Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre jobb és jobb a játék (legalábbis eddig).
Tök jók a lények, eleinte a sima reaper egy egyszerû gyík, aztán már vmi rosszabb, végül már tarajos überKrüger.
A pókok detto, eleinte sima bolyhos cucc, aztán már akkora sirály tigriscsíkos pókok jönnek hogy ihaj. 😊
nálam a proci:
-kép 1
-kép 2
Itt meg, ...leparkoltunk
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az, hogy egy program az egyik processzorfajtán megy jó, a másikat meg felfûti, az architektúra eltrésébõl simán összejön, ha a programozók nem készültek fel rá. Amirõl beszélünk, az pl egy 64 bite AMD, 32 bites XP-vel. A 32 bites Inteleknek kicsit másképp néz ki a belsejük és az utasításkészletük is. A kompatibilitás csak hasonlóság de nem azonosság...
Az, meg hogy 20 éve játszik valaki a PC-n, hadd ne legyen már mérvadó azzal szemben, hogy több mint 20 éve üzemeltetem (építem, tervezem, javítom, oktatom) a különbözõ géptípusokat és használóikat, mint jeleztem: ZX81-tõl (8 bit), a PC teljes vertikumán (XT-tõl 64 bitesig), a középgépek (PDP-tõl AS400-ig) és az IBM nagygépek több családjáig.
Mindegy, hagyjuk. a lényeg: szarul megírt program nem csak "szaggatni", hanem processzort fõzni is tud...
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
a processzor a megírt programot nem c, delphi, vagy hasonló magas szintû nyelveken hajtja végre, hanem lefordítja magának assemblyre. ez a nyelv nagyon hardverközeli, egyszerûségét tekintve egy abakuszhoz hasonlítanám. vannak pálcákra felfûzött golyók (bitek), amiket lehet jobbra-balra tologatni, levenni, hozzáadni a rúdról. ez egy nagyon leegyszerûsített kép róla, ennél egy proci mûködése azért némileg bonyolultabb (pipeline-t, utasítás és adatcache-t hagyjuk), de szemléltetésnek jó.
a dolog már elkezd ott bonyolódni, hogy a procik utasításkészlete gyártónként és családonként is eltérhet.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Csak megjegyezném: alig 22 éve üzemeltetek különbözõ számítógépeket, a zx81-tõl az IBM nagygépekig bezárólag. Van némi fogalmam arról, hogyan kell egy PC-nek üzemelnie, amint arról is, hogy mi tud egy processzort felhevíteni. Egy szarul megírt program pl gond nélkül, elég hozzá, ha van benne pár olyen rutin, ami folyamatosan 80% fölött tartja a terhelést. Egy bármennyire is terhelt gép rendes mûködése kiugró csúcsokból és statisztikailag eloszló terhelésbõl áll..
Aki még nem látott processzor "égetõ" programot, az lehetõleg ne szóljon be, elõbb tájékozódjon...
Lesz egyeb modja is a teleportnak,szinten kuldivel,de arra ra fogsz jonni.
Nekem is feltunt hogy nehany osszekutyult potit milyen horribilis aron lehet ertekesiteni,de ez....<#rinya>#rinya>
Mindenesetre varjunk turelemmel az 1.3-as patchre,remelem javitjak.
(Az elso ora utan a jatek amugy magaval ragadja az embert,ha raerez,akkor nehez abbahagyni.Nekem pozitiv csalodas,annak ellenere hogy gyakran csak kepregeny szintjen mozognak a karik)
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ez a jatek kibaszzottul igenytelen!! hanyag es erzeketlen, gyenge az iranyitas. phuuu. sajna sajna.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Why so serious?
remélem most sikerül a kép😊
felraktam én is ,hát nem olyan nagy csalódás mint hittem ,megéri szerintem egy kis idöt forditani rá,elég hangulatos igy az eleje igaz a karakterek nagyon bénák meg zavart hogy nem lehet nöi karit csinállni,na mindegy eddig ennyi...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Elsõ karakternek full harcos indítottam,...eddig nem is volt gond:
-eddig..😊)))
Itt érzem hogy kicsit kevés vagyok, van két ilyen démon, meg egy tulok, sokat kell ugrálni, mert a tulok egy ütésbõl öl, a démon-nál egyet még kibírok.
Szerencse hogy lassúak. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amúgy alchemy-t hol a retákban lehet leghamarabb tanulni? level 21 a mágusom, tharbakin quest-eknél járok és a cipõmben van +7 alchemy, szeretném kihasználni már. köszkösz
Ja, csak ekkora méretben tudom betenni a képet, mert nem férne fel 1024x768-ban 😛
élvezhetõ?
tudsz dobni egy képet?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Why so serious?
ennek a játéknak igazából mi a gépigénye????
mer van ahol azt olvasom elég neki 512mb ram meg 2-es proci
van ahol meg azt írját hogy rohadt nagy gép kell hozzá.
nagyon tetszik a képekrõl ítélve a game.
az oblivion ment mindent maxrahúzva 17fps-el és csak a hd--efektet
kapcsoltam ki.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
-még egy kicsit hátra..még egy kicsit hátra..
-naplemente, én és a malacom.<#zavart1>#zavart1>
-pózör..és Bronson nézés
-meló
-ghoul-ék idillibe'
-ebbõl egy kifejezetten nagy saller lesz.
no hogy szó essen egy kicsit a játékról is:
ha valaki egyedi fegyvert, vagy páncélt akar, szerezzen be ugyanolyan típusokat, és rakja egymásra! igen jó eredményeket lehet vele elérni! ja és mielõtt megcsinálná mentsen, mert nem mindig adja elsõre a legnagyobb értéket! és ajánlott a kisebb értéket a nagyobbra húzni, ma egész nap ilyenekkel szórakoztam 😄 "szóval a statisztika szerint..." 😊
a másik meg amire talán rájött mindenki, hogy a ládák nem ugyanazt a cuccot adják vissza, ha visszatölti az ember a játékot. vagyis érdemes a ládáknál menteni, és addig próbálkozni, amíg valami jó cuccot nem ad. amúgy az elsõ 3 nyitásból odaadja a lehetõ legjobb cuccot. egy bizonyos szám után pedig ismétlõdik. persze a legegyszerûbb zárral ellátott ládában ne várjon senki 200as páncélt, vagy hasonlót! 😊
lassan lehetne valami tippek&trükkök fájlt összeszedni 😊
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
A tálcán látni hogy fut a játék, a ventillátor full le van tekerve, mert minek.
gond nélkül fut 1600×1200-ben fullban.
Lehet hogy beakaszt vmit nálad, azért teker a proc. Nálam a Process Explorer 50-60-as kihasználtságot mutat.