2732

• Nyugis
    el kellene már az a kurva FAQ!!!! aki inditotta a forumot megcsinálhatná!!!
  • tunderke1978
    sziasztok gáz van segítség kellene szét vet az ideg mert letöltöttem a two worlds egy lengyel nyelvü változatát ami {hát persze} valami telefonos aktiválást kér.próbáltam rengeteg oldalon aktiváló kódot keresni de semmi.valami megoldás kellene hogy végre tudjak játszani.
    légyszi segítsetek.
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom, anno volt a három aktív slot, betetted és heló, max. a booster karikat pakolhattad alájuk és persze több karit is egymásra pakolhattál, de 99 felett kifagyott végleg a játék.
  • Nyugis
    léáttam olyat, hogy a mágikus "kártyákat" berakhatom a karakter "kezébe". sőt volt olyan hogy egymásra rakhattam több azonos tipusu kártyát. ennek van értelme? és mikor érvényesül a "varázslat fokozo kártya", ha lent van a karakter alatti mezőben, vagy ha az is fel van téve a karakterre?
  • Sir Quno Jedi
    Mindent kell, mert pl. kellhet gyógyítás és max. HP tuningolás. Amúgy a többi mágiasikola max. támadóvarázslatai is nagyon durvák (jégeső, meg villám vihar stb.), de lekjobb a meteor, az takarít. Max. boosterkarikkal csak szépen sétálgatsz és mindenki meghal...

Idézett lények régi verziókkal fikák, mert nem csinálnak szart sem, csak ott ácsingóznak ahova idézted, de állítólag az új patch-ekben ez már javítva van, úgyhogy azokat is lehet próbálgatni, de felesleges.
  • Nyugis
    nem tudm.. nem csináltam még mágust csak szertnék, és fogalmam sincs hoghy ott kell -e valami még.. és az összes mágia iskolát tuningolni kell, vagy csak a "tüzet"?
  • Sir Quno Jedi
    Semmi, minek neked védelmen, hp-n, zárnyitáson és mágiasikolán kívül BÁRMI mágussal?! (neméti)
  • Nyugis
    és mik azok a skillek egy mágusnál amik fontosak lehetnek a tüz levegő iskolákon kivül? gondolom zárnyitás esetleg és még mi?
  • Sir Quno Jedi
    Skill-ekből meg csak olyan ami véd/HP-t ad, meg a mágus iskolák maxra.
  • Sir Quno Jedi
    Ugye ha mágus, akkor csakis arra kell tenni a többit lehet italokkal és alkímiával/tárgyakkal növelgetni, hogy rádmenjenek a megfelelően nehéz vértek.
  • Nyugis
    elnézést kérek, nem ez volt a cél! ;-)
    ez amolyan easter 'egg! :D

van valakinek konkrét infoja arrol, hogy mi kell egy jó mágusnak? mire kell pakolni és menniyt?
  • totya4
    Nem tudom miért kell magyar nyelvű screenshotokat nyomni, ezzel csak idegelik a népet :)
  • Hronin
    Harcosként 6 képzettséget maximalizáltam: Alchemy, Lock Picking, Balance, Strong Hand, Knock Down, Stone Skin. Hetedik képzettségnek jó lett volna a Critical Hit, de ez sajnos bugos az 1.5-ös verzióban és nem működik.

Ha kiválasztottad a végső fegyvered, akkor kezdj el rá Spirit sebzést pakolni, arra ugyanis senkinek sincs immunitása. 10000-es Spirit sebzés felett egy Lava Dragon is csak néhány másodpercig tartott, pedig az tűnt a legkeményebb ellenfélnek a játékban.

• Purga
    Most látom, hogy Kari-ra se lesz még készen...amúgy ez nem annyira rossz hír, bár lehet már rég késő, de hallottam, hogy van készülőben az 1.6-os patch, csak jelenleg tesztfázisban van, nem tudom ez változtat valamin, vagy sem.
  • Purga
    Oké, köszi, csak hirtelen kiesett a cigi a számból, mikor megláttam, hogy magyar!
    A HUNosítóknál követem az eseményeket, csak azthittem lemaradtam valamiről.
    Köszi még1x!
  • Nyugis
    nem még csak tesztfázis van és munka 1000el!!!
    itt találhatsz róla bővebb leírást/infót:

http://www.hunositokteam.extra.hu
    vagy:
    http://gamesmagyaritas.atw.hu/
  • Purga
    Szia! Kijött már a magyarítás ezekszerint?
  • Nyugis
    ilyesmikre gondoltam:

