2732
-
#1891 Ha megveszem eredetiben, akkor a patch-eket crack nélkül feltehetem, ugye? Most ezen gondolkodom... -
totya4 #1890 Fel kell rakni hozzá mindent ami a cd-n van, elvileg fel is teszi ha nem döntöttél másképp. -
#1889 A türelem erény. A patchek nélkül baromi sokat kell várni, hogy végre elinduljon.
Két lehetőség van: vársz, vagy felrakod a legújabb patcheket. -
Slipy #1888 Sziasztok!
Nemrég leszedtem a Two Worlds-öt feltettem de indulásnál elszáll a játék...lefagy és onnantól kezdve csak Ctrl+Alt+Del-el tok kilépni belőle...Mi lehet a gond?
Előre is thx a segítséget! -
M.A.D. #1887 Tudom. És azt hittem annak jött ki az 1.6-osa. Mivel ugye az 1.5 nem akar menni. :) -
#1886 Az meg még régebbi! 1.5.1 van már németül, de csak questeket javít. -
M.A.D. #1885 Ja, ez van meg 3 hete. :) Sorry! Összekevertem a Gothic III 1.5-ös patch-csel. :)
-
M.A.D. #1884 Ritkán nem vagyok képben. Most ez a pillanat volt. -tessék megörökíteni- :) -
#1883 Már napok óta van, és ráadásul nem úgy tűnik, hogy nyelvfüggő lenne. :P -
M.A.D. #1882 1.6-os patch (german) ??? állítólag van már. -
Berv #1881 ez azért megnyugtató, uis pc-re várom :)
Köszi az infót ! -
#1880 Nem, eredetileg a - még készülő - PS3 portot hívták Temptationnek, de most az addon kapta meg ezt a nevet. Jön PC-re és Boxra is. -
Berv #1879 Csak PS3-ra lesz a kieg??? Erről van hír?
-
#1878 Two Worlds: The Temptation 3 új kép -
#1877 jeee! köszönjük!! -
Chewy81 #1876 Hevenyészett fordítás:
"A Temptation egy olyan kiegészítő, ami nagyobb hangsúlyt fektet az elfekre, arra fajra, amelynek csak kis szerep jutotta Two Worldsben. A kiegészítőben új, felfedezésre váró területek, új ellenfelek, (óriáspókok, repülő démonok, stb) is lesznek. Az A.I.-t és az NPC-k viselkedését is fejlesztették, Drak'ar és Oswaroh környezetét pedig újradolgozták. Lehetőség lesz például pajzzsal válaszolni a támadásra, és még sok más egyéb érdekesség is várható. A fejlesztő a Reality Pumps, a "The Temptation" cím egyelőre a PS3 verziót takarja. A megjelenés dátuma 2008 második negyedév." -
#1875 Persze beirhattem volna de abban nem lett volna köszönet mert nagyon nagyon minimál az angol tudásom márha azt annak lehet nevezni!
Q2 2008 a megjelenési határidő. -
#1874 akár már magyarul is beirhattad volna ezt a két mondatot..
De kösz az infot! megjelnési határidő van közzétéve? -
#1873 Info a kiegészítőről!
Two Worlds: The Temptation(ALL) Revealed
Set several years after the original, The Temptation is an addon that will put a greater emphasis on the Elves, a race that played only a marginal role in Two Worlds. The expansion will feature all new regions to explore, new enemies (giant spiders, flying demons, etc.), improved AI & NPC behavior, reworked Drak'ar and Oswaroh environments, actively repel hits with your shield, and much more. Developed by Reality Pumps, The Temptation, originally the name for the PS3 port, is currently scheduled for Q2 2008.
info: Worthplaying.com
-
M.A.D. #1872 bakker! ezt buktam. ahelyett, hogy eladtam volna a löttyöt. nekimentem pár medvének, azt egy idő után visszaállt a sebzés. szóval minden hard megint. :) ami jó, de... -
Berv #1871 most menj, és rugdosd meg a sarkanyt :) -
M.A.D. #1870 Nem egy mentésem van. Mivel kb. úgy 5 percenként mentek 3 slotba. :) -
#1869 Minek ittad meg? Ennyire nem lehettél szomjas. Most jól odavágtál a játékélménynek... -
#1868 Jaja, sok gammában vannak óriási hibák, amik miatt "official" cheatelni lehet, Bölcs ember nagyívből elkerüli ezen cheat lehetőségeket, mert magával cseszik ki és oda az élmény. -
#1867 Basszus akkor mi a faszért használod.Ha ilyen van angyon egyszerű nem kell felhasználni. -
M.A.D. #1866 Utálom a cheat-eket. Lehet, hogy ez az volt a játékban? Így már semmi kihívás nincs.:( -
M.A.D. #1865 No kérem! Nem cheattel...legnehezebb fokozaton és kb. 10 óra játék után (level35) az előbb említett löttyöt megittam. Ja, előtte rátettem az 1.5-ös patchre, a most megjelent 1.6-t.
