733
Guitar Hero
-
tom017 #573 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy guitar hero mikrofont, akkor lehet soloban játszani, csak mikrofonnal? -
kakasi #572 sziasztok:)van egy kis problémám: GH world tourral játszok és csak két stage-en tudok fellépni meg vmi közönség nélküli helyen ami egy alagút a végén egy szemmel tök para XD az a két stage amin mindig fellépek mert csak az van az a repülő hajó amit madarak húznak a másik meg a sima hajós azokkal a fura formájú vitorlákkal és aminek az elején tűzijáték van:d biztos nem ennyi van összesen... már agyvérzést kapok ettől a két helytől segítsen aki tud:) köszi -
rainman72 #571 Hali.
Probáld meg másik memória kártyával!
Jártam igy játékkal! -
muhpet #570 Sziasztok!
http://www.aqua.hu/logitech-vantage-usb-mikrofon-
981-000064--playstation3-60266.html/?hely=3
http://www.gamestop.hu/playstation3/ps3-guitar-hero-world-tour-usb-mikrofon/180
Melyikkel tudnék játszani PC-n World Tour-ral? Egyáltalán működne a játékkal? Illetve a GH-s mikrofon használható játékon kívül másra? -
sanyi150 #569 Csak egy tipp. Wii-n a játék első indításakor rákérdez, hogy akarsz-e Autosave-et. Ha nem akarsz, akkor nincs mentés a játékban - hacsak vissza nem kapcsolod az Options menüben. -
mischievous #568 Sziasztok. Teljesen egyszerű kérdésünk lenne. Barátomat megleptem egy gitárral és egy Guitar Hero 5-tel. Minden nagyon szuper, sikerül kikapcsolás előtt elmenteni is, viszont amikor újra bekapcsolja, nem találja az elmentett játékot és állandóan újra kell kezdeni. Eredeti dvd, és Ps2ről van szó. Ötlet? (maga a ps2 memóriájában ott van, de a játékban nem találja) -
#567 köszi a választ.asszem akkor nekem is arra fog esni a választásom!thx -
Verseghy #566 Mind a kettőt tudod mind2n használni, de a guitar heronak az 5 ütőfelületben van kettő cin a rockbandébe nincs csak 4 ütnivaló műanyag és egy cin se. Tehát a gh élethűebb, én azt tanácsolom, nekem is az van. -
#565 Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne!Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném.Szeretnék guitar hero-hoz vagy rock band-hez dobszerelést venni!Melyiket érdemesebb?Nagy dilemmában vagyok és nem szeretnék két dobszerkót venni...Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni vagy tapasztalt ebben a dologban és ne haragudjatok ha nem ideillő kérdést tettem fel! -
sanyi150 #564 Vadonatúj, Guitar Hero X-plorer vezetékes gitárok eladók. PC és Xbox 360 gépeken egyaránt használhatók az összes eddig megjelent Guitar Hero játékkal. Vételár: 10 499 Ft. Részletek itt -
dada6 #563 És ha vki még tud bármit a PS2 Guitar Hero Red Octane Wireless gitár ról az kérem irjon. -
dada6 #562 Köszi szépen. Ez most jól jött köszi haver. Szia -
dmario #561 Tyesz.Nézd meg www.vatera.hu,ott van gitár 8-9 ezer ft körül,és dada6,igen az is jó,nem is lehet rossz mivel az activision gyártja,és kb. mindegyik gitár ugyanolyan.ha vateráról veszed,kapsz 6hó garanciát is. -
dada6 #560 Hello mindenkinek. Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy ha tudtok segiteni kicsit azt nagyon megköszönném. Venni szeretnék ps2 höz egy Gitárt és azt kérdezném hogy jófajta-e. PS2 Guitar Hero Red Octane Wireless gitár
Aki ért hozzá vagy pont ilyen van neki nagyon szépen megkérem irjon hello midnekinek! -
Tyesz #559 Sziasztok karácsonyra szeretnék egy gitárt de igazából nem tudom milyenek vanak és melyik a legjobb ha estleg tudtok oldalt ahol levan írnva vagy ti is ajánlhatnátok melyik a legjobb lehetőleg olcsóbb kategória előre is köszi -
Lateralus #558 Nem kell semmit állítani.
Ha csak a sima vezérlő van rákötve a GH arra számít, hogy mikrofont is csatlakoztatsz hozzá, mert a vezérlővel állíthatók a mikrofon alap tulajdonságai (hangerő stb.). Ezért kérte, hogy akkor csatlakoztasd a mikrofont is, mert anélkül nem értelmezhető neki a sima vezérlő. A GHWT nem játszható ezzel, csak a korábbi verziók, GH1-3.
