Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Azért sztem próbálj utána sasolni, mert hidd el megéri.
Egyre jobb és jobb a játék (legalábbis eddig).
Tök jók a lények, eleinte a sima reaper egy egyszerû gyík, aztán már vmi rosszabb, végül már tarajos überKrüger.
A pókok detto, eleinte sima bolyhos cucc, aztán már akkora sirály tigriscsíkos pókok jönnek hogy ihaj. 😊
nálam a proci:
-kép 1
-kép 2

Itt meg, ...leparkoltunk

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én már igen. Mondom: cpu burner. kifejezetten arra írták, hogy túlhajtsa a processzort, így ellenõrizhesd a hûtésedet pl. A modern processzorok tönkremenni nem szoktak, mert az alaplapi, vagy a beépített hõvédelem egyszerûen lekapcsolja õket, de nem szeretik a túlhajtást.

Az, hogy egy program az egyik processzorfajtán megy jó, a másikat meg felfûti, az architektúra eltrésébõl simán összejön, ha a programozók nem készültek fel rá. Amirõl beszélünk, az pl egy 64 bite AMD, 32 bites XP-vel. A 32 bites Inteleknek kicsit másképp néz ki a belsejük és az utasításkészletük is. A kompatibilitás csak hasonlóság de nem azonosság...

Az, meg hogy 20 éve játszik valaki a PC-n, hadd ne legyen már mérvadó azzal szemben, hogy több mint 20 éve üzemeltetem (építem, tervezem, javítom, oktatom) a különbözõ géptípusokat és használóikat, mint jeleztem: ZX81-tõl (8 bit), a PC teljes vertikumán (XT-tõl 64 bitesig), a középgépek (PDP-tõl AS400-ig) és az IBM nagygépek több családjáig.
Mindegy, hagyjuk. a lényeg: szarul megírt program nem csak "szaggatni", hanem processzort fõzni is tud...

De piros a színe , milyen skill kell hozzá? Hogy lehet aktiválni? (megjelenik automatikusan lent a slotban?)
a bombák gyakorlatilag egyszerhasználatos csapdák.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

ritka az olyan, azért vannak a védelmi mechanizmusok.

más procija van.
a processzor a megírt programot nem c, delphi, vagy hasonló magas szintû nyelveken hajtja végre, hanem lefordítja magának assemblyre. ez a nyelv nagyon hardverközeli, egyszerûségét tekintve egy abakuszhoz hasonlítanám. vannak pálcákra felfûzött golyók (bitek), amiket lehet jobbra-balra tologatni, levenni, hozzáadni a rúdról. ez egy nagyon leegyszerûsített kép róla, ennél egy proci mûködése azért némileg bonyolultabb (pipeline-t, utasítás és adatcache-t hagyjuk), de szemléltetésnek jó.
a dolog már elkezd ott bonyolódni, hogy a procik utasításkészlete gyártónként és családonként is eltérhet.

wedge31
Megjegyezném,hogy 20éve tolom a játékokat és még olyan játékal nem találkoztam ami tönkrevágná a procit valami gebasz lehet a gépedel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hogy kell a bombákat használni?
zsirfecske
de akkor másnál mért megy hibátlanul ez a szarul megírt program?

Marhamód szeretem a hozzáértõ beszólásokat...

Csak megjegyezném: alig 22 éve üzemeltetek különbözõ számítógépeket, a zx81-tõl az IBM nagygépekig bezárólag. Van némi fogalmam arról, hogyan kell egy PC-nek üzemelnie, amint arról is, hogy mi tud egy processzort felhevíteni. Egy szarul megírt program pl gond nélkül, elég hozzá, ha van benne pár olyen rutin, ami folyamatosan 80% fölött tartja a terhelést. Egy bármennyire is terhelt gép rendes mûködése kiugró csúcsokból és statisztikailag eloszló terhelésbõl áll..

