733
Guitar Hero
-
#653 Hali!
Van eladó egy keveset használt X-Plorer. Saját doboza megvan még. Vezetékes, Xbox360-as GB és RB-kkel biztosan működik, Pc-n Gh3-ommal próbáltam ott is működik. Néhány matrica van rajta, a maradék matrica a dobozban van. Ha érdekel küldök képet is. Ára: 8000Ft+posta
Üdv!
Robee -
tom017 #652 Vaterán szokott lenni mindenféle gitár, használt is meg új is. -
digi357 #651 Hello!
Lehet még valahol kapni Les Paul vagy X-Plorer gitárt? Esetleg tudtok használtan? -
amdrula #650 Milyen psn reged van és milyen játékod? US/EU?
Ha nem egyforma, az lehet 1 probléma. -
dregyed #649 Hello! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ps3 hoz hogy tudok számokat betenni? Mert a music store régióra hivatkozva nem engedi. Valami megoldás. Playstationstoreos számok pedig feltelepülnek, de nem jelennek meg. -
#648 Sziasztok.
Az a kérdésem lenne, hogy töltöttem le zenét konkrétan két jimmy hendrix tracp pack-et (Guitar Hero World Tour-os) a GH5-höz, és nem ismeri fel a game. Eddig sose volt gond a letöltött zenékkel most nemértem miért nem jó.. Pedig az angol oldalrol töltöttem le nem usa-rol.
ui.: ja hozzá teszem h oké h world tour-os de a többi is az volt és ment..
Valakinek valami ötlet, vagy hasonlo probléma? Mi a tenedö ilyenkor -
#647 XBOX360:) -
amdrula #646 Szerintem hasznos lett volna leírnod, hogy melyik konzolra 3 közül :D -
#645 Sziasztok!
Eladó egy Guitar Hero komplett készlet (dob+ gitár+ mikro+ original gamma) Ár 34000 Huf, továbbá egy 2x-szer használt DJ Hero 15000 Huf. Mindkét termék kiváló, hibátlan állapotban van. Üzeneket privátba várok! -
dianisgabi #644 Sziasztok. Eladnám ÚJ PS2-s Guitar Hero 5 gitáromat és bontatlan játékot. A gitár használva nem volt, mert PC-hez akartam
használni de nem sikerült megcsinálnom. A gitár csak ki lett véve a dobozából és max 3x volt összerakva. Matricázva nem volt.
Doboz, matricák, angol nyelvű képes használati utasítás, gitár, játék, heveder, elemek, vevő jár hozzá. Kompletten eladó.
17000Ft.
Ha kell tudok adni hozzá PS2- USB átalakító, ha valaki kerezsgél a neten rátudlelni miért nem ment nekem. Ez
+2000Ft.
Személyesen átvehető Bp.-en és Újlengyelben.
E-mail/MSN: [email protected]
-
Marcicerus #643 Köszi az ajánlatot, de jelenleg nincs rá keretem, csak érdeklődtem.
Majd ha lesz, jelentkezem. -
dianisgabi #642 Már mint PC-n nem tudom használnui mert nekem odakellene.
ez lemeradt:)
Köszi.
Gábor -
dianisgabi #641 Sziasztok. Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy GH5-ös gitárt PS2-re és vettem hozzá egy PS2 -> USB átalakítót, de nem tudom használni se a GH3-al, se a GHWT-al. Kellene egy Driver? Köszi a segítséget. Üdv.: Gábor -
perfect70 #640 PS3-ra a dobokat és gitárokat úgy adták ki, hogy kompatibilisek a PS2-vel, ha jól tudom a dobozán ezt feltüntetik !!! -
perfect70 #639 KB. 8.000.- -
darkwoood #638 Azt szeretném megtudni, hogy ha vezsek egy dobszettet ami állítólag PS3-ra való azt lehet használni másik konzolra vagy sem?(mondjuk PS2)
Köszi a segítséget -
Lateralus #637 Az "üres húr". Nem kell lefogni semelyik gombot, csak pengetni egyet. -
#636 Hello!
Amikor a basszus gitárosnak ugyanolyan lila csík jön, mint a dobosnak mikor a kick pedalt kell nyomni, akkor mit kell csinálni?:D
Mert erre még nem sikerült rájönnünk:D -
Marcicerus #635 Már privát üziben is kérdeztem, mennyi az az olcsó? -
perfect70 #634 Biztos, hogy nem zavarják egymást.
Jelenleg 6 db gitárom van és mindegyik vezeték nélküli, gond nélkül mennek...