Hogy kotyvasztottam ilyet, nem tudo, de jó sokáig tartott.
"New potion provides immunity to poison cure all poisoning helas bad wounds (restores 19783829 HP) restores 3143179 Increase -vitality - dexterity -strenght - damage /értékek jó magasak/stb...
Price:236430536
effect will lost 45349 min. 37 sec.
Ezt csak azért írtam ide, hogy valakinek nem sikerült ehhez hasonlót kreálni? Vagy ez egy bug? :(
Megittam, de félek ez majd a végefelé kellett volna. Mert így sebezhetetlen lettem. Illetve nem, csak iszonyat nagy az értéke.
-
#1864 igen, éppen rájöttem.. -
#1863 Simán ráhúzod az invertoryban a jobb oldali lábosra a komponenseket, amit akarsz, aztán ha rányomsz a lábosra, akkor megfőzi neked. -
#1862 a főzetkészitéshez kell valami üveg vagy valami?
vagy mi kell hozzá, hogy főzetet csinálhassak?
az alkimia képességem 3 és még sem tudok valami miatt fötetet konyvasztani!! -
M.A.D. #1861 Akkor ebbe kijavíthatták már azt, hogy egy főzetet eladhattam volna 98989898989 pénzért. utánna már semmi értelme nem lenne a játéknak. Be is linkelem majd milyen főzetet szültem, úgy 8 órányi játék után. -
#1860 nos fent van és tökéletesen fut a game... ;-)
Kérdés: ahhoz, hogy alkimiai összetevőket gyártsak, kell valami üveg amibe beleteszem őket? mert valamiért nem kinálja fel azt a lehetőséget, hogy legyárthassam az anyagokat, holott van alapanyagom, és van alkimiai skillem is.. mit tegyek? -
#1859 reméljük igy lessz! kiváncsi leszek erre az 1,6ra! -
#1858 Na mire elkészül hozzá a magyarítás és elkezdeném a játékot végre már szép és jó lesz :D -
#1857 Ma jelent meg, beletrafáltál!
Várom a beszámolókat! :) -
#1856 leszedhető innen:
http://www.gamershell.com/downloads/init.phppatch: -
#1855 Hm, gondoltam leszedem megint, felraktam rá az 1.5-öt, gondoltam megnézem poénból a netes részt, hátha-alapon, és szólt, hogy van 1.6-os verzió.
Fel is telepítődött. Nem tdom mennyire számít újnak a dolog, gondoltam szólok.
Two Worlds - Patch 1.6
MP Lag issues have been improved
Horse steering improved
Walking under water and not dying -fixed
Inaccessible Cave north of Ashos has been fixed
Friendly fire disabled in RPG mode (players cannot damage each other)
Resurrect spell on players has been disabled
Experience points for killing players removed
Disarming skill disabled against other players
Freezing/stopping spells disabled against other players
MP too much skillpoints generated due to combat stats - fixed
Character developing curve not as steep over level 25.
MP RPG quests given to all, reward splitter between players
HP regeneration slower for max values above 2000
Death strike skill - executable by strike button while in sneak mode.
Critical hit skill fixed (faster animations added)
Allowed damage over 32000
Cap on damage and armor on 99999
Necromancer spells balanced
Magical boosters - effect restricted to 5 boosters.
Stacking potions with different statistics - fixed
Stacking objects which produce too high requirements has been blocked
Objects stacking - objects can't be stacked up if result has higher level requirements than current player level.
Equipment Class cap on 50
When killing in towns - after you leave the town and go back guards will ask you for paying instead if immediately attack you.
NPCs in towns don't resurrect - guardians exploit removed.
Tweaked hi- level monsters balance
Team assault - main monuments 50 times stronger
Barbarian - berserk skill in PvP reduced to 5.
Wing Membrane ingredient added to Helllord
Dragons strike not breakable by player hit.
Chest and wardrobe lock levels improved in multiplayer.
Bomb traps attached to some chests and wardrobes.
Balanced number of lock picks in chests and wardrobes.
Money moved between servers - fixed
Boosters disappearing in Arena modes
Maps D2,E4,F4, MP Tharbakin - missing triangles or flying objects - fixed.
Atmospheric fog for MP towns added.
Enter opens console in SP
Horse steering - stopping horse by back key changed
cloning character when logging on new WarNet server - fixed
chat over open dialogs possible (by F11 chat dialog)
All PVP arenas unlocked from begin -
#1854 király! ,köszönöm, a segítséget!!! -
Hronin #1853 Minél több kártyát raksz egymásra, annál hatásosabb lesz a varázslat ( nagyobbat fog sebezni/gyógyítani, tovább fog tartani, stb). Ezzel párhuzamosan azonban a varázslat manaigénye is nő.
-
#1852 az miért van, vagy mi az értelme, hogy a varázslatoknál, a karakterre több azonos kártát is rá lehet tenni? ha több azonos van a kezében az erősebbé teszi a varázslatot, vagy mi az értelme?