2732
-
#1811 Hmm, 500-as hátitatyó, abba már lehet pakolni! :) -
Hronin #1810 Ezen a címen van egy részletes térkép a tanítókról:
Tanítók
-
Hronin #1809
-
Hronin #1808 A játék nagy részében ezt használtam:
-
csuripi #1807 http://www.gamebanshee.com/twoworlds/
itt mindent megtalálsz -
#1806 Igen, tudom ezt, és értem is. Akkor így kérdezem: kitől tudom eme nemes mesterséget megtanulni? Mely városban? -
#1805 a nekro képeséget CSAK tanitóktól lehet megszerezni, alapbol nem választható! -
#1804 Valaki tudna abban segíteni, hogy nekromanta varázslatot hol tudok szerezni? Először végigviszem így "egyszerű" harcosként, de utána szeretném kipróbálni a nekró kasztot is... -
#1803 itt találhatsz róla bővebb leírást/infót:
http://www.hunositokteam.extra.hu
vagy:
http://gamesmagyaritas.atw.hu/ -
#1802 Hű-ha! Látom most kezdted a játékot. Neked magyarul van meg, vagy találtál hozzá magyarítást? -
én most éppen ezt használom! :DDD -
#1800 Ki milyen fegyverrel harcol? Esetleg tehetnétek be képet a tulajdonságairól. -
#1799 E4S2 N27L 8XXB 8SJ7 -
jeti00 #1798 1.5 kész, működik. privát elküldve
és köszi :) -
motosiese #1797 Hi
Fel patch-eltem a Two Worlds-t 1.4 re és kéri a kódot a menüben, valaki írna egy működő kódot.
-
#1796 helyes csak ügyesen!! -
jeti00 #1795 tényleg :) most megy fel 1.5 -
#1794 jahhaj.. azért mert NEM SZABAD crackelni!! végig patch, és csak az 1,5-t crakckeled!! kezdheted előlről, hacsak nincs meg az eredeti exe-d.. -
jeti00 #1793 ok, de odáig nem jutok elkönnyne :D szal 1.1ig úgy raktam fel h bemásol, felülír, crack, reg de 1.2nél nincs reg. szal másol felülír, crack de így már hibaüzi... -
#1792 okés, akkor itt jöhet majd egy kis akadás.. a patcheket szépen sorrba rakd fel! a legutolso az 1,5! ha ez megvan akkor kérni fog serialt , ha nincs irj és adok! majd ehhez a serialhoz generál Neked egy kodot, azt is küld majd el a seriallal együt, és abbol tudok neked küldeni egy végelegesitő kodot... mindezt persze priviben.. -
jeti00 #1791 3x felraktam ugyanúgy most jó! pedig komolyan ugyanúgy! most jöhet a többi patch. -
#1790 nem szeretem az MSN-t nem is használom..
de szivesen segitek amiben csak tudok! -
jeti00 #1789 feltettem. esetleg ha ráérsz nem vennél fel msn-re h haladjunk ? :)
[email protected] -
#1788 feltettél mindet a c++is? anélkül nem indul! MINDENT TEGYÉL FEL amit a telepitésnél meg azon kivül is felajánl, vagy lehetséges.. ;-) -
jeti00 #1787 most próbáltam h már a sima install utáni crackeléstkövetően nem működik :( a reg fájllal mit kezdjek? rámentem duplán, hozzáadva rendszer leíróhoz , és? -
jeti00 #1786 hali!
tudom vagy 100an leírhatták az én gondom de 28 oldalhoz most nincs idegállapotom, sry :S (gears of war kikészített :D) szal játék fel, az összes patch fel és bejön a two worlds felirat, egér aztán hibaüzivel kilép. semmi serial v ilyesmi... -
#1785 Nem szeretem, amikor egyes fejlesztők úgy próbálják felpumpálni a játékidőt, hogy szerencsétlen hősnek állandóan ingáznia kell a zsákmány és a kereskedők között több körben, mivel egyszerre nem lehet elszállítani a cuccost. Mert kábé ez van ilyenkor. A végtelen inventory egy olyan találmány, ami abszolút nem realisztikus, de rengeteg felesleges és unalmas rohangálászástól kíméli meg az embert. A végeredmény úgyis ugyanaz lesz, akkor minek szívatni a másikat? :)
Közben játszogattam a konzolon keresztül a beállításokkal, jó kis flexibilis motorja van a játéknak. A FOV állítgatással egészen baráti szögben lehet szemlélni a dolgokat, a LOD-ok, fű, árnyékok, stb. tuningolásával sikerült "letornáznom" az fps-t 20 körülire, cserébe viszont mindenhol fű, amerre a szem ellát, az árnyékok nem a semmiből bukkannak elő, a fák nem fade-elgetnek át zavaróan egyik részletességből a másikba és hasonló nyalánkságok. Mondjuk a Gothic 3 grafikai szintjére nem lehet felhozni, kábé úgy viszonyul hozzá, mint Boris Vallejo Michelangelohoz, eléggé mű, egyhangú, üres és helyenként uncsi a táj, akárcsak az Oblivionban, persze azért rossznak se mondanám, technikailag van benne apai-anyai. -
totya4 #1784 "A legnagyobb probléma továbbra is a súlyalapú, korlázotott inventory, amit gyűlölök."