Aki még nem látott processzor "égetõ" programot, az lehetõleg ne szóljon be, elõbb tájékozódjon...

dartonita
Az elso falucskan atsetalsz,ott lesz egy elagazas ahol elmesz balra az elso teleport 'node'-ig.Ott all egy figura,akitol kapsz egy teleport aktivalo kavicsot es megker ra,hogy a vilagban talalhato teleport helyeket aktivald szepen.Ehhez nem kell mast tenned,mint kozel menni-az felvillan-es azonnal hasznalhatod is oket ezek utan.
Lesz egyeb modja is a teleportnak,szinten kuldivel,de arra ra fogsz jonni.

Omega888
Valaki le tudná irni nekem pontról pontra hogyan kell teleportálni a játékban?
elõre is thx

dartonita
Azert ez eleg szomoru :/
Nekem is feltunt hogy nehany osszekutyult potit milyen horribilis aron lehet ertekesiteni,de ez....<#rinya>

Mindenesetre varjunk turelemmel az 1.3-as patchre,remelem javitjak.
(Az elso ora utan a jatek amugy magaval ragadja az embert,ha raerez,akkor nehez abbahagyni.Nekem pozitiv csalodas,annak ellenere hogy gyakran csak kepregeny szintjen mozognak a karik)

No felraktam õket máshová 😊
kep1
és a másik
kep2

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

hmm... hát ez nem sikerült 😞 na mindegy a képek megvannak, majd reggel megoldom

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

dante3
Csak a képek nem láthatók,amúgy minden stimmel!😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Páncél
és a másik:
kesztyû

ez a mai gyûjtögetés eredménye 😊 látszik, hogy harcos vonalom játszom, és ki lehet látni azt is, hogy mi mennyi 😊

URISTEN emberek!!!
ez a jatek kibaszzottul igenytelen!! hanyag es erzeketlen, gyenge az iranyitas. phuuu. sajna sajna.

Hehe! Ilyet az Elder Scrolls III: Morrowind -ben is lehetett csinálni (igaz nem Permament-est hanem a másodperceket átszámolva valós idõben úgy 4-4.5 évig tartott a hatása a potinak <#nyes>)
dante3
Az én karakterem így alakult eddig:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

rotator
Na ez gáz!

inkább le sem írom hogy kell megcsinálni és aki szeretné továbbra is élvezni a játékot,az messzire kerülje el az alkimia skillt!

tugyiti
remélem nem eladtad?!
Meg is ittad? 😊

Why so serious?

remélem most sikerül a kép😊

[url=]lol potion
Oké,azt hiszem a készítõk nem nagyon tesztelték az alkimiát😊Elég érdekes dolgokat lehet kotyvasztani😊Semmi csalást nem használtam hozzá,ez a játék gányasága😊)

b-type
folytatása a #701-s képnek:
1:hihh
2:huhh
2:és háhh
😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hát ööö... azt nem néztem, de sztem max 20-al.. ami nagyon max 😄 belsõ tereken persze más a helyzet, ott általában gyors. Csak hát elég kevés belsõ térrel volt eddig dolgom 😛
Tatyla
hátöööö...
felraktam én is ,hát nem olyan nagy csalódás mint hittem ,megéri szerintem egy kis idöt forditani rá,elég hangulatos igy az eleje igaz a karakterek nagyon bénák meg zavart hogy nem lehet nöi karit csinállni,na mindegy eddig ennyi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A fa azért néz ki úgy, mert a látótávolság le van húzva! így feleslegesen nem rajzolja ki a kilométerekkel távolabbi fákat részletesen, ezzel is nyersz jópár fps-t!

