733
Guitar Hero
-
partizan182 #413 Tökéletesen működik, de ha érdekel nekem van eladó GH2+Xplorerem 12k-ért plusz még egy wireless Rock band gitárt is rádobok grátisz (semmi baja, csak GH:Metallicát akarok venni, nem kell ennyi gitár itthonra).
Ha érdekel küldj privit. -
#412 Ez szerintetek jó a Guitar Hero új részeihez? (XBOX360), pl World Tour, Metallica, GH3...
Előre is köszi. ;) -
#411 Mármint ez az alap ár és licitálni kell rá. -
#410 Hali! Valószínűleg én fogok rendelni 1 GH:WT dobot. Dob. Itt azt értem hogy 10 dolcsi de a kiszállítási árat hol látom??? -
Sotasos #409 Bekell menni a boltba és kipróbálni őket, vagy legalábbis előhúzatni őket a boxból, persze ahol van választék raktáron. -
#408 Hmmm..., ezt nem is tudtam. Köszi! -
Serpike #407 Igen, haverom aki annak idején vett egy fekete vezeték nélküli les pault, ő mondta hogy a fehér kényelmetlenül kisebb volt. -
#406 Helló!
A vezetéknélküli gitár nagyobb, mint a vezetékes? -
Serpike #405 Nekem is ezt mondták hogy az xboxost ugyanúgy rádugod usbn pcre és jó.
De az a gitár eleve elég kicsi, nekem nem vezetékes kéne.
Ami júniusban jelenik meg az vezetékes lesz?
Nem tudja valaki hol lehet most kapni les paul gitárt wirelesst, meg microsoft receivert? -
Sotasos #404 rendeltem volna pcre "gitárt" de aztmondták, júniusra várható, hogy megjelenik, ez igen érdekes, mert számtalan helyen árulják.
Továbbá azt írták, hogy az xbox változat ugyanúgy pc-re is jó, tudtok erről valamit? -
#403 Valaki aki pesti, nem látott westendbe valahol (576, media markt) GH:world tourt xbox360ra? Az alapcsomag érdekelne (gitár+játékszoftver) -
amdrula #402 Természetesen gitáron egyszerűbb. -
Sotasos #401 Így van, illetve az egérgombbal pengetek, nyújtok. Gitáron biztos könnyebb, hisz úgytudom le-fel lehet pengetni, amitől nem durran be az ujjunk. -
Lateralus #400 Billentyűzeten, csak 5 gombot kell nyomkodni, nem? Nincs külön pengetés gomb...
Akkor az elején bill-en könnyebb, később nehezebb.
Ezen kívül gitárkontrolerrel sokkal nagyobb a fun faktor. Jobban beleéleg magad, hogy te most éppen "gitározol". Billentyűzettel, csak egy szimpla ritmusjáték.
-
Sotasos #399 Ja, úgy értem: "gitáron" -
Sotasos #398 Elkezdtem Pc-n játszani a GH3-at, egyenlőre billentyűzeten.
Véleményetek szerint gitáron könnyebb elsajátítani a technikát, vagy billentyűzettel azonos relatív nehézségi szintet kell leküzdeni?
köszönöm a válaszokat
-
aribazsy #397 Remelem nem zavarok vele: Volna egy elado Guitar Hero World tour fullos dbozos szettem csak gitar nelkul elado! (Dob,mikorfon,lemez,doboz)
Ha erdekel vkit akkor irjon batran: aribazsy kukac gmail pont com -ra -
#396 Valakinek experten már megvolt a through fire and the flames? (5 csillagosra) -
Papesz #395 Gondolod, hogy jó ötlet egy Guitar Hero topicban a Lips-ről kérdezni? -
bigrob #394 valaki??? -
bigrob #393 visszatérve lipshez h lehet számokat beletenni? (a haverom kölcsönadná és kipróbálnám) -
#392 köszi -
Jissi #391 Bármit csak hangos legyen. Crowd meter-t növeli. -
#390 Hello az lenne a kérdésem hogy guitar hero metallicaban mit kell csinálnia az énekesnek , amikor kék tapsoló/éjjenző kezek jelennek meg ?? (rockband es mikrofonnal nyomom ha ez számít) előre is köszi a választ -
#389 Ok köszi szépen hogy ilyen hamar válaszoltál. -
#388 A gitárok elméletileg visszafele kompatibilisek. Most rendeltem egy WT4-es gitár Ebay-ről, elméletileg a héten megérkezik. A gitár "csak" 27 font volt, de a posta 20 font (ennyi baja van a külföldi rendelésnek).
A gitárt és a dobot is meg lehet venni külön-külön. Lejjebb linkeltek pár oldalt, ahol szétnézhetsz. -
#387 Hali! van 1 X360 om, és szeretném megvenni a Guitar hero-t. Szeretnék tanácsokat kérni hogy lehet e külön megvenni a gitárt, esetleg a dobot. (énekelni nem nagyon tudunk XD ) Főleg nem külföldi szöveget XD na mind1.