Szerintem meg az nem logikus hogy tonnányi cucc van nálad :) De értelek, jóval kényelmesebb ha végtelen a hátizsák. -
#1783 Köszi szépen -
#1782 Leszedtem a demót, ami már szintén 1.5 alapú. Sokat javult a játék az 1.0 óta, de a kamerakezelés még mindig valahogy olyan bénának tűnik, a növények a semmiből bukkannak elő és zavaróan ricognak az árnyékok, pedig minden a maxon van. Bár van egy progi, amivel még jobban lehet srófolni a teljesítményt, de az sajnos csak a teljes verziónál műxik, ini-t nem találtam, registry-ben meg nem akarok turkálni. A legnagyobb probléma továbbra is a súlyalapú, korlázotott inventory, amit gyűlölök. Ennek ellenére szerintem a Witcher és Hellgate után beruházok én is a teljesre. -
Hronin #1781 A nőnek azt a virágot kell odaadni, amit egy másik mellékküldetés során szerzel. Ha jól emlékszem ez a küldetés valami River Dras nevű ürgétől indul a város déli részén.
Tharbakin kapujától indul egy fal mellett haladó út délkeleti irányban. Itt lesz egy barlang az út mellett, előtte fog állni egy Karga klános ember. Ő ad olyan küldetést, amivel növelheted náluk a reputációt.
-
#1780 Sziasztok!
Nem hagy nyugodni egy félbehagyott mellékküldi: valamelyik városban egy nőcit kéne rávenni, hogy fogadja be a házába a menekülteket, de mindig elküld a fenébe.Itt nincs valami megvesztegetési lehetőség? Mint pl Morrowindben és Oblivionban volt persuasion opció a párbeszédeknél...
A másik kérdés az, hogy vajon hogy lehet a Karga Clan bizalmába férkőzni?
előre is köszi, ha van tippetek:) -
#1779 ez teljesen szubjektiv dolog! amelyik jobb erősebb azt használd!!
és persze amalyik jobban tetszik! :D -
MacJoe #1778 Köszi a helpet, azt hszem megy is a dolgog :D.
Viszont ha nem untok még, kérdezek :D:D:
A pajzsokat meg ruhákat és ilyeneket érdemes egymásra pakolgatni, vagy mindíg nézzek/vegyek újabb és jobb cuccokat? -
Hronin #1777 Minimum 2, maximum 10 komponens mehet a kondérba.
Fontosak az "effect is permanent" jelzésű komponensek, mivel maradandóan növelik valamelyik értékedet. Ezekből mindenképp várd meg amíg tíz darab lesz és 10. szintű alkímiával készítsd el őket, így lesz maximális a hatásuk. Az is fontos, hogy az állandó komponenseket ne keverd az időleges hatású komponensekkel.
Példa: a Centaurium növény +1 dexterity-t ad. Ha kettőt raksz a kondérba, akkor +2 dexterity ital lesz belőle. Ha 10 darabot raksz a kondérba (10. szintű alkímiával), akkor +18 dexterity ital lesz belőle. Nem mindegy. A perma-komponensek nagyon brutálisan fel tudják tuningolni a karakteredet.
-
#1776 változó! qreceptől függ! illetve ha rengeteg a cuccod, vagy csak kisérletezni akarsz akkor is kényed kedved szerint.. ;-) -
MacJoe #1775 Értem, majd kipróbálom, viszont azt még senki nem mondta meg, hogy akkor tele kell pakolni, vagy elég belerakni 1-2 cuccot is? -
Berv #1774 Az üst körüli slotokba pakolsz ezt-azt: növény, kristály.
Aztán rányomsz az üstre, és alatta balra megjelenik v. egy üvegcse v. egy .. pl csapda :)
Ennyi a dolog -
#1773 váktozo.. viszont neha van alkimiai képességed, skilled akkor sokkal több mindetn lehet "főzni" több lehetőpséget lát a karid, stb.. -
MacJoe #1772 A kuktát megtaláltam, de hiába rakok bele bármit, nem csinál semmit :(.
Vagy tele kell pakolni 5 féle cuccal, amennyi elvileg belefér?