Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
install
1.2 patch
és crack?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ennyi! :)
Why so serious?
Ezen a konfigon elindúlna a játék::
AMD Athlon XP 2400+
1 Giga RAM
XpertVision GF 6800GS 256 megás kártya
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Vki aki megcsinálta írja le légyszíves hogy kell.
Köszi elõre is!
Ennyi! :)
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ilyen gépen menne közepes grafo?:
pentium 3.0 GHz
radeon 9600XT 256mb
1Gb ram
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Why so serious?
Nyugodtan tessékcsak leszedni!
Why so serious?
...sztetek akkor Gothic 3-nak szebb a graf-ja, érdemes 1általán azt is leszedni? Csakazért mert azt sem láátam még,de ha ugy akad,akkor felejtõs a 9800pro-mon<#whatever>#whatever>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Nem bírjak csak ugy megcsinálni install, play és menjen😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na senki se tud segiteni?😞
Hello World!
ATI RADEON 9100 128 MB
1 GB DDR RAM
Intel celeron 2,4 GHz
csak megjegyzem, hogy az annyira szidott Gothic 3 elindult, szóval reménykedem, hogy a TT is el fog.
Hello World!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Felraktam a game-t, 1.1-es patch-et és megy is, csak mikor már megszerkeztetem a karakterem és elinditom kilép.Valaki nem tudja mit tegyek?
512mb ram,2ghz-s cpu,és 128mb-s kártya,2.0-ás shaderrel vagy mivel😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A G3-ról inkább nem írok semmit a topicjában már kitárgyaltuk de ez a játék messze profibb munka mint az.
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Szeptemberben vettem a két giga 800-as corsairt 65000-ért,most meg 32000ft!<#shakehead>#shakehead>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gothic 1-2 grafikája jobban tetszik (nem kötekedek, tényleg így van)
Egyébként elsõ blikkre nem tûnik rossznak a Two Worlds. Nem egy Oblivion, vagy Gothic, de azért kellemes meglepetés.
Csak azért ezt a harcrendszert (?) beharangozni forradalminak, meg nagyszerûnek???
Eh az a poén hogy a Gothic 3 nekem telljesen maxon játszhatóan ment...igaz csak ps 2.0 de azért mégiscsak na...