Egyébként van egy eladó Les Paul gitárom vezeték nélküli kb 1 hónapos és egyszer használtam...
ha gondolod olcsón megszámítom...:) -
Marcicerus #633 ugyanolyan tipusú gitárok se zavarják egymást?
ez biztos?
mert nem akarok hoppon maradni -
rainman72 #632 Egyáltalán nem zavarja! -
Marcicerus #631 Köszi, sikerült rájönni, itt ilyen üveghatás van.
Akarok venni még egy gitárt, hogy ismerőssel ketten nyomhassuk, azt szeretném kérdezni, hogy két vezeték nélküli gitár nem zavarja egymás jeleit? A választ előre is köszönöm: Marcicerus -
Chaos25 #630 Egy kis segítség kellene, hozzájutottam metallica, world tour, és gh3 dlc-khez nem tudja valaki, hogyan kell ezeket felrakni az xboxra? -
Marcicerus #629 annál mindig kifagy a PS2 -
amdrula #628 Arra nem gondoltál, hogy a tutorialt végignézzed? -
Marcicerus #627 és ez milyen játékmódoknál van? -
rainman72 #626 A World Tour-ban a szoloknál lila vonallal vannak összekötve a hangok,ekkor lehet a "éritő gombokat" használni,ilyenkor nem kell pengetni!Ugyan ez a helyzet a GH5-ben is de már nem emlékszek,hogy ott is ez a lila vonalas megoldás van,vagy másképp jelzi! -
Marcicerus #625 az mit jelent? -
Papesz #624 Szólózhatsz vele pengetés nélkül. -
Marcicerus #623 Nemrég kaptam egy Guitar Hero 5-öt gitárral, és azt szeretném kérdezni, hogy a húrok gombjától a pengető felé közeledve azok az "érintő gombok" mire valók? -
Papesz #622 OK, akkor válaszolok: fingom sincs, meg le is szarom. Úgy, ahogy valószínűleg a többiek is, hiszen ez a konzolos része a fórumnak. -
Ádus1987 #621 komolyan kérdezem: miért nem tudsz normálisan válaszolni?Hogy mennyi segítőkész ember van...ha valakinek kifagy pc.n 2 playerbe az írja már meg hogy mi lehet a megoldás ha rájött. előre köszönöm. az ilyen idióták meg ne írjak inkább ha nincs értelmes ötletük. -
dianisgabi #620 Sziasztok. Még az lenne a kérdésem, hogy ps2-es gitár ps2 joy -> ps3 USB átalakítóval is működik PC-n? Nagyon szépen köszönöm. Üdv.: DGábor -
Papesz #619 Komolyan kérdezem: miért nem a PC-s topicban próbálkozol? -
Ádus1987 #618 na akkor vki segítsen már nekem is légyszi! pc-n vki végigvitte már 2 playerbe a játékot? mert nekünk kifagy egy idő után és már azokat se tudjuk megcsinálni amiket megcsináltunk 1x...teljesen lefagy és csak ctrl+alt+del....valaki???:S -
hammerGT #617 xstation-t hamarabb is mondhattad volna :D:D -
Ádus1987 #616 akkor téged jól átvertek! :) Gábor szerintem itt nézz körül inkább: http://www.xstation.hu/ én innen vettem a dobot és a gitárt is. 1 év garival matricákkal original dobozzal bontatlanul. ez egy rendes bolt és nagyon jó. a gitár is csak 13e. valaki az én kifagyásos problémámra amúgy???:S -
hammerGT #615 Szerintem inkább PS3-as gitárt vegyél, nemrég vettem ilyet, adtak hozzá vezeték nélküli vevőt, ami USB-s és rádugtam a PC-re és működött is, meg még 2 elemet egy vállpántot valamint matricák is voltak, összvissz 16300 HUF volt szállítással. Egyébként ilyen WT gitár. -
Ádus1987 #614 helló Gábor! persze, hogy működik. nekem ps3-as gitár és dob van. pc-n játszom. simán bedugom a vevőt usb-be és már megy is:) Nekem olyanban segítsetek, hogy ketten visszük a kampányt és kifagy a szám végén aztán megáll a játék. próbáltunk visszamenni azokra amiket már végig vittünk de azok is ugyanúgy kifagynak ahogy végigvisszük a játékot. azt hittük azért mert nem eredeti, megvettük 10 ropiért erre most eljutottunk oda ahol...és ugyanaz.:S vki segítsen plíz