Mert tudom csúnya dolog a warez de most nincs pénzem mjad husvétkor lesz és akkor talán belefér a world tour csak mert ha megvettem mondjuk a world tourt dobbal meg gitárral (ha úgy lehet) akkor lehetne nyomni a többi résszel ha támogatja a gitárt amit adnak/veszünk a WT hez -
#386 Témákat csak az Xbox LIVE!-on keresztül tudsz leszedni MS pontokért. Bármilyen fizetős tartalmat digitális aláírás véd, így ha valamelyik csicska fel is tölti a netre, más konzolokon az használhatatlan. Keresd IceAkost itt a fórumon MS pontok ügyében, 800 MS pont = 3k, senkit sem vág földhöz. -
bigrob #385 Heló, még mindig témát szeretnék x-boxomra leszedni, esetleg nem tudtok vmi linket amin letok szedni, vis pendriveról rátom tenni?
előre is kösz Robi -
zami22 #384 Lehetséges, hogy ilyen spekuláció van a dologban, mindenesetre most ígértek nekünk, pc-seknek egy GH World Tour-t nyárra, meglátjuk, mi sül ki a dologból. A gépigényre meg én is emlékszem még, a régi gépemen nem is indult, szerencsére akkoriban szereztem be ezt az újat, a GH3 egyike volt az első játékoknak, amit felraktam, és lám, még 3 giga memórián is rosszalkodik néha.
Nos, reménykedni szabad, talán nem érdemes, de ha az eladásokat nézzük, manapság egyes konzolok is kichippeltethetők... -
#383 AZ a baj, hogy a nagy multik kereken lesz*rják, hogy a PC-s társadalom mit érdemel meg. Gondolom az okosok a GH3 illetve Aerosmith eladásaiból kispekulálták, hogy kereken nem érné meg kiadni a többit. És mivel nem éri meg, nem is fogják. Meg kiváncsi lennék, hogy mekkora lenne a gépigénye, mivel a GH3-nak irreálisan nagy volt, és még minimumon is hajlamos volt beszaggatni :( -
zami22 #382
ember, ez az, ami igazán kiszúrás. Most nézd meg, felcsigázzák az embert egy GH3-al, azután odavágnak neki egy Aerosmith-t, és erre a legjobbat, a metallicát meg nem képesek kiadni pc-re! De a fenébe is, hogyan gondolják ezt? Most pengessek ki egy nagy összeget egy konzolért, aminek a minőségéről most ne is beszéljünk, azután vegyek meg hozzá kétszer annyért a játékot, és még utánna dícsérjem őket, hogy hú, milyen jól összehoztátok? Egy fenét! Ha azt akarják, hogy az emberek megvegyék, amit ők csinálnak, akkor tessék pc-re is gondolni, mert még mindíg benne van a legnagyobb platformok között.
Amikor az embereknek nincs pénze, pont akkor kéne elgondolkodni azon, hogy ne hagyjunk ki senkit a jóból, mert mindenki ugyanúgy megérdemli. -
bigrob #381 heló, témát szeretnék x-boxomra leszedni, esetleg nem tudtok vmi linket amin letok szedni, vis pendriveról rátom tenni?
előre is kösz Robi -
#380 Kipróbáltam (ps2) az RB2-t gh dobbal de nem akart működni pedig elméletileg kéne! Vagy nem? -
Jissi #379 Jól mondjátok. Ha RB dobbal játszotok, akkor a 4. sávot leveszi a GH. Visszafele természetesen nem működik, tehát nem lesz a RB-nek több hangsávja csak azért mert 5 tányéros dobbal játszod.
1000%, az én dobomon hat tányér van. -
xido #378 rockband dobhoz kapható ha jól tudom ilyen "gumipárna",amit rátehetsz,talán ehhez is lehet kapni -
#377 Jó a gh dob csak picit zajos! Nincs rá vmi mód h csendesebb legyen?
Vmi cuccra gondolok amit mondjuk ráteszel! -
Lateralus #376 A GH dobot. -
#375 Ha jól értem, akkor oda-vissza működik. GHWT dobbal a RB-ben nem használható az egyik cin. És amit te írtál, hogy RB dobbal 4 sáv lesz GHWT-ban. Remélem így is lesz :D Nem mintha nem bíznék benned, csak még se Te se én nem használtunk ilyet :D
Szóval már csak egy kérdésem maradt: Melyiket érdemes megvenni? -
amdrula #374 Jó kérdés... szerintem igen.
Itt bővebben: http://www.fakeplasticrock.com/2008/11/08/guitar-hero-and-rock-band-drum-compatibility/