b-type
Nem tom 😊 😞
Elsõ karakternek full harcos indítottam,...eddig nem is volt gond:
-eddig..😊)))
Itt érzem hogy kicsit kevés vagyok, van két ilyen démon, meg egy tulok, sokat kell ugrálni, mert a tulok egy ütésbõl öl, a démon-nál egyet még kibírok.
Szerencse hogy lassúak. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zsirfecske
baromi jól néz ki ez a full fekete cucc, grat 😊

amúgy alchemy-t hol a retákban lehet leghamarabb tanulni? level 21 a mágusom, tharbakin quest-eknél járok és a cipõmben van +7 alchemy, szeretném kihasználni már. köszkösz

watto
mondjuk az a fa nem vmi bizalomgerjesztõ :d

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
láttam már rosszabbat os😄
ígY KB HÁNY FPS-EL MEGY??

hát, "félig élvezhetõ" 😄 Annyira nem hihetetlenül vészes, és textúrákat nem húztam le nagyon... de sztem így nem nagy élvezet
Ja, csak ekkora méretben tudom betenni a képet, mert nem férne fel 1024x768-ban 😛
üdv lenne egy kis bajom...a játék tök jól futott eddig,majdnem max grafon....mostmeg hiba miatt leáll...mi történhetett? Én semmit nem csináltam csak ugy egyiknapról a másikra...valaki segítsen...köszi
watto
te is ilyen gépen játszl???
élvezhetõ?
tudsz dobni egy képet?

a kari miatt lowba fog menni, akadva... nekem is kb ilyen gépem van... Ja, és hozzá kell tenni, hogy így lowban viszont ronda
watto
Intel Pentium 3.0GHz
1Gb ram
ati radeon 9600XT 256mb

Milyen géped van?

Why so serious?

watto
hdr

watto
hy
ennek a játéknak igazából mi a gépigénye????
mer van ahol azt olvasom elég neki 512mb ram meg 2-es proci
van ahol meg azt írját hogy rohadt nagy gép kell hozzá.

nagyon tetszik a képekrõl ítélve a game.
az oblivion ment mindent maxrahúzva 17fps-el és csak a hd--efektet
kapcsoltam ki.

b-type

b-type
<#eljen>

😊
no hogy szó essen egy kicsit a játékról is:
ha valaki egyedi fegyvert, vagy páncélt akar, szerezzen be ugyanolyan típusokat, és rakja egymásra! igen jó eredményeket lehet vele elérni! ja és mielõtt megcsinálná mentsen, mert nem mindig adja elsõre a legnagyobb értéket! és ajánlott a kisebb értéket a nagyobbra húzni, ma egész nap ilyenekkel szórakoztam 😄 "szóval a statisztika szerint..." 😊
a másik meg amire talán rájött mindenki, hogy a ládák nem ugyanazt a cuccot adják vissza, ha visszatölti az ember a játékot. vagyis érdemes a ládáknál menteni, és addig próbálkozni, amíg valami jó cuccot nem ad. amúgy az elsõ 3 nyitásból odaadja a lehetõ legjobb cuccot. egy bizonyos szám után pedig ismétlõdik. persze a legegyszerûbb zárral ellátott ládában ne várjon senki 200as páncélt, vagy hasonlót! 😊
lassan lehetne valami tippek&trükkök fájlt összeszedni 😊

hiba
de ez egy ilyen game rosszul van megirva es szetesik a processzor tole, kilazulnak a labak, kontakhiba lesz, tul nagy aramot vesz fel megsul a foglalatban. ez mar csak igy megy manapsag <#ijedt>

pfej, marhára nem tetszik a játék, unalmas, érdektelen az egész játékmenet, a grafika nem minden, a harcrendszer csapnivaló... törlöm lefele!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

b-type
Kivéve ha teljesen le van véve a ventillátor fordulata 😊)
A tálcán látni hogy fut a játék, a ventillátor full le van tekerve, mert minek.
gond nélkül fut 1600×1200-ben fullban.
Lehet hogy beakaszt vmit nálad, azért teker a proc. Nálam a Process Explorer 50-60-as kihasználtságot mutat.

zsirfecske
nehogymár a játék hibája legyen hogy a proci elforr 😊

nosza! nálam feltételes reflex, hogy még install alatt letöltöm a legújabb patchet a szóbanforgó játékhoz.