• Nyugis
    kollégák! ki milyen skill elosztással halad a játékban? mutathatnátok (kép beszurással) pár lehetséges oopciot kinek mi jött be, stb.. ;-)
  • Nyugis
    okés tehát a tüzet huzassam fel! rendben van és az attributm pontokat hogy osszam el? gondolom willpoverre szinte mindent!
  • Sir Quno Jedi
    Mindenben, kivéve a nekrót. Főleg tűzre kell gyúrni amúgy a meteor miatt.
  • Nyugis
    és milyen tipusu mágusban utaztál? azt legalább tudod?
  • rotator
    Nekem az Obli nagyon nem jött be, annyira buta AI-val, mint ami abban van (Radiant), még életemben nem találkoztam.
  • Roger6
    Hát ebben lehet valami...
  • Sir Quno Jedi
    Oblivion tényleg jobb, de több pénz, meló és profibb csapat van benne. Nem rossz a Two Worlds szvsz., csak ugye elsikkadt reklám és píz híjján.
  • Roger6
    Az én karakterem nem ilyen tápos, így még vannak meleg helyezetek a játékban, és egyáltalán nem unom. Sokan azt mondják, hogy az Oblivion jobb játék, legalábbis a játékmenetét jobban kidolgozták. Ha végigvittem a Two Worlds-öt, biztosan nekiállok az Oblivion-nak is. Aztán Gothic 3. Van itt játék, csak győzzem végigvinni őket...
  • Sir Quno Jedi
    Arról nem beszélve, hogy régen a HP toló varit egymásra tolva kummulatív hatást értél el, azaz akármeddig feltolhattad a HP-dat jó időre, míg meg nem untad (ész kell csak hozzá). Többszázezer HP-val meg végleg uncsi. Kapod a heccsátokat és csak mosolyogsz hozzá...
  • Sir Quno Jedi
    Arról nehéz lesz, mert hónapokkal ezelőtt már nyomtalanul elűntettem a játékot, minek utána már halálra untam magam a főszál és a sok mellékszál nagy részének végigtolása után (több ágon is, némi visszatöltögetés árán). De azé érdekes volt barangolni benne.

A baj az, hogy a főfőfőfőőőőellenfél is csak 3 másodpercig tartott, pedig totál be voltam szarva előtte, jól nekikészültem, meg minden, aztán csak unatkozva nyomtam a varigombot és vége. Áhhh... Túltápoltam a karimat sajna, pedig elég visszafogott voltam, mások jobban feltápolják.

Bármikor kipróbálhatsz más karit, mert jó pízért visszafejlesztik minden pontodat (akár 85-ön is, csak beletelik egy időbe) és újra elosztva teljesen más karit tudsz csinálni. Így csinálhatsz lovagból íjjászt, avagy mágust, tök8. Persze a skillek megtanulása már szerencsére nem triviális :D.
  • Roger6
    Másodszorra én is valami mágussal (leginkább nekróval) akarom végigvinni a játékot, de előbb érezni akarom testközelből, ahogy a kétkezes kardom szarrá töri ellenfem vértjét, sisakját, valamint fegyverét, így téve harcképtelenné szegény áldozatomat... Csak hogy tudjam, milyen lehetett valójában egy harcosnak/lovagnak régen.
  • Nyugis
    ez jol hanzik kollága! szurjál be egy képet a sikkjeidről had okuljak, hogy hogyan.. érdekel a dolog!
  • Sir Quno Jedi
    Minek fegyó??? Baromság-e!

Csak varibot és harcosmágust kell csinálni. Full vért, max mágia, jó botok, nyerő kártyák. Senki nem éli túl. Besétálsz egy ostromló sereg kellős közepére fényes nappal, álcázás nélkül. Ők rád merednek, te elmosolyodsz miközben rádvetik magukat ezer foggal/karommal és száz fegyver csap/röppen feléd, sámánok/nekrók mágikus energiái próbálnak kifakítani a téridőből... és AKKOR elszabadul a pokol, rájukszakad az ég, a valóság szövedéke felhasad... lehunyt szemmel 5-ig számolsz... aztán csend lesz... síri csend...
  • Roger6
    22.000-et sebzel baszki?! Hát az nem semmi. Mutatsz egy stat-ot a képességekről? Persze csak ha ráérsz.

Nálam mindig 2 fegyver van. Egy Axe meg egy Sabre. Az Axe-nak Cold damage van, a Sabre-nek meg Fire. Így tuti, hogy az egyik sebrésre nem immunis a szörny, könnyebb lenyírni. Főleg csontvázaknál használom ezt, mert ők mindig ezrével jönnek, és általában nem egyfajta, hanem egyben Fire- és Ice csontik is.
  • Roger6
    Köszi a segítséget!
  • Hronin
    Ehhez még annyit, hogy az alapbeállított F7-es quickbar-hoz nem tudsz semmit hozzáadni. Az F8-F9-F10-re tudod rakosgatni a skilleket, varázslatokat, lötyiket.

• Hronin
    A Stun is active skill, ha használni akarod, akkor a skill ablakból egérrel húzd le az ikonját a quickbar-ra.

• Roger6
    Tegnap végre eljutottam a 36. szintre (én ennek is örülök...)! A kérdésem a követketkező lenne: vannak ugye active skill-ek, úgy mint berserk, meg defensive combat, amiket ugye számokkal lehet bekapcsolni. De itt van olyan tulajdonság is, amire nem jut szám, mint például a Stun. Ezt alapból használja a karakter, vagy ennek is be kéne állítanom egy számot, amire aktiválódik? Ha hülyeséget kérdeztem, akkor bocsánat, de valahogy ezt most nem értem.
  • Nyugis
    bezsúrom a képesség tanitokrol a térképet amit Hronin kolléga belinketl Nekünk! ime:

• Nyugis
    arra gondoltam, hogy érdemes lenne- e csinálni egy sajáz forumot ennek a játéknak? érdekelné az itt lévő kollégákat..?
  • rotator
    Jaj, akkor ez olyan, mint a sima Gothic 2, ott is úgy folyt az arany, mintha vízcsapból öntötték volna. :)
  • Hronin
    Mire eljutottam 500-as teherbírásig, addigra nem volt túl sok jelentősége :) Nehéz cuccokat ekkor már nem érdemes felvenni későbbi eladásra, mert így is annyi lóvéd lesz, hogy nem tudod mire költeni.