Ha gitárt kötsz rá, akkor automatikusan azt ismeri fel vezérlőnek és gitárosként játszhatsz. -
dmario #557 jó eddig értem,de ha rá fogom kötni majd ha megkapom a gitárt,már nem fogja ezt kiírni,vagy valamit átkell álíttani?Ha igen leírnád hoyg mit és hol? -
Lateralus #556 Nem, mivel a GHWT négyféle módon játszható:
- a sima játékkontrollerrel, amihez alapból egy mikrofont rendel a cucc
- műanyag gitárkontrollerrel (max 2 db)
- dob kontrollerrel
- ezek kombinációjával -
dmario #555 És ha rajta lesz kötve a gitár,akkor nem fogja ezt kiirni hogy you have to a microphone connected to playing vocals? -
Lateralus #554 Dehogynem lehetséges.
Mindössze egy gitárkontroller kell hozzá.
-
dmario #553 nem énekelni akarok mikrofonnal,csak mikrofon nélkül játszani a játékkal,és csak gitározni.nem lehetséges? -
Papesz #552 Nehéz lesz mikrofon nélkül énekelni. -
kuxikah #551 szerintetek mennyit ér egy alighasznált Guitar Hero 3 +Guitar Hero 2 gitár(fehér,vezetékes,xplorer) Xbox-ra? -
dmario #550 Üdv mindenki.Letöltöttem a Guitar Hero IV WORLD TOUR-t ps2-re,és amikor indítanám el a quick playben vagy a career modeban a single playt,a következőt írja:You must have a microphone connected to playing vocals.De nincs mikrofonom és nem is tervezem hogy vegyek egyet.Ez elkerülhetetlen vagy tudtok megoldást?Légyszíves segítsetek,kösz,üdv -
sanyi150 #549 Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok eladók PC-hez és Xbox-hoz. Részletek -
Verseghy #548 Szerintem nem. -
rainman72 #547 Ps3 Guitar Hero gitár (pl:a World Tour-s), jó ps2s géphez? -
servac #546 district92
Elvileg kéne!
-
H4ver #545 Hello! valaki írt már ki ps2 re guitar hero 5-t? Kéne egy kis segítség. letöltöttem és kibontottam és kijött belőle 2db file 8gigás MDF és egy pár kbs MDS.Nem tudom biztosan hogy duplafalú dvd re kell kiírnom vagy simára meg ,hogy mivel írjam ki és hogyan thx. -
district92 #544 Guitar hero 1 es gitárral (erre gondolok) müxik a gh 4 és az 5 is? Csak mert vmit változtattak a 4 óta azér kérdem -
kisqqcs #543 Ha valakinek még nem lenne :).
Eladó Guitar Hero World Tour cuccok Wii-re:
Gitár
Játék
Band Pack
Érdeklődni: kisqqcskukacyahoopontcom címen :) -
Segasonic #542 Maverick - fel fogja ismerni. -
SPCMNKY #541 ELADÓ: Guitar Hero 5 [PlayStation 3] és egy PS3 Wireless Receiver [Gitárhoz]
Csak a szoftver és egy Wireless Receiver! Egyszer sem lettek használva mivel nincs PS3-am és éppen ezért adom el.
Ha érdekel írj!
MSN: [email protected]
-
maverick95 #540 Helló!
azt kérdezném hogy a guitar hero kontrollerek csak eredeti guitar hero játéknál működik?
Szóval ha én leszedtem a netröl a játékot és veszek hozzá egy gitárt akkor fel fogja ismerni? -
simon7108 #539 tudom,hogy ez konzolos forum de megszereztem PC re a GH 3 at de nem megy:(
minden oké elinditom az instalt és oszt ezt irja!
"Guitar Hero III requires that your computer is running Windows XP or Windows Vista"
és csak az OK ra lehet rámenni ha rámegyek akk meg kilép és kész...
mi lehet ez?
64 bites Windows Xp-t használlok! -
#538 Van egy eladó egy PS2-es VEZETÉK NÉLKÜLI gitárom + Guitar Hero 3 játékszoftver. Ha valakit érdekel p.ü. (Egyben csak 9k!) -
maverick95 #537 Igen az a mit kinésztem az x-plorer.
köszi a segítséget
akkor megrendelem.
-
#536 vezetékes x-plorer (X360) tuti, a cordless cuccokhoz meg gondolom kell valami cucc még -
maverick95 #535 Helló!
azt kérdezném hogy minden xbox360 as guitar hero gitár működik pc-n?
mert szeretnék venni 1et és az xbox os csak nem tudom hogy működne-e pc-n
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Segasonic #534 Nincs mit..:D hát innentől sajnos tanácstalan vagyok, nem tudok mit mondani újat már :S Nézegess tán külföldi fórumokat, valahogy meg lehet oldani, vagy említetted, hogy mondták, hogy "nekik megy így", akkor tőlük kérdezd meg, hogy mit s hogy csináltak.