, érdemes 1általán azt is leszedni? Csakazért mert azt sem láátam még,de ha ugy akad,akkor felejtõs a 9800pro-mon<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Casper007
Hm, de hülye vagyok. 😛 😛

Hello World!

nem értem az embereket! 4 hasz-t miért nem bírnak visszaolvasni,mielõtt kérdeznek?????

most írtam le a minimumot,ennyire hülye nem lehetsz!😄

Azt nem értem miért mindig a jó játékok felrakásával van a gond?😊
Nem bírjak csak ugy megcsinálni install, play és menjen😄

wedge31
Tedd fel az 1.2 pecset már van hozzá crack az állitolag javitja az atis problémákat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Casper007
Én segítenék, ha tudnék, de még nincs is meg a game. Csak úgy együttérzésképp. 😛

Hello World!

Gothic is elég jó szerintem RPG téren, öszetet de nem adja visza az igaz, az eredeti RPG élményt.
Na senki se tud segiteni?😞

Casper007
Hát igen, mivel a hagyományos RPG-t többen játszák. Ott van pluszba a kalandmester. Ott már alapból megvan a társaság, ugyan nincs vizuális kép, de a társaság kárpótol, beleéled magad. Bár az oblivion nagyon megközelítette az asztali RPG-ket.

Hello World!

ÉN?😊

Casper007
Csak megkérdezem, hogy a következõ konfiggal fut a Játék?

ATI RADEON 9100 128 MB
1 GB DDR RAM
Intel celeron 2,4 GHz

csak megjegyzem, hogy az annyira szidott Gothic 3 elindult, szóval reménykedem, hogy a TT is el fog.

Hello World!

olvass tovább.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Hello.
Felraktam a game-t, 1.1-es patch-et és megy is, csak mikor már megszerkeztetem a karakterem és elinditom kilép.Valaki nem tudja mit tegyek?

wedge31
Nem tudsz olvasni azt írtam " már-már " tökéletes rpg számitogépre nem létezik és nem is fog soha még csak a közelébe se érni az igazi aztali rpg-éknek.

nah mivel nem segítettetek a minimum konfigban,ezért leírom😄:
512mb ram,2ghz-s cpu,és 128mb-s kártya,2.0-ás shaderrel vagy mivel😊

Voltan
Akkor már inkább a Fallout.

Voltan
Jaja. ha én azt mondom Gothic, akkor csak az elsõ két részre gondolok. A 3 egy röhej.

Faki
Obli távol áll a tökéletes RPG-tõl. Ami karcolja a szintet az a Baldur's Gate.

dante3
Gothic3 egy optimalizálatlan bughalmaz! Nekem ez a game ezerszer jobban tetszik!Izlések és pofonok! Egyte értek veled!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

b-type
Kicsit olyan mint a Divine Divinity 3D lenne.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wedge31
Való igaz az oblivion a profizmusával szinte már-már a tökéletes rpg, ha valaki annál jobbat vár az tul magasra teszi a lécet.
A G3-ról inkább nem írok semmit a topicjában már kitárgyaltuk de ez a játék messze profibb munka mint az.

nem tudja valaki h lessz-e hozzá magyarosítás?

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

dante3
Most érdemes ramot venni, nagyon alacsonyak az árak!
Szeptemberben vettem a két giga 800-as corsairt 65000-ért,most meg 32000ft!<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mr_no_NaMe
Úgy nemszeretem ha egy játékot nagyon szépnek akarnak beállítani meg a hdr lightning meg a kurva mûanyag látszat azt közbe amin meg rajta van az effekt az meg ronda...Inkább az egész játék legyen régies grafikájú és ne ilyen..áh...utálok egy rpgre ilyeneket mondani hogy szar a grafikája...de manapság már divat undorító grafikával és full optimalizálatlan játékokat megjelentetni...asszem uninstall
Gothic 1-2 grafikája jobban tetszik (nem kötekedek, tényleg így van)
Voltan
Lehet. Úgyis akarok venni még 512 Ram-ot. Ártani biztos nem fog. 😄

Egyébként elsõ blikkre nem tûnik rossznak a Two Worlds. Nem egy Oblivion, vagy Gothic, de azért kellemes meglepetés.
Csak azért ezt a harcrendszert (?) beharangozni forradalminak, meg nagyszerûnek???

dante3
Nem tudom nálatok mi van, nálam f@szán megy semmi akadásés szép is, pár buggal találkoztam, de nem vette el a kedvem a játéktól!<#smile>

Mr_no_NaMe
Úgy se változik semmi :S
Eh az a poén hogy a Gothic 3 nekem telljesen maxon játszhatóan ment...igaz csak ps 2.0 de azért mégiscsak na...
wedge31
Lehet,hogy a ramm miatt akad, nálam 2GB van.A gothic 3 is ugrásszerüen gyorsul több memoriától.

hát, öhömm... nekem a gothic 3 gyorsabban ment, mint ez... és itt is vannak bugok. Vhogy nem jön be annyira a game, sok minden nincs rendben vele. És ezért idegeskedtem egész délelõtt az elindítással, aztán a kiírással. Jó mi? De el fogok játszani vele egy darabig... ha meg letörlöm, akkor majd egy új videókarival felrakom 😊
egy AMD64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ram,Geforce 6600 as gépen h menne?? elsõsorban a kártya miatt vagyok rá kíváncsi értelemszerûen,meg írtátok,h nem vmi jó a skálázhatóság. elõre is kösz a választ.
Voltan
Hogy a fenébe? Nekem 7600 GTm van, és maxon igencsak döcög...

Grove4
Mi a minimum konfigja?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"